goniacy.pielegniarz 26.09.06, 23:49 terazmy.onet.pl/1361937,archiwum.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vist11 Re: Rozmowa Beger - Lipiński:-----pis to dno 26.09.06, 23:50 Lipiński proponował Beger stanowisko w rządzie Renata Beger W programie "Teraz my" w telewizji TVN wyemitowano nagranie, w którym szef gabinetu premiera Adam Lipiński (PiS) proponuje Renacie Beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejście do PiS. Dziennikarską prowokację zorganizowali autorzy programu wspólnie z posłanką. Lipiński powiedział w rozmowie z Beger, że rozważane jest utworzenie funduszu, z którego pokryte zostałyby koszty egzekucji weksli. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Pielo! 26.09.06, 23:53 iza.bella.iza napisała: > Smutno mi strasznie:(((( Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Pielo! 26.09.06, 23:58 Chciałam, żeby ten straszny spektakl jaki zafundowali nam polityce PiSu już się skończył.Jednak nie myślałam, że IVRP zostanie dobita w ten sposób, rękoma Reni Beger:((( Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Rozmowa Beger - Lipiński: 26.09.06, 23:58 No i o co to halo? Nie rozumiem! Negocjacje zwykłe. "Fundusz wekslowy" w ramach Sejmu i tak by nie mół być ukryty, przecież nikt by tego nie robił pod stołem. Z igły widły. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Jednak jesteś strasznie głupi:( 27.09.06, 00:00 Twoja partia już nie żyje. Lepper powiedział prawdę - afera Rywina to mały pikuś. Ale ty się szczerzysz jak głupi do sera. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jednak jesteś strasznie głupi:( 27.09.06, 00:00 1. To nie jest moja partia. 2. Masz jakieś argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jednak jesteś strasznie głupi:( 27.09.06, 00:05 t-800 napisał: > 1. To nie jest moja partia. A na moim dachu wylądowało UFO > 2. Masz jakieś argumenty? Na co, piecyku trujący czadem? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jednak jesteś strasznie głupi:( 27.09.06, 00:07 He, he, he, he! :-))) Kolorowych snów! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jednak jesteś strasznie głupi:( 27.09.06, 00:12 t-800 napisał: > 1. To nie jest moja partia. SZCZUR? > > 2. Masz jakieś argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
create T-800 idzie w szambo za prezesem 27.09.06, 00:00 Standard, dla PiS w robieniu polityki, to przekupka na bazarze Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: T-800 idzie w szambo za prezesem 27.09.06, 00:01 Przynajmiej będziesz miał się czym podniecać. Przez tydzień. Albo i dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Najbardziej hardkorowy fragment 27.09.06, 00:08 AL: Tak, bo myśmy też myśleli o tym żeby stworzyć jakiś fundusz, który DO CZASU KIEDY TA SPRAWA NIE BĘDZIE ROZSTRZYGNIĘTA mógł, że tak powiem, ZAŁOŻYĆ ZA TYCH POSŁÓW, gdyby nie daj Boże tam wszedł komornik. Kurde, ale afera, he, he, he, he! Prawie jak Irasiadgate! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Rozmowa Beger - Lipiński: 27.09.06, 00:20 t-800 napisał: > No i o co to halo? Nie rozumiem! Negocjacje zwykłe. "Fundusz wekslowy" w ramach > > Sejmu i tak by nie mół być ukryty, przecież nikt by tego nie robił pod stołem. > Z igły widły. ******************************* Oczywiście!Lipiński tylko wykonywał rozkazy. Odpowiedz Link Zgłoś
jontek6 "To nie problem, my mamy mnóstwo stanowisk" :) 27.09.06, 00:01 Fantastyczne nagranie. Węgry wersja soft. :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: "To nie problem, my mamy mnóstwo stanowisk" : 27.09.06, 00:02 Mają stanowiska? No, no! Dziwne. Ciekawe skąd, no nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Jutro Kaczyński powie, że to uklad się broni:( 27.09.06, 00:09 A to on sam wchodzi w buty Millera i spółki:( Nie myślałam, że dożyję takiego dnia! :((( Z nagrania wynika, że pierwszy przyszedł do niech Kuchciński, potem Lipiński oraz Mojzesowicz. W międzyczasie nieokreślona liczba ich kolegów. Zmasowany atak na bezcenną Beger! Co w niej takiego jest, że ma takie rwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Jutro Kaczyński powie, że to uklad się broni: 27.09.06, 00:10 basia.basia napisała: > Co w niej takiego jest, że ma takie rwanie? No jak to co? Kurwki przecież i ręke do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś