goniacy.pielegniarz 05.09.06, 22:07 Gawryluk zaprosiła Jarosława i każe mu się uśmiechać, chcąc pokazać premiera z ludzką twarzą. Jeszcze trochę i się wzruszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:11 goniacy.pielegniarz napisał: > Gawryluk zaprosiła Jarosława i każe mu się uśmiechać, chcąc pokazać premiera > z ludzką twarzą. Jeszcze trochę i się wzruszę. > > I fajnie by było,gdyby ono potrafilo się uśmiechać. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:12 Dopiero teraz włączyłam i może mi umknęło skandaliczne zachowanie Gawryluk. A może po prostu nie szokuje mnie normalna rozmowa dziennikarza z premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:14 kataryna.kataryna napisała: > Dopiero teraz włączyłam i może mi umknęło skandaliczne zachowanie Gawryluk. A czy ja napisałem, że to zachowanie jest skandaliczne? > A > może po prostu nie szokuje mnie normalna rozmowa dziennikarza z premierem. Po prostu przypomniały mi się czasy, gdy z Millerem się tak obchodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:15 kataryna.kataryna napisała: > Dopiero teraz włączyłam i może mi umknęło skandaliczne zachowanie Gawryluk. A > może po prostu nie szokuje mnie normalna rozmowa dziennikarza z premierem. Aco ma szokowac? nie zadawanie trudnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:21 kataryna.kataryna napisała: > Dopiero teraz włączyłam i może mi umknęło skandaliczne zachowanie Gawryluk. A > może po prostu nie szokuje mnie normalna rozmowa dziennikarza z premierem. Nuda. Po prostu nuda. Nuda do bólu. Nuda jak flaki z olejem. Nuda do zrzygania. Nuda do kwadratu. NUDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Troszkę więcej. Coś nie łapię. Miała go strzelić 05.09.06, 22:13 jak Szczuka Dziennikarza? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Troszkę więcej. Coś nie łapię. Miała go strze 05.09.06, 22:17 nielubiegazety2 napisał: > jak Szczuka Dziennikarza? Powinna coś zrobić. A ona normalnie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Troszkę więcej. Coś nie łapię. Miała go strze 05.09.06, 22:19 kataryna.kataryna napisała: > nielubiegazety2 napisał: > > > jak Szczuka Dziennikarza? > > > > > Powinna coś zrobić. A ona normalnie rozmawia. Dokladnie tak samo, jak Kwiatkowski z Millerem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Troszkę więcej. Coś nie łapię. Miała go strze 05.09.06, 22:26 kataryna.kataryna napisała: > Powinna coś zrobić. A ona normalnie rozmawia. DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Troszkę więcej. Coś nie łapię. Miała go strze 05.09.06, 22:27 kataryna.kataryna napisała: > Powinna coś zrobić. A ona normalnie rozmawia. Jak z Millerem tak rozmawiali w TVP to też uważałaś to za normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Troszkę więcej. Coś nie łapię. Miała go strze 05.09.06, 22:27 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Powinna coś zrobić. A ona normalnie rozmawia. > > > Jak z Millerem tak rozmawiali w TVP to też uważałaś to za normalne? Tak czyli jak? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Troszkę więcej. Coś nie łapię. Miała go strze 05.09.06, 22:29 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > Powinna coś zrobić. A ona normalnie rozmawia. > > > > > > Jak z Millerem tak rozmawiali w TVP to też uważałaś to za normalne? > > > > > Tak czyli jak? jak Millerowi tak jak teraz KacZynskiemu w dupe wlazili. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Chyba przydał by Ci się 05.09.06, 22:14 teraz wibrator. Orgazm murowany. M. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co to za wazelina w WW-ildsteina? 05.09.06, 22:17 , że se pozwole zmienić tytuł p. wątku p. g.p.:-) goniacy.pielegniarz napisał: > Gawryluk zaprosiła Jarosława i każe mu się uśmiechać, chcąc pokazać premiera > z ludzką twarzą. Jeszcze trochę i się wzruszę. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co to za wazelina w WW-ildsteina? 05.09.06, 22:19 chorera :) ..a przy tym mlaska, ciamka, posapuje, pokasłuje i niestarannie artykułuje głoski.. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:20 Gawryluk zawsze była denna. Głupia jak but. Jej kariera w mediach jest dla mnie niepojęta. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:21 wartburg4 napisał: > Gawryluk zawsze była denna. Głupia jak but. Jej kariera w mediach jest dla > mnie niepojęta. Dobrze lizujepod. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:23 hrabia.m.c napisał: > wartburg4 napisał: > > > Gawryluk zawsze była denna. Głupia jak but. Jej kariera w mediach jest > dla > > mnie niepojęta. > > Dobrze lizujepod. zapewne jest to jedyne racjonalne wytłumaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Gdyby MOnisia nie zrejterowała do Waltera 05.09.06, 22:21 może by go przeczołgała. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdyby MOnisia nie zrejterowała do Waltera 05.09.06, 22:25 nielubiegazety2 napisał: > może by go przeczołgała. Monisia to jest za cienka, żeby Jarka przeczołgać. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Gdyby MOnisia nie zrejterowała do Waltera 05.09.06, 22:27 Moni nie doceniasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot ach jak przyjemnie kołysać się wśród fal 05.09.06, 22:23 i nie dostrzegać świństw i złych spraw. Kaczyński przedstwia się w programie jako mistrz bagatelizacji. Gó.. nie nazwie gównem, ale co najwyżej powie, że coś nieładnie pachnie bo "świat taki jest jaki jest" - złota myśl prezesa. A ja jeszcze pamiętam jego bojowe przemowy. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Dorotko! Mam wiardo wazeliny! 05.09.06, 22:26 Dziś już nie, ale prz następnej takiej okazji, skontaktuj się! Zawsze łatwiej Ci będzie z wazeliną...! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pamietacie komentrz Kataryny do wywiadów 05.09.06, 22:27 z prezydentem Kwśniewskim?:))))))))))) Ale jej sie zmienilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Co to za wazelina .. 05.09.06, 22:35 henryk.log napisał: kosmetyczna biała (Vaselinum album) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ten wątek to żart:) 05.09.06, 22:32 Chciałem coś sprawdzić dla zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ten wątek to żart:) 05.09.06, 22:35 W tych kategoriach nie należało żartować z pro_układu p. g.p., myślę :-) goniacy.pielegniarz napisał: > Chciałem coś sprawdzić dla zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ten wątek to żart:) 05.09.06, 22:40 hehe..p premier sie rozesmiał się :) ..odnowić oblicze zębów, Tych Zębów czyli o tym , jak sczyścić resztki postkomuny->the_cziiz< henryk.log napisał: > W tych kategoriach nie należało żartować z pro_układu p. g.p., myślę :-) > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Chciałem coś sprawdzić dla zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot To w ogóle jest żart!!! :) To sobowtór!! 05.09.06, 22:36 Oni tam w TVP sobowtóra pokazują. Zaraz wejdzie Szymon Majewski i ujawni cały dowcip!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ten wątek to żart:) 05.09.06, 22:36 goniacy.pielegniarz napisał: > Chciałem coś sprawdzić dla zabawy:) > > może i tak. ale mnie jest żartem, posiadanie dziennikarzy lizydupow. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Ten wątek to żart:) 05.09.06, 22:42 hrabia.m.c napisał: > może i tak. > ale mnie jest żartem, > posiadanie dziennikarzy lizydupow Zaraz "lizydupow"!? Bronek powiedział krótko: albo TOK FM, albo TVP, i wybrała! A jak wybrała TVP, to konsekwencje trzeba ponosić! Przecież to poświęcenie! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ten wątek to żart:) 05.09.06, 22:38 Jarek przyszywanym synek Gawryluk? Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Ten wątek to żart:) 05.09.06, 22:42 ciekawe jak sie czuje dyr tatrzańskiego parku narodowego kaczy szczyt Odpowiedz Link Zgłoś
zete Dobry program 05.09.06, 22:41 Podoba mi się ten program. Jest normalny. WRESZCIE!! Bez chorego przerywania co chwila, bez ataków, bez popisów dziennikarki. Wreszcie normalny!! Mam nadzieję, ze więcej będzie takich. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Dobry program 05.09.06, 22:43 no genialny..... może ktoś chce kupić albo wypożyczyć telewizor na czas wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Dobry program 05.09.06, 22:45 Wreszcze??? A "warto rozmawiać" jest nienormalny? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Dobry program 05.09.06, 22:47 don.kichote napisał: > Wreszcze??? A "warto rozmawiać" jest nienormalny? One wszystkie sa normalne inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Znakomity program!! 05.09.06, 23:15 zete napisał: > Podoba mi się ten program. Jest normalny. WRESZCIE!! > Bez chorego przerywania co chwila, bez ataków, > bez popisów dziennikarki. Wreszcie normalny!! Mam nadzieję, > ze więcej będzie takich. Duuuuużo więcej!! Zupełnie jak u Ojca Dyrektora. Wreszcie normalność!! Alleluja!! Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Opublikuj wyniki badań. Plisssssss* 05.09.06, 23:13 - * Występujące blisko siebie litery p & i & s są zupełnie przypadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P. Gawryluk "Warto rozmawiać", "A dobro Polski?" ? 05.09.06, 22:53 Panie Prezesie.. :-) goniacy.pielegniarz napisał: > Co to za wazelina w TVP1? > Gawryluk zaprosiła Jarosława i każe mu się uśmiechać, chcąc pokazać premiera > z ludzką twarzą. Jeszcze trochę i się wzruszę. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 22:56 Ktoś wie kto Gawryluk wstawił do TVP i popycha ją w górę. Poważnie pytam, parę razy już zresztą pytałem na tym forum i nic. Wiem, że była młoda, zdolna i nagradzana. Ale to zdecydowanie czas przeszły. Młodość mija a talentów nie przybywa, raczej regres. Obsadzona na pozycji która ją przerasta, nie potrafi prowadzić dyskusji, nie potrafi się zachować, nie potrafi się ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Nie było wazeliny! 05.09.06, 23:07 cyklista napisała: > Obsadzona na pozycji która > ją przerasta, nie potrafi prowadzić dyskusji, nie potrafi się zachować, nie > potrafi się ubrać. Wręcz przeciwnie uważam:) Była bardzo dobra! Bez napastliwości, zacietrzewienia oraz min zadawała pytania nawet trudne i była bardzo dobrze przygotowana. Nie oglądałam od samego początku, więc może miała jakieś wpadki ale potem było całkiem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie było wazeliny! 05.09.06, 23:08 basia.basia napisała: > cyklista napisała: > > > Obsadzona na pozycji która > > ją przerasta, nie potrafi prowadzić dyskusji, nie potrafi się zachować, n > ie > > potrafi się ubrać. > > Wręcz przeciwnie uważam:) Była bardzo dobra! Bez napastliwości, zacietrzewienia > oraz min zadawała pytania nawet trudne i była bardzo dobrze przygotowana. > > Nie oglądałam od samego początku, więc może miała jakieś wpadki ale potem było > całkiem dobrze. Też tak uważam. Normalna rozmowa, bez wazeliny, bez jadu. Jak dziennikarz z premierem dla widza, który chce posłuchać a nie pokibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Nie było wazeliny! 05.09.06, 23:12 kataryna.kataryna napisała: > Też tak uważam. Normalna rozmowa, bez wazeliny, bez jadu. Jak dziennikarz z > premierem dla widza, który chce posłuchać a nie pokibicować. Porządna dziennikarska robota :) Prezes Sokorski by powiedział - "Tak trzymaj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Ależ drogie panie, przecież 05.09.06, 23:14 Gawryluk wypłynęła na toczonym przez siebie jadzie! To był jej znak firmowy, kiedy zaczynała karierę telewizyjną. Sugerujecie, że jak rozmawia z szefem szefów to jej się gruczoły jadowe stopują, czy że ktoś jej jadowe ząbki wyrwał razem z dziennikarskimi jajcami. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ależ drogie panie, przecież 05.09.06, 23:23 cyklista napisała: > Gawryluk wypłynęła na toczonym przez siebie jadzie! Przesadzasz, bo niczego podobnego nie zauważyłam. To był jej znak firmowy, > kiedy zaczynała karierę telewizyjną. Sugerujecie, że jak rozmawia z szefem > szefów to jej się gruczoły jadowe stopują, czy że ktoś jej jadowe ząbki wyrwał > razem z dziennikarskimi jajcami. Ona była dociekliwa (i to bardzo) w tym programie i tematy nie zawsze dla premiera przyjemne ale robiła to nienapastliwie. Ona mu nawet wiele razy przerwała wypowiedź ale i to potrafiła zrobić bezkolizyjnie. Premier bardzo się starał wypaść jak najlepiej ale jest kwestią dyskusyjną czy mu się to udało. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ależ drogie panie, przecież 05.09.06, 23:26 basia.basia napisała: > Premier bardzo się starał wypaść jak najlepiej ale jest kwestią dyskusyjną > czy mu się to udało. Ja odniosłem wrażenie, że oni oboje się starali, żeby premier wypadł jak najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ależ drogie panie, przecież 05.09.06, 23:34 goniacy.pielegniarz napisał: > basia.basia napisała: > > > > Premier bardzo się starał wypaść jak najlepiej ale jest kwestią dyskusyjn > ą > > czy mu się to udało. > > Ja odniosłem wrażenie, że oni oboje się starali, żeby premier wypadł jak > najlepiej:) > Ja bym tak nie powiedziała. Ona mu pokazała te filmy z okresu wojującego (wydzierał się, że hej) a na koniec był współczesny fragment obrazujący ten sam styl na sali sejmowej - odebrałam to jako charakterystykę faceta, który lubi taki sposób walki politycznej. Było o inteligencji - powtórzyła wszystkie wredne zagrywki jego ludzi i zapytała czy tak właśnie zobywa się poparcie ludzi wykształconych dla swego programu. Mogę podać wiele innych przykładów. Faktem jest, że nie warczała. Najlepszy był moment jak mu dowiodła, że wcale nie musiał skumać się z Lepperem i Giertychem, by osiągnąć swoje główne cele tzn.: lustracja, rozwiązanie WSI, utworzenie CBA. Ależ kręcił! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Ależ drogie panie, przecież 05.09.06, 23:41 goniacy.pielegniarz napisał: > > Ja odniosłem wrażenie, że oni oboje się starali, żeby premier wypadł jak > najlepiej:) > Jeszcze coś sobie przypomniałam i powiedz czy tu też widzisz starania te same? Ten moment jak go wypytywała ile obiecał Giertychowi i Lepperowi podczas wspólnego obiadu; powiedział, że nic bo nie ma na plecach wora z pieniędzmi (a skąd inąd wiemy, że obydwaj utargowali 3 mld) i żeby się nie przejmować gadaniem obydwu tylko traktować to z dystansem (tak nam wszystkim radził) - jako powód do pośmiania się. A ona na to, że jak tak to znaczy, że oni tylko udają, że się czegoś tam domagają i grożą zerwaniem koalicji i zapytała czy wobec tego on teraz mówi poważnie czy tylko udaje, że wszystko gra? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Po prostu jeden miód :) 05.09.06, 23:26 Jakie to jednak ludzkie panisko z tego Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Ależ drogie panie, przecież 05.09.06, 23:40 basia.basia napisała: > cyklista napisała: > > Gawryluk wypłynęła na toczonym przez siebie jadzie! > > Przesadzasz, bo niczego podobnego nie zauważyłam. Przypomnij sobie, Polityczne Graffiti, Polsat ... Próbowała naśladować Olejnik, ale była tylko pyskata bez krzty przenikliwości i inteligencji. > Ona była dociekliwa (i to bardzo) w tym programie i tematy nie zawsze dla > premiera przyjemne ale robiła to nienapastliwie. Ona mu nawet wiele razy Wyluzowany o spokojny Kaczyński? Do tej pory taki był tylko w TV Trwam. Co za cudowna i szczęśliw zmiana, i to akurat jak się kampania wyborcza zaczęła. Jak sądzisz, Kartofel dostał pytania do autoryzacji, czy Gawryluk otrzymała je kurierem z biura politycznego pis? > przerwała wypowiedź ale i to potrafiła zrobić bezkolizyjnie. Tego akurat Gawryluk nie potrafi, ot taki defekt genetyczny. Wyrazy uznania dla scenarzysty i reżysera przedstawienia. > Premier bardzo się starał wypaść jak najlepiej ale jest kwestią dyskusyjną > czy mu się to udało. W języku mniej dyplomatycznym mówi się poprostu: ociekająca wateliną kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log heh.. p. b.b, pani też do wazeliniarek dołącza ?;( 05.09.06, 23:21 basia.basia napisała: > Wręcz przeciwnie uważam:) Była bardzo dobra! Bez napastliwości, zacietrzewienia > oraz min zadawała pytania nawet trudne i była bardzo dobrze przygotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:heh.. p. b.b, pani też do wazeliniarek dołącza? 05.09.06, 23:24 ..bo, że p. k.k? - to w zasadzie nihil novi ;( Odpowiedz Link Zgłoś
monostatos Re: Co to za wazelina w TVP1? 05.09.06, 23:05 rzeczywiście szok!! normalna rozmowa z premierem :))) Publika ćwiczona na ciągłych napaściach wyśmiewaniu przerywaniu w pół zdania może tego nie wytrzymać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: O co chodziło z tym dyrektorem parku narodowe 05.09.06, 23:17 P. Gawryluk testowała poczucie humoru p. Jarka, przytaczając na tle zdjęć z jego nawiedzenia Tatr nazwy dolin, jeziora, polany...chyba z członem kacza(y) w nazwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: O co chodziło z tym dyrektorem parku narodowe 05.09.06, 23:26 elfhelm napisał: > . Na dużym ekranie pokazali premiera w swetrze na tle gór a GAwryluk zapytała czy wie jak się nazywa szczyt nad jego głową (to było w ramach sprawdzania czy premier ma poczucie humoru) a on nie wiedział. Powiedziała mu, że to "Kacza góra", pod nim "Kaczy staw" a stał na "Kaczej łące". Zdradził jej to dyrektor parku tatrzańskiego:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: O co chodziło z tym dyrektorem parku narodowe 05.09.06, 23:28 dyrektor nie chciał czarnym oddac chałupy,to dał d.... ale premier niby nie byl zorientowany w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś