s.k.i.n 11.08.06, 21:59 film.onet.pl/0,0,1369569,wiadomosci.html -w czyim to interesie lezy lansowanie tego feministycznego babiszona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:00 s.k.i.n napisał: > film.onet.pl/0,0,1369569,wiadomosci.html > -w czyim to interesie lezy lansowanie tego feministycznego babiszona? Nawet nie wspominaj o tym babsztylu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:03 W Twoim skinie, w Twoim.Może się nauczysz odróżniać teleturniej od talk show, wszak ta pani polonistką :) Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:09 To już kolejna osoba z poważną wadą wymowy robiąca w TV. Bodaj pirwszą była niezapomniana Nina Terentiew. Niestety. Wadaa wymowy nie jest ani jedyną ani największą wadą te, chyba pani. A walterowcy niech ją eksploatują. Tak jak Rutkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
antyzgryz TVN nie dla kurnika 11.08.06, 23:00 kura nigdy NIE ZROZUMI, jeżeli nie gdaczą, i jeżeli nie o plewach. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:10 wszystko jedno co to jest..wiadomo ze ona będzie sie pokazywać w TV... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:11 s.k.i.n napisał: > film.onet.pl/0,0,1369569,wiadomosci.html > -w czyim to interesie lezy lansowanie tego feministycznego babiszona? kazia.szczuka.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:18 faktycznie..ale do mojej Agaty jej jeszcze bardzo daleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:24 s.k.i.n napisał: > faktycznie..ale do mojej Agaty jej jeszcze bardzo daleko.... Jak by mnie taki babsztyl jak Szczuka pocałowała w rękę, to musiałbym ją odmaczać przez cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:35 od razu widać że z jej osobowością jest cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:42 > kazia.szczuka.patrz.pl/ Fajna babka :). Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:46 xtrin napisała: > > kazia.szczuka.patrz.pl/ > > Fajna babka :). > Tylko że zboczona. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:52 Całowanie w rękę to zboczenie? Kurcze, człowiek uczy się całe życie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
reakcionista1 Nie pleć. Ona jest wtyczką Ojca Dyrektora w TVN. 11.08.06, 22:35 Na razie się maskuje. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:42 Kurcze, Szczuka też wam przeszkadza? Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:43 xtrin napisała: > Kurcze, Szczuka też wam przeszkadza? Przeszkadza w odbiorze, kanal trzeba zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:44 Cóż, podobać się nikomu nie musi, ale po co te obelgi i całe to plucie? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:45 xtrin napisała: > Cóż, podobać się nikomu nie musi, ale po co te obelgi i całe to plucie? Nie chodzi tylko o wyglad, przede wszystkim o wymowe i glupie gadanie. Jak takie cos moglo zrobic kariere w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:51 > Nie chodzi tylko o wyglad, przede wszystkim > o wymowe i glupie gadanie. Jak takie > cos moglo zrobic kariere w telewizji? Zapewne ze względu na inteligencję i osobowość. Ale fakt, jakim cudem możne kobieta osobowością, a nie blond czupryną i cycem robić karierę? Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:52 xtrin napisała: > > Nie chodzi tylko o wyglad, przede wszystkim > > o wymowe i glupie gadanie. Jak takie > > cos moglo zrobic kariere w telewizji? > Zapewne ze względu na inteligencję Nie ublizaj inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:58 > Nie ublizaj inteligencji. No już bez przesady. To niewątpliwie jedna z inteligentniejszych kobiet na wizji. Nie oceniaj jej tylko po "Najsłabszym ogniwie". Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:00 xtrin napisała: > > Nie ublizaj inteligencji. > > No już bez przesady. To niewątpliwie jedna z inteligentniejszych kobiet na > wizji. Nie oceniaj jej tylko po "Najsłabszym ogniwie". Nieudany pocaunek tez byl niezly. Litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:01 > Nieudany pocaunek tez byl niezly. Litosci. Moim zdaniem genialny. Baba z jajami :). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:02 xtrin napisała: > > Nieudany pocaunek tez byl niezly. Litosci. > Moim zdaniem genialny. Baba z jajami :). Dokladnie. Preferuje normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:20 > Dokladnie. Preferuje normalne. Normalne znaczy uległe? Strach przed silną kobietą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka z jajami 12.08.06, 01:37 ..i to chyba dosłownie, co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:48 xtrin napisała: Cóż, podobać się nikomu nie musi, ale po co te obelgi i całe to plucie? ======================================= No cóż, nauczyli się od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:50 Jakoś nie zauważyłam, by Szczuka była osobą chamską i niekulturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:51 xtrin napisała: > Jakoś nie zauważyłam, by Szczuka była osobą chamską i niekulturalną. Scenka z teleturnieju. - Pan skad do nas przyjechal. - Z Wroclawia. - A kto panu taka grzywke wycial? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:55 Jak rozumiem po obejrzeniu "Milczenia owiec" rządałeś kary śmierci dla Hopkinsa? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:02 xtrin napisała: > Jakoś nie zauważyłam, by Szczuka była osobą chamską i niekulturalną. =========== A naśmiewanie się z niepełnosprawnych i to publicznie razem z jakimś tam Wojewódzkim? To kultura ? Chyba ze to nowy styl kultury łżeelit. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:22 > A naśmiewanie się z niepełnosprawnych i to publicznie > razem z jakimś tam Wojewódzkim? To kultura ? > Chyba ze to nowy styl kultury łżeelit. Sprawa była wałkowana już na dziesiątą stronę. Szczuka nie naśmiewała się z niepełnosprawności "Madzi". Nie wiedziała nawet o niej. Przeprosiła. Czego jeszcze się można tutaj czepiać? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 10:20 xtrin napisała: > Czego > jeszcze się można tutaj czepiać? > Ponoć "dla chcącego - nic trudnego!'... www.pkrd.vel.pl/txt_pl/mw.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 12:04 xtrin napisała: Nie wiedziała nawet o niej =========== jakaś dziwna logika, nie wiedziała o niej a naśmiewała sie z niej. Czarownica (jasnowidzka) czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 12:35 Nie widziała o NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI Madzi B. Czepiasz się dla samego czepiania? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcionista1 No jasne że przeszkadza. Myśli baba po swojemu. 11.08.06, 22:45 Tego się nie daje wytrzymać. No i Podwórkowych Kółek Różańcowych nie lubi, cholere jedna. Na stos!!! Na stos!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n ona nie myśli po swojemu tylko wg wytycznych 11.08.06, 22:53 Michnikai regul polit popr Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ona nie myśli po swojemu tylko wg wytycznych 11.08.06, 22:56 Nie oceniaj innych swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: ona nie myśli po swojemu tylko wg wytycznych 12.08.06, 10:08 ja niczyich wytycznych się nie trzymam..chyba ze w pracy zawodowej Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ona Madzia ?! 12.08.06, 10:24 s.k.i.n napisał: > Michnikai regul polit popr Pomylił ci się Michnik z Rydzykiem??? www.pkrd.vel.pl/txt_pl/mw.html ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 15:03 Przeszkadza tylko tym co zamiast inteligentnych kobiet wola durne blondynki!! Faceci boja sie kobiet inteligentnych bo nie wiedzieliby o czym z taka rozmawiac;)a tak znajda blond pojemnik na sperme i nie musza sie wysilac;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A już nikt jej nie prześladuje za pochodzenie i .. 11.08.06, 22:54 s.k.i.n napisał: > film.onet.pl/0,0,1369569,wiadomosci.html > -w czyim to interesie lezy lansowanie tego feministycznego babiszona? feminizm Odpowiedz Link Zgłoś
reakcionista1 [...] 11.08.06, 22:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: A ona ma jakieś pochodzenie ???? 11.08.06, 23:15 chciala z siebie Żydówkę zrobić by móc udawać ofiarę polskiego antysemityzmu Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A ona ma jakieś pochodzenie ???? 11.08.06, 23:24 Poleciała na skargę do NYT że jest prześladowana w Polsce za swoję żydowskie pochodzenie i feminizm. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To juz problem TVN jesli chce miec sepleniaca 11.08.06, 23:02 prowadzaca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 Re: To juz problem TVN jesli chce miec sepleniaca 12.08.06, 01:37 Seplenienie jest na topie, zwróć uwagę na Donaldusia i na Walcową- Gronkowcową. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka... 12.08.06, 01:33 Wiesz jak to jest? Niemoc starego układu ma swoje projekcje w wyszukiwaniu gwiazd w stylu Wojewudzkiego, Szczuki czy innego hultajstwa, by choć trochę podokuczać ludziom. To próba przebicia się z czymkolwiek, byleby tylko nie utonąć. No i p. Szczujka/Szujka jest właśnie takim czymkolwiek.Wiesz, co ja na to? Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Żadne pederastczno- pedofilskie lobby mnie nie rusza bo i tak myślę, robię, czytam i oglądam to, co uważam za dobre. A tvn jest ostoją różych szuj, czy to pedalskich, czy czerwonych czy pomarańczowych. Albo im to przejdzie, albo zostaną z marginalną oglądalnością. Myślę, że to pierwsze, bo udziałowcy to jednak ludzie biznasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki 12.08.06, 03:17 i aroganckie prymitywy Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki 12.08.06, 10:06 to pieszcochy okrąglostolowego ukladu! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki 12.08.06, 10:21 To ostatnie podrygi niezależnej TV. Kaczorki skasują to w błyskawicznym tempie, mam nadzieję, że po rządach tej leppisowskiej swołoczy wrócimy do normalności. Po prostu, musimy ich przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki<haen> 12.08.06, 11:52 Jasne, trzeba przeczekać zdrowe wartości, by-gdy wrócą do mediów POSeLDuchy znowu będze można robić programy o waleniu qpy na klatę, prawda? Facet, ależ ty masz czosnek wyprany. Włącz sobie płyciznę mtv, tam nadal nadają twoje, jak sądzę klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki<ha 12.08.06, 12:15 Oj, loluś, loluś. Tobie zawsze zdrowe wartości będą się kojarzyć z telewizją papcia Rydzyka. Jeżeli tak ci zależy na tym życiu w krainie wiecznej szczęśliwości to dlaczego nie wyniesiesz się tam od zaraz? Marnujesz się na tym swiecie w swojej doczesności. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 wojewodzki szczuka to nieuki<haen> :D 12.08.06, 12:30 Wszystko w swoim czasie, a papcia Rydzyka nie słucham i nie oglądam, po część jego poglądów i sposób ich prezentowania nie podobają mi się. Natomiast nie rozumiem, dlaczego w niektórych mediach poświęca się nieproporcjonalnie dużo czasu różnym pedalskim programom- przecież potencjalni odbiorcy pewnych pozycji w tv, czy radio, to społeczny margines. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 Usunęli mojego posta :) 12.08.06, 12:00 Heh, usunęli mojego posta. A myślałem, że w agorze nie wstydzą się tego, skąd przyszły pieniądze i pomoc merytoryczna na rozruch. Przecież od tej wiedzy Manhatan się nie zawali, prawda ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kapucynka9 Re: Usunęli mojego posta :) 12.08.06, 13:23 Mnie też usunęli. Nie przejmuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 Usunęli mojego posta <kapucynka> 12.08.06, 13:34 Hej, ja się nie przejmuję, dla mnie to powód do zadowolenia. Mogliby napisać dlaczego, bo to swego rodzaju atak, co nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Czekam na p. Szczukę 12.08.06, 12:22 Babsztyl to posłanka Sob., a nie pani Szczuka. Czekam na nią niecierpliwie, bo bardzo ją lubię z telewizji. Swietny był program gdy pokazywała z jakimi nieukami ma do cznienia. I co? Nie było amatorow? Pchali sie drzwiami i oknami nie bojąc sie osmieszenia. A że sie wielu nie podoba? Nie podobają się jej poglądy. Mnie odwrotnie i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Czekam na p. Szczukę 12.08.06, 12:32 janbezziemi napisał: > Babsztyl to posłanka Sob., a nie pani Szczuka. Czekam na nią niecierpliwie, bo > bardzo ją lubię z telewizji. Swietny był program gdy pokazywała z jakimi > nieukami ma do cznienia. I co? Nie było amatorow? Pchali sie drzwiami i oknami > nie bojąc sie osmieszenia. Powineś raczej polubić tego pana co jej gotowce pisał do tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 12:57 w moim interesie i wszystkich normalnych ludzi. spadaj popłuczyno po ojcu malwersancie. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 12:59 sam jesteś marnym wypierdkiem Michnika więc siedź cicho Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 13:05 widzę,że upodobniasz się do szamba.a tam zawsze coś pływa na wierzchu. jak ci się Michnik nie podoba to co tu robisz wyrobniku ojca malwersanta? Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 13:10 ja nie mam nic wspólnego z radiem Maryja ani w ogóle z kościołem, ja jestem człowiekiem Leppera i SAMOOBRONY..należę też do slowiańskiego stowarzyszenia NIKLOT Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 13:35 no tak,to wyjasnia wszystko. pamietaj:opieka psychiatryczna jest w Polsce bezpłatna. heil lepper! Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 14:53 wiem i wlasnie się dziwię czemu ty z tej opieki nie korzystasz Odpowiedz Link Zgłoś