smok62 30.07.06, 19:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eric_theodore_cartman No nie wiem..... 30.07.06, 20:03 corka Fieldorfa wypowiadala się wlanie w telewizji, posługując się językiem nienawiści, pogłebiającym niepotrzebne podziały.... PS. smok wez ty sie odwal od Zydkow, daj im zrobic porzadek! Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: No nie wiem..... 30.07.06, 20:09 Na pewno słuchaliśmy tej samej wypowiedzi??????Też słuchałam tego, co mówiła córka Fieldorfa,ale nienawiści tam nie dostrzegłam. Miała powiedzieć,że to tak po przyjacielku został skazany na śmierć z tego samego paragrafu, z którego sądzono zbrodniarzy hitlerowskich???? Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: No nie wiem..... 30.07.06, 20:17 marzeka1 napisała: > Na pewno słuchaliśmy tej samej wypowiedzi??????Też słuchałam tego, co mówiła có > rka Fieldorfa,ale nienawiści tam nie dostrzegłam. Miała powiedzieć,że to tak po > przyjacielku został skazany na śmierć z tego samego paragrafu, z którego sądzo > no zbrodniarzy hitlerowskich???? Gdyby posługiwać się takim prymitywnym schematem myślenia jak ty, doszlibyśmy niechybnie do wniosków, że np. tow. Kiszczak nie jest czlowiekiiem honoru, a takie wnioski to juz faszyzm i w ogole o krok tylko od komor gazowych. Co ty wyborczej nie czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: No nie wiem..... 30.07.06, 20:22 A jest człowiekiem honoru???? To już wolę chyba prymitywnie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Czesc i chwala bohaterom 30.07.06, 20:05 a ich mordercom wieczne potepienie i hanba na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Przynajmniej zgineli z godnością 30.07.06, 20:19 z bronia w ręku. Np. Kaaila Baczyńskiego szukało juz w 1945 UB po całej Warszawie ,żeby go aresztowac. Zakatowaliby go i pogrzebali gdzieś w gnoju. Lepiej, że tak zginął. On i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 w mojej rodzinie pamięć o nich nie zginie 30.07.06, 20:27 słaba to pociecha ,że dla takich wiernych synów Ojczyzny śmierć z bronia ręku była wybawieniem Odpowiedz Link Zgłoś
no-surprises Re: Przynajmniej zgineli z godnością 30.07.06, 21:22 Skąd o tym wiesz? Bardzo mnie ta informacja zaciekawiła, możesz podać jej źródło? Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Już nie pamietam.... 30.07.06, 21:52 czytałem gdzieś w jakiejś książce wiele lat temu ale wystarczy google www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1&q=kamil+baczy%C5%84ski+UB&btnG=Szukaj&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Malo kto na te ordery tak zasluzyl jak oni. 30.07.06, 20:20 Brawo za ta decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 gdzie był bolek? 30.07.06, 20:52 dzisiaj pluje na Polskę poza jej granicami, a jego prezydentura to było granie w ping ponga z gangsterem i wzmacnianie lewej nogi. Mie zrobił nic dla naszych bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Hańba i potępienie na wieki ich mordercom 30.07.06, 21:29 Helenie Wolińskiej i Romanowi Kryże (ojcu wiceministra sprawiedliwości w rządzie Kaczyńskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.alban Cześć i chwała bohaterom którzy eliminowali 30.07.06, 22:06 terrorystów pokroju Pileckiego i rozbili terrorystyczne bandy pokroju WiN,NSZ,UPA... Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ciekawe czy w tym przypadku Policja będzie 30.07.06, 22:07 równie sprawna? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.alban Pilecki to szpicel i terrorysta!! 30.07.06, 22:05 Po zakończeniu IIWŚ Pilecki słał polskim marionetkom z Londynu materiały wywiadowcze. Grupa tego terrorysty zgromadziła broń, a sam herszt Pilecki wysłał na Zachód raport z listą dygnitarzy MBP których zamierzał zamordować. Owszem były pewne niedociągnięcia w jego procesie, ale w czasie gdy szalał terror zbrojnego podziemia terrorystycznego, którego ofiary idą w 30tys, wyrok śmierci na tego bandytę był jak najbardziej zasadny. I kto wie ile istnień ludzkich ocalono eliminując terrorystów takich jak Pilecki. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Powrót zywych trupów! 30.07.06, 22:06 doktor.alban napisał: > Po zakończeniu IIWŚ Pilecki słał polskim marionetkom z Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Pewnie twoje istnienie ocalono stary UB-olu 30.07.06, 22:11 Czy też pogrobowcu jakiejś UB-eckiej swołoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus daj sobie spokoj na niego plwociny szkoda n/t 30.07.06, 22:12 buffalo_bill napisał: > Czy też pogrobowcu jakiejś UB-eckiej swołoczy. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta alban 30.07.06, 22:20 to skosnooki kacap. Potomek UBekow pelniacych obowiazki Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.alban Re: alban 30.07.06, 22:43 kaczysta napisał: > to skosnooki kacap. Lepiej być kacapem niż polaczkiem! A co do skośnookiego, to marzę o tym by tak wyglądać, ułatwiłoby mi to kontakty zagranicą. Ludzie na wstępie widzieliby we mnie inteligentnego Azjatę, a nie Polaka przedstawiciela najdurniejszej nacji w Europie. A tak pierwsze wrażenie trafia szlak i muszą mnie dopiero poznać by się przekonać iż nie jestem typowym polaczkiem z IQ<80. > Potomek UBekow Niestety nikt z moich przodków nie dostąpił zaszczytu służenia ojczyźnie na tym polu. > pelniacych obowiazki Polaka. Fakt, dzisiaj bycie Polakiem to przykry obowiązek, dobrze że Europa już otwarta i można spieprzyć z tego dziadostwa i zmienić sobie obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil a tu akurat kłamiesz 30.07.06, 22:47 doktor.alban napisał: > > Potomek UBekow > Niestety nikt z moich przodków nie dostąpił zaszczytu służenia ojczyźnie na >tym polu. dyskutowalismy o twoim dziadku z LWP, "bandytach z NSZ i WIN" i strzelaniu w tył głowy (post został wycięty) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.alban Re: a tu akurat kłamiesz 30.07.06, 23:26 w11mil napisała: > dyskutowalismy o twoim dziadku z LWP, "bandytach z NSZ i WIN" i strzelaniu w > tył głowy (post został wycięty) LWP to nie UB. Odpowiedz Link Zgłoś