Dodaj do ulubionych

Zawisza powinien się leczyć

12.09.06, 11:19
Mamy następną posłankę Błochowiak. Gdyby Kaczyński miał nieco oleju w głowie,
wykopałby tego durnia z partii natychmiast. Chyba nie można bardziej
kompromitować swojej formacji politycznej. Niech się Zawisza wybija na
pierwszą szczekaczkę LPR albo Samoobrony. Tam będzie się bardziej podobał.
Inteligencja tego młota nie przekracza poziomu dwunastolatka...

Przez pierwsze przysługujące mu 10 minut na przesłuchanie żony Balcerowicza,
jego największą dociekliwość wzbudziło naruszenie kolejności alfabetycznej
nazwisk członków rady fundacji CASE.

Kłaniają się korytarze pionowe i poziome.
Obserwuj wątek
    • kaczy_mozdzek Niech PiSdzielec działa!!! Dobrze że są kamery! 12.09.06, 11:26
      Jak dokona się na komisji kastracja (określenie Zawiszczy), to przewodniczący
      pierwszy będzie wycięty.
      • wartburg4 Re: Niech PiSdzielec działa!!! Dobrze że są kamer 12.09.06, 11:29
        On już jest wycięty. Słuchałem go uważnie od 9-ej i aż wierzyć mi się nie
        chciało, że można się tak ośmieszać. Co za młot... Uffff. Maniery trenera
        piłkarskiej drużyny podwórkowej.

Szkło Kontaktowe będzie miało dzisiaj używanie. Już się cieszę :)
        • kaczy_mozdzek Re: Niech PiSdzielec działa!!! Dobrze że są kamer 12.09.06, 11:59
          Nie da się tego oglądać spokojnie.
          Dobrze, że są kamery!
    • zalogowany.franek Re: Zawisza powinien się leczyć 12.09.06, 11:33
      wartburg4 napisał:

> Inteligencja tego młota nie przekracza poziomu dwunastolatka...

Całkiem dobrze trafiłeś - niedawno sam stwierdził, że antykomunistą został w
      wieku 12 lat. Od tamtego czasu mu już tak zostało.
      • wartburg4 Re: Zawisza powinien się leczyć 12.09.06, 11:51
        zalogowany.franek napisał:

> wartburg4 napisał:
        >
        > > Inteligencja tego młota nie przekracza poziomu dwunastolatka...
        >
        > Całkiem dobrze trafiłeś - niedawno sam stwierdził, że antykomunistą został w
        > wieku 12 lat. Od tamtego czasu mu już tak zostało.

To jest częsta przypadłość u tak zwanych dorosłych facetów, którym nigdy nie
        udaje się pokonać tej poprzeczki.

Ale Zawisza jest i w tym względzie wyjątkowy. Rzadko kiedy to przyhamowanie
        inteligencji jest aż tak widoczne.
    • leszek.sopot ciężkie przypadki 12.09.06, 12:31
      całe życie mam nieszczęście spotykać takich młotów, którzy z niewzruszoną
      powagą na twarzy i pewnością siebie pieprzą głupoty. Jako że młoty przyciągają
      się do siebie istnieją środowiska, w których mają przewagę i się dobrze w nich
      czują. Stworzenie takiego środowiska powoduje, że poszczególny młot jest
      bardziej nienaruszalny i nieprzemakalny. Oceniam, że jest to groźne zjawisko
      socjologiczne bo zaszła naturalna segregacja a wiadomo, że np. tylko klasy
      integracyjne w szkołach mogą zapobiec powstawaniu uprzedzeń. Niestety, młoty
      zorganizowały się w szkole otoczonej wysokim murem i wybrały sobie nauczyciela,
      dyrektora i strażnika równego ich poziomowi. Zza murów swojej twierdzy oceniają
      według swojej miary wszystkich poza murem. Ten mur oczywiście ogranicza ich
      horyzonty poznawcze i chroni zarazem przez nowymi bodźcami, które mogłyby ich
      zmusić do nauki i podnoszenia kwalifikacji.
      • wartburg4 Pubertät 12.09.06, 12:54
        W języku polskim brakuje precyzyjnego wyrażenia na to zjawisko. Niemcy mówią
        "Pubertät", Anglicy "adolescence". Chodzi o okres dojrzewania płciowego.
        Wielu facetów grzężnie w tej biologii na całe życie. Nie są w stanie wydobyć
        się z niej.

Zawisza z jego ograniczoną inteligencją i uwodzicielskim wąsikiem z filmu "Znak
        Zorro" jest klasycznym przykładem takich zaburzeń

leszek.sopot napisał:

> całe życie mam nieszczęście spotykać takich młotów, którzy z niewzruszoną
        > powagą na twarzy i pewnością siebie pieprzą głupoty. Jako że młoty
        przyciągają
        > się do siebie istnieją środowiska, w których mają przewagę i się dobrze w
        nich
        > czują. Stworzenie takiego środowiska powoduje, że poszczególny młot jest
        > bardziej nienaruszalny i nieprzemakalny. Oceniam, że jest to groźne zjawisko
        > socjologiczne
        • haen1950 Re: Pubertät 12.09.06, 13:13
          W niemieckim jest schadenfreude. Bezinteresowna zawiść do wszystkich o wszystko.
          • wartburg4 Re: Pubertät 12.09.06, 13:32
            Schadenfreude to radość z czyjegoś nieszczęścia. W przypadku naszego Zawiszy
            herbu Zorro kolejność jest odwrotna. Wydaje mu się, że swoją debilną radością
            sprowadzi nieszczęście na innych.

Dlatego wciąż się cieszy.

• wartburg4 Tomasz Wołek nazwał to przed chwilą w TVN-24 12.09.06, 13:47
              psychozą zawiści niektórych członków komisji sejmowej
              • leszek.sopot Re: Tomasz Wołek nazwał to przed chwilą w TVN-24 12.09.06, 14:01
                Ja bym zwrócił uwagę na inny element. Ci lydzie od 16 lat żyli walką
                polityczną. Bezprzerwy byli karmieni papką propagandową, zostali urobieni przez
                środowisko PC, róznych Czabańskich, Darskich, Rydzyków itp. Oni dziś fikcję
                uznają za prawdę. Nawet nie rozumieją, że można zarzucać im mówienie nieprawdy
                bo z tą "prawdą" (propagandową) żyją od kilkunastu lat. Po prostu uwierzyli w
                rzeczywistość propagandy.
                Członkowie komisji, od lat pochłaniali informacje potwierdzające ich poglądy,
                zachowanie oraz osobiste motywacje. A informacje te były wytwarzane przez
                osoby, które podobnie myślały bądź wręcz realizowały zapotrzebowanie swoich
                partyjnych mocodawców, którzy wcześniej instruowali ich jak nalezy opisywać
                rzeczywistość. Informacje były ubierane w odpowiednią ideologiczną oprawę i
                komentarz. Nie istniały żadne ograniczenia natury etycznej. Liczył się cel i
                obojętne było czy informacja oddawała prawdę czy miała potwierdzić fałsz. Miała
                ona za zadanie tylko jedno – oddziaływać i uwolnić ludzi od swobodnego
                myślenia. Nieustanne bombardowanie ideami propagandowymi powodowało, że
                politycy dzisiejszej koalicji rządzącej odrywali się wcześniej lub później od
                rzeczywistości. Tworzyli wyimaginowaną rzeczywistość. Związek przekazywanej
                informacji ze światem realnym się rozpadał i pozostawała w końcu tylko
                propaganda. Powstała sytuacja, w której nie ma już zapotrzebowania na
                obiektywizm, jest tylko zapotrzebowanie na potwierdzenie własnych przekonań.
                Koło się zamyka: „Zanika inicjatywa, stabilizują się horyzonty myślowe.
                Wszystko, co indywidualne, ulega zamrożeniu, staje się statyczne.
                I niezależnie od władzy, jaką dysponuje jednostka, dostaje się ona całkowicie
                pod wpływ propagandystów. Kontrola nad postępowaniem jednostki przechodzi w
                końcu ze strefy jej psychiki w ręce propagandysty” (M. Choukas, "Propaganda
                Comes of Age", Washington 1965, s. 257; za: Q. Arbatow, "Propaganda na
                Zachodzie. Doktryny, metody, organizacja", Warszawa 1972).
                Dziś komisja nie szuka prawdy ale szuka potwierdzenia propagandy partyjnyj i
                wytwarza jednocześnie nową propagandę.
                • jrjrjr Re: Tomasz Wołek nazwał to przed chwilą w TVN-24 12.09.06, 14:07
                  Małpy dostały brzytwy, wymachują, sieką na oślep.
                  Najśmieszniejsze było pytanie któregoś ze śledczych o Ałganowa.
                  Tym durniom wszystko się "kojarzy"!
    • rolnik.emeryt Zawisza powinien się leczyć. Ale medycyna jest 12.09.06, 14:09
      bezradna.
      U nas na wsi jest jedna taka "Mądra", co wiele babów, dziecisków i chłopów nawet
      już uratowała.
      Ale w przypadku Zawiszczy, mówi, że też jest bezsilna.
      Mówi, że w dzieciństwie, trzeba mu było zastosować kurację opisaną przez
      TW "Bolka Prusa" w noweli "Antek".
      Tam było tak:
      "Wtedy rzekła do matki:
      - Napalcie, kumo, w piecu do chleba. Trza dziewczynie zadać na dobre poty, to ją
      odejdzie.
      Wdowa napaliła w piecu jak się patrzy i wygarnęła węgle czekając dalszych
      rozkazów.
      - No, teraz - rzekła znachorka - położyć dziewuchę na sosnowej desce i wsadzić
      ją w piec na trzy zdrowaśki. Ozdrowieje wnet, jakby kto ręką odjął!"
      Wtedy byłaby z niego pociecha.

"Antek" to bardzo pouczające lektura! Jest tam krótki opis poestania spółdzielni
      PiSdzielni:
      "Tymczasem świnie swoim obyczajem wlazły w kartofle."
      I mamy PiS - u nas w poznańkiem, ten skrót się rozwija: "Pyry i Świnie".
      • wartburg4 Re: Zawisza powinien się leczyć. Ale medycyna jes 12.09.06, 14:20
        :)))))))))))))))

Poseł "Zawiszcz" jest wygadany. Jeszcze pokaże, co potrafi...

Karnowski z "Newsweeka" skomentował dzisiejsze obrady: "komisja dewaluuje
        istytucję sejmowych komisji śledczych"
        • joannabarska Błochwiak przy Zaw. - noblistka przy przedszkolaku 12.09.06, 14:41
          "Mamy następną posłankę Błochowiak. Gdyby Kaczyński miał nieco oleju w głowie,
          wykopałby tego durnia z partii natychmiast. Chyba nie można bardziej
          kompromitować swojej formacji politycznej. Niech się Zawisza wybija na
          pierwszą szczekaczkę LPR albo Samoobrony. Tam będzie się bardziej podobał.
          Inteligencja tego młota nie przekracza poziomu dwunastolatka... " Tak chyba
          napisałeś Ty, wartburg4, ale mało wazne kto. Chodzi mi o porównaie z p.
          Błochowiak. Ona przy Zawiszy to tak jak noblistka przy przedszkolaku! A
          leczenie Zawiszy juz nie pomoze. Za bardzo zaawnasowany chorobowo!

"Chcieliście Polski? No to ja macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg." K.I.GAŁCZYŃSKI
          • zapijaczonyryj I jeno q-r.wików w oczach mu brak 12.09.06, 14:44
            bo jest tak elokwentny jak Renata, prawie
            • wartburg4 a mi się wydawało, że nasz Zorro chciał być 12.09.06, 14:50
              elokwentny jak Nałęcz. Tylko że nerwy mu puściły i jak ktoś się z nim nie
              zgadzał, to nie dopuszczał go do głosu. A głosik to on ma. Jak cios pięśći.
              Wszystkich znokautuje i przekrzyczy. Nawet Olejnikową.
          • wartburg4 Re: Błochwiak przy Zaw. - noblistka przy przedszk 12.09.06, 15:12
            joannabarska napisała:
            " Tak chyba
            > napisałeś Ty, wartburg4, ale mało wazne kto. Chodzi mi o porównaie z p.
            > Błochowiak. Ona przy Zawiszy to tak jak noblistka przy przedszkolaku! A
            > leczenie Zawiszy juz nie pomoze. Za bardzo zaawnasowany chorobowo!
            >

Wart szeląg miedziaka

> "Chcieliście Polski? No to ja macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg."
            K.I.GAŁCZYŃSK
            > I
    • biedronka24 warbusiu, podlotku, dziecko 12.09.06, 14:47
      przeczytaj najpierw Kandela,
      nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/2000/kandel-autobio.html
      a potem sprobuj cos na temat medycyny i dojrzewania :)))))

Potem moge cie przepytac. Ale obawiam sie ze w twoim przypadku szansa na
      zapoznanie sie z tym dzielem jest znikoma....
      • biedronka24 pieniadze z grantow daje sie na prace 12.09.06, 14:50
        i projekty oryginalne, a nie na czyjes opracowania popularnonaukowe..
        W zwiazku z tym raczej nie na 37 iu autorow..
        Oj ciezko z toba bedzie dziubdzius. Pojecia nie masz co to nauka....
      • peer2 Biedroneczka jest zwykle: 12.09.06, 14:50
        "troszeńkę" nie na temat....
        • figi.gov.pl Re: Biedroneczka jest zwykle: 12.09.06, 14:51
          ale mądrze i naukowo
          • peer2 Re: Biedroneczka jest zwykle: 12.09.06, 14:54
            Ach! Aż nie mogę się doczekać, aż zacznie nas przepytywać.
            • biedronka24 ja tez nie 12.09.06, 14:56
              chwilowo Kandela nie ma nawet w Amazonie- szalenie mi przykro.
              A cytowanych autorow w necie mozesz nie znalezc....
        • wartburg4 Re: Biedroneczka jest zwykle: 12.09.06, 14:53
          peer2 napisał:

> "troszeńkę" nie na temat....

taki już ma urok :))
        • biedronka24 na temat projektow CASE w Polsce, 12.09.06, 14:54
          tych z udzialem szanownej pani Ewy drogi podgladaczu. Niestety poza tym
          glejznieciem na nic wiecej cie nie stac.
          Jakos tak szalenie mnie zawsze fascynowaly organizacje ´non-profit´ wiec
          zajrzalam sobie dokladniej- ze zwyklej naukowej ciekawosci...
          Dlugo ci zajmie zapewne zanim zrozumiesz o czym pisze czy moze nowy watek powstanie?
          • peer2 Re: na temat projektow CASE w Polsce, 12.09.06, 14:56
            Temperatura powietrza w Polsce niekiedy spada poniżej 30 stopni, a ślimaki są
            obojniakami.
            Tak więc jak widzisz, szans dziecinko, żadnych nie ma.
            • biedronka24 zwykle jednak gdy chodzi o profity 12.09.06, 14:58
              temperatura wzrasta. Zwlaszcza u tych, ktorzy stoja wyzej.
              Przechery w nauce to nieciekawa sprawa. O finanse jest ciezko, wiec bywa ze sami
              naukowcy sie tematem interesuja chetnie...
              • biedronka24 nie mowiac juz o obywatelach woj. lubelskiego 12.09.06, 15:01
                ktorzy - choc najbiedniejsi pomimo owych szeroko zakrojonych ´projektow
                naukowych` sposrod wszystkich regionow nowych czlonkow Unii dodatkowo jak z tego
                wynika do owych ´badan´ doplacali....
                • peer2 Re: nie mowiac juz o obywatelach woj. lubelskiego 12.09.06, 15:04
                  Ale paru z nich potrafi grać na flecie poprzecznym, a część z nich ma prawo
                  jazdy. Tak więc decyzja jest słuszna. Zrobię klasówkę.
                  • biedronka24 zapewne z tych badan ten ´flet poprzeczny´ 12.09.06, 15:14
                    ci wyszedl? Aaaa to bardzo ciekawe.
                    Rzeczywiscie wszechstronne te badania. A jakiez oryginalne.
                    Zrob sobie klasowke. Ale watpie bys byl zdolny do rewizji wlasnego sumienia.
                    Poki co z tego co widze - to szybko piszesz a jeszcze szybciej jak twoj kolega
                    Wartbusio probujesz - straszyc?
                    To taki urok tego grona ze mowicie wciaz o ubezpieczeniach? :)
                    • peer2 Re: zapewne z tych badan ten ´flet poprzeczny´ 12.09.06, 15:15
                      Śmiej się póki możesz. Ale przyjdzie czas wielkiego smutku dla takich
                      biedroneczek. Takie jest odwieczne prawo grawitacji i fotosynteza.
                      • biedronka24 o! takie wrozby juz slyszalam 12.09.06, 15:21
                        nie martw sie. Wiem co to smutek ale z odkrywaniem przekretow nie ma to nic
                        wspolnego. Jakos nie wiaze smutku z naprawianiem szkod ani pomaganiem sasiadom w
                        odprowadzaniu dzieci do szkoly.
                        Coz dla kazdego takie zmartwienia na jakie go stac. Twoje smutki zapewne dotycza
                        wylacznie spraw politycznych. Moje - normalnego zycia.
                        Nie martw sie- bardzo wiele z nich juz poznalam. Bardzo trudno ci bedzie mnie
                        zastraszyc w ten sposob.
                        • peer2 Re: o! takie wrozby juz slyszalam 12.09.06, 15:25
                          "Humanistski" takie jak ty powinny trochę bardziej się zająć naukami ścisłymi,
                          a nie duby i śruby na forum pisać.
                          Zastanów się nad tym, a potrem mnie przeproś:
                          www.zum.de/whkmla/region/india/ceylon19311948.html
                          a jak by było mało:
                          www.lowbrowlowdown.com/6.9.shtml
                          • biedronka24 zapomnialam ci powiedziec 12.09.06, 15:32
                            ale z zasady dziubdzius nie otwieram linkow od takich jak ty. Nie na tym forum
                            wiec to na marne :).
                            Zreszta szkoda mi czasu na to.
                            Co ja powinnam - wiem bardzo dobrze. Natomiast ty powinienes raczej
                            skoncentrowac sie na kwestii finansowania badan i wyjasnienia sprawy przekretow-
                            zamiast na kwestii mojego bezpieczenstwa i radosci. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
                            Sprawa 37 iu autorow z pania Ewa tego wiekopomnego dziela, ktore w druku nie
                            wazy pewno nawet 100 gram nadal pozostaje niewyjasniona...
                            Geniusz zas fascynuje wielu. Na mnie moze sie nie skonczyc.
                            • peer2 Re: zapomnialam ci powiedziec 12.09.06, 15:39
                              Nie otworzysz linków, to i niczego się nie dowiesz i dalej będziesz bredzić
                              trzy po trzy, świneczko morska.
                              Choć Jowisz był często utożsamiany z Zeusem nie był z nim tożsamy, a ojcem
                              Kronosa był Uranos.
                              Tak więc: graj piękny Cyganie:
                              www.sdss.org/news/releases/20030109.quasar.html
                              • biedronka24 Nie otworze 12.09.06, 15:44
                                bo korzystam ze zrodel mi dostepnych. A jest ich zapewniam - calkowicie
                                wystarczajaco by miec co robic jeszcze przez nastepnych kilkanascie lat :).
                                Takze bardzo dziekuje...
                                Pozdrow emeryta- bo rzuca sie biedak tak jakgdybym cos malo istotnego
                                przygniotla mu Kandelem....
                                A on sie jednak czasem przydaje choc mam tez pare innych cegiel.
                                Adieu.
                                • peer2 Twoja strata: 12.09.06, 16:00
                                  Kandal Kandalem, ale jak mówią "Felix, qui potuit rerum cognoscere causas",
                                  czyli na jednym Kandalu i jego cegle daleko nie zajedziesz.
                                  Tak więc żegnam.
                                  • biedronka24 Kandel- nie sadze ze strata 12.09.06, 16:14
                                    bo osobiscie preferuje czytanie prac nowych- oryginalnych i takich, ktore maja
                                    zaledwie 2-3 autorow w sumie a przy okazji jasno i klarownie opisane metody.
                                    Wtedy nie ma problemow ani z powtarzalnoscia wynikow ani z watpliwosciami czy
                                    nie odkrywa sie tego co juz dawno odkryte.
                                    Przy okazji ewentualny sponsor tez wie na co wydal kase bo przeciez autor bedzie
                                    podlegal takiej samej konkurencji o granty na przyszlosc.
                                    Tak wlasnie wyglada wolny rynek w nauce i tym sie rozni od przekretow.
                                    W zwiazku z tym procz Kandela, Squire´a i paru innych cegiel mam tez kilka
                                    regalow i segregatorow z artykulami i monografiami.
                                    O moje szczescie sie nie martw skarbie - juz ci o tym pisalam ze mam swoje
                                    zrodla i naprawde starcza mi na dlugo, jesli tylko beda mi potrzebne.
                                    Poza tym zwaz ze lacina do twoich nowoczesnych organizacji polityczno
                                    mniejszosciowych jakos nie bardzo pasuje.
                                    Chyba ze masz na mysli felixa z tych malo gustownych pleckaczkow dla dzieci,
                                    ktore w niektorych krajach sprzedaja za ciezka kase, nabijajac ewentualnych
                                    nabywcow i ich gust w balona...
                                    • peer2 Re: Kandel- nie sadze ze strata 12.09.06, 16:23
                                      Cegły i cegły, zajmij się lepiej murarką, stoneczko.
                                      Co mnie obchodzi co tam masz na półkach i segregatorach? Ważniuejsze jest to co
                                      masz w główce.A tam: sianko. Kup sobie lepiej felixa na plecaczku, a nie
                                      zgrywaj tego kim nie jesteś.
                                      • biedronka24 Niestety przygniotlam jednak 12.09.06, 16:34
                                        bardzo wspolczuje- taka juz jestem impulsywna..
                                        Otoz skarbus - wazniejsze sa efekty.
                                        Te 37 tegich glow wyprodukowalo tylko pare podpisow na skutku- jakim jest glod
                                        mieszkancow lubelskiego.
                                        O przeprosiny pros jednak Kandela - bardzo mi przykro ze taki ciezki...
                                        do strawienia.
                                        A teraz pa, bo mamy ciekawy wyklad.
              • peer2 Re: zwykle jednak gdy chodzi o profity 12.09.06, 15:02
                Pisałem już niejednokrotnie, że miś koala w ptrzeciwieństwie do praewdziwych
                niedźwiedzi nie zapada w zimową hibernację. Mając to na względzie, a także
                fakt, że gdyby poukładać wszystkich ludzi jednego na drugim to zbudowana w ten
                sposób piramida byłaby strasznie wysoka, ciesz się póki możesz. Nie z nami te
                numery stoneczko, sprawiedliwość wymiecie kaczopodobnych człekokształtnych. Bo
                jak pisał Rej Polacy nie gęsi.
                Pozatym mój pies potrafi podawać łapę, a trenowany owcarek sąsiada nie za
                bardzo, co dowodzi czarno na białym, że PiS nie zna się na finansach
                państwowych.
                • biedronka24 jak pisal Kandel jego mama biegle wladala 12.09.06, 15:09
                  jezykiem polskim drogie sloneczko a ewolucja ma to do siebie, ze kazdy kto musi
                  przezyc w koncu przeglada swoj budzet a takze zaglada przez ramie swojemu
                  adwokatowi, bo tak to juz jest widzisz ze zle pojeta wolnosc demoralizuje.
                  Podobnie jak Kandel tez, jestem pod wrazeniem jak piewca Bacha i dorobku
                  kulturalnego Niemcow nagle popiera goraco komunizm, kradziez i inne
                  barbarzynskie praktyki. Zostawmy Reja- naprawde wystarczy matematyka....
                  • peer2 Hahahaha! 12.09.06, 15:10
                    A co poewiesz na ten link słonko?
                    www.dante.net/
                    Błądź dalej, ale innych na manowce nie sprowadzaj, dziubdziusiu!
          • rolnik.emeryt Naukowa Biedrona!! He, he, he!! 12.09.06, 15:13
            Ty wciąż podkreślasz swoją "naukowość".
            Tu oczywiście możesz się przedstawiać nawet za szacha perskiego, ale kto czyta twoje "mądre" wynurzenia, ten wie, żeś łze-pseudonaukowiec, co z powodu kompleksów i braku akceptacji w realu, szuka poparcia w necie.
            Ty z nauką masz tyle współnego, żeś znalazła nazwisko Kandela i przytoczyłaś tytuł jego pracy.
            • biedronka24 tytulu nie przytoczylam 12.09.06, 15:16
              sierotko. Zostawilam to emerytowanym z GW. Ale widac przecenilam.
              Pa.
              • rolnik.emeryt No tak sierotko!! No tak!! Nie mogłaś przytoczyć!! 12.09.06, 15:38
                Kto by ci tak na poczekaniu przetłumaczył!!?
                Z pamięci też nie mogłaś, bo tego w niej nigdy nie miałaś!!
    • zapijaczonyryj podobno w młodośći koń go kopnął w głowe 12.09.06, 14:58
      Tak mówią
      • wartburg4 to było inaczej. Najpierw spadł z konia, a potem 12.09.06, 15:03
        kopnał go Roman Giertych.
        • zapijaczonyryj Re: to było inaczej. Najpierw spadł z konia, a p 12.09.06, 15:04
          wartburg4 napisał:

> kopnał go Roman Giertych.

Ale w głowę?
          • wartburg4 Re: to było inaczej. Najpierw spadł z konia, a p 12.09.06, 15:06
            zapijaczonyryj napisał:

> wartburg4 napisał:
            >
            > > kopnał go Roman Giertych.
            >
            > Ale w głowę?

oczywiście, że w głowę. Przecież widać.
      • douglasmclloyd Re: podobno w młodośći koń go kopnął w głowe 12.09.06, 16:29
        Niestety za slabo.
    • bebe255 Re: Zawisza powinien się leczyć 12.09.06, 15:07
      Jego glupota jest nieuleczalna.
    • p_fotek Re: Zawisza powinien się leczyć 12.09.06, 16:22
      wartburg4 napisał:

> Mamy następną posłankę Błochowiak. Gdyby Kaczyński miał nieco oleju w głowie,
      > wykopałby tego durnia z partii natychmiast. Chyba nie można bardziej
      > kompromitować swojej formacji politycznej. Niech się Zawisza wybija na
      > pierwszą szczekaczkę LPR albo Samoobrony. Tam będzie się bardziej podobał.
      > Inteligencja tego młota nie przekracza poziomu dwunastolatka...

> Przez pierwsze przysługujące mu 10 minut na przesłuchanie żony Balcerowicza,
      > jego największą dociekliwość wzbudziło naruszenie kolejności alfabetycznej
      > nazwisk członków rady fundacji CASE.
      >
      > Kłaniają się korytarze pionowe i poziome.
      -------------------------------------------------------
      Świadczy to o mozliwościach intelektualnych owego mniej,
      ale za to o jego zawziętości i zajadłości w polowaniu na czarownice.

• x2468 Re: Zawisza powinien się leczyć 12.09.06, 16:54
        Czego oczekiwaliscie od parti Bidermanow? Maly Heuchler,typowy kaczysta,malym
        pozostanie.Z kaczora nie zrobisz kondora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka