lasviol 23.08.06, 23:04 Właśnie okazało się, że syrenka na plakacie reklamującym wybory Miss World wystąpi w koszulce, albowiem według radnych, jej nagi biust byłby zbyt wyzywający. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Przeciez to spelnienie warunkow politpoprawnosci. 23.08.06, 23:08 Inaczej feministki by sie oburzaly, ze cialo kobiece traktuje sie sposob instrumentalny ;) lasviol napisała: > Właśnie okazało się, że syrenka na plakacie reklamującym wybory Miss World > wystąpi w koszulce, albowiem według radnych, jej nagi biust byłby zbyt > wyzywający. Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Syrenka w koszulce 23.08.06, 23:16 Dajmy sobie tymczasem spokój z fminizmem. Ja mam tylko problem z pomnikiem. Co z nim? Konsekwentnie należałoby mu nadziobać koszulinę również. Jestem z Krakowa, więc mi to powiewa. Ale Wy, kochani warszawiacy, chcecie syrenki w gieźle? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ja nie z Wawy - ja w temacie watku. 23.08.06, 23:21 A co do meritum to akurat polityczna poprawnosc i poglady feministek maja tu duzo do rzeczy - w koncu kto jak nie ministra Sroda i jej "siostry" strasznie sie oburzaly na wykorzystywanie atrybutow kobiecego ciala w reklamie. A tu prosze to tez w koncu reklama i atrybuty zasloniete :) Wiec zasady politycznej poprawnosci spelnione :) lasviol napisała: > Dajmy sobie tymczasem spokój z fminizmem. Ja mam tylko problem z pomnikiem. Co > z nim? Konsekwentnie należałoby mu nadziobać koszulinę również. Jestem z > Krakowa, więc mi to powiewa. Ale Wy, kochani warszawiacy, chcecie syrenki w > gieźle? Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Syrenka w koszulce 23.08.06, 23:22 lasviol napisała: > Ale Wy, kochani warszawiacy, chcecie syrenki w > gieźle? ``````````````````````````````````````````` Giezło to zdecydowanie de mode pomysł. Może jakiś top czy gustowny gorsecik ? :) To jakiś paranoiczny pomysł z tym ubieraniem syrenki. To tak jakby zakryć klejnoty na rzeźbach Dawida czy Apolla :) Nie znam oficjalnej wersji, może to część jakiejś kamanii promocyjnej Warszawy na okres Wyborów Miss... Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Syrenka w koszulce 23.08.06, 23:30 Jesteś z Warszawy? Czy się podszywasz, kotku? Gorsecik wydaje mi się ok. A Smoka Wawelskiego w bokserki? Nie wiem, Nike zdaje się tę ma biust nie osłonięty. Do roboty, panowie i panie! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Syrenka w koszulce 23.08.06, 23:33 lasviol napisała: > Jesteś z Warszawy? Czy się podszywasz, kotku? Gorsecik wydaje mi się ok. A > Smoka Wawelskiego w bokserki? Nie wiem, Nike zdaje się tę ma biust nie > osłonięty. Do roboty, panowie i panie! ``````````````````````````````````````````` A czemuż to Kotku Puszyty miałabym się podszywać!? Jestem Warszawianką! Try me! Ale bardzo lubię Kraków i smoka wawelskiego i nie życzę mu bokserek czy innych stringów :) Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Syrenka w koszulce 23.08.06, 23:35 Stringi dla Smoka - fantqastyczny pomysł. Jutro piszę do naszych rajców petycję! Odpowiedz Link Zgłoś