Dodaj do ulubionych

TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy teleturn

11.08.06, 21:59
film.onet.pl/0,0,1369569,wiadomosci.html
-w czyim to interesie lezy lansowanie tego feministycznego babiszona?
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:00
      s.k.i.n napisał:

> film.onet.pl/0,0,1369569,wiadomosci.html
      > -w czyim to interesie lezy lansowanie tego feministycznego babiszona?

Nawet nie wspominaj o tym babsztylu.
    • jola_iza Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:03
      W Twoim skinie, w Twoim.Może się nauczysz odróżniać teleturniej od talk show, wszak ta pani polonistką :)
      • kura56 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:09
        To już kolejna osoba z poważną wadą wymowy robiąca w TV. Bodaj pirwszą była
        niezapomniana Nina Terentiew. Niestety. Wadaa wymowy nie jest ani jedyną ani
        największą wadą te, chyba pani. A walterowcy niech ją eksploatują. Tak jak
        Rutkowskiego.
        • antyzgryz TVN nie dla kurnika 11.08.06, 23:00
          kura nigdy NIE ZROZUMI, jeżeli nie gdaczą, i jeżeli nie o plewach.
      • s.k.i.n Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:10
        wszystko jedno co to jest..wiadomo ze ona będzie sie pokazywać w TV...
    • artsg Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:11
      s.k.i.n napisał:

kazia.szczuka.patrz.pl/
      • s.k.i.n Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:18
        faktycznie..ale do mojej Agaty jej jeszcze bardzo daleko....
        • artsg Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:24
          s.k.i.n napisał:

> faktycznie..ale do mojej Agaty jej jeszcze bardzo daleko....

Jak by mnie taki babsztyl jak Szczuka pocałowała w rękę, to musiałbym ją
          odmaczać przez cały dzień.
          • s.k.i.n Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:35
            od razu widać że z jej osobowością jest cos nie tak
          • reakcionista1 I to odmaczać we wodzie święconej. 11.08.06, 22:35
      • xtrin Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:42
        > kazia.szczuka.patrz.pl/

Fajna babka :).
        • artsg Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:46
          xtrin napisała:

> > kazia.szczuka.patrz.pl/
          >
          > Fajna babka :).
          >
          Tylko że zboczona.
          • xtrin Re: Nikt tak nie całuje jak Kazia 11.08.06, 22:52
            Całowanie w rękę to zboczenie? Kurcze, człowiek uczy się całe życie... :)
    • reakcionista1 Nie pleć. Ona jest wtyczką Ojca Dyrektora w TVN. 11.08.06, 22:35
      Na razie się maskuje.
    • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:42
      Kurcze, Szczuka też wam przeszkadza? Eh...
      • douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:43
        xtrin napisała:

> Kurcze, Szczuka też wam przeszkadza?

Przeszkadza w odbiorze, kanal trzeba zmieniac.
        • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:44
          Cóż, podobać się nikomu nie musi, ale po co te obelgi i całe to plucie?
          • douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:45
            xtrin napisała:

> Cóż, podobać się nikomu nie musi, ale po co te obelgi i całe to plucie?

Nie chodzi tylko o wyglad, przede wszystkim o wymowe i glupie gadanie. Jak takie
            cos moglo zrobic kariere w telewizji?
            • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:51
              > Nie chodzi tylko o wyglad, przede wszystkim
              > o wymowe i glupie gadanie. Jak takie
              > cos moglo zrobic kariere w telewizji?

Zapewne ze względu na inteligencję i osobowość. Ale fakt, jakim cudem możne
              kobieta osobowością, a nie blond czupryną i cycem robić karierę? Skandal!
              • douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:52
                xtrin napisała:

> > Nie chodzi tylko o wyglad, przede wszystkim
                > > o wymowe i glupie gadanie. Jak takie
                > > cos moglo zrobic kariere w telewizji?

> Zapewne ze względu na inteligencję

Nie ublizaj inteligencji.
                • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:58
                  > Nie ublizaj inteligencji.

No już bez przesady. To niewątpliwie jedna z inteligentniejszych kobiet na
                  wizji. Nie oceniaj jej tylko po "Najsłabszym ogniwie".
                  • douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:00
                    xtrin napisała:

> > Nie ublizaj inteligencji.
                    >
                    > No już bez przesady. To niewątpliwie jedna z inteligentniejszych kobiet na
                    > wizji. Nie oceniaj jej tylko po "Najsłabszym ogniwie".

Nieudany pocaunek tez byl niezly. Litosci.
                    • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:01
                      > Nieudany pocaunek tez byl niezly. Litosci.

Moim zdaniem genialny. Baba z jajami :).
                      • douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:02
                        xtrin napisała:

> > Nieudany pocaunek tez byl niezly. Litosci.

> Moim zdaniem genialny. Baba z jajami :).

Dokladnie. Preferuje normalne.
                        • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:20
                          > Dokladnie. Preferuje normalne.

Normalne znaczy uległe? Strach przed silną kobietą? :)
                        • lolek0000 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka z jajami 12.08.06, 01:37
                          ..i to chyba dosłownie, co?

:D
          • prawie_magister Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:48
            xtrin napisała:

Cóż, podobać się nikomu nie musi, ale po co te obelgi i całe to plucie?
            =======================================
            No cóż, nauczyli się od niej.
            • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:50
              Jakoś nie zauważyłam, by Szczuka była osobą chamską i niekulturalną.
              • douglasmclloyd Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:51
                xtrin napisała:

> Jakoś nie zauważyłam, by Szczuka była osobą chamską i niekulturalną.

Scenka z teleturnieju.

- Pan skad do nas przyjechal.
                - Z Wroclawia.
                - A kto panu taka grzywke wycial?
                • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 22:55
                  Jak rozumiem po obejrzeniu "Milczenia owiec" rządałeś kary śmierci dla Hopkinsa?
              • prawie_magister Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:02
                xtrin napisała:

> Jakoś nie zauważyłam, by Szczuka była osobą chamską i niekulturalną.
                ===========
                A naśmiewanie się z niepełnosprawnych i to publicznie razem z jakimś tam
                Wojewódzkim? To kultura ? Chyba ze to nowy styl kultury łżeelit.
                • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 11.08.06, 23:22
                  > A naśmiewanie się z niepełnosprawnych i to publicznie
                  > razem z jakimś tam Wojewódzkim? To kultura ?
                  > Chyba ze to nowy styl kultury łżeelit.

Sprawa była wałkowana już na dziesiątą stronę. Szczuka nie naśmiewała się z
                  niepełnosprawności "Madzi". Nie wiedziała nawet o niej. Przeprosiła. Czego
                  jeszcze się można tutaj czepiać?
                  • ave.duce Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 10:20
                    xtrin napisała:

> Czego
                    > jeszcze się można tutaj czepiać?
                    >

Ponoć "dla chcącego - nic trudnego!'...

www.pkrd.vel.pl/txt_pl/mw.html
                    ;)
                  • prawie_magister Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 12:04
                    xtrin napisała:
                    Nie wiedziała nawet o niej

===========
                    jakaś dziwna logika, nie wiedziała o niej a naśmiewała sie z niej. Czarownica
                    (jasnowidzka) czy co?
                    • xtrin Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 12:35
                      Nie widziała o NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI Madzi B.
                      Czepiasz się dla samego czepiania?
      • reakcionista1 No jasne że przeszkadza. Myśli baba po swojemu. 11.08.06, 22:45
        Tego się nie daje wytrzymać. No i Podwórkowych Kółek Różańcowych nie lubi,
        cholere jedna. Na stos!!! Na stos!!!!
        • s.k.i.n ona nie myśli po swojemu tylko wg wytycznych 11.08.06, 22:53
          Michnikai regul polit popr
          • xtrin Re: ona nie myśli po swojemu tylko wg wytycznych 11.08.06, 22:56
            Nie oceniaj innych swoją miarą.
            • s.k.i.n Re: ona nie myśli po swojemu tylko wg wytycznych 12.08.06, 10:08
              ja niczyich wytycznych się nie trzymam..chyba ze w pracy zawodowej
          • ave.duce Re: ona Madzia ?! 12.08.06, 10:24
            s.k.i.n napisał:

> Michnikai regul polit popr

Pomylił ci się Michnik z Rydzykiem???

www.pkrd.vel.pl/txt_pl/mw.html
            ;)))
      • nikita.nika Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 15:03
        Przeszkadza tylko tym co zamiast inteligentnych kobiet wola durne blondynki!!
        Faceci boja sie kobiet inteligentnych bo nie wiedzieliby o czym z taka
        rozmawiac;)a tak znajda blond pojemnik na sperme i nie musza sie wysilac;)
    • artsg A już nikt jej nie prześladuje za pochodzenie i .. 11.08.06, 22:54
      s.k.i.n napisał:

feminizm
      • reakcionista1 [...] 11.08.06, 22:55
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • s.k.i.n Re: A ona ma jakieś pochodzenie ???? 11.08.06, 23:15
          chciala z siebie Żydówkę zrobić by móc udawać ofiarę polskiego antysemityzmu
        • artsg Re: A ona ma jakieś pochodzenie ???? 11.08.06, 23:24
          Poleciała na skargę do NYT że jest prześladowana w Polsce za swoję żydowskie
          pochodzenie i feminizm.
    • frank_drebin To juz problem TVN jesli chce miec sepleniaca 11.08.06, 23:02
      prowadzaca ;)
      • lolek0000 Re: To juz problem TVN jesli chce miec sepleniaca 12.08.06, 01:37
        Seplenienie jest na topie, zwróć uwagę na Donaldusia i na Walcową- Gronkowcową.

• lolek0000 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka... 12.08.06, 01:33
      Wiesz jak to jest? Niemoc starego układu ma swoje projekcje w wyszukiwaniu
      gwiazd w stylu Wojewudzkiego, Szczuki czy innego hultajstwa, by choć trochę
      podokuczać ludziom. To próba przebicia się z czymkolwiek, byleby tylko nie
      utonąć. No i p. Szczujka/Szujka jest właśnie takim czymkolwiek.Wiesz, co ja na
      to? Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Żadne pederastczno- pedofilskie lobby
      mnie nie rusza bo i tak myślę, robię, czytam i oglądam to, co uważam za dobre.
      A tvn jest ostoją różych szuj, czy to pedalskich, czy czerwonych czy
      pomarańczowych. Albo im to przejdzie, albo zostaną z marginalną oglądalnością.
      Myślę, że to pierwsze, bo udziałowcy to jednak ludzie biznasu.
      • ben.huur wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki 12.08.06, 03:17
        i aroganckie prymitywy
        • s.k.i.n Re: wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki 12.08.06, 10:06
          to pieszcochy okrąglostolowego ukladu!
          • haen1950 Re: wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki 12.08.06, 10:21
            To ostatnie podrygi niezależnej TV. Kaczorki skasują to w błyskawicznym tempie,
            mam nadzieję, że po rządach tej leppisowskiej swołoczy wrócimy do normalności.
            Po prostu, musimy ich przeżyć.
            • lolek0000 wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki<haen> 12.08.06, 11:52
              Jasne, trzeba przeczekać zdrowe wartości, by-gdy wrócą do mediów POSeLDuchy
              znowu będze można robić programy o waleniu qpy na klatę, prawda? Facet, ależ ty
              masz czosnek wyprany. Włącz sobie płyciznę mtv, tam nadal nadają twoje, jak
              sądzę klimaty.
              • haen1950 Re: wojewodzki szczuka to wyjatkowe nieuki<ha 12.08.06, 12:15
                Oj, loluś, loluś. Tobie zawsze zdrowe wartości będą się kojarzyć z telewizją
                papcia Rydzyka. Jeżeli tak ci zależy na tym życiu w krainie wiecznej
                szczęśliwości to dlaczego nie wyniesiesz się tam od zaraz? Marnujesz się na tym
                swiecie w swojej doczesności.
                • lolek0000 wojewodzki szczuka to nieuki<haen> :D 12.08.06, 12:30
                  Wszystko w swoim czasie, a papcia Rydzyka nie słucham i nie oglądam, po część
                  jego poglądów i sposób ich prezentowania nie podobają mi się. Natomiast nie
                  rozumiem, dlaczego w niektórych mediach poświęca się nieproporcjonalnie dużo
                  czasu różnym pedalskim programom- przecież potencjalni odbiorcy pewnych pozycji
                  w tv, czy radio, to społeczny margines.
      • lolek0000 Usunęli mojego posta :) 12.08.06, 12:00
        Heh, usunęli mojego posta. A myślałem, że w agorze nie wstydzą się tego, skąd
        przyszły pieniądze i pomoc merytoryczna na rozruch. Przecież od tej wiedzy
        Manhatan się nie zawali, prawda ??
        :)
        • kapucynka9 Re: Usunęli mojego posta :) 12.08.06, 13:23
          Mnie też usunęli. Nie przejmuj się.
          • lolek0000 Usunęli mojego posta <kapucynka> 12.08.06, 13:34
            Hej, ja się nie przejmuję, dla mnie to powód do zadowolenia. Mogliby napisać
            dlaczego, bo to swego rodzaju atak, co nie?

• janbezziemi Czekam na p. Szczukę 12.08.06, 12:22
      Babsztyl to posłanka Sob., a nie pani Szczuka. Czekam na nią niecierpliwie, bo
      bardzo ją lubię z telewizji. Swietny był program gdy pokazywała z jakimi
      nieukami ma do cznienia. I co? Nie było amatorow? Pchali sie drzwiami i oknami
      nie bojąc sie osmieszenia. A że sie wielu nie podoba? Nie podobają się jej
      poglądy. Mnie odwrotnie i koniec.
      • artsg Re: Czekam na p. Szczukę 12.08.06, 12:32
        janbezziemi napisał:

> Babsztyl to posłanka Sob., a nie pani Szczuka. Czekam na nią niecierpliwie,
        bo
        > bardzo ją lubię z telewizji. Swietny był program gdy pokazywała z jakimi
        > nieukami ma do cznienia. I co? Nie było amatorow? Pchali sie drzwiami i
        oknami
        > nie bojąc sie osmieszenia.

Powineś raczej polubić tego pana co jej gotowce pisał do tego programu.
    • venus99 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 12:57
      w moim interesie i wszystkich normalnych ludzi.
      spadaj popłuczyno po ojcu malwersancie.
      • s.k.i.n Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 12:59
        sam jesteś marnym wypierdkiem Michnika więc siedź cicho
        • venus99 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 13:05
          widzę,że upodobniasz się do szamba.a tam zawsze coś pływa na wierzchu.
          jak ci się Michnik nie podoba to co tu robisz wyrobniku ojca malwersanta?
          • s.k.i.n Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 13:10
            ja nie mam nic wspólnego z radiem Maryja ani w ogóle z kościołem, ja jestem
            człowiekiem Leppera i SAMOOBRONY..należę też do slowiańskiego stowarzyszenia
            NIKLOT
            • venus99 Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 13:35
              no tak,to wyjasnia wszystko.
              pamietaj:opieka psychiatryczna jest w Polsce bezpłatna.
              heil lepper!
              • s.k.i.n Re: TVN bastion lże elit-Szczuka ma prow.nowy tel 12.08.06, 14:53
                wiem i wlasnie się dziwię czemu ty z tej opieki nie korzystasz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka