alleluja_i_do_przodu 25.08.06, 22:28 Obecnie również działa dla wywiadu rosyjskiego. Jeżeli nieprawdę powiedziałem, to niech udowodnią mi to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1234kk Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 25.08.06, 22:29 ja mowie to samo. Rydzyk - udowowdnij mi ze klamie. Na swoj koszt! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 25.08.06, 22:36 1234kk napisała: > ja mowie to samo. Rydzyk - udowowdnij mi ze klamie. Na swoj koszt! Przyłączam się. Złodzieju rydzyk, udowodnij, że nie ukradłeś świadectw udziałowych i że nie jesteś agentem Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
p_fotek Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 26.08.06, 10:00 Cos podobnego, jak to ludziom nie można ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Nawet linka, który otwiera się w nowym oknie nie 25.08.06, 22:31 potrafi zrobić "lud wyklęty i do tyłu" Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu A po co? 25.08.06, 22:35 To test dla miernoty, czy umie skorzystać z przycisku wstecz. Z resztą co to- ja wchodzę w te linki? A tak poza tym Tadeusz Rydzyk był agentem KGB, a obecnie również działa dla wywiadu rosyjskiego. Jeżeli nieprawdę powiedziałem, to niech udowodnią mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: A po co? Tak dla wygody komunistyczny 25.08.06, 22:37 popaprańcu. Po co papier toaletowy ma być w kwiatki i pachnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu Re: A po co? Tak dla wygody komunistyczny 25.08.06, 22:40 Nie wiem, ja korzystam tylko z Kaczorów. "To wysokiej jakości papiery toaletowe, produkowane z selekcjonowanej makulatury, w trosce o środowisko naturalne, wciąż zyskują nowych, zadowolonych użytkowników. Atrakcyjne opakowanie z rączką sprawia, że są chętnie wybierane przez gospodynie domowe." Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Jak kupujesz to co lubisz, to po jaki ch.. się 25.08.06, 22:44 pytasz? Myślałem, że używasz papieru zastępczego np. felietonów wojennych Passenta, lub antologii na cześć UB pod redakcją Woroszylskiego, i zamiast do muszli zwracasz do umywalki. Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu Re: Jak kupujesz to co lubisz, to po jaki ch.. si 25.08.06, 22:47 A o co ja się niby pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu Re: A skąd ja mam wiedzieć??? n/t 25.08.06, 22:50 nielubiegazety2 napisał: > Jak kupujesz to co lubisz, to po jaki ch.. się pytasz? Ślepy, czy tylko kolega Antka? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi "nielubiegazety2" czyli nieuk 26.08.06, 12:38 "nielubiegazety2" - wykazujesz swą niewiedzę. Fakt, ze Woroszylski należal do tzw.pryszczatych i chwalil rewolucje po 1944 roku, ale po wydarzeniach wegierskich, a przedtem po studiach w ZSRR, zmienil sie o 180 stopni i wreszcie stał sie wybitnym opozycjonistą w PRL. A poza tym to swietny pisarz, tylko co ciemnota moze o tym wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann papier toaletowy w Rydzyki? Oj, nieladnie.... 25.08.06, 23:13 nie glos tego publicznie, bo stara czekistka Krukowa z KRRiT cie ukaze.... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 25.08.06, 22:33 alleluja_i_do_przodu napisał: > Obecnie również działa dla wywiadu rosyjskiego. W nagrode Rosja udostepnila mu nadajniki na Uralu. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Smutasie przeczytaj SWOJE posty i nie zawracaj 25.08.06, 22:54 gitary. Jesteś gorszy (krótszy) od Tumanowicza. Krótszy o "owicza" Bez odbioru cieniasie :( Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Smutasie przeczytaj SWOJE posty i nie zawraca 25.08.06, 22:56 nielubiegazety2 napisał: > gitary. Poczytam, jak skonczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 25.08.06, 22:34 rydzyk ma status pokrzywdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 25.08.06, 22:37 monte83 napisał: > rydzyk ma status pokrzywdzonego. No ma :) Donosił do kgb ,a to nie podobało sie sb:) Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 25.08.06, 22:40 a kto powiedzial, ze ja mowie o statusie ipn:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 25.08.06, 22:54 Co do tego , ze Ojciec Dyrektor jest agentem Rosjan nie NAJMNIEJSZEJ watpliwosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 25.08.06, 23:03 jacekm22 napisał: > Co do tego , ze Ojciec Dyrektor jest agentem Rosjan nie NAJMNIEJSZEJ > watpliwosci!! Tylko, że jako kompletny kretyn nie jest specjalnie użyteczny - jak twierdzi prywatnie Radosław Jan Kępiński zwolennik PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
1234kk Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 26.08.06, 03:05 czekam na dowody, rydzyk., zlodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś
em_kr Re: Tadeusz Rydzyk był agentem KGB 26.08.06, 11:48 No to jak to z tym Rydzykiem faktycznie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś