uu1 28.08.06, 23:05 W tej chwili w TVP na temat domniemanej korupcji w PZPN wypowiada się minister sportu - gość, który jako zawodnik został zdyskwalifikowany za stosowanie dopingu. :)) --- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:10 uu1 napisała: > W tej chwili w TVP na temat domniemanej korupcji w PZPN wypowiada się minister > sportu - gość, który jako zawodnik został zdyskwalifikowany za stosowanie > dopingu. :)) robiąc sobie zastrzyk myslał o prałacie jankowskim, Jest usprawiedliwiony;)))) > --- Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:19 uu1 napisała: > A może to był "skrót do mety"? Napisz metadon silesiusz sie odezwie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:21 bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > A może to był "skrót do mety"? > Napisz metadon silesiusz sie odezwie:))) dostałam ostrzezenie od moderatorów, że jeszcze 20 moich postów zglosi silesiusz to wykasowania to nie beda mieli wyjscia i dadzą mi bana. Jak bedzie ban to buziak na dobranoc uu1 :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:30 chachacha; to sie nazywa mania wielkosci (albo przesladowcza); nigdy nie podalem zadnego Twojego postu do "wykasowania" (zapytaj forumowych cerberow); za to Ty zabanowalas mnie na Twoim forum, ulegajac Twojemu "milosnikowi" uu1, ktory wyzywal mnie od "ciulow"; naprawde: podziwiam lewacka schozofrenie bio.mum napisała: > bio.mum napisała: > > > uu1 napisała: > > > > > A może to był "skrót do mety"? > > Napisz metadon silesiusz sie odezwie:))) > > dostałam ostrzezenie od moderatorów, że jeszcze 20 moich postów zglosi > silesiusz to wykasowania to nie beda mieli wyjscia i dadzą mi bana. Jak bedzie > ban to buziak na dobranoc uu1 > > :)) > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:32 silesius.monachijski0 napisał: > chachacha; to sie nazywa mania wielkosci (albo przesladowcza); nigdy nie > podalem zadnego Twojego postu do "wykasowania" (zapytaj forumowych cerberow); > za to Ty zabanowalas mnie na Twoim forum, ulegajac Twojemu "milosnikowi" uu1, > ktory wyzywal mnie od "ciulow"; naprawde: podziwiam lewacka schozofrenie > 1. juz dawno nie masz bana 2. to ja jestem jego milosniczka a nie on moim 3. co nie zmienia faktu ze jestes donosicielem i sprzedajesz historie ktore ci opowiadalam na privie na glownym Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:39 Twoja historie sprzedali na glownym inni: wlasnie dlatego, ze nie jestem donosicielem, nie powiem Ci kto; napewno jest to osoba, ktora darzysz sympatia; ja sie tylko zdziwilem bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > chachacha; to sie nazywa mania wielkosci (albo przesladowcza); nigdy nie > > podalem zadnego Twojego postu do "wykasowania" (zapytaj forumowych cerber > ow); > > za to Ty zabanowalas mnie na Twoim forum, ulegajac Twojemu "milosnikowi" > uu1, > > ktory wyzywal mnie od "ciulow"; naprawde: podziwiam lewacka schozofrenie > > > 1. juz dawno nie masz bana > > 2. to ja jestem jego milosniczka a nie on moim > > 3. co nie zmienia faktu ze jestes donosicielem i sprzedajesz historie ktore ci > opowiadalam na privie na glownym Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:43 silesius.monachijski0 napisał: > Twoja historie sprzedali na glownym inni: wlasnie dlatego, ze nie jestem > donosicielem, nie powiem Ci kto; napewno jest to osoba, ktora darzysz sympatia; > nie dosc że donosiciel to jeszcze tchórz i kłamca..brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:46 wierz, w co chcesz: Twoje zycie i Twoja wiara bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > Twoja historie sprzedali na glownym inni: wlasnie dlatego, ze nie jestem > > donosicielem, nie powiem Ci kto; napewno jest to osoba, ktora darzysz > sympatia; > > > nie dosc że donosiciel to jeszcze tchórz i kłamca..brrrr > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Ja nie musze w nic wierzyć 28.08.06, 23:49 Ja mam dowody na to jaką jesteś podłą szują donosicielu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ja nie musze w nic wierzyć 28.08.06, 23:50 oj, bio.mum, stajesz sie coraz bardziej zabawna bio.mum napisała: > Ja mam dowody na to jaką jesteś podłą szują donosicielu. > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ja nie musze w nic wierzyć 28.08.06, 23:53 silesius.monachijski0 napisał: > oj, bio.mum, stajesz sie coraz bardziej zabawna > Co cie tak smieszy?? Juz mnie nie kochasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ja nie musze w nic wierzyć 28.08.06, 23:58 smieszy mnie ta Twoja egzaltacja tutejszym forum, tudziez "swiadkmi" typu uu1; wczoraj bylem w gorach z jednym z najswietniejszych historykow sztuki w Polsce (ciagle na stypendiach: obecnie w Monachium); zwrocil mi uwage, ze powinienem unikac forum, i napisac dwa obiecane nowe teksty; i chyba ma racje; forum nie sklania do rozsadnych refleksji; wywoluje jedynie niepotrzebne emocje bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > oj, bio.mum, stajesz sie coraz bardziej zabawna > > > Co cie tak smieszy?? Juz mnie nie kochasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 28.08.06, 23:59 silesius.monachijski0 napisał: nie umiesz odpowiedz na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:02 wiesz,bio.mum, ze Cie bardzo szanuje, i nie mam zwyczaju na ogolnie dostepny forum sie zanadto "uzewnetrzniac" w tych kwestiach; a tak na marginesie: nie uwazacie z uu1, ze naduzywamy tutaj goscinnosci snatchera i kecawa? napewno nie w tym celu zalozyli to forum; to naprawde nie fazpis; bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > nie umiesz odpowiedz na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:03 silesius.monachijski0 napisał: > wiesz,bio.mum, ze Cie bardzo szanuje, i nie mam zwyczaju na ogolnie dostepny > forum sie zanadto "uzewnetrzniac" w tych kwestiach; a tak na marginesie: nie > uwazacie z uu1, ze naduzywamy tutaj goscinnosci snatchera i kecawa? napewno nie > > w tym celu zalozyli to forum; to naprawde nie fazpis; > >nie odpowiedziałes na moje pytanie donosicielu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:05 znasz mnie nie od dzis: wiesz, ze na tym forum na to pytanie nie odpowiem; jestem pod wrazeniem Pani Szczypinskiej; wiecej nie powiem bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > wiesz,bio.mum, ze Cie bardzo szanuje, i nie mam zwyczaju na ogolnie doste > pny > > forum sie zanadto "uzewnetrzniac" w tych kwestiach; a tak na marginesie: > nie > > uwazacie z uu1, ze naduzywamy tutaj goscinnosci snatchera i kecawa? napew > no > nie > > > > w tym celu zalozyli to forum; to naprawde nie fazpis; > > > >nie odpowiedziałes na moje pytanie donosicielu Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:04 Wydaje mi sie, ze byloby celowe, zeby administrator tego forum zablokowal mozliwosc pisania w/wym. osobnikow na forum; powinno im wystraczyc forum fazpis-u: tam moga swoje glupie i chamskie komentarze wyglaszac, i wyzywac innych od "nazioli" i "ciulow"; nie sadze jednak, ze powinnismy tego typu chamstwo tutaj tolerowac; skoro brakuje im zwyczajnej kindersztuby, i jedyne, cze go tak naprawde pragna, to urzadzanie anty-pisowskiej hucpy na kazdym forum (z niewybrednymi epitetami pod adresem Kaczy´nskich i PiS-u), to nie sadze, aby bylo wszazane, zeby tutaj musieli swoje chamskei teksty publikowac. Maja to swoje glupkowate forum fazpisu, maja forum ogolne, i wiele innych. Prosze - w trybie pilnym - administratora forum - o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku Z powazaniem Silesius ---------------- I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum zapomniał dodać, ze nadal mnie kocha 29.08.06, 00:06 uu1 napisała: > Wydaje mi sie, ze byloby celowe, zeby administrator tego forum zablokowal > mozliwosc pisania w/wym. osobnikow na forum; powinno im wystraczyc forum > fazpis-u: tam moga swoje glupie i chamskie komentarze wyglaszac, i wyzywac > innych od "nazioli" i "ciulow"; nie sadze jednak, ze powinnismy tego typu > chamstwo tutaj tolerowac; skoro brakuje im zwyczajnej kindersztuby, i jedyne, > cze go tak naprawde pragna, to urzadzanie anty-pisowskiej hucpy na kazdym > forum (z niewybrednymi epitetami pod adresem Kaczy´nskich i PiS-u), to nie > sadze, aby bylo wszazane, zeby tutaj musieli swoje chamskei teksty > publikowac. Maja to swoje glupkowate forum fazpisu, maja forum ogolne, i > wiele innych. Prosze - w trybie pilnym - administratora forum - o pozytywne > rozpatrzenie mojego wniosku > > Z powazaniem > > Silesius > ---------------- > I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, > że białe jest białe, a czarne jest czarne. no chyba, żeby nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:07 dziwisz sie? "kwestia" konrada.loga pod adresem ciezko chorego x. Jankowskiego zmusila mnie do napisania tego postu; i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj uu1 napisała: > Wydaje mi sie, ze byloby celowe, zeby administrator tego forum zablokowal > mozliwosc pisania w/wym. osobnikow na forum; powinno im wystraczyc forum > fazpis-u: tam moga swoje glupie i chamskie komentarze wyglaszac, i wyzywac > innych od "nazioli" i "ciulow"; nie sadze jednak, ze powinnismy tego typu > chamstwo tutaj tolerowac; skoro brakuje im zwyczajnej kindersztuby, i jedyne, > cze go tak naprawde pragna, to urzadzanie anty-pisowskiej hucpy na kazdym > forum (z niewybrednymi epitetami pod adresem Kaczy´nskich i PiS-u), to nie > sadze, aby bylo wszazane, zeby tutaj musieli swoje chamskei teksty > publikowac. Maja to swoje glupkowate forum fazpisu, maja forum ogolne, i > wiele innych. Prosze - w trybie pilnym - administratora forum - o pozytywne > rozpatrzenie mojego wniosku > > Z powazaniem > > Silesius > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:14 > i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj Wiesz co jest sympatyczne. Po pierwsze: że dzisiaj napisałem pierwszy post na tym forum - dlaczego mnie umieściłeś w donosie? Po drugie - to nie jest Twój pierwszy donos na mój temat. Nie wstydzisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:16 uu1 napisała: > > i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj > Wiesz co jest sympatyczne. Po pierwsze: że dzisiaj napisałem pierwszy post na > tym forum - dlaczego mnie umieściłeś w donosie? > Po drugie - to nie jest Twój pierwszy donos na mój temat. Nie wstydzisz się? On ma za duzo żelaza we krwii, a to my na niego donosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:19 > On ma za duzo żelaza we krwii, a to my na niego donosimy. I teraz wszystko stało się jasne. Ale zapomniał o zasadzie - nie rób drugiemu co Tobie nie miło. A to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:23 wiesz, co bylo w poscie - ostrzezeniu, ktor otrzymalem na privie? uwazaj na uu1: jego uu1 najbardziej na ciebie napuscila; i dzisiaj widze potwierdzenie tej tezy bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > > i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj > > Wiesz co jest sympatyczne. Po pierwsze: że dzisiaj napisałem pierwszy pos > t na > > tym forum - dlaczego mnie umieściłeś w donosie? > > Po drugie - to nie jest Twój pierwszy donos na mój temat. Nie wstydzisz s > ię? > > On ma za duzo żelaza we krwii, a to my na niego donosimy. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:28 Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie. myslisz ze donosy tej prymitywnej dzierlatki mnie obchodzą? Nie napisze co o niej mysle bo od razu doniesiesz. To kochasz mnie jeszcze czy juz nie? To a trudne pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:37 nie wiem, kogo masz na mysli, ale to nie byla koieta bio.mum napisała: > Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie. myslisz ze donosy tej prymitywnej > dzierlatki mnie obchodzą? Nie napisze co o niej mysle bo od razu doniesiesz. > > To kochasz mnie jeszcze czy juz nie? To a trudne pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:21 ponoc napisales tyle ksiazek, a nie rozumiesz? to nie donos; to obawa, ze i to forum stanie sie kolejna hucpa, wysmiewaniemm sie z PiS-u i Kaczynskich, wbrew intencji snatchera i kecawa, ktorzy chcieli - tak, jak to zrozumialem - stworzyc forum powaznej dyskusji (bez pyskowek) na temat pozytywow rzadow PiS- u; wogole to wstyd mie, ze podejmuje z Wami dyskusje; to byloby dobre na forum fazpisu; czuje sie tutaj - w tej sytuacji - troche jak intruz; nie o to snatcherowi i kecawowi chodzilo; jezeli jutro caly ten watek wytna, to bede im bardzo wdzieczny; zasluzyli sobie na bedrziej powazne traktowanie uu1 napisała: > > i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj > Wiesz co jest sympatyczne. Po pierwsze: że dzisiaj napisałem pierwszy post na > tym forum - dlaczego mnie umieściłeś w donosie? > Po drugie - to nie jest Twój pierwszy donos na mój temat. Nie wstydzisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:23 Znowu unik. Wstydzisz się czy nie? PS. Nie tyle a kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:40 wstydze sie tylko wtedy, kiedy wokol mnie konaja ludzie, i kiedy cierpia, a ja nie moge pomoc; wstydze sie, kiedy moj austriacki - od lat prawie 20 - przyjaciel, Martin Kusej (szef "Slazburger Festspiele", znakomity rezyser teatralny) prosi mnie o napsianie obiecanej sztuki teatralnej, a ja ja ciagle przepisuje; poza tym sie nie wstydze uu1 napisała: > Znowu unik. Wstydzisz się czy nie? > PS. Nie tyle a kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum myslisz ze jestem az taka glupia 29.08.06, 00:42 zeby sie drugi raz dac na to nabrac? naprawde tak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: myslisz ze jestem az taka glupia 29.08.06, 00:51 nie biore poprawki na "lektorow" moich postow; pisze, co chce napisac, i co opiera sie na moich zyciowych doswiadczeniach bio.mum napisała: > zeby sie drugi raz dac na to nabrac? > naprawde tak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:45 W porządku. Zrobię tak. Ilekroć spotkam Cię na forum, będę wklejał tekst donosu, z komentarzem, że nie napisałem do tego momentu ani słowa. Niech czytający ocenią czy Twoje zachowanie było w porządku. Śpij spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:50 uu1 napisała: > W porządku. Zrobię tak. Ilekroć spotkam Cię na forum, będę wklejał tekst donosu > , > z komentarzem, że nie napisałem do tego momentu ani słowa. Niech czytający > ocenią czy Twoje zachowanie było w porządku. Śpij spokojnie. Ja tez sie nie doczekam odpowiedzi, czy jeszcze mnie kocha czy juz nie. Spij słodko uu1, moj ulubiony forumowiczu;)(nie tylko mój, ale to nic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:54 uu1 napisała: > Dobranoc. :) wieczorne buziaki mój ulubiony forumowiczu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:54 skoro Ty kochasz uu1 a on Ciebie, wiec po co mnie pytasz? trzeba sie zadowolic tym, co sie ma bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > W porządku. Zrobię tak. Ilekroć spotkam Cię na forum, będę wklejał tekst > donosu > > , > > z komentarzem, że nie napisałem do tego momentu ani słowa. Niech czytając > y > > ocenią czy Twoje zachowanie było w porządku. Śpij spokojnie. > > Ja tez sie nie doczekam odpowiedzi, czy jeszcze mnie kocha czy juz nie. Spij > słodko uu1, moj ulubiony forumowiczu;)(nie tylko mój, ale to nic:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:55 silesius.monachijski0 napisał: > skoro Ty kochasz uu1 a on Ciebie, wiec po co mnie pytasz? trzeba sie zadowolic > tym, co sie ma > My sie nie kochamy tylko szanujemy. Czy według ciebie godnym szacunku jest ktos kto donosi na przyjaciela? Tak jak ty doniosles na mnie?? No słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:59 nigdy na Ciebie nie doosilem; cos sobie uroilas; musisz sobie sam z tym poradzic; widzisz, ze mna jest tak, ze ja - czesto - "wale kawe na lawe"; ale to nie ma nic wspolnego z donoszeniem; pomyily Ci sie pojecia; nic na to nie poradze bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > skoro Ty kochasz uu1 a on Ciebie, wiec po co mnie pytasz? trzeba sie > zadowolic > > tym, co sie ma > > > My sie nie kochamy tylko szanujemy. Czy według ciebie godnym szacunku jest ktos > > kto donosi na przyjaciela? Tak jak ty doniosles na mnie?? No słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:52 a pisz co chcesz: twoja sprawa; kralik111 i zgodnik tez pisza i "wklejaja"; i co to mnie obchodzi? uu1 napisała: > W porządku. Zrobię tak. Ilekroć spotkam Cię na forum, będę wklejał tekst donosu > , > z komentarzem, że nie napisałem do tego momentu ani słowa. Niech czytający > ocenią czy Twoje zachowanie było w porządku. Śpij spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:34 A jednak masz omamy wzrokowe. Sam się nazwałeś "ciulem". Piszesz o tym 86. raz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:40 wow! policzyles? zawsze wierzylem w twoje sbeckie przymioty uu1 napisała: > A jednak masz omamy wzrokowe. Sam się nazwałeś "ciulem". Piszesz o tym 86. raz. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:42 Pasjonuje mnie odpowiedź na pytanie: skąd się biorą faceci tacy jak Ty, to znaczy o mentalności ćmy? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:48 chachacha: napisz ksiazke; fajnie bloby; ciwerc Zyd, pisuar, katolik z przekonania, "cma" jak powiadasz; swietny temat; mam nadzieje, ze weny ci nie zabraknie uu1 napisała: > Pasjonuje mnie odpowiedź na pytanie: skąd się biorą faceci tacy jak Ty, to > znaczy o mentalności ćmy? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:50 Już napisałem kilka książek. Ale to nie są biografie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:52 na patrz pan: i w dzisiejszych czasach Dyzma sie trafic moze (oczywiscie tylko na forum gw) uu1 napisała: > Już napisałem kilka książek. Ale to nie są biografie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:53 Nie poPiSuj się erudycją. Co ma Dyzma (zwłaszcza Nikodem) do pisania książek? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:59 kazdy sriedniopismienny pisac moze; tylko, zeby "publicity" zrobili, nieprawdaz? uu1 napisała: > Nie poPiSuj się erudycją. Co ma Dyzma (zwłaszcza Nikodem) do pisania książek? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:02 Nigdy nie potrafisz odpowiedzieć na zadane pytanie? Nakładem jestem w pełni usatysfakcjonowany. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:03 ja tez; i co to ma do rzeczy? uu1 napisała: > Nigdy nie potrafisz odpowiedzieć na zadane pytanie? > Nakładem jestem w pełni usatysfakcjonowany. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:06 Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:07 uu1 napisała: > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory. On nie odpowiada, on tylko donosi. Ma to we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:12 we krwi mam za duzo zelaza, dlatego musze od czasu do czasu pol litra "spuscic"; poza tym wszystko OK; wiec nie do konca rozumiem bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory. > > On nie odpowiada, on tylko donosi. Ma to we krwi. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:15 silesius.monachijski0 napisał: > we krwi mam za duzo zelaza, dlatego musze od czasu do czasu pol > litra "spuscic"; poza tym wszystko OK; wiec nie do konca rozumiem > > bio.mum napisała: > > > uu1 napisała: > > > > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory. > > > > On nie odpowiada, on tylko donosi. Ma to we krwi. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:28 poniewaz uu1 "wyliczyl", ze 86 razy wypomnialem mu "ciula", to i ja siegnalem do pamieci i "papierow"; 48 razy bylem "zapudlowany" - glownie 48 godzin, i nikogo nie "sypnalem" (a zawsze bylem w celi z "uchami", czyli donosicielami); wspominam o tym, zeby tym bardziej sie zadumac - i troche posmiac - nad Twoim postem bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > we krwi mam za duzo zelaza, dlatego musze od czasu do czasu pol > > litra "spuscic"; poza tym wszystko OK; wiec nie do konca rozumiem > > > > bio.mum napisała: > > > > > uu1 napisała: > > > > > > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe t > ory. > > > > > > On nie odpowiada, on tylko donosi. Ma to we krwi. > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:29 silesius.monachijski0 napisał: > poniewaz uu1 "wyliczyl", ze 86 razy wypomnialem mu "ciula", to i ja siegnalem > do pamieci i "papierow"; 48 razy bylem "zapudlowany" - glownie 48 godzin, i > nikogo nie "sypnalem" (a zawsze bylem w celi z "uchami", czyli donosicielami); > wspominam o tym, zeby tym bardziej sie zadumac - i troche posmiac - nad Twoim > postem > >czy odpowiesz w koncu na moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:10 nie jestem kolejarzem; jestem wolnym czlowiekiem, zwolenikiem PiS-u i braci Kaczynskich oraz pisujacym tu i tam (w polskich glownie , ale tez niemieckich i francuskich periodykach konserwatywnych); ani mnie to nie nobilituje, ani osmiesza (wrecz przeciwnie); wiec w czym rzecz? uu1 napisała: > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:12 silesius.monachijski0 napisał: > nie jestem kolejarzem; jestem wolnym czlowiekiem, zwolenikiem PiS-u i braci > Kaczynskich oraz pisujacym tu i tam (w polskich glownie , ale tez niemieckich i > > francuskich periodykach konserwatywnych); ani mnie to nie nobilituje, ani > osmiesza (wrecz przeciwnie); wiec w czym rzecz? i donoszącym na przyjaciół. zapomniałes wspomniec/ > > uu1 napisała: > > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:16 nie donosze bio.mum; J. Kaczynski mi osobiscie kiedys pomogl - podobnie jak Pani Szczypinskiej (nie bylem warszawskim "salonowcem" jak Michnik czy Kuron, wiec byla to pomoc b. cenna); dlatego go bronie na tym forum - dlug wdziecznosci; "donosiciel"? tego nawet sbecy w mojej teczce )ogladalem przed miesiacem) nie napisalo; gratuluje inwencji bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > nie jestem kolejarzem; jestem wolnym czlowiekiem, zwolenikiem PiS-u i bra > ci > > Kaczynskich oraz pisujacym tu i tam (w polskich glownie , ale tez niemiec > kich > i > > > > francuskich periodykach konserwatywnych); ani mnie to nie nobilituje, ani > > > osmiesza (wrecz przeciwnie); wiec w czym rzecz? > > i donoszącym na przyjaciół. zapomniałes wspomniec/ > > > > uu1 napisała: > > > > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory. > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:27 Też Ci kupił buty? Nie ośmieszaj się. Pociąg pojechał bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:56 cztery razy pomogl mnie wyciagnac z "pierdla", kiedy grozilo powazniejsze oskarzenie (moglbym i rok albo i dwa "pokiblowac"; nie doswiadczyles, to i nie rozumiesz) uu1 napisała: > Też Ci kupił buty? Nie ośmieszaj się. Pociąg pojechał bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 00:58 długo jeszcze bede czekać?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:04 napisalem,co mialem do napisania; kiedys napisze Ci na privie pare refleksji na temat "zwiazkow miedzyludzkich" na tym forum; ja jestem prostolinijny i uczciwy w tym, co pisze (jak J. Kaczynski); sa tyca, ktorzy prowadza takie czy inne gierki, a potem - na privie - pisza cos zupelnie innego; powiem szczerze - bio.mum - probuje omijac te soby wielkim lukiem; smiejac sie - powiedzialbym - za Ryskiem Riedlem -, ze "jestem skazany na bluesa"; a ten jest do bolu prawdziwy bio.mum napisała: > długo jeszcze bede czekać?? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:20 silesius.monachijski0 napisał: > napisalem,co mialem do napisania; kiedys napisze Ci na privie pare refleksji na > > temat "zwiazkow miedzyludzkich" na tym forum; ja jestem prostolinijny i uczciwy > > w tym, co pisze (jak J. Kaczynski); sa tyca, ktorzy prowadza takie czy inne > gierki, a potem - na privie - pisza cos zupelnie innego; powiem szczerze - > bio.mum - probuje omijac te soby wielkim lukiem; smiejac sie - powiedzialbym - > za Ryskiem Riedlem -, ze "jestem skazany na bluesa"; a ten jest do bolu > prawdziwy > > a oprócz tego mnie kilka razy sprzedałeś, spoko Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:26 nigdy ani Ciebie, ani nikogo innego nie sprzedalem; a od Ryska Riedla trzymaj sie - w mojej obecnosci - z daleka; naprawde bylismy zaprzyjaznieni; juz napisalem Ci na innym watku, co sadze o pretensjach "warsazwki" do Jego osoby; ani ja, ani Gola, ani Sebastian, ani Mama Ryska, nie zyczymy sobie; rozumiesz? o to jedno prosze; mnie mozesz sbie wyzywac od "swin"; mojego Przyjaciela, S.P. Ryska Riedla, zostaw w spokoju; Wy tego w Warszawie nigdy - powtarzam: NIGDY!!! - nie pojmiecie; bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > napisalem,co mialem do napisania; kiedys napisze Ci na privie pare reflek > sji > na > > > > temat "zwiazkow miedzyludzkich" na tym forum; ja jestem prostolinijny i > uczciwy > > > > w tym, co pisze (jak J. Kaczynski); sa tyca, ktorzy prowadza takie czy in > ne > > gierki, a potem - na privie - pisza cos zupelnie innego; powiem szczerze > - > > bio.mum - probuje omijac te soby wielkim lukiem; smiejac sie - powiedzial > bym - > > > za Ryskiem Riedlem -, ze "jestem skazany na bluesa"; a ten jest do bolu > > prawdziwy > > > > a oprócz tego mnie kilka razy sprzedałeś, spoko Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:28 silesius.monachijski0 napisał: > nigdy ani Ciebie, ani nikogo innego nie sprzedalem; klamiesz i dobrze wiesz, ze mam na to dowody, ale ich nie wykorzystam. juz sie wiecej nie komromituj i idx mnie sprzewac dalej, Tylko do tego sie nadajesz. a od Ryska Riedla trzymaj > sie - w mojej obecnosci - z daleka; naprawde bylismy zaprzyjaznieni; juz > napisalem Ci na innym watku, co sadze o pretensjach "warsazwki" do Jego osoby; > ani ja, ani Gola, ani Sebastian, ani Mama Ryska, nie zyczymy sobie; rozumiesz? > o to jedno prosze; mnie mozesz sbie wyzywac od "swin"; mojego Przyjaciela, S.P. > > Ryska Riedla, zostaw w spokoju; Wy tego w Warszawie nigdy - powtarzam: > NIGDY!!! - nie pojmiecie; > > bio.mum napisała: > > > silesius.monachijski0 napisał: > > > > > napisalem,co mialem do napisania; kiedys napisze Ci na privie pare > reflek > > sji > > na > > > > > > temat "zwiazkow miedzyludzkich" na tym forum; ja jestem prostolinij > ny i > > uczciwy > > > > > > w tym, co pisze (jak J. Kaczynski); sa tyca, ktorzy prowadza takie > czy in > > ne > > > gierki, a potem - na privie - pisza cos zupelnie innego; powiem szc > zerze > > - > > > bio.mum - probuje omijac te soby wielkim lukiem; smiejac sie - powi > edzial > > bym - > > > > > za Ryskiem Riedlem -, ze "jestem skazany na bluesa"; a ten jest do > bolu > > > prawdziwy > > > > > > a oprócz tego mnie kilka razy sprzedałeś, spoko Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:30 wycierasz sobie morde Ryskiem Ridlem swinio. Wycierasz sobie morde zmarłymi bo wiesz,ze gdyby zyli nie chcieliby miec z toba nic wspolnego. ale ty jestes załozny. > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:38 nie wiem, co Cie napadlo; pare razy na privie "przywalilem" Twoim tzw. "przyjaciolom", ktorzy mi podsuwali pewne watki, zeby Cie zaatakowac; pisze to z wielkim bolem; zawsze Cie traktowalem jakoKogos, kto mysli, i potrafi oddzielic plewy od ziarna; i myslalem, ze sama mozesz rozpoznac prawdziwych przyjaciol od tych "przyszywanych"; dlatego - wlasnie dlatego - nie przytaczalem na forum niczego t tego, co Twoi tzw "przyjaciele" do mnie pisali; starlem sie jedynie Ci zasugerowac,´zebs z tymi "przyjazniami" uwazala, bo sam raz takiej "przyjazni" doswiadczylem; myslalem, ze zrozumiesz; kiedy - moze - za daleko sie posunolem - nasz wspolny podszczecinski przyjaciel zwracal mi uwage, zebym zaniechal; i tak tez czynilem; mam wrazenie, ze to jedyny Twoj prawdziwy przyjaciel; choc jestem zdecydowanym przeciwnikiem jego pogladow, to bardzo go cenie (wiesz, o kim mowie; reszte? zapomnij bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > nigdy ani Ciebie, ani nikogo innego nie sprzedalem; > > klamiesz i dobrze wiesz, ze mam na to dowody, ale ich nie wykorzystam. juz sie > wiecej nie komromituj i idx mnie sprzewac dalej, Tylko do tego sie nadajesz. > > > > a od Ryska Riedla trzymaj > > sie - w mojej obecnosci - z daleka; naprawde bylismy zaprzyjaznieni; juz > > napisalem Ci na innym watku, co sadze o pretensjach "warsazwki" do Jego > osoby; > > ani ja, ani Gola, ani Sebastian, ani Mama Ryska, nie zyczymy sobie; > rozumiesz? > > o to jedno prosze; mnie mozesz sbie wyzywac od "swin"; mojego Przyjaciela > , > S.P. > > > > Ryska Riedla, zostaw w spokoju; Wy tego w Warszawie nigdy - powtarzam: > > NIGDY!!! - nie pojmiecie; Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:40 silesius.monachijski0 napisał: > nie wiem, co Cie napadlo; pare razy na privie "przywalilem" Twoim > tzw. "przyjaciolom", ktorzy mi podsuwali pewne watki, zeby Cie zaatakowac; > pisze to z wielkim bolem; zawsze Cie traktowalem jakoKogos, kto mysli, i > potrafi oddzielic plewy od ziarna; i myslalem, ze sama mozesz rozpoznac > prawdziwych przyjaciol od tych "przyszywanych"; dlatego - wlasnie dlatego - nie > > przytaczalem na forum niczego t tego, co Twoi tzw "przyjaciele" do mnie pisali; > > starlem sie jedynie Ci zasugerowac,´zebs z tymi "przyjazniami" uwazala, bo sam > raz takiej "przyjazni" doswiadczylem; myslalem, ze zrozumiesz; kiedy - moze - > za daleko sie posunolem - nasz wspolny podszczecinski przyjaciel zwracal mi > uwage, zebym zaniechal; i tak tez czynilem; mam wrazenie, ze to jedyny Twoj > prawdziwy przyjaciel; choc jestem zdecydowanym przeciwnikiem jego pogladow, to > bardzo go cenie (wiesz, o kim mowie; reszte? zapomnij > >a oprocz tego na mnie donosisz. daruj sobie, kogo chcesz napbrac? myzlisz ze jestem taka glupia ze dam sie naabrac drugi raz???? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum spier... sil 29.08.06, 01:44 dla mnie jestes zwyklym donosicielem, i nic ci nie pomoze podpieranie się taziutą. zebys ty tylko zechciał dac mi spokoj, gdybys nie był tak popierdolony zeby wywolywac mnie do tablicy brzydze sie toba donosicielu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: spier... sil 29.08.06, 01:52 poznaj wiec prawdziwego pisuara: nie obrazam sie na Ciebie; i nie wiem, o co Ci chodzi; choc powoli zaczynam Cie rozumiec; ktos - pewnie "zyczliwy" - naopowiadal Ci bzdur o mnie; a Ty uwierzylas; na to nic nie poradze bio.mum napisała: > dla mnie jestes zwyklym donosicielem, i nic ci nie pomoze podpieranie się > taziutą. > > zebys ty tylko zechciał dac mi spokoj, gdybys nie był tak popierdolony zeby > wywolywac mnie do tablicy > > brzydze sie toba donosicielu Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: spier... sil 29.08.06, 01:53 silesius.monachijski0 napisał: > poznaj wiec prawdziwego pisuara: nie obrazam sie na Ciebie; i nie wiem, o co Ci > > chodzi; choc powoli zaczynam Cie rozumiec; ktos - pewnie "zyczliwy" - > naopowiadal Ci bzdur o mnie; a Ty uwierzylas; na to nic nie poradze > >czytam co piszesz na glownym. Szukasz kretynek ? zły adres. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: spier... sil 29.08.06, 02:01 wiec zle czytalas - atakowalem "Twoje" forum fazpisu (i nadal bede ostro atakowac), ato z tego m.in. powodu, ze wywalalas z forum nie imnych (bany), choc nie bylismy tak wulgarni, jak ci, ktorzy wyzywali mnie od od "nazioli" i ciuli"; i jakos nie dostrzegem cienia reakcji z Twojej strony bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > poznaj wiec prawdziwego pisuara: nie obrazam sie na Ciebie; i nie wiem, o > co > Ci > > > > chodzi; choc powoli zaczynam Cie rozumiec; ktos - pewnie "zyczliwy" - > > naopowiadal Ci bzdur o mnie; a Ty uwierzylas; na to nic nie poradze > > > >czytam co piszesz na glownym. Szukasz kretynek ? zły adres. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: spier... sil 29.08.06, 02:03 silesius.monachijski0 napisał: > wiec zle czytalas - atakowalem "Twoje" forum fazpisu (i nadal bede ostro > atakowac), ato z tego m.in. powodu, ze wywalalas z forum nie imnych (bany), > choc nie bylismy tak wulgarni, jak ci, ktorzy wyzywali mnie od od "nazioli" i > ciuli"; i jakos nie dostrzegem cienia reakcji z Twojej strony > >nic mnie to nie obchodzi kapusiu i donosicielu, jesli o mnie chodzi nadal mozesz mnie sprzedawac..a ze taziuta za ciebie poswiadcza..coz...szkoda taziuty Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: spier... sil 29.08.06, 02:12 zostaw, prosze, taziute, w spokoju; roznia nas - ideologicznie - "oceany", ale mam wielki do niego szacunek; jesli taka Twoja wola, to "bluzgaj" na mnie; bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > wiec zle czytalas - atakowalem "Twoje" forum fazpisu (i nadal bede ostro > > atakowac), ato z tego m.in. powodu, ze wywalalas z forum nie imnych (bany > ), > > choc nie bylismy tak wulgarni, jak ci, ktorzy wyzywali mnie od od "naziol > i" i > > ciuli"; i jakos nie dostrzegem cienia reakcji z Twojej strony > > > >nic mnie to nie obchodzi kapusiu i donosicielu, jesli o mnie chodzi nadal > mozesz mnie sprzedawac..a ze taziuta za ciebie poswiadcza..coz...szkoda taziuty Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: spier... sil 29.08.06, 02:15 silesius.monachijski0 napisał: > zostaw, prosze, taziute, w spokoju; roznia nas - ideologicznie - "oceany", ale > mam wielki do niego szacunek; jesli taka Twoja wola, to "bluzgaj" na mnie; > > i oto wylazł cały sil..juz mnie napuszcza na Taziutę. Spierdalaj załosny człowieczku... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:49 to rzeczywiscie tragiczne bio.mum, co piszezs; wyzwasz mnie - w dalszym ciagu - od "swin"; OK, Twoja wola; zejdz prosze, tylko z Ryska Riedla i zespolu "Dzem"; to slaski blues; na to Wy - warszawiacy (i nie tylk) - jestescie za glupi; tak samo na Jozka i Jasia Skrzekow czy Staszka Sojke; niegdy tego nie zrozumiecie; wiec : obrazaj mnie, ale Ryska zostaw w spokoju; naprawde znam Jego, Jego - wspaniala - zone i cal esrodowisko slaskiego bluesa; obrazaj mnie, ale ich zostaw w spokoju; nie rozumiem Twojej agresji: ktos Cie pewnie napuscil; tylko kto i dlaczego? bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > nie wiem, co Cie napadlo; pare razy na privie "przywalilem" Twoim > > tzw. "przyjaciolom", ktorzy mi podsuwali pewne watki, zeby Cie zaatakowac > ; > > pisze to z wielkim bolem; zawsze Cie traktowalem jakoKogos, kto mysli, i > > potrafi oddzielic plewy od ziarna; i myslalem, ze sama mozesz rozpoznac > > prawdziwych przyjaciol od tych "przyszywanych"; dlatego - wlasnie dlatego > - > nie > > > > przytaczalem na forum niczego t tego, co Twoi tzw "przyjaciele" do mnie > pisali; > > > > starlem sie jedynie Ci zasugerowac,´zebs z tymi "przyjazniami" uwazala, b > o > sam > > raz takiej "przyjazni" doswiadczylem; myslalem, ze zrozumiesz; kiedy - mo > ze - > > za daleko sie posunolem - nasz wspolny podszczecinski przyjaciel zwracal > mi > > uwage, zebym zaniechal; i tak tez czynilem; mam wrazenie, ze to jedyny Tw > oj > > prawdziwy przyjaciel; choc jestem zdecydowanym przeciwnikiem jego poglado > w, > to > > bardzo go cenie (wiesz, o kim mowie; reszte? zapomnij > > > >a oprocz tego na mnie donosisz. daruj sobie, kogo chcesz napbrac? myzlisz > ze > jestem taka glupia ze dam sie naabrac drugi raz???? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:52 silesius.monachijski0 napisał: > to rzeczywiscie tragiczne bio.mum, co piszezs; wyzwasz mnie - w dalszym ciagu - > > od "swin"; OK, Twoja wola; zejdz prosze, tylko z Ryska Riedla i zespolu "Dzem"; > > to slaski blues; na to Wy - warszawiacy (i nie tylk) - jestescie za glupi; tak > samo na Jozka i Jasia Skrzekow czy Staszka Sojke; niegdy tego nie zrozumiecie; > wiec : obrazaj mnie, ale Ryska zostaw w spokoju; naprawde znam Jego, Jego - > wspaniala - zone i cal esrodowisko slaskiego bluesa; obrazaj mnie, ale ich > zostaw w spokoju; nie rozumiem Twojej agresji: ktos Cie pewnie napuscil; tylko > kto i dlaczego? > > do zobaczenia na forum, jak znowu będziesz mnie sprzedawał Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:58 ani w teorii, ani w praktyce nie jestem handlarzem; znow spudlowalas; pomysl o tym bio.mum napisała: > > do zobaczenia na forum, jak znowu będziesz mnie sprzedawał Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:00 silesius.monachijski0 napisał: > ani w teorii, ani w praktyce nie jestem handlarzem; znow spudlowalas; pomysl o > tym jestes kapusiem. i nie wiem przed kim udajesz ze jest inaczej > > bio.mum napisała: > > > > do zobaczenia na forum, jak znowu będziesz mnie sprzedawał Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:07 sam nie wiem, co lepsze: smiac sie, czy plakac nad Twopja glupota? bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > ani w teorii, ani w praktyce nie jestem handlarzem; znow spudlowalas; pom > ysl > o > > tym > > jestes kapusiem. i nie wiem przed kim udajesz ze jest inaczej > > > > > bio.mum napisała: > > > > > > do zobaczenia na forum, jak znowu będziesz mnie sprzedawał > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:11 silesius.monachijski0 napisał: > sam nie wiem, co lepsze: smiac sie, czy plakac nad Twopja glupota? > >mozesz się smiac w miedzyczasie jak bedziesz mnie sprzedawał Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:19 nie sprzedaje sie "kota w worku"; chcesz sukcesu? -> moje biuro matrymomonialne czeka na rozsadna propozycje bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > sam nie wiem, co lepsze: smiac sie, czy plakac nad Twopja glupota? > > > >mozesz się smiac w miedzyczasie jak bedziesz mnie sprzedawał Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:21 silesius.monachijski0 napisał: > nie sprzedaje sie "kota w worku"; chcesz sukcesu? -> moje biuro matrymomoni > alne > czeka na rozsadna propozycje > bio.mum napisała: > > > silesius.monachijski0 napisał: > wolalabym umrzec niz miec takiego :kandydata: do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:55 Jasne, I Cesarie Evorę i Agnelę Merkel, Całe forum sie z ciebie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:03 wiesz, zecale to "yntelygentne" forum mam w "glebokim powazaniu"; snatcher i kecaw stworzyli foum, na ktorym mozna sensownie pogadac; to nie fazpis bio.mum napisała: > Jasne, I Cesarie Evorę i Agnelę Merkel, Całe forum sie z ciebie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:05 silesius.monachijski0 napisał: > wiesz, zecale to "yntelygentne" forum mam w "glebokim powazaniu"; snatcher i > kecaw stworzyli foum, na ktorym mozna sensownie pogadac; to nie fazpis > >a ja mam w glebokim powazaniu kapusi i donosicieli - czuli cieie. koniec rozmpwy. teraz przenies sie na głowne wklejajac info, ktore adresowalam tylko do ciebie - swinio! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:13 rece - i nie tylko - opadaja bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > wiesz, zecale to "yntelygentne" forum mam w "glebokim powazaniu"; snatche > r i > > kecaw stworzyli foum, na ktorym mozna sensownie pogadac; to nie fazpis > > > >a ja mam w glebokim powazaniu kapusi i donosicieli - czuli cieie. koniec > rozmpwy. teraz przenies sie na głowne wklejajac info, ktore adresowalam tylko > do ciebie - swinio! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 No rzeczywiscie: podziwiam lewackie "szczytowanie" 28.08.06, 23:27 x. Jankowski, ktory w najciezszych czasach stanu wojennego byl na "odstrzale" komuchow, zwaklych zbrodniarzy i pospolitych lajdakow, typu jaruzela i kiszczaka ("czlowieka honoru" - coz za "subtelny" dowcip adasia), ktorego starno sie podobnie "uziemnic§ jak x Popieluszke, ktory dokarmial Michnika i Kuronia, ochrzcil dziecko panamichnikowe, ktory teraz jets powaznie chory, to "wspaniala" zwierzyna lowna do atakowania; naprawde, jestem "pelen podziwu" dla wadzego poczucia przyzwoitosci i "coltory"; chapeau bas, "coltoroznawcy" bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > W tej chwili w TVP na temat domniemanej korupcji w PZPN wypowiada się min > ister > > sportu - gość, który jako zawodnik został zdyskwalifikowany za stosowanie > > dopingu. :)) > > robiąc sobie zastrzyk myslał o prałacie jankowskim, Jest usprawiedliwiony;)))) > > --- Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum do-no-si-ciel!! 28.08.06, 23:28 kogo obchodzi twoj stosunek do jankowskiego skoro sprzedajesz przyjaciół! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:34 uu1 napisała: moze niech napisze dlaczego pisze o tym co mu pisalam proszac o dyskrecje na glownym. Czekamy na to, prawda? Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:36 > Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem? Nie jestem prorokiem ale obawiam się, że tak. Że jest bardzo złym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:39 uu1 napisała: > > Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem? > Nie jestem prorokiem ale obawiam się, że tak. Że jest bardzo złym człowiekiem. Juz o tym rozmawialiśmy. To był mój najwiekszy błąd że dałam się naprac na jego krokodyke łzy. Hannibal Lecter to przy nim miły człowiek. On tylko patrzy gdzie może mnie sprzedac. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:45 przed dwoma tygodniami "wyciagnalem" z turecko-albanskiego burdelu - przy pomocy znajomego adwokata i niemieckiej policji - dwie Polki, tam maltretowane i zmuszane do wszelkich mozliwych swinstw; przyznaje; jestem cholernie zlym czlowiekiem i pisowska swinia: co sobie teraz o mnie pomysla "stali klienci", no, po prostu wieprz; zabral im "zabawki" uu1 napisała: > > Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem? > Nie jestem prorokiem ale obawiam się, że tak. Że jest bardzo złym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:47 Kłania się baron Munchausen. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:49 wiedzialem, ze spojrzysz w lustro uu1 napisała: > Kłania się baron Munchausen. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:51 Nie wychodzisz z piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:42 nigdy na tzw "glownym" nie napisalem niczego, co mi napisalas na "privie"; mania przesladowcza; podobnie jak z Kaczynskimi i PiSem bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > moze niech napisze dlaczego pisze o tym co mu pisalam proszac o dyskrecje na > glownym. Czekamy na to, prawda? > > Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem? > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:45 silesius.monachijski0 napisał: > nigdy na tzw "glownym" nie napisalem niczego, co mi napisalas na "privie"; > mania przesladowcza; podobnie jak z Kaczynskimi i PiSem > >Dlaczego klamiesz?? W tej chwili mam w glowie kilka przykładów..i dobrze wiesz o czym piszę. Ale idź w zaparte DONOSICIELU!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:54 wiesz, bio.mum, nie przytocze tutaj Twoich postow do "przyjaciol", nakazujacych im wyzywac mnie od "nazili", "faszystow", itd., itp; wiec po co klamiesz? sprawia Ci to przyjemnosc? bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > nigdy na tzw "glownym" nie napisalem niczego, co mi napisalas na "privie" > ; > > mania przesladowcza; podobnie jak z Kaczynskimi i PiSem > > > >Dlaczego klamiesz?? W tej chwili mam w glowie kilka przykładów..i dobrze w > iesz > o czym piszę. Ale idź w zaparte DONOSICIELU!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Przytocz 28.08.06, 23:57 od kilkumiesiecy wykorzystujesz to przeciwko mnie, a ja zadnych takich postów nie poisałam ale co??? nie zapytales mnie o to, tylko robiles wszawice na głownym donosicielu@!!! przytocz sil!!! mam nadzieje, ze podczas przytaczania ci staNIE@!!!! DAWAJ!!! DO-NO-SICIE-LU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:45 > nigdy na tzw "glownym" nie napisalem niczego, co mi napisalas na "privie"; > mania przesladowcza; podobnie jak z Kaczynskimi i PiSem Podobno katolicy nie kłamią. Nawet ci o żydowskich korzeniach. PS. Twoimi insynuacjami i donosami można zapełnić półkę w IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:47 on tylko szuka okazji żeby donieść, i nie zawaha sie wykorzystac niczego co poowiedziałes mu w tajemnicy Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:48 Cholera. Kiedys powiedziałem Mu, że go lubię. Doniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:49 uu1 napisała: > Cholera. Kiedys powiedziałem Mu, że go lubię. Doniesie? sprzeda Cię za worek owsa. Ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:55 uu1 napisała: > To juz Go nie lubię. :)) lub go..inaczej bedzie cię opluwał na głownym. zrobi wszystko zeby zebrac informacje a potem je przeciwko tobie wykorzytstać:( Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:59 Już pisał na mnie donosy, kłamał, opluwał. W jego środowisku inaczej nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: silesiusz kłamie jak najęty 29.08.06, 00:00 uu1 napisała: > Już pisał na mnie donosy, kłamał, opluwał. W jego środowisku inaczej nie można. > od dwóch miesiecy niczego innego nie robi tylko wyciaga na mnie kwity. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: silesiusz kłamie jak najęty 29.08.06, 00:02 > od dwóch miesiecy niczego innego nie robi tylko wyciaga na mnie kwity. PrzeKWITa. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Panie snacher, prosze usunać ten watek 29.08.06, 06:37 jest nie na temat a poza tym nalezy mu sie ban. Wiecej tu raczej nie zakręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Panie snacher, prosze usunać ten watek 29.08.06, 06:38 bio.mum napisała: > jest nie na temat a poza tym nalezy mu sie ban. Wiecej tu raczej nie zakręcę. Mi nie mu Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Sil! Idę spac 29.08.06, 00:14 ale przed snem chciałabym sie dowiedzieć czy jeszcze mnie kochasz czy juz nie. Tak albo nie! ??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 00:35 kocham Cie, bo kocham wszystkich - nawet tych, ktorzy (nie pierwszy to raz) pluja mi w twarz, i wyzywaja od najgorszych lotrow; stalem sie na obelgi obojetny; nie wiem, jak moglbym Ci pomoc, bo zalezy mi na Tobie i Twoim szczesciu; na zmiane mocih pogladow politycznych nie licz; bylem, jestem i bede antykomunista (jak cala moja rodzina byla anty-faszytsowska w niemieckim Gleitiz/Gliwicach); to rodzinny rys charakterologiczny; naprawde zycze Ci wszelkiego dobra - uu1 tez, choc wiem, ze kiedys znow wyzwie mnie od "nazioli" i "ciulow"; narazie - üpza pyskowskami na forum - mam problem: musimy zebrac "jase" na leczenie w USA naszej przyjaciolki, ktora ma cholernie zlosliwego raka, a "jankesi" mogliby ewentualnie pomoc; na inne powazne mysli mysli nie mam w tej chwili czasu; dobrej nocy i kolorowych snow bio.mum napisała: > ale przed snem chciałabym sie dowiedzieć czy jeszcze mnie kochasz czy juz nie. > Tak albo nie! > > ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 00:38 pleciesz od rzeczy sprzedales mnie na forum głownym, i dobrze wiesz co mam na mysli, nic cie nie usprawiedliwia... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 00:48 sama wiesz, ze to nieprawda; nigdy nikogo nie sprzedawalem; probowalem jedynie - coz za dramatyzm - zwrocic Twoja uwage (bo wiem, ze posty czytasz) na nietakt wynikajacy z Twoich poruczen, zeby mnie atakowac na forum przy pomocy niewybrednych chwytow; mialem nadzieje, ze zrozumiesz; no coz - widze, ze nie udalo sie; pewnie sie przeliczylem; niech to wiec - i tym razem - pozostanie moja wina (ku Twojej satysfakcji); zycze Tobie i Kai wszelkiego dobra; i chce, zebys sobie ulozyla zycie tak, jak chcialabys, zeby mialo ono sie toczyc; zyj szczesliwe, i ciesz sie kazda chwila zycia; "Spieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodza"; jezeli jestem zawalidroga na drodze ku Twemu szczesciu, to mnie po prostu zapomnij; to jak ciecie skalpelem, i "guza" juz nie ma; . pozdrawiam serdecznie bio.mum napisała: > pleciesz od rzeczy > > sprzedales mnie na forum głownym, i dobrze wiesz co mam na mysli, nic cie nie > usprawiedliwia... > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 00:52 silesius.monachijski0 napisał: > sama wiesz, ze to nieprawda; nigdy nikogo nie sprzedawalem; chcesz zebym powklejała linki kłamco i donosicielu?? twoje panienki tego nie czytaja, mozesz byc sobą probowalem jedynie > - > coz za dramatyzm - zwrocic Twoja uwage (bo wiem, ze posty czytasz) na nietakt > wynikajacy z Twoich poruczen, zeby mnie atakowac na forum przy pomocy > niewybrednych chwytow; mialem nadzieje, ze zrozumiesz; no coz - widze, ze nie > udalo sie; pewnie sie przeliczylem; niech to wiec - i tym razem - pozostanie > moja wina (ku Twojej satysfakcji); zycze Tobie i Kai wszelkiego dobra; i chce, > zebys sobie ulozyla zycie tak, jak chcialabys, zeby mialo ono sie toczyc; zyj > szczesliwe, i ciesz sie kazda chwila zycia; "Spieszmy sie kochac ludzi, tak > szybko odchodza"; jezeli jestem zawalidroga na drodze ku Twemu szczesciu, to > mnie po prostu zapomnij; to jak ciecie skalpelem, i "guza" juz nie ma; > . > pozdrawiam serdecznie donosiles na mnie, i sprzedalwales fakty które pisalam ci na priv. jestes tak bezczelny zeby zaprzeczac temu???? blagaj mnie na kolanach o wybacznie, w tym twoja jedyna nadzieja > > bio.mum napisała: > > > pleciesz od rzeczy > > > > sprzedales mnie na forum głownym, i dobrze wiesz co mam na mysli, nic cie > nie > > usprawiedliwia... > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:07 nie mam zadnych "panienek"; sam o tym wiesz; chcesz wklejac? a wklejaj; pozostawie bez komentarza; bedzie troche przykro - bo wiem, ze odpowiednio "wkleisz"; nauczylem sie z tym zyc; mam skore nosorozca; dobrej i spokojnej nocy bio.mum bio.mum napisała: > > bio.mum napisała: > > > > > pleciesz od rzeczy > > > > > > sprzedales mnie na forum głownym, i dobrze wiesz co mam na mysli, n > ic cie > > nie > > > usprawiedliwia... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:18 żałuję kazdego slowa które zamieniłam z toa na privie, Nic nie wkleję - od wklejania to ty jetses specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:29 Nigdy niczego z "priva" nie wkejalem; nie obrazaj mnie; dlaczego to robisz? i dlaczego napuszczalas na mnie innych? nie rozumiem bio.mum napisała: > żałuję kazdego slowa które zamieniłam z toa na privie, Nic nie wkleję - od > wklejania to ty jetses specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:31 silesius.monachijski0 napisał: > Nigdy niczego z "priva" nie wkejalem; nie obrazaj mnie; dlaczego to robisz? i > dlaczego napuszczalas na mnie innych? nie rozumiem > skoro nic nie pamietasz i nic nie rozumiesz to jestes starym zalozym tetrykiem. wypieraj sie dalej donosicielu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:55 dalej Cie nie rozumiem; pokaz choc jeden link wskazujacy na to, ze posluzylem sie korespondencja (zreszta zamierzchla - chyba ostatni raz pisalem do Ciebie prze 4 miesiacami) prywatna na ogolnym bio.mum napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > Nigdy niczego z "priva" nie wkejalem; nie obrazaj mnie; dlaczego to robi > sz? > i > > dlaczego napuszczalas na mnie innych? nie rozumiem > > > skoro nic nie pamietasz i nic nie rozumiesz to jestes starym zalozym tetrykiem. > > wypieraj sie dalej donosicielu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:56 silesius.monachijski0 napisał: > dalej Cie nie rozumiem; pokaz choc jeden link wskazujacy na to, ze posluzylem > sie korespondencja (zreszta zamierzchla - chyba ostatni raz pisalem do Ciebie > prze 4 miesiacami) prywatna na ogolnym nie wiesz o czym piszę?? dobrze wiesz > > bio.mum napisała: > > > silesius.monachijski0 napisał: > > > > > Nigdy niczego z "priva" nie wkejalem; nie obrazaj mnie; dlaczego t > o robi > > sz? > > i > > > dlaczego napuszczalas na mnie innych? nie rozumiem > > > > > skoro nic nie pamietasz i nic nie rozumiesz to jestes starym zalozym > tetrykiem. > > > > wypieraj sie dalej donosicielu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 02:05 nie wiem o czym Ty myslisz? chyba, ze o bezrobociu, ktore podsunal mi jeden z Twocih "zyczliwych"? bio.mum napisała: > > > > > > wypieraj sie dalej donosicielu. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 02:10 silesius.monachijski0 napisał: > nie wiem o czym Ty myslisz? chyba, ze o bezrobociu, ktore podsunal mi jeden z > Twocih "zyczliwych"? idź z tym na głowne. to twoje miejsce, nic ci ie wychodzi tak dobrez jak sprzedawanie przyjaciół > > bio.mum napisała: > > > > > > > > > wypieraj sie dalej donosicielu. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Bio.mum Idę spac 29.08.06, 02:16 i... nie zawracaj sobie juz wiecej glowy moja osoba; po co te frustracje: spojrz na fora: ilu tam ciekawych ludzi; bio.mum napisała: > > > > bio.mum napisała: > > > > > > > > > > > > wypieraj sie dalej donosicielu. > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Bio.mum Idę spac 29.08.06, 02:20 silesius.monachijski0 napisał: > i... nie zawracaj sobie juz wiecej glowy moja osoba; po co te frustracje: > spojrz na fora: ilu tam ciekawych ludzi; >juz dawno bym cie olała gdyby nie to ze sprzedajesz mnie na głownym donosicielu mozesz blagac o wybaczenie. na kolanach, a ja sie wtedy zastanowię Odpowiedz Link Zgłoś
wikul W przyszłym roku droższe papierosy, piwo i paliwo 07.09.06, 01:37 Rząd ujawnił wczoraj, jakie podatki zapłacimy w przyszłym roku. Lista podwyżek jest długa, a budżet zyska na nich ok. 3 mld zł. Czterokrotnie wyższa będzie akcyza na olej opałowy (ale użytkownicy dostaną rekompensaty), o 30 proc. większym podatkiem obciążony będzie autogaz, o 13 proc. papierosy, o 25 gr na litrze wzrośnie podatek na benzynę. Obie ostatnie podwyżki wymuszone są przepisami UE. Do tych podwyżek rząd nagle dorzucił nową: o 10 proc. wzrośnie akcyza na piwo. Za pół litra trunku piwosze zapłacą o ok. 5 gr więcej, a fiskus zbierze 250 mln zł. Na swej stronie internetowej rząd tłumaczy to również wymogami UE, chociaż to nieprawda - nasza stawka na piwo już dziś jest większa niż unijne minimum. Na osłodę w przyszłym roku zostanie nam waloryzacja progów podatkowych i kwoty wolnej od podatku. Budżet straci na tym 2 mld zł, ale większość płacących 19- proc. podatek zyska niewiele - około kilkudziesięciu złotych. Po kilkaset złotych zyskają tylko bogatsi podatnicy. (...) serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3598220.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Koniec prywatności obywateli? 07.09.06, 01:49 wiadomosci.wp.pl/kat,18371,wid,8490454,wiadomosc.html?ticaid=12479 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul "Tanie państwo" do lamusa 13.09.06, 00:46 O kilka procent w porównaniu z 2006 rokiem mają wzrosnąć wydatki na administrację w projekcie przyszłorocznego budżetu. Program Prawa i Sprawiedliwości pt. "Tanie państwo" odchodzi coraz bardziej w niebyt. A to jeszcze nie wszystko. Cały czas ważą sie losy wydatków budżetowych o zwiększenie których zabiegają usilnie Samoobrona i Liga Polskich Rodzin. Można to wprawdzie kwalifikować jako przedwyborcze harce liderów obydwu partii, ale nie koniecznie tak musi być. Budżet trzeszczy w szwach, a Polacy czekają na kolejne radosne wieści w sprawach podatkowych. Wygląda na to, że wiele musiało się zmienić żeby nic nie uległo zmianie. No, może oprócz retoryki. www.korespondent.pl/index.php?x=artykul&id=1988 Odpowiedz Link Zgłoś