indris 07.09.06, 13:07 Taką audycję w TVP1 ostatnio się reklamuje. Jak się ma ten tytuł do deklarowanego poszanowania wartości chrześcijańskich ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksenos Re: "NIe ma przebacz" 07.09.06, 13:10 tam kurski i bielan będa wybaczać-he,he sobie na wzajem Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: "NIe ma przebacz" jest pamięć 07.09.06, 13:10 przebaczam niestety komunistom i im jedynie współczuję pamiętam co czynili mówię o tym głośno chcę by młode pokolenie pamiętało chcę by przynależność do PZPR była powodem wstydu wstydu wstydu kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: "NIe ma przebacz" jest pamięć 07.09.06, 13:15 a ja tobie panie kacaw też po chrześciańsku przebaczam-że cie kaczyńscy tak otumanili,az sie zgubiłeś -jak dziecko we mgle.... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska A ja załuje... 07.09.06, 13:23 A ja żałuję, ze nie byłam w PZPR. Mogłabym bardziej służyc krajowi i załatwic wiele z tego, co mi sie nie mogło udac, bom nie nalezała...Młodym nie mam zamiaru tlumaczyc, bo i tak nie pojmie , a tzw.(upiorni) antykomunisci widza tylko to, co jest dla nich wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: A ja załuje...oj dopiero 13 a szanowna pani... 07.09.06, 13:28 Droga pani dopiero 13 a pani po spożyciu! Ja Bogu dziękuje i ze mnie oświecił mimo totalnej indoktrynizacji lat 6- tych i 70 tych i nie zrobiłem tego.Pani wybaczy ale proponuję poprzestać kecaw ktory dal się zlapać na prowokację pani Joanny serdecznie pozdrawiam radosnym antykomunistycznym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: A ja załuje... 07.09.06, 15:06 joannabarska napisała: > A ja żałuję, ze nie byłam w PZPR. Mogłabym bardziej służyc krajowi i załatwic > wiele z tego, co mi sie nie mogło udac, bom nie nalezała...Młodym nie mam > zamiaru tlumaczyc, bo i tak nie pojmie , a tzw.(upiorni) antykomunisci widza > tylko to, co jest dla nich wygodne. L. W duzym skrocie sluzyc krajowi i byc czlonkiem PZPR to tzw antynomia..... P.S. Mlodym niestety juz nie jestem..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Wstydzić sie trzeba przynależności do PiS lub PO. 07.09.06, 13:41 Czlonkowie PZPR nie robili nawet ulamka tych przekrętów jakie robią ludzie z PiS lub PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym kecawy.... 07.09.06, 13:42 możesz pocałować mnie w rzyć - leje na twoje wybaczenie pojebie. Kto tobie wybaczy, zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
o_o.o_o Ma się następująco. Jak się ukorzysz to 07.09.06, 13:17 i wybaczenia doświadczysz - oczywiście dopiero po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Nie odróżniasz teorii (religijnej) od praktyki (ma 07.09.06, 13:38 rketingowej), która w TV też obowiązuje. Są poważniejsze sprawy, za które mozna czepić się Kaczorów a nie nazwy programów telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: "NIe ma przebacz" 07.09.06, 13:46 Już to pisałam w innym wątku - ale dla mnie nazwa tego głupawego jak dotąd cyklu jest kwntesencją pisioryzmu i jego pojmowania chrzescijańskiego miłosierdzia. "Uwielbiam" hipokryzję w stylu: Jan Pawel II największy autorytet i jednoczesnie "chcemy kary śmierci" przeciw której ten autorytet się jasno deklarował. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyna.kabotyna Indris! 07.09.06, 14:04 indris napisał: > Jak się ma ten tytuł do > deklarowanego poszanowania wartości chrześcijańskich ? Drogi Indrisie! Chciałbym Cię zapytać czy nadal popierasz swojego idola od "wyprowadznia naszych chłopców" z Iraku, Najjaśniej nam panującego Premiera Leppera? Tokowałeś na tym forum przez 2 lata o Lepperze jako jedynym uczciwym zbawcy Narodu. Czy odszczekasz to wreszcie, czy nadal będziesz udawał że nic takiego nie pisałeś? Zdobądź się raz na odrobinę odwagi, lewacki tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Odpowiadam 07.09.06, 19:14 NADAL ppieram STANOWISKO Leppera w sprawie Iraku. Ale mam do niego pretensje, ze o tej sprawie "zapomniał". Wyjaśniam, ze NIGDY nie był on moim idolem, zreszta idoli nie mam. Popierałem jego program a nie osobę. Jezeli od programu odejdzie, to popierac go nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: "NIe ma przebacz" 07.09.06, 15:12 Nijak się ma. Mniej jednak bardziej razi ofensywa knajactwa, które jest akurat apolityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas "Nie ma przebacz dopóki nie będzie wyznania 07.09.06, 15:14 win i pokajania się". Może o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: "NIe ma przebacz" 07.09.06, 15:21 indris napisał: > Taką audycję w TVP1 ostatnio się reklamuje. Jak się ma ten tytuł do > deklarowanego poszanowania wartości chrześcijańskich ? L. Z wartosciami takimi, badz innymi to jest jak z kindersztuba, bedziesz ja stosowal w relacji z tymi, ktorzy ja posiadaja, nie bedziesz jej stosowal napewno w relacjach z dresiarzami, badz chuliganami..... Rodzaj dojrzalosci psychicznej bedzie tego wymagal... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: "NIe ma przebacz" 07.09.06, 19:03 Raz obejrzę o tych,co nie przebaczaja. Na razie widzę więcej rozrywki w TVP. Nie ma chleba,niech bedą igrzyska. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś