Dodaj do ulubionych

Kamil Durczok

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 22:58
Jego nowa fryzura to zaden wygłup ani zaden wygrany czy przegrany zakład a
tym bardziej żadna szajba. W głownym wydaniu Wiadomości powiedział iż jest
chory na nowotwór a ta nowa fryzura to część terapii jest po lampach...
...nigdy tego gościa nie lubiłem był jakiś taki pyszałkowaty często nie
pozwalał dokończyć zdania wypowiadającemu się politykowi które mial inne
zdanie na jakiś temat niż przedstawiciel SLD czy UW...ale mimo wszystko jakoś
żąl się sie zrobiło tego goscia..życzę mu jak najlepiej by wyszedł z tego by
wrócił do zdrowia ale też by nabrał pokory i wyzbył się pychy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Konnan Re: Kamil Durczok IP: *.lublin.mm.pl 09.03.03, 00:10
      Koniec świata, Oszołom pokazał ludzką twarz. I Tak Ci nie wierzę Ty Rydzykowy
      pomiocie w Twoje współczucie. I mam nadzieję że zejdziesz z tego padołu na raka
      prostaty lub jąder, bo w Twojej wierze to powinno byc standartem, a niestety
      nie jest.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Kamil Durczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 14:43
        Gość portalu: Konnan napisał(a):

> Koniec świata, Oszołom pokazał ludzką twarz. I Tak Ci nie wierzę Ty Rydzykowy
        > pomiocie w Twoje współczucie. I mam nadzieję że zejdziesz z tego padołu na
        raka
        >
        > prostaty lub jąder, bo w Twojej wierze to powinno byc standartem, a niestety
        > nie jest.

- Jezus powiedział miłujcie nieprzyjaciół waszych...widzę że ty tego nie
        potrafisz..żal mi ciebie.. nienawiść to choroba
    • Gość: ZA Re: Kamil Durczok IP: 212.76.37.* 09.03.03, 00:31
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Jego nowa fryzura to zaden wygłup ani zaden wygrany czy przegrany zakład a
      > tym bardziej żadna szajba. W głownym wydaniu Wiadomości powiedział iż jest
      > chory na nowotwór a ta nowa fryzura to część terapii jest po lampach...
      > ...nigdy tego gościa nie lubiłem był jakiś taki pyszałkowaty często nie
      > pozwalał dokończyć zdania wypowiadającemu się politykowi które mial inne
      > zdanie na jakiś temat niż przedstawiciel SLD czy UW...ale mimo wszystko jakoś
      > żąl się sie zrobiło tego goscia..życzę mu jak najlepiej by wyszedł z tego by
      > wrócił do zdrowia ale też by nabrał pokory i wyzbył się pychy...

Tylko żeby Ci ta jego choroba nie przesłoniła wszystkiego. Faktycznie jak ktoś
      z uśmiechem opowiada o swojej chorobie nowotworowej, to jest to coś dużego i tu
      chylę czoła. Natomiast nie zmienia to faktu że gość manipuluje informacją i
      jest wplątany w układy z władzą.
    • Gość: musko88 Re: Kamil Durczok IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:22
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Jego nowa fryzura to zaden wygłup ani zaden wygrany czy przegrany zakład a
      > tym bardziej żadna szajba. W głownym wydaniu Wiadomości powiedział iż jest
      > chory na nowotwór a ta nowa fryzura to część terapii jest po lampach...
      > ...nigdy tego gościa nie lubiłem był jakiś taki pyszałkowaty często nie
      > pozwalał dokończyć zdania wypowiadającemu się politykowi które mial inne
      > zdanie na jakiś temat niż przedstawiciel SLD czy UW...ale mimo wszystko jakoś
      > żąl się sie zrobiło tego goscia..życzę mu jak najlepiej by wyszedł z tego by
      > wrócił do zdrowia ale też by nabrał pokory i wyzbył się pychy...

Tak samo uważam
      • piotr33k2 Re: Kamil Durczok 09.03.03, 13:29
        durczok dużo stracił w moich i nie tylko ,oczach za swoją dyspozycyjność do
        sld-owskiego kierownictwa telewizji,ale życzę mu jak najszybszego powrotu do
        zdrowia bo to dobry dziennikarz i człowiek.
        • Gość: malkontent Re: Kamil Durczok IP: 195.205.219.* 09.03.03, 14:19
          piotr33k2 napisał:
          "...bo to dobry dziennikarz i człowiek..."

Co do dziennikarza to sie moge zgodzic, co do czlowieka, to nic nam na ten
          temat nie wiadomo. Zycie prywastne nie nalezy do mas. A jak widzimy ostatnio,
          kazdy ma jakies pokretne mysli i czasami wstydliwe czyny.... Zdrowia Kamilu:)
    • Gość: ktoś Niech wyzdrowieje IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 09.03.03, 14:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka