Dodaj do ulubionych

Katalog osiągnięć PiS.

28.08.06, 23:05
W tej chwili w TVP na temat domniemanej korupcji w PZPN wypowiada się minister
sportu - gość, który jako zawodnik został zdyskwalifikowany za stosowanie
dopingu. :))
---
Obserwuj wątek
    • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:10
      uu1 napisała:

> W tej chwili w TVP na temat domniemanej korupcji w PZPN wypowiada się minister
      > sportu - gość, który jako zawodnik został zdyskwalifikowany za stosowanie
      > dopingu. :))

robiąc sobie zastrzyk myslał o prałacie jankowskim, Jest usprawiedliwiony;))))
      > ---
      • uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:15
        A może to był "skrót do mety"?
        • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:19
          uu1 napisała:

> A może to był "skrót do mety"?
          Napisz metadon silesiusz sie odezwie:)))
          • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:21
            bio.mum napisała:

> uu1 napisała:
            >
            > > A może to był "skrót do mety"?
            > Napisz metadon silesiusz sie odezwie:)))

dostałam ostrzezenie od moderatorów, że jeszcze 20 moich postów zglosi
            silesiusz to wykasowania to nie beda mieli wyjscia i dadzą mi bana. Jak bedzie
            ban to buziak na dobranoc uu1

:))

>
            >
            • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:30
              chachacha; to sie nazywa mania wielkosci (albo przesladowcza); nigdy nie
              podalem zadnego Twojego postu do "wykasowania" (zapytaj forumowych cerberow);
              za to Ty zabanowalas mnie na Twoim forum, ulegajac Twojemu "milosnikowi" uu1,
              ktory wyzywal mnie od "ciulow"; naprawde: podziwiam lewacka schozofrenie

bio.mum napisała:

> bio.mum napisała:
              >
              > > uu1 napisała:
              > >
              > > > A może to był "skrót do mety"?
              > > Napisz metadon silesiusz sie odezwie:)))
              >
              > dostałam ostrzezenie od moderatorów, że jeszcze 20 moich postów zglosi
              > silesiusz to wykasowania to nie beda mieli wyjscia i dadzą mi bana. Jak
              bedzie
              > ban to buziak na dobranoc uu1
              >
              > :))
              >
              >
              > >
              > >
              >
              >
              • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:32
                silesius.monachijski0 napisał:

> chachacha; to sie nazywa mania wielkosci (albo przesladowcza); nigdy nie
                > podalem zadnego Twojego postu do "wykasowania" (zapytaj forumowych cerberow);
                > za to Ty zabanowalas mnie na Twoim forum, ulegajac Twojemu "milosnikowi" uu1,
                > ktory wyzywal mnie od "ciulow"; naprawde: podziwiam lewacka schozofrenie
                >
                1. juz dawno nie masz bana

2. to ja jestem jego milosniczka a nie on moim

3. co nie zmienia faktu ze jestes donosicielem i sprzedajesz historie ktore ci
                opowiadalam na privie na glownym
                • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:39
                  Twoja historie sprzedali na glownym inni: wlasnie dlatego, ze nie jestem
                  donosicielem, nie powiem Ci kto; napewno jest to osoba, ktora darzysz sympatia;
                  ja sie tylko zdziwilem

bio.mum napisała:

> silesius.monachijski0 napisał:
                  >
                  > > chachacha; to sie nazywa mania wielkosci (albo przesladowcza); nigdy nie
                  > > podalem zadnego Twojego postu do "wykasowania" (zapytaj forumowych cerber
                  > ow);
                  > > za to Ty zabanowalas mnie na Twoim forum, ulegajac Twojemu "milosnikowi"
                  > uu1,
                  > > ktory wyzywal mnie od "ciulow"; naprawde: podziwiam lewacka schozofrenie
                  > >
                  > 1. juz dawno nie masz bana
                  >
                  > 2. to ja jestem jego milosniczka a nie on moim
                  >
                  > 3. co nie zmienia faktu ze jestes donosicielem i sprzedajesz historie ktore
                  ci
                  > opowiadalam na privie na glownym
                  • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:43

> Twoja historie sprzedali na glownym inni: wlasnie dlatego, ze nie jestem
                    > donosicielem, nie powiem Ci kto; napewno jest to osoba, ktora darzysz
                    sympatia;

> nie dosc że donosiciel to jeszcze tchórz i kłamca..brrrr

• silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:46
                      wierz, w co chcesz: Twoje zycie i Twoja wiara

bio.mum napisała:

>
                      > > Twoja historie sprzedali na glownym inni: wlasnie dlatego, ze nie jestem
                      > > donosicielem, nie powiem Ci kto; napewno jest to osoba, ktora darzysz
                      > sympatia;
                      >
                      > > nie dosc że donosiciel to jeszcze tchórz i kłamca..brrrr
                      >
                      • bio.mum Ja nie musze w nic wierzyć 28.08.06, 23:49
                        Ja mam dowody na to jaką jesteś podłą szują donosicielu.

• silesius.monachijski0 Re: Ja nie musze w nic wierzyć 28.08.06, 23:50
                          oj, bio.mum, stajesz sie coraz bardziej zabawna

bio.mum napisała:

> Ja mam dowody na to jaką jesteś podłą szują donosicielu.
                          >
                          • bio.mum Re: Ja nie musze w nic wierzyć 28.08.06, 23:53

> oj, bio.mum, stajesz sie coraz bardziej zabawna
                            >
                            Co cie tak smieszy?? Juz mnie nie kochasz??
                            • silesius.monachijski0 Re: Ja nie musze w nic wierzyć 28.08.06, 23:58
                              smieszy mnie ta Twoja egzaltacja tutejszym forum, tudziez "swiadkmi" typu uu1;
                              wczoraj bylem w gorach z jednym z najswietniejszych historykow sztuki w Polsce
                              (ciagle na stypendiach: obecnie w Monachium); zwrocil mi uwage, ze powinienem
                              unikac forum, i napisac dwa obiecane nowe teksty; i chyba ma racje; forum nie
                              sklania do rozsadnych refleksji; wywoluje jedynie niepotrzebne emocje

bio.mum napisała:

>
                              > > oj, bio.mum, stajesz sie coraz bardziej zabawna
                              > >
                              > Co cie tak smieszy?? Juz mnie nie kochasz??
                              • bio.mum to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 28.08.06, 23:59

nie umiesz odpowiedz na to pytanie?
                                • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:02
                                  wiesz,bio.mum, ze Cie bardzo szanuje, i nie mam zwyczaju na ogolnie dostepny
                                  forum sie zanadto "uzewnetrzniac" w tych kwestiach; a tak na marginesie: nie
                                  uwazacie z uu1, ze naduzywamy tutaj goscinnosci snatchera i kecawa? napewno nie
                                  w tym celu zalozyli to forum; to naprawde nie fazpis;

bio.mum napisała:

>
                                  > nie umiesz odpowiedz na to pytanie?
                                  • bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:03

> wiesz,bio.mum, ze Cie bardzo szanuje, i nie mam zwyczaju na ogolnie dostepny
                                    > forum sie zanadto "uzewnetrzniac" w tych kwestiach; a tak na marginesie: nie
                                    > uwazacie z uu1, ze naduzywamy tutaj goscinnosci snatchera i kecawa? napewno
                                    nie
                                    >
                                    > w tym celu zalozyli to forum; to naprawde nie fazpis;
                                    >
                                    >nie odpowiedziałes na moje pytanie donosicielu
                                    • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:05
                                      znasz mnie nie od dzis: wiesz, ze na tym forum na to pytanie nie odpowiem;
                                      jestem pod wrazeniem Pani Szczypinskiej; wiecej nie powiem

bio.mum napisała:

>
                                      > > wiesz,bio.mum, ze Cie bardzo szanuje, i nie mam zwyczaju na ogolnie doste
                                      > pny
                                      > > forum sie zanadto "uzewnetrzniac" w tych kwestiach; a tak na marginesie:
                                      > nie
                                      > > uwazacie z uu1, ze naduzywamy tutaj goscinnosci snatchera i kecawa? napew
                                      > no
                                      > nie
                                      > >
                                      > > w tym celu zalozyli to forum; to naprawde nie fazpis;
                                      > >
                                      > >nie odpowiedziałes na moje pytanie donosicielu
                                  • uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:04
                                    Wydaje mi sie, ze byloby celowe, zeby administrator tego forum zablokowal
                                    mozliwosc pisania w/wym. osobnikow na forum; powinno im wystraczyc forum
                                    fazpis-u: tam moga swoje glupie i chamskie komentarze wyglaszac, i wyzywac
                                    innych od "nazioli" i "ciulow"; nie sadze jednak, ze powinnismy tego typu
                                    chamstwo tutaj tolerowac; skoro brakuje im zwyczajnej kindersztuby, i jedyne,
                                    cze go tak naprawde pragna, to urzadzanie anty-pisowskiej hucpy na kazdym
                                    forum (z niewybrednymi epitetami pod adresem Kaczy´nskich i PiS-u), to nie
                                    sadze, aby bylo wszazane, zeby tutaj musieli swoje chamskei teksty
                                    publikowac. Maja to swoje glupkowate forum fazpisu, maja forum ogolne, i
                                    wiele innych. Prosze - w trybie pilnym - administratora forum - o pozytywne
                                    rozpatrzenie mojego wniosku

Z powazaniem

Silesius
                                    ----------------
                                    I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają,
                                    że białe jest białe, a czarne jest czarne.
                                    • bio.mum zapomniał dodać, ze nadal mnie kocha 29.08.06, 00:06
                                      uu1 napisała:

> Wydaje mi sie, ze byloby celowe, zeby administrator tego forum zablokowal
                                      > mozliwosc pisania w/wym. osobnikow na forum; powinno im wystraczyc forum
                                      > fazpis-u: tam moga swoje glupie i chamskie komentarze wyglaszac, i wyzywac
                                      > innych od "nazioli" i "ciulow"; nie sadze jednak, ze powinnismy tego typu
                                      > chamstwo tutaj tolerowac; skoro brakuje im zwyczajnej kindersztuby, i jedyne,
                                      > cze go tak naprawde pragna, to urzadzanie anty-pisowskiej hucpy na kazdym
                                      > forum (z niewybrednymi epitetami pod adresem Kaczy´nskich i PiS-u), to nie
                                      > sadze, aby bylo wszazane, zeby tutaj musieli swoje chamskei teksty
                                      > publikowac. Maja to swoje glupkowate forum fazpisu, maja forum ogolne, i
                                      > wiele innych. Prosze - w trybie pilnym - administratora forum - o pozytywne
                                      > rozpatrzenie mojego wniosku
                                      >
                                      > Z powazaniem
                                      >
                                      > Silesius
                                      > ----------------
                                      > I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają,
                                      > że białe jest białe, a czarne jest czarne.

no chyba, żeby nie:))
                                    • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:07
                                      dziwisz sie? "kwestia" konrada.loga pod adresem ciezko chorego x. Jankowskiego
                                      zmusila mnie do napisania tego postu; i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj

uu1 napisała:

> Wydaje mi sie, ze byloby celowe, zeby administrator tego forum zablokowal
                                      > mozliwosc pisania w/wym. osobnikow na forum; powinno im wystraczyc forum
                                      > fazpis-u: tam moga swoje glupie i chamskie komentarze wyglaszac, i wyzywac
                                      > innych od "nazioli" i "ciulow"; nie sadze jednak, ze powinnismy tego typu
                                      > chamstwo tutaj tolerowac; skoro brakuje im zwyczajnej kindersztuby, i jedyne,
                                      > cze go tak naprawde pragna, to urzadzanie anty-pisowskiej hucpy na kazdym
                                      > forum (z niewybrednymi epitetami pod adresem Kaczy´nskich i PiS-u), to nie
                                      > sadze, aby bylo wszazane, zeby tutaj musieli swoje chamskei teksty
                                      > publikowac. Maja to swoje glupkowate forum fazpisu, maja forum ogolne, i
                                      > wiele innych. Prosze - w trybie pilnym - administratora forum - o pozytywne
                                      > rozpatrzenie mojego wniosku
                                      >
                                      > Z powazaniem
                                      >
                                      > Silesius
                                      >
                                      • uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:14
                                        > i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj
                                        Wiesz co jest sympatyczne. Po pierwsze: że dzisiaj napisałem pierwszy post na
                                        tym forum - dlaczego mnie umieściłeś w donosie?
                                        Po drugie - to nie jest Twój pierwszy donos na mój temat. Nie wstydzisz się?
                                        • bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:16
                                          uu1 napisała:

> > i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj
                                          > Wiesz co jest sympatyczne. Po pierwsze: że dzisiaj napisałem pierwszy post na
                                          > tym forum - dlaczego mnie umieściłeś w donosie?
                                          > Po drugie - to nie jest Twój pierwszy donos na mój temat. Nie wstydzisz się?

On ma za duzo żelaza we krwii, a to my na niego donosimy.
                                          • uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:19
                                            > On ma za duzo żelaza we krwii, a to my na niego donosimy.
                                            I teraz wszystko stało się jasne.
                                            Ale zapomniał o zasadzie - nie rób drugiemu co Tobie nie miło. A to błąd.
                                          • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:23
                                            wiesz, co bylo w poscie - ostrzezeniu, ktor otrzymalem na privie? uwazaj na
                                            uu1: jego uu1 najbardziej na ciebie napuscila; i dzisiaj widze potwierdzenie
                                            tej tezy

bio.mum napisała:

> uu1 napisała:
                                            >
                                            > > > i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj
                                            > > Wiesz co jest sympatyczne. Po pierwsze: że dzisiaj napisałem pierwszy pos
                                            > t na
                                            > > tym forum - dlaczego mnie umieściłeś w donosie?
                                            > > Po drugie - to nie jest Twój pierwszy donos na mój temat. Nie wstydzisz s
                                            > ię?
                                            >
                                            > On ma za duzo żelaza we krwii, a to my na niego donosimy.
                                            >
                                            >
                                            • bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:28
                                              Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie. myslisz ze donosy tej prymitywnej
                                              dzierlatki mnie obchodzą? Nie napisze co o niej mysle bo od razu doniesiesz.

To kochasz mnie jeszcze czy juz nie? To a trudne pytanie?
                                              • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:37
                                                nie wiem, kogo masz na mysli, ale to nie byla koieta

bio.mum napisała:

> Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie. myslisz ze donosy tej prymitywnej
                                                > dzierlatki mnie obchodzą? Nie napisze co o niej mysle bo od razu doniesiesz.
                                                >
                                                > To kochasz mnie jeszcze czy juz nie? To a trudne pytanie?
                                        • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:21
                                          ponoc napisales tyle ksiazek, a nie rozumiesz? to nie donos; to obawa, ze i to
                                          forum stanie sie kolejna hucpa, wysmiewaniemm sie z PiS-u i Kaczynskich, wbrew
                                          intencji snatchera i kecawa, ktorzy chcieli - tak, jak to zrozumialem -
                                          stworzyc forum powaznej dyskusji (bez pyskowek) na temat pozytywow rzadow PiS-
                                          u; wogole to wstyd mie, ze podejmuje z Wami dyskusje; to byloby dobre na forum
                                          fazpisu; czuje sie tutaj - w tej sytuacji - troche jak intruz; nie o to
                                          snatcherowi i kecawowi chodzilo; jezeli jutro caly ten watek wytna, to bede im
                                          bardzo wdzieczny; zasluzyli sobie na bedrziej powazne traktowanie

uu1 napisała:

> > i ani o jote go nie zmienie; nawet dzisiaj
                                          > Wiesz co jest sympatyczne. Po pierwsze: że dzisiaj napisałem pierwszy post na
                                          > tym forum - dlaczego mnie umieściłeś w donosie?
                                          > Po drugie - to nie jest Twój pierwszy donos na mój temat. Nie wstydzisz się?
                                          • uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:23
                                            Znowu unik. Wstydzisz się czy nie?
                                            PS. Nie tyle a kilka.
                                            • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:40
                                              wstydze sie tylko wtedy, kiedy wokol mnie konaja ludzie, i kiedy cierpia, a ja
                                              nie moge pomoc; wstydze sie, kiedy moj austriacki - od lat prawie 20 -
                                              przyjaciel, Martin Kusej (szef "Slazburger Festspiele", znakomity rezyser
                                              teatralny) prosi mnie o napsianie obiecanej sztuki teatralnej, a ja ja ciagle
                                              przepisuje; poza tym sie nie wstydze

uu1 napisała:

> Znowu unik. Wstydzisz się czy nie?
                                              > PS. Nie tyle a kilka.
                                              • bio.mum myslisz ze jestem az taka glupia 29.08.06, 00:42
                                                zeby sie drugi raz dac na to nabrac?
                                                naprawde tak myslisz?
                                                • silesius.monachijski0 Re: myslisz ze jestem az taka glupia 29.08.06, 00:51
                                                  nie biore poprawki na "lektorow" moich postow; pisze, co chce napisac, i co
                                                  opiera sie na moich zyciowych doswiadczeniach

bio.mum napisała:

> zeby sie drugi raz dac na to nabrac?
                                                  > naprawde tak myslisz?
                                              • uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:45
                                                W porządku. Zrobię tak. Ilekroć spotkam Cię na forum, będę wklejał tekst donosu,
                                                z komentarzem, że nie napisałem do tego momentu ani słowa. Niech czytający
                                                ocenią czy Twoje zachowanie było w porządku. Śpij spokojnie.
                                                • bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:50
                                                  uu1 napisała:

> W porządku. Zrobię tak. Ilekroć spotkam Cię na forum, będę wklejał tekst
                                                  donosu
                                                  > ,
                                                  > z komentarzem, że nie napisałem do tego momentu ani słowa. Niech czytający
                                                  > ocenią czy Twoje zachowanie było w porządku. Śpij spokojnie.

Ja tez sie nie doczekam odpowiedzi, czy jeszcze mnie kocha czy juz nie. Spij
                                                  słodko uu1, moj ulubiony forumowiczu;)(nie tylko mój, ale to nic:))
                                                  • uu1 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:51
                                                    Dobranoc. :)
                                                  • bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:54
                                                    uu1 napisała:

> Dobranoc. :)

wieczorne buziaki mój ulubiony forumowiczu;)))
                                                  • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:54
                                                    skoro Ty kochasz uu1 a on Ciebie, wiec po co mnie pytasz? trzeba sie zadowolic
                                                    tym, co sie ma

bio.mum napisała:

> uu1 napisała:
                                                    >
                                                    > > W porządku. Zrobię tak. Ilekroć spotkam Cię na forum, będę wklejał tekst
                                                    > donosu
                                                    > > ,
                                                    > > z komentarzem, że nie napisałem do tego momentu ani słowa. Niech czytając
                                                    > y
                                                    > > ocenią czy Twoje zachowanie było w porządku. Śpij spokojnie.
                                                    >
                                                    > Ja tez sie nie doczekam odpowiedzi, czy jeszcze mnie kocha czy juz nie. Spij
                                                    > słodko uu1, moj ulubiony forumowiczu;)(nie tylko mój, ale to nic:))
                                                    >
                                                    >
                                                  • bio.mum Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:55

> skoro Ty kochasz uu1 a on Ciebie, wiec po co mnie pytasz? trzeba sie
                                                    zadowolic
                                                    > tym, co sie ma
                                                    >
                                                    My sie nie kochamy tylko szanujemy. Czy według ciebie godnym szacunku jest ktos
                                                    kto donosi na przyjaciela? Tak jak ty doniosles na mnie?? No słucham.
                                                  • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:59
                                                    nigdy na Ciebie nie doosilem; cos sobie uroilas; musisz sobie sam z tym
                                                    poradzic; widzisz, ze mna jest tak, ze ja - czesto - "wale kawe na lawe"; ale
                                                    to nie ma nic wspolnego z donoszeniem; pomyily Ci sie pojecia; nic na to nie
                                                    poradze

bio.mum napisała:

>
                                                    > > skoro Ty kochasz uu1 a on Ciebie, wiec po co mnie pytasz? trzeba sie
                                                    > zadowolic
                                                    > > tym, co sie ma
                                                    > >
                                                    > My sie nie kochamy tylko szanujemy. Czy według ciebie godnym szacunku jest
                                                    ktos
                                                    >
                                                    > kto donosi na przyjaciela? Tak jak ty doniosles na mnie?? No słucham.
                                                • silesius.monachijski0 Re: to kochasz mnie jeszcze czy juz nie? 29.08.06, 00:52
                                                  a pisz co chcesz: twoja sprawa; kralik111 i zgodnik tez pisza i "wklejaja"; i
                                                  co to mnie obchodzi?

uu1 napisała:

> W porządku. Zrobię tak. Ilekroć spotkam Cię na forum, będę wklejał tekst
                                                  donosu
                                                  > ,
                                                  > z komentarzem, że nie napisałem do tego momentu ani słowa. Niech czytający
                                                  > ocenią czy Twoje zachowanie było w porządku. Śpij spokojnie.
              • uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:34
                A jednak masz omamy wzrokowe. Sam się nazwałeś "ciulem". Piszesz o tym 86. raz.
                • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:40
                  wow! policzyles? zawsze wierzylem w twoje sbeckie przymioty

uu1 napisała:

> A jednak masz omamy wzrokowe. Sam się nazwałeś "ciulem". Piszesz o tym 86.
                  raz.
                  • uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:42
                    Pasjonuje mnie odpowiedź na pytanie: skąd się biorą faceci tacy jak Ty, to
                    znaczy o mentalności ćmy?
                    • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:48
                      chachacha: napisz ksiazke; fajnie bloby; ciwerc Zyd, pisuar, katolik z
                      przekonania, "cma" jak powiadasz; swietny temat; mam nadzieje, ze weny ci nie
                      zabraknie

uu1 napisała:

> Pasjonuje mnie odpowiedź na pytanie: skąd się biorą faceci tacy jak Ty, to
                      > znaczy o mentalności ćmy?
                      • uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:50
                        Już napisałem kilka książek. Ale to nie są biografie.
                        • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:52
                          na patrz pan: i w dzisiejszych czasach Dyzma sie trafic moze (oczywiscie tylko
                          na forum gw)

uu1 napisała:

> Już napisałem kilka książek. Ale to nie są biografie.
                          • uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:53
                            Nie poPiSuj się erudycją. Co ma Dyzma (zwłaszcza Nikodem) do pisania książek?
                            • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 28.08.06, 23:59
                              kazdy sriedniopismienny pisac moze; tylko, zeby "publicity" zrobili, nieprawdaz?

uu1 napisała:

> Nie poPiSuj się erudycją. Co ma Dyzma (zwłaszcza Nikodem) do pisania książek?
                              • uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:02
                                Nigdy nie potrafisz odpowiedzieć na zadane pytanie?
                                Nakładem jestem w pełni usatysfakcjonowany. :))
                                • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:03
                                  ja tez; i co to ma do rzeczy?

uu1 napisała:

> Nigdy nie potrafisz odpowiedzieć na zadane pytanie?
                                  > Nakładem jestem w pełni usatysfakcjonowany. :))
                                  • uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:06
                                    Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory.
                                    • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:07
                                      uu1 napisała:

> Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory.

On nie odpowiada, on tylko donosi. Ma to we krwi.
                                      • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:12
                                        we krwi mam za duzo zelaza, dlatego musze od czasu do czasu pol
                                        litra "spuscic"; poza tym wszystko OK; wiec nie do konca rozumiem

bio.mum napisała:

> uu1 napisała:
                                        >
                                        > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory.
                                        >
                                        > On nie odpowiada, on tylko donosi. Ma to we krwi.
                                        >
                                        >
                                        • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:15

> we krwi mam za duzo zelaza, dlatego musze od czasu do czasu pol
                                          > litra "spuscic"; poza tym wszystko OK; wiec nie do konca rozumiem
                                          >
                                          > bio.mum napisała:
                                          >
                                          > > uu1 napisała:
                                          > >
                                          > > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory.
                                          > >
                                          > > On nie odpowiada, on tylko donosi. Ma to we krwi.
                                          > >
                                          > >
                                          • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:28
                                            poniewaz uu1 "wyliczyl", ze 86 razy wypomnialem mu "ciula", to i ja siegnalem
                                            do pamieci i "papierow"; 48 razy bylem "zapudlowany" - glownie 48 godzin, i
                                            nikogo nie "sypnalem" (a zawsze bylem w celi z "uchami", czyli donosicielami);
                                            wspominam o tym, zeby tym bardziej sie zadumac - i troche posmiac - nad Twoim
                                            postem

bio.mum napisała:

>
                                            > > we krwi mam za duzo zelaza, dlatego musze od czasu do czasu pol
                                            > > litra "spuscic"; poza tym wszystko OK; wiec nie do konca rozumiem
                                            > >
                                            > > bio.mum napisała:
                                            > >
                                            > > > uu1 napisała:
                                            > > >
                                            > > > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe t
                                            > ory.
                                            > > >
                                            > > > On nie odpowiada, on tylko donosi. Ma to we krwi.
                                            > > >
                                            > > >
                                            >
                                            >
                                            • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:29

> poniewaz uu1 "wyliczyl", ze 86 razy wypomnialem mu "ciula", to i ja siegnalem
                                              > do pamieci i "papierow"; 48 razy bylem "zapudlowany" - glownie 48 godzin, i
                                              > nikogo nie "sypnalem" (a zawsze bylem w celi z "uchami", czyli
                                              donosicielami);
                                              > wspominam o tym, zeby tym bardziej sie zadumac - i troche posmiac - nad Twoim
                                              > postem
                                              >
                                              >czy odpowiesz w koncu na moje pytanie?
                                    • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:10
                                      nie jestem kolejarzem; jestem wolnym czlowiekiem, zwolenikiem PiS-u i braci
                                      Kaczynskich oraz pisujacym tu i tam (w polskich glownie , ale tez niemieckich i
                                      francuskich periodykach konserwatywnych); ani mnie to nie nobilituje, ani
                                      osmiesza (wrecz przeciwnie); wiec w czym rzecz?

uu1 napisała:

> Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory.
                                      • bio.mum Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:12

> nie jestem kolejarzem; jestem wolnym czlowiekiem, zwolenikiem PiS-u i braci
                                        > Kaczynskich oraz pisujacym tu i tam (w polskich glownie , ale tez niemieckich
                                        i
                                        >
                                        > francuskich periodykach konserwatywnych); ani mnie to nie nobilituje, ani
                                        > osmiesza (wrecz przeciwnie); wiec w czym rzecz?

i donoszącym na przyjaciół. zapomniałes wspomniec/
                                        >
                                        > uu1 napisała:
                                        >
                                        > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory.
                                        • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:16
                                          nie donosze bio.mum; J. Kaczynski mi osobiscie kiedys pomogl - podobnie jak
                                          Pani Szczypinskiej (nie bylem warszawskim "salonowcem" jak Michnik czy Kuron,
                                          wiec byla to pomoc b. cenna); dlatego go bronie na tym forum - dlug
                                          wdziecznosci; "donosiciel"? tego nawet sbecy w mojej teczce )ogladalem przed
                                          miesiacem) nie napisalo; gratuluje inwencji

bio.mum napisała:

>
                                          > > nie jestem kolejarzem; jestem wolnym czlowiekiem, zwolenikiem PiS-u i bra
                                          > ci
                                          > > Kaczynskich oraz pisujacym tu i tam (w polskich glownie , ale tez niemiec
                                          > kich
                                          > i
                                          > >
                                          > > francuskich periodykach konserwatywnych); ani mnie to nie nobilituje, ani
                                          >
                                          > > osmiesza (wrecz przeciwnie); wiec w czym rzecz?
                                          >
                                          > i donoszącym na przyjaciół. zapomniałes wspomniec/
                                          > >
                                          > > uu1 napisała:
                                          > >
                                          > > > Że nie odpowiadasz na pytania. Wtedy rozmowa schodzi na złe tory.
                                          >
                                          >
                                          • uu1 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:27
                                            Też Ci kupił buty? Nie ośmieszaj się. Pociąg pojechał bez Ciebie.
                                            • silesius.monachijski0 Re: Katalog osiągnięć PiS. 29.08.06, 00:56
                                              cztery razy pomogl mnie wyciagnac z "pierdla", kiedy grozilo powazniejsze
                                              oskarzenie (moglbym i rok albo i dwa "pokiblowac"; nie doswiadczyles, to i nie
                                              rozumiesz)

uu1 napisała:

> Też Ci kupił buty? Nie ośmieszaj się. Pociąg pojechał bez Ciebie.
                                              • bio.mum Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 00:58
                                                długo jeszcze bede czekać??
                                                • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:04
                                                  napisalem,co mialem do napisania; kiedys napisze Ci na privie pare refleksji na
                                                  temat "zwiazkow miedzyludzkich" na tym forum; ja jestem prostolinijny i uczciwy
                                                  w tym, co pisze (jak J. Kaczynski); sa tyca, ktorzy prowadza takie czy inne
                                                  gierki, a potem - na privie - pisza cos zupelnie innego; powiem szczerze -
                                                  bio.mum - probuje omijac te soby wielkim lukiem; smiejac sie - powiedzialbym -
                                                  za Ryskiem Riedlem -, ze "jestem skazany na bluesa"; a ten jest do bolu
                                                  prawdziwy

bio.mum napisała:

> długo jeszcze bede czekać??
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:20

> napisalem,co mialem do napisania; kiedys napisze Ci na privie pare refleksji
                                                    na
                                                    >
                                                    > temat "zwiazkow miedzyludzkich" na tym forum; ja jestem prostolinijny i
                                                    uczciwy
                                                    >
                                                    > w tym, co pisze (jak J. Kaczynski); sa tyca, ktorzy prowadza takie czy inne
                                                    > gierki, a potem - na privie - pisza cos zupelnie innego; powiem szczerze -
                                                    > bio.mum - probuje omijac te soby wielkim lukiem; smiejac sie - powiedzialbym -

> za Ryskiem Riedlem -, ze "jestem skazany na bluesa"; a ten jest do bolu
                                                    > prawdziwy
                                                    >
                                                    > a oprócz tego mnie kilka razy sprzedałeś, spoko
                                                  • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:26
                                                    nigdy ani Ciebie, ani nikogo innego nie sprzedalem; a od Ryska Riedla trzymaj
                                                    sie - w mojej obecnosci - z daleka; naprawde bylismy zaprzyjaznieni; juz
                                                    napisalem Ci na innym watku, co sadze o pretensjach "warsazwki" do Jego osoby;
                                                    ani ja, ani Gola, ani Sebastian, ani Mama Ryska, nie zyczymy sobie; rozumiesz?
                                                    o to jedno prosze; mnie mozesz sbie wyzywac od "swin"; mojego Przyjaciela, S.P.
                                                    Ryska Riedla, zostaw w spokoju; Wy tego w Warszawie nigdy - powtarzam:
                                                    NIGDY!!! - nie pojmiecie;

bio.mum napisała:

>
                                                    > > napisalem,co mialem do napisania; kiedys napisze Ci na privie pare reflek
                                                    > sji
                                                    > na
                                                    > >
                                                    > > temat "zwiazkow miedzyludzkich" na tym forum; ja jestem prostolinijny i
                                                    > uczciwy
                                                    > >
                                                    > > w tym, co pisze (jak J. Kaczynski); sa tyca, ktorzy prowadza takie czy in
                                                    > ne
                                                    > > gierki, a potem - na privie - pisza cos zupelnie innego; powiem szczerze
                                                    > -
                                                    > > bio.mum - probuje omijac te soby wielkim lukiem; smiejac sie - powiedzial
                                                    > bym -
                                                    >
                                                    > > za Ryskiem Riedlem -, ze "jestem skazany na bluesa"; a ten jest do bolu
                                                    > > prawdziwy
                                                    > >
                                                    > > a oprócz tego mnie kilka razy sprzedałeś, spoko
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:28

> nigdy ani Ciebie, ani nikogo innego nie sprzedalem;

klamiesz i dobrze wiesz, ze mam na to dowody, ale ich nie wykorzystam. juz sie
                                                    wiecej nie komromituj i idx mnie sprzewac dalej, Tylko do tego sie nadajesz.

a od Ryska Riedla trzymaj
                                                    > sie - w mojej obecnosci - z daleka; naprawde bylismy zaprzyjaznieni; juz
                                                    > napisalem Ci na innym watku, co sadze o pretensjach "warsazwki" do Jego
                                                    osoby;
                                                    > ani ja, ani Gola, ani Sebastian, ani Mama Ryska, nie zyczymy sobie;
                                                    rozumiesz?
                                                    > o to jedno prosze; mnie mozesz sbie wyzywac od "swin"; mojego Przyjaciela,
                                                    S.P.
                                                    >
                                                    > Ryska Riedla, zostaw w spokoju; Wy tego w Warszawie nigdy - powtarzam:
                                                    > NIGDY!!! - nie pojmiecie;
                                                    >
                                                    > bio.mum napisała:
                                                    >
                                                    > > silesius.monachijski0 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > napisalem,co mialem do napisania; kiedys napisze Ci na privie pare
                                                    > reflek
                                                    > > sji
                                                    > > na
                                                    > > >
                                                    > > > temat "zwiazkow miedzyludzkich" na tym forum; ja jestem prostolinij
                                                    > ny i
                                                    > > uczciwy
                                                    > > >
                                                    > > > w tym, co pisze (jak J. Kaczynski); sa tyca, ktorzy prowadza takie
                                                    > czy in
                                                    > > ne
                                                    > > > gierki, a potem - na privie - pisza cos zupelnie innego; powiem szc
                                                    > zerze
                                                    > > -
                                                    > > > bio.mum - probuje omijac te soby wielkim lukiem; smiejac sie - powi
                                                    > edzial
                                                    > > bym -
                                                    > >
                                                    > > > za Ryskiem Riedlem -, ze "jestem skazany na bluesa"; a ten jest do
                                                    > bolu
                                                    > > > prawdziwy
                                                    > > >
                                                    > > > a oprócz tego mnie kilka razy sprzedałeś, spoko
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:30
                                                    wycierasz sobie morde Ryskiem Ridlem swinio. Wycierasz sobie morde zmarłymi bo
                                                    wiesz,ze gdyby zyli nie chcieliby miec z toba nic wspolnego. ale ty jestes
                                                    załozny.
                                                    >
                                                  • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:38
                                                    nie wiem, co Cie napadlo; pare razy na privie "przywalilem" Twoim
                                                    tzw. "przyjaciolom", ktorzy mi podsuwali pewne watki, zeby Cie zaatakowac;
                                                    pisze to z wielkim bolem; zawsze Cie traktowalem jakoKogos, kto mysli, i
                                                    potrafi oddzielic plewy od ziarna; i myslalem, ze sama mozesz rozpoznac
                                                    prawdziwych przyjaciol od tych "przyszywanych"; dlatego - wlasnie dlatego - nie
                                                    przytaczalem na forum niczego t tego, co Twoi tzw "przyjaciele" do mnie pisali;
                                                    starlem sie jedynie Ci zasugerowac,´zebs z tymi "przyjazniami" uwazala, bo sam
                                                    raz takiej "przyjazni" doswiadczylem; myslalem, ze zrozumiesz; kiedy - moze -
                                                    za daleko sie posunolem - nasz wspolny podszczecinski przyjaciel zwracal mi
                                                    uwage, zebym zaniechal; i tak tez czynilem; mam wrazenie, ze to jedyny Twoj
                                                    prawdziwy przyjaciel; choc jestem zdecydowanym przeciwnikiem jego pogladow, to
                                                    bardzo go cenie (wiesz, o kim mowie; reszte? zapomnij

bio.mum napisała:

>
                                                    > > nigdy ani Ciebie, ani nikogo innego nie sprzedalem;
                                                    >
                                                    > klamiesz i dobrze wiesz, ze mam na to dowody, ale ich nie wykorzystam. juz
                                                    sie
                                                    > wiecej nie komromituj i idx mnie sprzewac dalej, Tylko do tego sie nadajesz.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > a od Ryska Riedla trzymaj
                                                    > > sie - w mojej obecnosci - z daleka; naprawde bylismy zaprzyjaznieni; juz
                                                    > > napisalem Ci na innym watku, co sadze o pretensjach "warsazwki" do Jego
                                                    > osoby;
                                                    > > ani ja, ani Gola, ani Sebastian, ani Mama Ryska, nie zyczymy sobie;
                                                    > rozumiesz?
                                                    > > o to jedno prosze; mnie mozesz sbie wyzywac od "swin"; mojego Przyjaciela
                                                    > ,
                                                    > S.P.
                                                    > >
                                                    > > Ryska Riedla, zostaw w spokoju; Wy tego w Warszawie nigdy - powtarzam:
                                                    > > NIGDY!!! - nie pojmiecie;
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:40

> nie wiem, co Cie napadlo; pare razy na privie "przywalilem" Twoim
                                                    > tzw. "przyjaciolom", ktorzy mi podsuwali pewne watki, zeby Cie zaatakowac;
                                                    > pisze to z wielkim bolem; zawsze Cie traktowalem jakoKogos, kto mysli, i
                                                    > potrafi oddzielic plewy od ziarna; i myslalem, ze sama mozesz rozpoznac
                                                    > prawdziwych przyjaciol od tych "przyszywanych"; dlatego - wlasnie dlatego -
                                                    nie
                                                    >
                                                    > przytaczalem na forum niczego t tego, co Twoi tzw "przyjaciele" do mnie
                                                    pisali;
                                                    >
                                                    > starlem sie jedynie Ci zasugerowac,´zebs z tymi "przyjazniami" uwazala, bo
                                                    sam
                                                    > raz takiej "przyjazni" doswiadczylem; myslalem, ze zrozumiesz; kiedy - moze -
                                                    > za daleko sie posunolem - nasz wspolny podszczecinski przyjaciel zwracal mi
                                                    > uwage, zebym zaniechal; i tak tez czynilem; mam wrazenie, ze to jedyny Twoj
                                                    > prawdziwy przyjaciel; choc jestem zdecydowanym przeciwnikiem jego pogladow,
                                                    to
                                                    > bardzo go cenie (wiesz, o kim mowie; reszte? zapomnij
                                                    >
                                                    >a oprocz tego na mnie donosisz. daruj sobie, kogo chcesz napbrac? myzlisz ze
                                                    jestem taka glupia ze dam sie naabrac drugi raz????
                                                  • bio.mum spier... sil 29.08.06, 01:44
                                                    dla mnie jestes zwyklym donosicielem, i nic ci nie pomoze podpieranie się
                                                    taziutą.

zebys ty tylko zechciał dac mi spokoj, gdybys nie był tak popierdolony zeby
                                                    wywolywac mnie do tablicy

brzydze sie toba donosicielu
                                                  • silesius.monachijski0 Re: spier... sil 29.08.06, 01:52
                                                    poznaj wiec prawdziwego pisuara: nie obrazam sie na Ciebie; i nie wiem, o co Ci
                                                    chodzi; choc powoli zaczynam Cie rozumiec; ktos - pewnie "zyczliwy" -
                                                    naopowiadal Ci bzdur o mnie; a Ty uwierzylas; na to nic nie poradze

bio.mum napisała:

> dla mnie jestes zwyklym donosicielem, i nic ci nie pomoze podpieranie się
                                                    > taziutą.
                                                    >
                                                    > zebys ty tylko zechciał dac mi spokoj, gdybys nie był tak popierdolony zeby
                                                    > wywolywac mnie do tablicy
                                                    >
                                                    > brzydze sie toba donosicielu
                                                  • bio.mum Re: spier... sil 29.08.06, 01:53

> poznaj wiec prawdziwego pisuara: nie obrazam sie na Ciebie; i nie wiem, o co
                                                    Ci
                                                    >
                                                    > chodzi; choc powoli zaczynam Cie rozumiec; ktos - pewnie "zyczliwy" -
                                                    > naopowiadal Ci bzdur o mnie; a Ty uwierzylas; na to nic nie poradze
                                                    >
                                                    >czytam co piszesz na glownym. Szukasz kretynek ? zły adres. Bez odbioru.
                                                  • silesius.monachijski0 Re: spier... sil 29.08.06, 02:01
                                                    wiec zle czytalas - atakowalem "Twoje" forum fazpisu (i nadal bede ostro
                                                    atakowac), ato z tego m.in. powodu, ze wywalalas z forum nie imnych (bany),
                                                    choc nie bylismy tak wulgarni, jak ci, ktorzy wyzywali mnie od od "nazioli" i
                                                    ciuli"; i jakos nie dostrzegem cienia reakcji z Twojej strony

bio.mum napisała:

>
                                                    > > poznaj wiec prawdziwego pisuara: nie obrazam sie na Ciebie; i nie wiem, o
                                                    > co
                                                    > Ci
                                                    > >
                                                    > > chodzi; choc powoli zaczynam Cie rozumiec; ktos - pewnie "zyczliwy" -
                                                    > > naopowiadal Ci bzdur o mnie; a Ty uwierzylas; na to nic nie poradze
                                                    > >
                                                    > >czytam co piszesz na glownym. Szukasz kretynek ? zły adres. Bez odbioru.
                                                  • bio.mum Re: spier... sil 29.08.06, 02:03

> wiec zle czytalas - atakowalem "Twoje" forum fazpisu (i nadal bede ostro
                                                    > atakowac), ato z tego m.in. powodu, ze wywalalas z forum nie imnych (bany),
                                                    > choc nie bylismy tak wulgarni, jak ci, ktorzy wyzywali mnie od od "nazioli" i
                                                    > ciuli"; i jakos nie dostrzegem cienia reakcji z Twojej strony
                                                    >
                                                    >nic mnie to nie obchodzi kapusiu i donosicielu, jesli o mnie chodzi nadal
                                                    mozesz mnie sprzedawac..a ze taziuta za ciebie poswiadcza..coz...szkoda taziuty
                                                  • silesius.monachijski0 Re: spier... sil 29.08.06, 02:12
                                                    zostaw, prosze, taziute, w spokoju; roznia nas - ideologicznie - "oceany", ale
                                                    mam wielki do niego szacunek; jesli taka Twoja wola, to "bluzgaj" na mnie;

bio.mum napisała:

>
                                                    > > wiec zle czytalas - atakowalem "Twoje" forum fazpisu (i nadal bede ostro
                                                    > > atakowac), ato z tego m.in. powodu, ze wywalalas z forum nie imnych (bany
                                                    > ),
                                                    > > choc nie bylismy tak wulgarni, jak ci, ktorzy wyzywali mnie od od "naziol
                                                    > i" i
                                                    > > ciuli"; i jakos nie dostrzegem cienia reakcji z Twojej strony
                                                    > >
                                                    > >nic mnie to nie obchodzi kapusiu i donosicielu, jesli o mnie chodzi nadal
                                                    > mozesz mnie sprzedawac..a ze taziuta za ciebie poswiadcza..coz...szkoda
                                                    taziuty
                                                  • bio.mum Re: spier... sil 29.08.06, 02:15

> zostaw, prosze, taziute, w spokoju; roznia nas - ideologicznie - "oceany",
                                                    ale
                                                    > mam wielki do niego szacunek; jesli taka Twoja wola, to "bluzgaj" na mnie;

>
                                                    > i oto wylazł cały sil..juz mnie napuszcza na Taziutę. Spierdalaj załosny
                                                    człowieczku... EOT
                                                  • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:49
                                                    to rzeczywiscie tragiczne bio.mum, co piszezs; wyzwasz mnie - w dalszym ciagu -
                                                    od "swin"; OK, Twoja wola; zejdz prosze, tylko z Ryska Riedla i zespolu "Dzem";
                                                    to slaski blues; na to Wy - warszawiacy (i nie tylk) - jestescie za glupi; tak
                                                    samo na Jozka i Jasia Skrzekow czy Staszka Sojke; niegdy tego nie zrozumiecie;
                                                    wiec : obrazaj mnie, ale Ryska zostaw w spokoju; naprawde znam Jego, Jego -
                                                    wspaniala - zone i cal esrodowisko slaskiego bluesa; obrazaj mnie, ale ich
                                                    zostaw w spokoju; nie rozumiem Twojej agresji: ktos Cie pewnie napuscil; tylko
                                                    kto i dlaczego?

bio.mum napisała:

>
                                                    > > nie wiem, co Cie napadlo; pare razy na privie "przywalilem" Twoim
                                                    > > tzw. "przyjaciolom", ktorzy mi podsuwali pewne watki, zeby Cie zaatakowac
                                                    > ;
                                                    > > pisze to z wielkim bolem; zawsze Cie traktowalem jakoKogos, kto mysli, i
                                                    > > potrafi oddzielic plewy od ziarna; i myslalem, ze sama mozesz rozpoznac
                                                    > > prawdziwych przyjaciol od tych "przyszywanych"; dlatego - wlasnie dlatego
                                                    > -
                                                    > nie
                                                    > >
                                                    > > przytaczalem na forum niczego t tego, co Twoi tzw "przyjaciele" do mnie
                                                    > pisali;
                                                    > >
                                                    > > starlem sie jedynie Ci zasugerowac,´zebs z tymi "przyjazniami" uwazala, b
                                                    > o
                                                    > sam
                                                    > > raz takiej "przyjazni" doswiadczylem; myslalem, ze zrozumiesz; kiedy - mo
                                                    > ze -
                                                    > > za daleko sie posunolem - nasz wspolny podszczecinski przyjaciel zwracal
                                                    > mi
                                                    > > uwage, zebym zaniechal; i tak tez czynilem; mam wrazenie, ze to jedyny Tw
                                                    > oj
                                                    > > prawdziwy przyjaciel; choc jestem zdecydowanym przeciwnikiem jego poglado
                                                    > w,
                                                    > to
                                                    > > bardzo go cenie (wiesz, o kim mowie; reszte? zapomnij
                                                    > >
                                                    > >a oprocz tego na mnie donosisz. daruj sobie, kogo chcesz napbrac? myzlisz
                                                    > ze
                                                    > jestem taka glupia ze dam sie naabrac drugi raz????
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:52

> to rzeczywiscie tragiczne bio.mum, co piszezs; wyzwasz mnie - w dalszym
                                                    ciagu -
                                                    >
                                                    > od "swin"; OK, Twoja wola; zejdz prosze, tylko z Ryska Riedla i
                                                    zespolu "Dzem";
                                                    >
                                                    > to slaski blues; na to Wy - warszawiacy (i nie tylk) - jestescie za glupi;
                                                    tak
                                                    > samo na Jozka i Jasia Skrzekow czy Staszka Sojke; niegdy tego nie
                                                    zrozumiecie;
                                                    > wiec : obrazaj mnie, ale Ryska zostaw w spokoju; naprawde znam Jego, Jego -
                                                    > wspaniala - zone i cal esrodowisko slaskiego bluesa; obrazaj mnie, ale ich
                                                    > zostaw w spokoju; nie rozumiem Twojej agresji: ktos Cie pewnie napuscil;
                                                    tylko
                                                    > kto i dlaczego?
                                                    >
                                                    > do zobaczenia na forum, jak znowu będziesz mnie sprzedawał
                                                  • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:58
                                                    ani w teorii, ani w praktyce nie jestem handlarzem; znow spudlowalas; pomysl o
                                                    tym

bio.mum napisała:

> > do zobaczenia na forum, jak znowu będziesz mnie sprzedawał
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:00

> ani w teorii, ani w praktyce nie jestem handlarzem; znow spudlowalas; pomysl
                                                    o
                                                    > tym

jestes kapusiem. i nie wiem przed kim udajesz ze jest inaczej

>
                                                    > bio.mum napisała:
                                                    >
                                                    > > > do zobaczenia na forum, jak znowu będziesz mnie sprzedawał
                                                  • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:07
                                                    sam nie wiem, co lepsze: smiac sie, czy plakac nad Twopja glupota?

bio.mum napisała:

>
                                                    > > ani w teorii, ani w praktyce nie jestem handlarzem; znow spudlowalas; pom
                                                    > ysl
                                                    > o
                                                    > > tym
                                                    >
                                                    > jestes kapusiem. i nie wiem przed kim udajesz ze jest inaczej
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > bio.mum napisała:
                                                    > >
                                                    > > > > do zobaczenia na forum, jak znowu będziesz mnie sprzedawał
                                                    >
                                                    >
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:11

> sam nie wiem, co lepsze: smiac sie, czy plakac nad Twopja glupota?
                                                    >
                                                    >mozesz się smiac w miedzyczasie jak bedziesz mnie sprzedawał
                                                  • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:19
                                                    nie sprzedaje sie "kota w worku"; chcesz sukcesu? -> moje biuro matrymomonialne
                                                    czeka na rozsadna propozycje
                                                    bio.mum napisała:

>
                                                    > > sam nie wiem, co lepsze: smiac sie, czy plakac nad Twopja glupota?
                                                    > >
                                                    > >mozesz się smiac w miedzyczasie jak bedziesz mnie sprzedawał
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:21

> nie sprzedaje sie "kota w worku"; chcesz sukcesu? -> moje biuro matrymomoni
                                                    > alne
                                                    > czeka na rozsadna propozycje
                                                    > bio.mum napisała:
                                                    >
                                                    > wolalabym umrzec niz miec takiego :kandydata: do wyboru
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 01:55
                                                    Jasne, I Cesarie Evorę i Agnelę Merkel, Całe forum sie z ciebie smieje.
                                                  • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:03
                                                    wiesz, zecale to "yntelygentne" forum mam w "glebokim powazaniu"; snatcher i
                                                    kecaw stworzyli foum, na ktorym mozna sensownie pogadac; to nie fazpis

bio.mum napisała:

> Jasne, I Cesarie Evorę i Agnelę Merkel, Całe forum sie z ciebie smieje.
                                                  • bio.mum Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:05

> wiesz, zecale to "yntelygentne" forum mam w "glebokim powazaniu"; snatcher i
                                                    > kecaw stworzyli foum, na ktorym mozna sensownie pogadac; to nie fazpis
                                                    >
                                                    >a ja mam w glebokim powazaniu kapusi i donosicieli - czuli cieie. koniec
                                                    rozmpwy. teraz przenies sie na głowne wklejajac info, ktore adresowalam tylko
                                                    do ciebie - swinio!
                                                  • silesius.monachijski0 Re: Nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie 29.08.06, 02:13
                                                    rece - i nie tylko - opadaja

bio.mum napisała:

>
                                                    > > wiesz, zecale to "yntelygentne" forum mam w "glebokim powazaniu"; snatche
                                                    > r i
                                                    > > kecaw stworzyli foum, na ktorym mozna sensownie pogadac; to nie fazpis
                                                    > >
                                                    > >a ja mam w glebokim powazaniu kapusi i donosicieli - czuli cieie. koniec
                                                    > rozmpwy. teraz przenies sie na głowne wklejajac info, ktore adresowalam tylko
                                                    > do ciebie - swinio!
      • silesius.monachijski0 No rzeczywiscie: podziwiam lewackie "szczytowanie" 28.08.06, 23:27
        x. Jankowski, ktory w najciezszych czasach stanu wojennego byl na "odstrzale"
        komuchow, zwaklych zbrodniarzy i pospolitych lajdakow, typu jaruzela i
        kiszczaka ("czlowieka honoru" - coz za "subtelny" dowcip adasia), ktorego
        starno sie podobnie "uziemnic§ jak x Popieluszke, ktory dokarmial Michnika i
        Kuronia, ochrzcil dziecko panamichnikowe, ktory teraz jets powaznie chory,
        to "wspaniala" zwierzyna lowna do atakowania; naprawde, jestem "pelen podziwu"
        dla wadzego poczucia przyzwoitosci i "coltory"; chapeau bas, "coltoroznawcy"

bio.mum napisała:

> uu1 napisała:
        >
        > > W tej chwili w TVP na temat domniemanej korupcji w PZPN wypowiada się min
        > ister
        > > sportu - gość, który jako zawodnik został zdyskwalifikowany za stosowanie
        > > dopingu. :))
        >
        > robiąc sobie zastrzyk myslał o prałacie jankowskim, Jest usprawiedliwiony;))))
        > > ---
        • bio.mum do-no-si-ciel!! 28.08.06, 23:28
          kogo obchodzi twoj stosunek do jankowskiego skoro sprzedajesz przyjaciół!
        • uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:32

• bio.mum Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:34
            uu1 napisała:

moze niech napisze dlaczego pisze o tym co mu pisalam proszac o dyskrecje na
            glownym. Czekamy na to, prawda?

Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem?
            • uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:36
              > Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem?
              Nie jestem prorokiem ale obawiam się, że tak. Że jest bardzo złym człowiekiem.
              • bio.mum Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:39
                uu1 napisała:

> > Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem?
                > Nie jestem prorokiem ale obawiam się, że tak. Że jest bardzo złym człowiekiem.

Juz o tym rozmawialiśmy. To był mój najwiekszy błąd że dałam się naprac na jego
                krokodyke łzy. Hannibal Lecter to przy nim miły człowiek. On tylko patrzy gdzie
                może mnie sprzedac.
              • silesius.monachijski0 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:45
                przed dwoma tygodniami "wyciagnalem" z turecko-albanskiego burdelu - przy
                pomocy znajomego adwokata i niemieckiej policji - dwie Polki, tam maltretowane
                i zmuszane do wszelkich mozliwych swinstw; przyznaje; jestem cholernie zlym
                czlowiekiem i pisowska swinia: co sobie teraz o mnie pomysla "stali klienci",
                no, po prostu wieprz; zabral im "zabawki"

uu1 napisała:

> > Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem?
                > Nie jestem prorokiem ale obawiam się, że tak. Że jest bardzo złym człowiekiem.
                • uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:47
                  Kłania się baron Munchausen.
                  • silesius.monachijski0 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:49
                    wiedzialem, ze spojrzysz w lustro

uu1 napisała:

> Kłania się baron Munchausen.
                    • uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:51
                      Nie wychodzisz z piaskownicy.
            • silesius.monachijski0 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:42
              nigdy na tzw "glownym" nie napisalem niczego, co mi napisalas na "privie";
              mania przesladowcza; podobnie jak z Kaczynskimi i PiSem

bio.mum napisała:

> uu1 napisała:
              >
              > moze niech napisze dlaczego pisze o tym co mu pisalam proszac o dyskrecje na
              > glownym. Czekamy na to, prawda?
              >
              > Sil. Dlaczego to robisz? Naprawde jestes tak złym człowiekiem?
              >
              >
              • bio.mum Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:45

> nigdy na tzw "glownym" nie napisalem niczego, co mi napisalas na "privie";
                > mania przesladowcza; podobnie jak z Kaczynskimi i PiSem
                >
                >Dlaczego klamiesz?? W tej chwili mam w glowie kilka przykładów..i dobrze wiesz
                o czym piszę. Ale idź w zaparte DONOSICIELU!!
                • silesius.monachijski0 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:54
                  wiesz, bio.mum, nie przytocze tutaj Twoich postow do "przyjaciol", nakazujacych
                  im wyzywac mnie od "nazili", "faszystow", itd., itp; wiec po co klamiesz?
                  sprawia Ci to przyjemnosc?

bio.mum napisała:

>
                  > > nigdy na tzw "glownym" nie napisalem niczego, co mi napisalas na "privie"
                  > ;
                  > > mania przesladowcza; podobnie jak z Kaczynskimi i PiSem
                  > >
                  > >Dlaczego klamiesz?? W tej chwili mam w glowie kilka przykładów..i dobrze w
                  > iesz
                  > o czym piszę. Ale idź w zaparte DONOSICIELU!!
                  • bio.mum Przytocz 28.08.06, 23:57
                    od kilkumiesiecy wykorzystujesz to przeciwko mnie, a ja zadnych takich postów
                    nie poisałam

ale co??? nie zapytales mnie o to, tylko robiles wszawice na głownym
                    donosicielu@!!!

przytocz sil!!! mam nadzieje, ze podczas przytaczania ci staNIE@!!!! DAWAJ!!!

DO-NO-SICIE-LU!!!!
              • uu1 Re: Ten tekst piszesz po raz n-ty. 28.08.06, 23:45
                > nigdy na tzw "glownym" nie napisalem niczego, co mi napisalas na "privie";
                > mania przesladowcza; podobnie jak z Kaczynskimi i PiSem
                Podobno katolicy nie kłamią. Nawet ci o żydowskich korzeniach.
                PS. Twoimi insynuacjami i donosami można zapełnić półkę w IPN.
                • bio.mum silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:47
                  on tylko szuka okazji żeby donieść, i nie zawaha sie wykorzystac niczego co
                  poowiedziałes mu w tajemnicy
                  • uu1 Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:48
                    Cholera. Kiedys powiedziałem Mu, że go lubię. Doniesie?
                    • bio.mum Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:49
                      uu1 napisała:

> Cholera. Kiedys powiedziałem Mu, że go lubię. Doniesie?

sprzeda Cię za worek owsa. Ten typ tak ma.
                      • uu1 Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:51
                        To juz Go nie lubię. :))
                        • bio.mum Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:55
                          uu1 napisała:

> To juz Go nie lubię. :))

lub go..inaczej bedzie cię opluwał na głownym. zrobi wszystko zeby zebrac
                          informacje a potem je przeciwko tobie wykorzytstać:(
                          • uu1 Re: silesiusz kłamie jak najęty 28.08.06, 23:59
                            Już pisał na mnie donosy, kłamał, opluwał. W jego środowisku inaczej nie można.
                            • bio.mum Re: silesiusz kłamie jak najęty 29.08.06, 00:00
                              uu1 napisała:

> Już pisał na mnie donosy, kłamał, opluwał. W jego środowisku inaczej nie
                              można.
                              >
                              od dwóch miesiecy niczego innego nie robi tylko wyciaga na mnie kwity.
                              • uu1 Re: silesiusz kłamie jak najęty 29.08.06, 00:02
                                > od dwóch miesiecy niczego innego nie robi tylko wyciaga na mnie kwity.
                                PrzeKWITa.
                                • bio.mum Panie snacher, prosze usunać ten watek 29.08.06, 06:37
                                  jest nie na temat a poza tym nalezy mu sie ban. Wiecej tu raczej nie zakręcę.
                                  • bio.mum Re: Panie snacher, prosze usunać ten watek 29.08.06, 06:38
                                    bio.mum napisała:

> jest nie na temat a poza tym nalezy mu sie ban. Wiecej tu raczej nie zakręcę.

Mi nie mu
    • bio.mum Sil! Idę spac 29.08.06, 00:14
      ale przed snem chciałabym sie dowiedzieć czy jeszcze mnie kochasz czy juz nie.
      Tak albo nie!

???
      • silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 00:35
        kocham Cie, bo kocham wszystkich - nawet tych, ktorzy (nie pierwszy to raz)
        pluja mi w twarz, i wyzywaja od najgorszych lotrow; stalem sie na obelgi
        obojetny; nie wiem, jak moglbym Ci pomoc, bo zalezy mi na Tobie i Twoim
        szczesciu; na zmiane mocih pogladow politycznych nie licz; bylem, jestem i bede
        antykomunista (jak cala moja rodzina byla anty-faszytsowska w niemieckim
        Gleitiz/Gliwicach); to rodzinny rys charakterologiczny; naprawde zycze Ci
        wszelkiego dobra - uu1 tez, choc wiem, ze kiedys znow wyzwie mnie od "nazioli"
        i "ciulow"; narazie - üpza pyskowskami na forum - mam problem: musimy
        zebrac "jase" na leczenie w USA naszej przyjaciolki, ktora ma cholernie
        zlosliwego raka, a "jankesi" mogliby ewentualnie pomoc; na inne powazne mysli
        mysli nie mam w tej chwili czasu; dobrej nocy i kolorowych snow

bio.mum napisała:

> ale przed snem chciałabym sie dowiedzieć czy jeszcze mnie kochasz czy juz
        nie.
        > Tak albo nie!
        >
        > ???
        • bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 00:38
          pleciesz od rzeczy

sprzedales mnie na forum głownym, i dobrze wiesz co mam na mysli, nic cie nie
          usprawiedliwia...
          • silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 00:48
            sama wiesz, ze to nieprawda; nigdy nikogo nie sprzedawalem; probowalem jedynie -
            coz za dramatyzm - zwrocic Twoja uwage (bo wiem, ze posty czytasz) na nietakt
            wynikajacy z Twoich poruczen, zeby mnie atakowac na forum przy pomocy
            niewybrednych chwytow; mialem nadzieje, ze zrozumiesz; no coz - widze, ze nie
            udalo sie; pewnie sie przeliczylem; niech to wiec - i tym razem - pozostanie
            moja wina (ku Twojej satysfakcji); zycze Tobie i Kai wszelkiego dobra; i chce,
            zebys sobie ulozyla zycie tak, jak chcialabys, zeby mialo ono sie toczyc; zyj
            szczesliwe, i ciesz sie kazda chwila zycia; "Spieszmy sie kochac ludzi, tak
            szybko odchodza"; jezeli jestem zawalidroga na drodze ku Twemu szczesciu, to
            mnie po prostu zapomnij; to jak ciecie skalpelem, i "guza" juz nie ma;
            .
            pozdrawiam serdecznie

bio.mum napisała:

> pleciesz od rzeczy
            >
            > sprzedales mnie na forum głownym, i dobrze wiesz co mam na mysli, nic cie nie
            > usprawiedliwia...
            >
            • bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 00:52

> sama wiesz, ze to nieprawda; nigdy nikogo nie sprzedawalem;

chcesz zebym powklejała linki kłamco i donosicielu?? twoje panienki tego nie
              czytaja, mozesz byc sobą

probowalem jedynie
              > -
              > coz za dramatyzm - zwrocic Twoja uwage (bo wiem, ze posty czytasz) na
              nietakt
              > wynikajacy z Twoich poruczen, zeby mnie atakowac na forum przy pomocy
              > niewybrednych chwytow; mialem nadzieje, ze zrozumiesz; no coz - widze, ze nie
              > udalo sie; pewnie sie przeliczylem; niech to wiec - i tym razem - pozostanie
              > moja wina (ku Twojej satysfakcji); zycze Tobie i Kai wszelkiego dobra; i
              chce,
              > zebys sobie ulozyla zycie tak, jak chcialabys, zeby mialo ono sie toczyc; zyj
              > szczesliwe, i ciesz sie kazda chwila zycia; "Spieszmy sie kochac ludzi, tak
              > szybko odchodza"; jezeli jestem zawalidroga na drodze ku Twemu szczesciu, to
              > mnie po prostu zapomnij; to jak ciecie skalpelem, i "guza" juz nie ma;
              > .
              > pozdrawiam serdecznie

donosiles na mnie, i sprzedalwales fakty które pisalam ci na priv. jestes tak
              bezczelny zeby zaprzeczac temu????

blagaj mnie na kolanach o wybacznie, w tym twoja jedyna nadzieja
              >
              > bio.mum napisała:
              >
              > > pleciesz od rzeczy
              > >
              > > sprzedales mnie na forum głownym, i dobrze wiesz co mam na mysli, nic cie
              > nie
              > > usprawiedliwia...
              > >
              • silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:07
                nie mam zadnych "panienek"; sam o tym wiesz; chcesz wklejac? a wklejaj;
                pozostawie bez komentarza; bedzie troche przykro - bo wiem, ze
                odpowiednio "wkleisz"; nauczylem sie z tym zyc; mam skore nosorozca;

dobrej i spokojnej nocy bio.mum

bio.mum napisała:

> > bio.mum napisała:
                > >
                > > > pleciesz od rzeczy
                > > >
                > > > sprzedales mnie na forum głownym, i dobrze wiesz co mam na mysli, n
                > ic cie
                > > nie
                > > > usprawiedliwia...
                > > >
                >
                >
                • bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:18
                  żałuję kazdego slowa które zamieniłam z toa na privie, Nic nie wkleję - od
                  wklejania to ty jetses specjalistą.
                  • silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:29
                    Nigdy niczego z "priva" nie wkejalem; nie obrazaj mnie; dlaczego to robisz? i
                    dlaczego napuszczalas na mnie innych? nie rozumiem

bio.mum napisała:

> żałuję kazdego slowa które zamieniłam z toa na privie, Nic nie wkleję - od
                    > wklejania to ty jetses specjalistą.
                    • bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:31

> Nigdy niczego z "priva" nie wkejalem; nie obrazaj mnie; dlaczego to robisz?
                      i
                      > dlaczego napuszczalas na mnie innych? nie rozumiem
                      >
                      skoro nic nie pamietasz i nic nie rozumiesz to jestes starym zalozym tetrykiem.
                      wypieraj sie dalej donosicielu.
                      • silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:55
                        dalej Cie nie rozumiem; pokaz choc jeden link wskazujacy na to, ze posluzylem
                        sie korespondencja (zreszta zamierzchla - chyba ostatni raz pisalem do Ciebie
                        prze 4 miesiacami) prywatna na ogolnym

bio.mum napisała:

>
                        > > Nigdy niczego z "priva" nie wkejalem; nie obrazaj mnie; dlaczego to robi
                        > sz?
                        > i
                        > > dlaczego napuszczalas na mnie innych? nie rozumiem
                        > >
                        > skoro nic nie pamietasz i nic nie rozumiesz to jestes starym zalozym
                        tetrykiem.
                        >
                        > wypieraj sie dalej donosicielu.
                        • bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 01:56

> dalej Cie nie rozumiem; pokaz choc jeden link wskazujacy na to, ze posluzylem
                          > sie korespondencja (zreszta zamierzchla - chyba ostatni raz pisalem do Ciebie
                          > prze 4 miesiacami) prywatna na ogolnym

nie wiesz o czym piszę??
                          dobrze wiesz
                          >
                          > bio.mum napisała:
                          >
                          > >
                          > > > Nigdy niczego z "priva" nie wkejalem; nie obrazaj mnie; dlaczego t
                          > o robi
                          > > sz?
                          > > i
                          > > > dlaczego napuszczalas na mnie innych? nie rozumiem
                          > > >
                          > > skoro nic nie pamietasz i nic nie rozumiesz to jestes starym zalozym
                          > tetrykiem.
                          > >
                          > > wypieraj sie dalej donosicielu.
                          • silesius.monachijski0 Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 02:05
                            nie wiem o czym Ty myslisz? chyba, ze o bezrobociu, ktore podsunal mi jeden z
                            Twocih "zyczliwych"?

bio.mum napisała:

> > >
                            > > > wypieraj sie dalej donosicielu.
                            >
                            >
                            • bio.mum Re: Sil! Idę spac 29.08.06, 02:10

> nie wiem o czym Ty myslisz? chyba, ze o bezrobociu, ktore podsunal mi jeden z
                              > Twocih "zyczliwych"?

idź z tym na głowne. to twoje miejsce, nic ci ie wychodzi tak dobrez jak
                              sprzedawanie przyjaciół
                              >
                              > bio.mum napisała:
                              >
                              > > > >
                              > > > > wypieraj sie dalej donosicielu.
                              > >
                              > >
                              • silesius.monachijski0 Bio.mum Idę spac 29.08.06, 02:16
                                i... nie zawracaj sobie juz wiecej glowy moja osoba; po co te frustracje:
                                spojrz na fora: ilu tam ciekawych ludzi;

bio.mum napisała:

> >
                                > > bio.mum napisała:
                                > >
                                > > > > >
                                > > > > > wypieraj sie dalej donosicielu.
                                > > >
                                > > >
                                >
                                >
                                • bio.mum Re: Bio.mum Idę spac 29.08.06, 02:20

> i... nie zawracaj sobie juz wiecej glowy moja osoba; po co te frustracje:
                                  > spojrz na fora: ilu tam ciekawych ludzi;

>juz dawno bym cie olała gdyby nie to ze sprzedajesz mnie na głownym donosicielu

mozesz blagac o wybaczenie. na kolanach, a ja sie wtedy zastanowię
                                  • wikul W przyszłym roku droższe papierosy, piwo i paliwo 07.09.06, 01:37
                                    Rząd ujawnił wczoraj, jakie podatki zapłacimy w przyszłym roku. Lista podwyżek
                                    jest długa, a budżet zyska na nich ok. 3 mld zł.

Czterokrotnie wyższa będzie akcyza na olej opałowy (ale użytkownicy dostaną
                                    rekompensaty), o 30 proc. większym podatkiem obciążony będzie autogaz, o 13
                                    proc. papierosy, o 25 gr na litrze wzrośnie podatek na benzynę. Obie ostatnie
                                    podwyżki wymuszone są przepisami UE.

Do tych podwyżek rząd nagle dorzucił nową: o 10 proc. wzrośnie akcyza na piwo.
                                    Za pół litra trunku piwosze zapłacą o ok. 5 gr więcej, a fiskus zbierze 250 mln
                                    zł. Na swej stronie internetowej rząd tłumaczy to również wymogami UE, chociaż
                                    to nieprawda - nasza stawka na piwo już dziś jest większa niż unijne minimum.
                                    Na osłodę w przyszłym roku zostanie nam waloryzacja progów podatkowych i kwoty
                                    wolnej od podatku. Budżet straci na tym 2 mld zł, ale większość płacących 19-
                                    proc. podatek zyska niewiele - około kilkudziesięciu złotych. Po kilkaset
                                    złotych zyskają tylko bogatsi podatnicy. (...)

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3598220.html
                                    • wikul Koniec prywatności obywateli? 07.09.06, 01:49
                                      wiadomosci.wp.pl/kat,18371,wid,8490454,wiadomosc.html?ticaid=12479
                                      • wikul "Tanie państwo" do lamusa 13.09.06, 00:46
                                        O kilka procent w porównaniu z 2006 rokiem mają wzrosnąć wydatki na
                                        administrację w projekcie przyszłorocznego budżetu. Program Prawa i
                                        Sprawiedliwości pt. "Tanie państwo" odchodzi coraz bardziej w niebyt.

A to jeszcze nie wszystko. Cały czas ważą sie losy wydatków budżetowych o
                                        zwiększenie których zabiegają usilnie Samoobrona i Liga Polskich Rodzin. Można
                                        to wprawdzie kwalifikować jako przedwyborcze harce liderów obydwu partii, ale
                                        nie koniecznie tak musi być.

Budżet trzeszczy w szwach, a Polacy czekają na kolejne radosne wieści w
                                        sprawach podatkowych. Wygląda na to, że wiele musiało się zmienić żeby nic nie
                                        uległo zmianie. No, może oprócz retoryki.

www.korespondent.pl/index.php?x=artykul&id=1988

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka