scareface 08.02.03, 22:21 Widzom poszukujacym dobrej humorystycznej oferty w polskiej telewizji polecam Studio Otwarte w TVPuls. Nie da sie tego opisac nalezy zobaczyc na wlasne oczy! Scareface Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackout.9491 Re: TVPuls - StudioOtwarte 08.02.03, 22:27 scareface napisał: > Widzom poszukujacym dobrej humorystycznej oferty w polskiej telewizji polecam > Studio Otwarte w TVPuls. Nie da sie tego opisac nalezy zobaczyc na wlasne > oczy! > > Scareface To jest telewizyjna wersja "Rozmów niedokończonych" w Radiu Maryja ! Tony, ba setki ton: obłudy, głupoty, nienawiści i idiotyzmów. W sumie - znakomity kabaret. Świetny jest prowadzący - typowy Polak katolik ... . Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Re: TVPuls - StudioOtwarte 08.02.03, 23:49 "Znakomity kabaret" to malo powiedziane :] Kiedy pierwszy raz zobaczylem ten program myslalem, ze to jakies zarty! Scareface Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: TVPuls - StudioOtwarte IP: *.telia.com 09.02.03, 10:07 scareface napisał: > "Znakomity kabaret" to malo powiedziane :] > > Kiedy pierwszy raz zobaczylem ten program myslalem, ze to jakies zarty! > > Scareface ******************************************************************************** Daja to na anal oku tez?, podaj czestotliwosc (Astra) to tez sie rozerwe . ******************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: TVPuls - StudioOtwarte IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.02.03, 10:12 i straszno i śmieszno. Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Czestotliwosc... 09.02.03, 13:44 Info z www.tvpuls.pl/ Parametry odbiorcze satelitarnego sygnału TV Puls satelita: ASTRA 1G cyfrowo (MCPC) pozycja orbitalna 19.2º East transponder 57 częstotliwość odbiorcza 10 832.25 MHz polaryzacja odbiorcza pozioma ( H ) SR 22 Msym/s FEC 5/6 Service_ID 61940 Video-PID 59 Audio-PID 60 satelita: ASTRA 1E analogowo pozycja orbitalna 19,2º East transponder 31 częstotliwość odbiorcza 11 670.75 MHz polaryzacja odbiorcza pozioma ( H ) satelita: SIRIUS II cyfrowo (SCPC) pozycja orbitalna 4.8º East częstotliwość odbiorcza 12 640.50 MHz polaryzacja odbiorcza pionowa (V) SR 4.0 Msym/s FEC 3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał ZET + RMF. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 10:30 A ja polecam państwu ZET i RMF. To rozgłośnie na poziomie. Muzyka pop , myślenie pop - klasyczna oferta dla masy. Ciemnej masy. I Polsat. Z Idolem na czele. Też oferta dla mas. Reasumując : gwarantuję kupę dobrej zabawy ( kupę ! ) i zero wysiłku. Total luz. A potem do roboty. A po robocie luz. I tak ciągle aż do emerytury. Pozdrawiam ciemną masę ! Odpowiedz Link Zgłoś
scareface TorunVoice 09.02.03, 13:54 RadioZET, RMF, Polsat rzeczywiscie maja nudny program. Wymienione stacje, Radio Maryja i TVPuls maja program dla mas: kultura pop i katolicyzm. Jesli chodzi o stacje radiowe to polecam tematyczne stacje via interent: kazdy wybiera to co mu odpowiada. W TV polecam kanaly informacyjne typu CNN, TVN24, BBC, ... oraz kanaly przyrodnicze typu Discovery, National Geogr., Animal Planet czy Planete. Scareface Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: TorunVoice / chyba jednak " Polsat " IP: *.telia.com 10.02.03, 10:34 scareface napisał: > RadioZET, RMF, Polsat rzeczywiscie maja nudny program. Wymienione stacje, Radio > > Maryja i TVPuls maja program dla mas: kultura pop i katolicyzm. > > Jesli chodzi o stacje radiowe to polecam tematyczne stacje via interent: kazdy > wybiera to co mu odpowiada. W TV polecam kanaly informacyjne typu CNN, TVN24, > BBC, ... oraz kanaly przyrodnicze typu Discovery, National Geogr., Animal > Planet czy Planete. > > Scareface ******************************************************************************** Tematyczne; Animal Planet ,Discovery i Sport -to cos dla mnie ,chcac miec to po Polsku doszlem do wniosku ze Polsat jest naj tanszy,d.tanszy niz Cyfra+ "Srebrny" ,chyba sprawie sobie ta przyjemnosc, nie interesujacych mnie programow nie mam zamiaru ogladac np. Polsat 2 Int. Co o tym myslicie ?? . *Oprucz tego mozna ogladac cala mase pr.nie kodowanych np. Niemieckich z Euro Sport i N 24 . ******************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Tylko PULS ! Tylko STUDIO "OTWARTE" !!! 10.02.03, 10:47 Jaja jak kobyły ! Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Re: TorunVoice / chyba jednak ' Polsat ' 11.02.03, 15:51 Ja mam Cyfra+ a z Polsat'em cyfrowym nie mialem do czynienia wiec no comment. Porownaj oferte programowa i ceny. Wydaje mi sie, ze roznice (oprocz kanalow C+) sa znikome. Scareface Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: ZET + RMF. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 17:45 Gość portalu: liberał napisał(a): > A ja polecam państwu ZET i RMF. To rozgłośnie na poziomie. Muzyka pop , > myślenie pop - klasyczna oferta dla masy. Ciemnej masy. I Polsat. Z Idolem na > czele. Też oferta dla mas. Reasumując : gwarantuję kupę dobrej zabawy ( > kupę ! ) i zero wysiłku. Total luz. A potem do roboty. A po robocie luz. I tak > ciągle aż do emerytury. Pozdrawiam ciemną masę ! Oświecona masa włącza tylko Radio Maryja, nieprawdaż liberałku? Tam to są audycje na poziomie, zwłaszcza "Rozmowy niedokończone"! Można się dowiedzieć kogo i za co prawdziwy Polak musi nienawidzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: ZET + RMF. IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 17:54 Jeremi -jakze słuszny nick! RMF i ZET to komuchy od 2 tygodnia ciązy ich zydowskich matek! RMF po za tym to złodziejska firma -patrz KOPIEC KOSCIUSZKI! A radio zet jak za bermana umieszczala w Warszawie kołchożniki na przystankach MZK-co znaczy wychowanie w rodzinie zydowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: ZET + RMF. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 18:15 Gość portalu: f napisał(a): > Jeremi -jakze słuszny nick! > RMF i ZET to komuchy od 2 tygodnia ciązy ich zydowskich matek! > RMF po za tym to złodziejska firma -patrz KOPIEC KOSCIUSZKI! > A radio zet jak za bermana umieszczala w Warszawie kołchożniki na przystankach > MZK-co znaczy wychowanie w rodzinie zydowskiej! "f" to pewnie od faszysty, co? Spadaj pieprzony antysemito i rasisto! Przez takich jak ty w świecie jest tyle zła i nienawiści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: ZET + RMF. IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 18:17 Zabolała Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: ZET + RMF. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 18:21 Gość portalu: f napisał(a): > Zabolała Prawda? Ale ty jesteś głupi...Ale to typowe dla faszystów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: TVPuls - StudioOtwarte IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 16:53 Tam nie ma sytuacji,że przchodzi Kwaśniewski do Putina ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: TVPuls - StudioOtwarte jest ok. IP: *.acn.waw.pl 11.02.03, 18:07 A ja uważam, że Studio Otwarte jest ok. Chyba nawet jeśli ktoś się nie zgadza z tymi opiniami to warto zobaczyć ciekawą dyskusję(który inny program publicystyczny trawa prawie 2 h).Przynajmniej nie dają tej papki publicystycznej co telewizja Kwiatkowskiego&Rywina czy nawet TVN-Waltera... Poza tym porównywanie TVPuls do Radia Maryja to jak porównywać Wyborczą do Nie Urbana... Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Re: TVPuls - StudioOtwarte 11.02.03, 18:24 Czy opinie wyglaszane w tym programie mozna rozpatrywac w kategoriach „zgadzam sie” lub „nie”?! Czy w dzisiejszych czasach mozliwe jest solidaryzowanie sie z takimi ideami? Scareface Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkan Re: TVPuls - StudioOtwarte IP: *.acn.waw.pl 11.02.03, 18:34 scareface napisał: > Czy opinie wyglaszane w tym programie mozna rozpatrywac w kategoriach „zg > adzam > sie” lub „nie”?! Czy w dzisiejszych czasach mozliwe jest soli > daryzowanie sie z > takimi ideami? > > Scareface Mr. Scareface-jeżeli oglądam wiele kanałów, a tylko w Pulsie puścili rozmowę Michnika z Rywinem w oryginale(słychać jak rozmawiają "kolesie" z kasą i układami"- jeżeli Smoleński czy Rapaczyńska nie może się wypowiedzieć w TVKwiatkowskiego(bo ich nie zapraszają)to nie uważam Studia Otwartego za złe. Inny przykład- dyskusja o UE.Kiedy wynikły wątpliwości dotyczące korzyści z Kopenhagi-w TVP przestali zapraszać eurosceptyków.(Sam jestem zwolennikiem wstąpienia ale na lepszych warunkach) Też przyznajęco do SO, że prowadzący jest subiektywny i częściej wypowiadają się osoby przychylne Kościołowi, ale zawsze są adwersarze. Oglądam wiele programów publicystycznych(mam czas bo mam złamaną nogę) i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Studio Otwarte jest ciekawym i dynamicznie prowadzonym programem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: TVPuls - StudioOtwarte,ale TVP juz nie........ 11.02.03, 18:36 <>...Gowno zobaczysz jak ci Kwiatkowski przyjdzie po telewizor za nieplacenie abonamentu TVP!!!.......hehehehe............ Odpowiedz Link Zgłoś
scareface :] 14.02.03, 02:25 "...z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Studio Otwarte jest ciekawym i dynamicznie prowadzonym programem..." Odpowiedz Link Zgłoś
scareface TVPuls & Trwam 14.02.03, 02:27 Moze w najblizszym czasie telewizja Trwam uraczy nas podobna oferta humorystyczna?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada "Smutne Matoły dla Wesolych Cymbałów " IP: *.chello.pl 14.02.03, 08:37 scareface napisał: > Moze w najblizszym czasie telewizja Trwam uraczy nas podobna oferta > humorystyczna?! Taka powinna być nazwa telewizji Ojca Rydzyka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Re: TVPuls - StudioOtwarte 16.02.03, 19:08 Ktory z kanalow katolickich cieszy sie najwieksza popularnoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
scareface TRWAM z jakiej satelity? 18.02.03, 01:54 Pewnie kanal Trwam bedzie miec w programi konkurencyjne propozycje :] Czy wiecie moze z jakiej satelity bedzie nadawac? Scareface Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Re: TVPuls - StudioOtwarte 05.03.03, 21:10 Zapraszani "eksperci" znaczaco wplywaja na ilosc zabawnych wypowiedzi :] Scareface --------------------------------- Polecam forum.pcmaniak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Re: TVPuls - StudioOtwarte 11.03.03, 15:05 forum.pcmaniak.pl/ infojama.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
scareface Czy ktos ten program traktuje serio?! 11.03.03, 15:12 Czy ktos ten program traktuje serio?! Scareface --------------------------------- forum.pcmaniak.pl/ infojama.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Czy ktos ten program traktuje serio?! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 16:17 Jednak to prawda!!Demokracja jest wtedy gdy wygra Michnik et company! Inaczej lecą komunstyczne obelgi -TY faszysto i mówi to kanalia co ma na sumieniu współczesne areny z Quo Vadis.... Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Czy ktos ten program traktuje serio?! 11.03.03, 20:42 STUDIO OTWARTE to jeden z niewielu w Polsce znakomitych programów satyrycznych. No i znakomity jest ten prowadzący, taki typowy Polak i katolik .... . Śmieszniejsze są tylko ROZMOWY NIEDOKOŃCZONE, ale to tylko radio. Odpowiedz Link Zgłoś