Dodaj do ulubionych

Umorzenie sprawy ksiedza pedofila

IP: 10.141.19.* / 132.185.134.* 07.11.01, 21:25
Jest to porazajace!!! Nie pedofil, tylko bioenergoterapeuta! Czy ktos jeszcze
osmieli sie twoierdzic, ze polskie sadownictwo jest niezależne?!!! Ze wszyscy
sa rowni wobec prawa?!!! I ile na ten temat bedzie komentarzy prasowych? Zaloze
sie ze bardzo niewiele...
Na szczescie nie mieszkam w Polsce. Ałe gdybym mieszkała, gdybym byla matka,
staralabym sie zorganizować jakas solidna demonstracje protestacyjna – tego nie
wolno tolerowac w zdrowym kraju – mowie o prokuraturze, o prokuratorze, ktory
bełkocze o "bioenergoterapeucie" (co to, k,,, jest?!!! albo sie jest katolickim
ksiedzem, albo sie wierzy w zabobony). POd prokuraturą powinny byc tłumy
polskich kobiet, domagających się postawienia księdza przed sadem i jesli
uznany on bedzie winnym osadzenia go w wiezieniu tak, jak osadzony byłby kazdy
zboczony lajdak odbierajacy dzieciom dziecinstwo i niewinnosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Teddy Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 21:30
      Już widzę w kraju setki "bioenergoterapeutów" leczących nasze dzieci. Polecam
      p. prokuratorowi żeby w tym celu wysłał do księdza własne. Zoszczędzi dodatkowo
      na kapieli bo mu je ksiądz wykapie.
      • Gość: jajacek Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.kabel.telenet.be 07.11.01, 21:36
        Popatrzcie gdzie ta sprawa miala miejsce.
        Dla tych ludzi Ksiadz to wyrocznia.
        Jak by im wszystkie dzieciaki zer'znol to by powiedzieli ze w ten sposob
        grzechy odpuszcza
      • Gość: Yakuza Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: 9.67.96.* 08.11.01, 11:02
        Mam propozycję.
        Każdy kto czyje powołanie do duchowieństwa powinien się dobrowolnie poddać
        kastracji wtedy okazało by się ilu jest prawdziwych księży z powołania.
        • Gość: kiki Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 14:06
          wierzyc sie nie chce!Skoro wszyscy o tym mowia to mam nadzieje ze ten pieprzony
          pedofil bedzie ukarany(kastracja-szkoda ze nie u nas). Co za potwor pod
          plaszczykiem wiary poyrafi robic tak okrutne rzeczy malym dzieciom.Dla mnie to
          zadna nowosc znam ksiezy-gejow i to co oni robia tez nie nalezy do milych
          zabaw. NO TAK NIC BARDZIEJ NA REKE-ZOSTAC KSIEDZEM TO JAK OTRZYMAC LICENCJE NA
          ZABIJANIE-I JESZCZE WIELKA KASE ZA TO MAJA-SZOK NIEDOBRZE SIE ROBI
          • Gość: U Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.gis.net 08.11.01, 19:42
            Gość portalu: kiki napisał(a):

> wierzyc sie nie chce!Skoro wszyscy o tym mowia to mam
            nadzieje ze ten pieprzony
            >
            > pedofil bedzie ukarany(kastracja-szkoda ze nie u nas).
            Co za potwor pod
            > plaszczykiem wiary poyrafi robic tak okrutne rzeczy
            malym dzieciom.Dla mnie to
            > zadna nowosc znam ksiezy-gejow i to co oni robia tez
            nie nalezy do milych
            > zabaw. NO TAK NIC BARDZIEJ NA REKE-ZOSTAC KSIEDZEM TO
            JAK OTRZYMAC LICENCJE NA
            > ZABIJANIE-I JESZCZE WIELKA KASE ZA TO MAJA-SZOK
            NIEDOBRZE SIE ROBI

Kiki,a czy slyszales o masowej histerii?Psychozie
            tlumu?Atakow na ksiezy bedzie wiecej w ramach ataku na
            Kosciol.To sie nie zaczelo dzisiaj.Zaponiales,jak
            wywracano wieze koscielne i cerkiewne w Rasieji.Jak
            myslisz,kto to robil?Przelec liste komisarzy z tamtego
            okresu i moze zaczniesz patrzec inaczej na "zboczenia" w
            polskim kosciele.
            • Gość: BigBear Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.enetwork.pl 10.11.01, 09:57
              Co ty pajacu porównujesz? Zboczeńca w sutannie i morederców z SB ? Jeśli dla
              ciebie to to samo to gratuluję - ja tez myślę że równo czarnych należy tępić.
    • Gość: Leonid Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.czajen.pl 07.11.01, 21:34
      Pani Heleno domagam się postawienia pani przed sądem i jeżeli pani okarze się
      winna umieszczenia pani na długe lata w więzieniu.
      • radca Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila 07.11.01, 21:43
        Podajcie nazwisko takiego prokuratora.Moze okaze,sie tenprokurator juz byl
        taki "SPRAWIEDLIWY" w innych procesach.

Znam wiele nieuczciwych prokuratorow i bardzo stronniczych.Takich,ktorzy
        pomagali przestepcom.

radca
        • Gość: jajacek Re: Radca IP: *.kabel.telenet.be 07.11.01, 21:54
          Witam.
          Przeczytaj na ten temat w Gazecie,sa tam nazwiska itd.
          To okolice Krosna,tam sa troche inne wartosci ,ci ludzie sa jak z innej epoki.
          • radca Re: JAJACEK 07.11.01, 22:04
            Czesc.

Dziekuje za informacje,zaraz przeczytam.Jestem bardzo ciekawy.Zdazyles mnie juz
            troche poznac Jajacku.Swoja opinie wyrazam niezaleznie czy jest to ksiadz-czy
            polityk.Nie jestem stronniczy-bez wzgledu na to-kogo to dotyczy.

Chcialbym poznac PRAWDE.

pozdrawiam Cie serdecznie
            radca
          • Gość: Krzyś Re: Radca IP: 192.168.10.* 08.11.01, 11:15
            Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Witam.
            > Przeczytaj na ten temat w Gazecie,sa tam nazwiska itd.
            > To okolice Krosna,tam sa troche inne wartosci ,ci ludzie sa jak z innej epoki.

Sam jesteś z innej epoki durniu!!!
    • Gość: Janusz2 Re: ZOMO-wców z Wujka sąd także uniewinnił IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 21:51
      Pamiętacie swoje komentarze, gdy zakończyła się sprawa ZOMO-wców, którzy zabili
      górników w kopalni Wujek?
      • Gość: jajacek Re: ZOMO-wców z Wujka sąd także uniewinnił IP: *.kabel.telenet.be 07.11.01, 22:06
        Co ty porownujesz te dwie sprawy ,zboczenca i mordercow.
        Tam nie ma dowodow,zostaly zniszczone.
        Czy chcial bys zeby sad jak w PRL skazal cie na podstawie domiemania winy ?
        Pozatym nikt na tym forum nie bronil mordercow co najwyzej staral sie zrozumiec
        przeslanki jakie kierowaly sadem wydajacym taki a nie inny werdykt.
        Tu nawet nie dano szans wypowiedziec sie sadowi !!!
        A w sprawie tego Pedofila ,prokurator uwarza,ze jesli ksiadz obnaza i kapie
        dzieci to jest to normalne i "glmga" je usta w usta.
        Jesli ten prokurator ma dzieci to zycze mu zeby jego dzieci ten
        pedofil "wyglimgal"-jak on nazywa te pocalunki.
        • Gość: Janusz2 Re: Kto "swój", kto "wróg" IP: 194.92.234.* 08.11.01, 09:35
          Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Co ty porownujesz te dwie sprawy ,zboczenca i mordercow.
          > Tam nie ma dowodow,zostaly zniszczone.
          > Czy chcial bys zeby sad jak w PRL skazal cie na podstawie domiemania winy ?
          > Pozatym nikt na tym forum nie bronil mordercow co najwyzej staral sie
          > zrozumiec przeslanki jakie kierowaly sadem wydajacym taki a nie inny werdykt.

Róznimy się tym, że ja bym chciał, aby w moim kraju wymiar sprawiedliwości był
          skuteczny, aby przestępcy byli odpowiednio karani, niezależnie od tego czy są
          księżmi, czy policjantami, czy działaczami dowolnej partii.

Natomiast bardzo często na tym forum widzę taką postawę dyskutantów: bronienie
          kogoś bo jest "swój" (czy to SLD czy AWS czy inne opcje), atakowanie (w podobnej
          sytuacji) bo jest "wróg".

A taka postawa wywołuje u mnie obrzydzenie.
    • Gość: DIXI Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.unicity.pl 07.11.01, 22:00
      Ten prokurator nazywa sie MORKWA.
      A ta druga plazma prokuratorska to Piotrowicz

Ma szczęście katabas. Gdyby tak tknął moją córkę, to na sądzie ostatecznym by
      go nie rozpoznali. A tak ksiądz zrobił dzieciom dobrze, to i prokuratorzy
      pogłaskali go po brzuszku
    • Gość: duds Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 22:01
      ta decyzja jest rzeczywiście załamująca; bioenergoterapeuta bolącego brzuszka;
      to może gwałciciele leczą choroby kobiece?
    • Gość: Helena Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: 10.141.19.* / 132.185.134.* 07.11.01, 22:02
      Po przemysleniu sprawy jeszcze raz, mialabym taka propozycje dla Gazety
      Wyborczej, ktora w przeszlosci wykazywala podziwu godna wrazliwosc społeczna.
      Jest to pomysl zaczerpniety z prasy angielskiej.
      Zamiescic na lamamch duze zdjecie Ksiedza z podpisem: "Jest to ksiadz XY, ktory
      w naszym glebokim przekonaniu jest pedofilem. A jesli ksiadz nie zgadza sie z
      taka ocena, zapraszamy aby złoyzl na Gezete sprawe w sadzie o zniesławienie".
      Wtedy ksiadz albo korzysta z zaproszenia (a wowczas sprawa trafia do sadu i
      swiadkowie i ofiary maja szanse na publiczne złozenie zeznan) albo nic nie robi
      i sprawiedlwosci choc troche staje sie zadosc – przynajmniej w planie moralnym.
      Tak kiedys zrobila jedna z amgielskich gazet zamieszczajac portrety pieciu
      skinheadow, ktorzy zamordowali czarnego nastolatka, zas policha pokpila
      sprawe.I młodzi ludzie zostali napietnowani. Chociaz tyle.
      • kandrzej Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila 08.11.01, 00:16
        Gość portalu: Helena napisał(a):

> Po przemysleniu sprawy jeszcze raz, mialabym taka propozycje dla Gazety
        > Wyborczej, ktora w przeszlosci wykazywala podziwu godna wrazliwosc społeczna.
        > Jest to pomysl zaczerpniety z prasy angielskiej.
        > Zamiescic na lamamch duze zdjecie Ksiedza z podpisem: "Jest to ksiadz XY, ktory
        >
        > w naszym glebokim przekonaniu jest pedofilem. A jesli ksiadz nie zgadza sie z
        > taka ocena, zapraszamy aby złoyzl na Gezete sprawe w sadzie o zniesławienie".
        > Wtedy ksiadz albo korzysta z zaproszenia (a wowczas sprawa trafia do sadu i
        > swiadkowie i ofiary maja szanse na publiczne złozenie zeznan) albo nic nie robi
        >
        > i sprawiedlwosci choc troche staje sie zadosc – przynajmniej w planie mor
        > alnym.
        > Tak kiedys zrobila jedna z amgielskich gazet zamieszczajac portrety pieciu
        > skinheadow, ktorzy zamordowali czarnego nastolatka, zas policha pokpila
        > sprawe.I młodzi ludzie zostali napietnowani. Chociaz tyle.

Ja bym zrobił coś innego ogolił mu głowę i oblał gorącym wrzątkiem, a następnie
        posolił i niech wtedy skarży do sądu!
      • Gość: kandrzej Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 00:17

> Po przemysleniu sprawy jeszcze raz, mialabym taka propozycje dla Gazety
        > Wyborczej, ktora w przeszlosci wykazywala podziwu godna wrazliwosc społeczna.
        > Jest to pomysl zaczerpniety z prasy angielskiej.
        > Zamiescic na lamamch duze zdjecie Ksiedza z podpisem: "Jest to ksiadz XY, ktory
        >
        > w naszym glebokim przekonaniu jest pedofilem. A jesli ksiadz nie zgadza sie z
        > taka ocena, zapraszamy aby złoyzl na Gezete sprawe w sadzie o zniesławienie".
        > Wtedy ksiadz albo korzysta z zaproszenia (a wowczas sprawa trafia do sadu i
        > swiadkowie i ofiary maja szanse na publiczne złozenie zeznan) albo nic nie robi
        >
        > i sprawiedlwosci choc troche staje sie zadosc – przynajmniej w planie mor
        > alnym.
        > Tak kiedys zrobila jedna z amgielskich gazet zamieszczajac portrety pieciu
        > skinheadow, ktorzy zamordowali czarnego nastolatka, zas policha pokpila
        > sprawe.I młodzi ludzie zostali napietnowani. Chociaz tyle.

Ja bym zrobił coś innego ogolił mu głowę i oblał gorącym wrzątkiem, a następnie
        posolił i niech wtedy skarży do sądu!
    • Gość: w/w Ksiądz jest pedofilem IP: *.acn.waw.pl 07.11.01, 22:17
      Każdy ksiądz jest pedofilem, tak zadekretowała Gadzinówka Wyborcza i wszyscy
      mają tak uważać. Oczywiście są wyjątki np. ksiądz Czajkowski nie jest
      pedofilem. ALe Rydzyk na pewno jest, jak nie wierzycie spytajcie Michnika on
      Wam prawdę powie. No, a teraz bractwo szczekać: kAŻDY KSIĄDZ JEST PEDOFILEM!!!
      • Gość: Tdi Re: Ksiądz jest pedofilem IP: *.acn.waw.pl 07.11.01, 22:39
        w/wKolo czy ty umiesz czytac? Bo ja w Gazecie jakos nie znalazlem stwierdzenia
        ze wszyscy ksieza to pedofile... Zenujace.

Zenujace jest tez zachowania prokuratora w tej sprawie - to chyba adwokat ma
        bronic, a nie oskarzyciel.

A Marc Detroux (czy jak to sie tam pisze) to nie pedofil tylko biedny scigany
        przez media i zly rzad uzdrowiciel malych dziewczynek.

Co za kraj....
        • Gość: w/w Re: Ksiądz jest pedofilem IP: *.acn.waw.pl 07.11.01, 22:45
          umiem czytać, choć jak trzymam w ręku GW to miewam wątpliwości, czy to jest mój
          język

Co do wszystkich księży..., no przecież wyraźnie napisałem, że są wyjątki -
          potwierdzające regułę
          • Gość: knockout w/w! IP: *.piekary.oho.com.pl 07.11.01, 23:00
            w/w - ale ty jestes biedny. masz taki maly rozumek. nie wiem czy czaisz, ale
            tak to juz jest w logice, ze wlasnie wyjatek obala regule.
            co do prasy, to oczywiscie najlepszy jest "nasz (wasz) dziennik" i "(bez)mysl
            polska" - to sa liderzy obiektywizmu.
            Nie sadze, ze kazdy xiadz to pederasta, bo tak oczywiscie nie jest. Ale
            argumenty o bioenergoterapii sa k... powalajace. Ide zmusic do orala jakas
            dziesieciolatke, powiem, ze leczylem jej energia X zeby, bo miala prochnice.
            Szkoda, ze nie mamy prawa precedensowego - pedofilie mieliby piekne zycie w
            katolickiej Polsce, gdzie sa rowni i rowniejsi. Szkoda, ze kler przewaznie
            nalezy do tych rowniejszych. Szkoda, ze nie protestuja jakos strasznie
            gwaltownie przeciw wojnie w Afganistanie, ale przeciez sa wojny 'sprawiedliwe'
            i 'niesprawiedliwe'. Szkoda, ze TvPuls cycka skarb panstwa przez spolki
            kolesiow az milo. Szkoda, ze ja musze placic podatki od biznesu, ktory
            prowadze, a ksieza nie (nie ukrywajmy, plebania to small biznes - zapraszam na
            Slask). Szkoda, ze wiekszosc ksiezy ma bardzo ciasne umysly.
          • Gość: iwek Re: Ksiądz jest pedofilem IP: 212.77.204.* 08.11.01, 11:36
            Nikt Ci nie kaze czytac GW ,dbaj o swoje nerwy i o nasze tez.Robienie czegos
            wbrew swojej woli prowadzi do kompleksow i dewiacji.
    • Gość: OzRM Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 23:16
      Co za cios! i to się stało za nowej jedynie słusznej władzy i jedynie słusznej
      opcji ... no no.. ale chciałbym was pocieszyć że jak wejdziemy do unii to być
      moze molestowanie zostanie zalegalizowane. Byc może już niedługo księża będą
      molestowani przez dzieci a prokuratura będzie umarzała postępowania w tych
      sprawach.. bo przecież wam nie chodzi tak naprawdę o dobro dzieci tylko o to by
      przyjebać czarnym no nie?
      Oszołom z radia Maryja
      • Gość: knockout Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.piekary.oho.com.pl 07.11.01, 23:23
        heh drugi w/w sie znalazl. Stary, zyjesz w swoim wlasnym, malym swiecie, bardzo
        maylm nawet. SLD wygral wybory, bo ludzie mieli dosc lebkow z AWS/UW/...,
        ktorzy swoimi talentami zadziwili swiat. Nie chodzi o to, zeby dowalic czarnym,
        oni sami sobie dowalaja takimi sprawami jak omawiana. Sadze, ze pomysl z
        jednego z forow ze zrobieniem zdjecia tego ksiedza i opublikowania w prasie z
        podpisem "pederasta. jesli rzeczony sie nie zgadza, zapraszamy do sadu" nie
        jest zlym pomyslem. mozna tak robic w kazdej sprawie, w ktorej zapada taki
        kuriozalny wyrok jak w tej, nie tylko dotyczacej ksiezy.
    • Gość: bioerekt Chrzest, bierzmowanie,kompanie... IP: *.look.ca 07.11.01, 23:43
      Cos chyba z polskim wymiarem sprawiedliwosci jest nie tak. Prokurator broni
      zamiast oskarzac? Jak pamietam ze studiow to od obrony jest adwokat. Wszystko
      to pachnie wielkim skandalem. Biedne te dzieci i biedny ten chory ksiadz. Czy
      nie lepiej zamiast tuszowac cala sprawe jest wyjasnic i wyciagnac z niej
      wnioski. Popelnienie przestepstwa na nieletnim jest czynem szczegolnie
      spolecznie szkodliwym. Chyba poszkodowani nie mieli dobrego adwokata, dlatego
      przegrali.
    • Gość: Irek Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 00:09
      Jest to jawne kurestwo.Ten sedzia to jest smród.
    • Gość: Czylelni Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 00:11
      Ten prokurator to kurwa.
    • Gość: karol w. no i kto rzadzi IP: *.sympatico.ca 08.11.01, 00:54
      tym smiesznym krajem ? przed kim trzesa portkami wszelkie organa wladzy ?
      przed czarnymi.

komu dupe liza, w jakie dupy wlaza ? czarnuchom.

ktore ekscelencje, eminencje, arcypasterze, ojcowie, matki i wielebnosci stoja
      w papiezowie (dawniej polska) poza prawem ? oczywiscie czarne. zeusie wzywam
      cie - niech szlag trafi ta cala kaste zlodzieji i darmozjadow.
      • Gość: Janusz2 Re: Murzyni? IP: 194.92.234.* 08.11.01, 09:42
        Gość portalu: karol w. napisał(a):
        > tym smiesznym krajem ? przed kim trzesa portkami wszelkie organa wladzy ?
        > przed czarnymi.
        >
        > komu dupe liza, w jakie dupy wlaza ? czarnuchom.

Murzynom?
        Żartujesz?
        A poza tym, nie wiesz, że określenie "czarnuch" jest dla Murzynów obraźliwe.

• Gość: Bogusia Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.pnl.philips.com 08.11.01, 11:19
      Jestem przerazona i nie moge uwierzyc ze Kosciol ma tak silna pozycje ze nawet
      prokuratura nie ma nic do gadania. Tez mieszkam za granica i zastanawiam sie czy
      nie podac tej sprawy do miedzynarodowych organow sadowniczych. W calej Europie
      mowi sie na temat wspolpracy panstw Europejskich i przeciwdzialaniu pedofilii.
      Doradzam mieszkancom tej parafii aby zorganizowali manifestacje i zalozyli strone
      internetowa aby caly swiat sie dowiedzial o tych czynach ksiedza i reakcji
      prokuratury. Zbierzcie jak najwiecej reakcji od czytelnikow przez internet i
      ponowcie ta sprawe. Ja was zdecydowanie popre.
      • Gość: ania ha, ha IP: *.if.uj.edu.pl 08.11.01, 12:15
        Ha, ha. Widac, ze pani mieszka od dawna za granica!
        Po pierwsze, watpie, czy w tej wiosce ktos ma internet, zeby zalozyc strone opisujaca cala sprawe.
        Po drugie, nikt w tej wiosce oczywiscie nie zrobi manifestacji. Przeciez caly problem wlasnie polega na tym, ze ci ludzie boja sie cokolwiek manifestowac. Bo to jest wlasnie wioska.
        • Gość: Tdi ehhh IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 12:54
          Przede wszystkim to nie mowilbym czarnuchy na ksiezy bo jak ktos slusznie
          zauwazyl to jest okreslenie na zupelnie kogo innego, i tez jest obrazliwe. Nie
          to zebym lubil ksiezt, ale uwazam ze nie powinno sie bluzgac na caly swiat.
          Mnie wkurwil ten konkretny ksiadz, nie ksieza wogole (no oprócz ojca Rydzyka i
          Jankowskiego ktorych organicznie nietrawie).

To jest przerazajace ze pedofila uniewinnia sie jako bionergoterapeute.
          Przeciez to jest kpina a nie sprawiedliwosc. Wymiar sprawiedliwosci zrobil
          wszystko zeby tego ksiedza nie skazac i oczyscic z zarzutow.

A on bedzie teraz dalej leczyl dzieci, a cala wies bedzie siedziala cicho i
          wysylala swoje coreczki na terapie....

• Gość: Robsonka Ksiądz IP: *.netia.pl 08.11.01, 13:42
            Gdybym był pedałem to posadziłbym księdza na kolana, całowałbym go, czesał,
            kąpał. To przecież naturalny odruch.
            Dlaczego prokurator miałby mnie oskarżać?
        • Gość: anty trzeba sprawy brać we własne ręce!!! a można!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 08.11.01, 13:48
          i nie liczyć na wymiar czegokolwiek. W Słupsku w jednej z parafi był proboszcz,
          któremu dekiel odwalił. Póki część forsy parafialnej szła na kochankę i ich
          dzieciaki nikt się nie burzył. Ale jak zaczął po chamsku traktować parafian to
          pod presją biskup wysłał go na pobliską wioskę. Tam dalej sodówka szumiała i po
          pewnym czasie dostał taki łomot od wiernych parafian, że wszelki słuch po nim
          zaginął. Pewnie teraz proboszczuje gdzieś w rzeszowskiem. Widać tylko tam są
          ciule bez jaj.
          Pozdr anty
          • Gość: Leonid Re: trzeba sprawy brać we własne ręce!!! a można!!! IP: *.czajen.pl 08.11.01, 20:14
            Ldzie opamiętajcie się. Wiem że większość internautów nienawidzi kleru i wiary
            katolickiej.Należy jednak pamiętać że ksiądz jest takim smym obywatelem RP jak
            ty ja i inni i podlega obowiązującemu w tym kraju prawu. Proponuję
            zainteresowanym żeby zamist wypocin żądnych senscji radaktorów poczytali
            państwo Kodeks Postępowania Karnego.
            • Gość: anty Re: trzeba sprawy brać we własne ręce!!! a można!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 09.11.01, 12:46
              Gość portalu: Leonid napisał(a):

> Ldzie opamiętajcie się. Wiem że większość internautów nienawidzi kleru i wiary
              > katolickiej.Należy jednak pamiętać że ksiądz jest takim smym obywatelem RP jak
              > ty ja i inni i podlega obowiązującemu w tym kraju prawu.
              No więc widać, że nie podlega. Tam gdzie nie ma prawa zacznie sądzić Mr. Lynch.
              Zresztą już zaczął. Wiele rozrachunków gospodarczych i karnych odbywa się na
              drodze "prywatnej" i coraz wiecej ludzi akcepuje to jako normalność. Czemu
              miałoby to ominąć kler KK?
              Pozdr anty
    • Gość: U Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: 216.41.28.* 08.11.01, 21:22

> Jest to porazajace!!! Nie pedofil, tylko
      bioenergoterapeuta! Czy ktos jeszcze
      > osmieli sie twoierdzic, ze polskie sadownictwo jest
      niezależne?!!! Ze wszyscy
      > sa rowni wobec prawa?!!! I ile na ten temat bedzie
      komentarzy prasowych? Zaloze
      >
      > sie ze bardzo niewiele...
      > Na szczescie nie mieszkam w Polsce. Ałe gdybym
      mieszkała, gdybym byla matka,
      > staralabym sie zorganizować jakas solidna demonstracje
      protestacyjna � te
      > go nie
      > wolno tolerowac w zdrowym kraju � mowie o
      prokuraturze, o prokuratorze, k
      > tory
      > bełkocze o "bioenergoterapeucie" (co to, k,,, jest?!!!
      albo sie jest katolickim
      >
      > ksiedzem, albo sie wierzy w zabobony). POd prokuraturą
      powinny byc tłumy
      > polskich kobiet, domagających się postawienia księdza
      przed sadem i jesli
      > uznany on bedzie winnym osadzenia go w wiezieniu tak,
      jak osadzony byłby kazdy
      > zboczony lajdak odbierajacy dzieciom dziecinstwo i
      niewinnosc.

Helenka,ci ti sie naprawde podsziwajesz pod to imie a
      masz na imie Hayka? Jak Gurowitz albo ta od
      Fieldorfa ? Nu,jak to je? Helen,kup sobie swice,to ci
      przejdzie.
      • Gość: w Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.pl 08.11.01, 21:29
        No popatrz, popatrz, znowu żydowska robota.
      • Gość: Helena Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: 10.141.19.* / 132.185.134.* 08.11.01, 23:09
        Dla Ciebie, Kolesiu,moge byc Hayka (to się inaczej pisze, podobnie jak Twoje
        imie, przez Ch i j). Ale nic z tego nie wynika, bo nie masz takiej stodoly, do
        ktorej mnie moglbys zagonic. Rozumiem, ze moze to byc bolesne niedopatrzenie,,,
        • Gość: U Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: 63.209.234.* 09.11.01, 05:04

> Dla Ciebie, Kolesiu,moge byc Hayka (to się inaczej
          pisze, podobnie jak Twoje
          > imie, przez Ch i j). Ale nic z tego nie wynika, bo nie
          masz takiej stodoly, do
          > ktorej mnie moglbys zagonic. Rozumiem, ze moze to byc
          bolesne niedopatrzenie,,,

Helen,jesli juz dojechalas do stodoly,nie
          dajesz mi wyboru.Zapewniam Cie,ze stodoly nie
          bedzie.Wykopie dol,kupie skorzany fartuch i
          rekawice,zalatwie gdzies niemiecki pistolet (o slabym
          odrzucie w czasie strzalu.),jakis konopny worek i troche
          drutu.Wot i wsio.Po co stodola?.W ten sposob zalatwiono
          mi 2ch Wujaszkow,wiec wiem,jak to sie robi...
          • Gość: Giero Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.4c.pl 09.11.01, 14:43
            Uwazaj smyku co piszesz bo sa szybsi od ciebie.
        • Gość: U Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: 216.41.32.* 10.11.01, 08:56

> Dla Ciebie, Kolesiu,moge byc Hayka (to się inaczej
          pisze, podobnie jak Twoje
          > imie, przez Ch i j). Ale nic z tego nie wynika, bo nie
          masz takiej stodoly, do
          > ktorej mnie moglbys zagonic. Rozumiem, ze moze to byc
          bolesne niedopatrzenie,,,

Helen,z ta Gurowska chyba sie pomylilem.Ty musisz miec
          powiazania z Luna Brystygierowa.Mam na mysli Twoj jezyk.
          Luna klela jak szewc.
          • Gość: snajper Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.waw.cdp.pl 12.11.01, 16:43
            Gość portalu: U napisał(a):

> Gość portalu: Helena napisał(a):
            >
            > > Dla Ciebie, Kolesiu,moge byc Hayka (to się inaczej
            > pisze, podobnie jak Twoje
            > > imie, przez Ch i j). Ale nic z tego nie wynika, bo nie
            > masz takiej stodoly, do
            > > ktorej mnie moglbys zagonic. Rozumiem, ze moze to byc
            > bolesne niedopatrzenie,,,
            >
            > Helen,z ta Gurowska chyba sie pomylilem.Ty musisz miec
            > powiazania z Luna Brystygierowa.Mam na mysli Twoj jezyk.
            > Luna klela jak szewc.

A Ty U pewnie masz powiązania z niejakim Grzegorzem Piotrowskim. Te same metody:
            worek, drut. A może w tej samej firmie pracowaliście ?

• Gość: U Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: 216.41.31.* 13.11.01, 05:53
              Snajper,zle mnie zrozumiales.To nie sa moje
              metody.Helena sprowokowala mnie do takiej odpowiedzi
              swoim wtraceniem "stodoly".Probowalem sie odgryzc
              Katyniem.To tam wlasnie jencom zakladano parciane
              worki na glowy,w usta sypano trociny,zeby nie
              krzyczeli,wiazali rece drutem i strzelali w tyl glowy
              z niemieckich pistoletow(chyba Mauser).Inne mialy zbyt
              silny odrzut i biednym rzeznikom - ubranym w skorzane
              fartuchy i rekawice-wysiadaly przeguby.Zwykle,nie
              wdaje sie w takie dyskusje.Mysle jednak,ze ci
              pieniacze powinni znac lepiej swoje wlasne
              zbrodnie,zakonczyc ta-rozpoczeta w leninowskim
              krolestwie nagonke.Popatrz ile jadu leje sie na tego
              ksiedza przy jednoczesnym poparciu albo obronie
              slawnych mordercow.
    • Gość: JK Na szczęście nie jesteś w Polsce IP: 217.153.50.* 09.11.01, 12:55
      Tam nie za wiele masz pewnie do powiedzenia bo język jakiś obcy.
      Tu się nie wp...laj mówiąc twoim językiem (co to k...a jest - cytuję).
    • Gość: OzRM Pedofilia.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 16:08
      Oto są skutki propagowania rozwiązłości seksualnej w społeczeństwie. Ta wasza
      rewolucja seksualna do tego doprowadziła! A ten ksiądz co niby molestował to
      dziecko.. pewnie jest agentem masonerii, który otrzymał bojowe zlecenie
      skompromoitowania kleru odebrania mu autorytetu. Ten ksiądz to wasz człowiek!!
      Ciekawe ilu jescze takich agentów kryje się w łonie kościoła. Kto wie czy
      skłonności pedofilskich nie mają biskupi Życiński i Pieronek? Ci
      przedstawiciele kościoła otwartego. Otwartego na co? Na zboczenia? (pedalstwo?
      pedofilia?). Należałoby wziąć pod lupę wszystkich tych co rzeprezentują tzw
      katolicyzm otwarty bo widac sieją nie tylko zam.ęt ale i zgorszenie wśród
      wiernych lejąc tym samym wodę na młyn antyklerykalnej propagandy!!
      Oszołom z radia Maryja
      • Gość: misio Re: Pedofilia.. IP: 10.1.11.* 10.11.01, 09:43
        moim zdaniem:

pan pedofil powinien zostac skazany na 10 lat wiezienia i zamkniety w celi z 4rema wielkimi pedalami o kutasach
        dlugosci 40 cm i srednicy 10 cm kazdy (moze by mu sie spodobalo, przeciez 90% - jak wy ich nazywacie - ksiezy
        to pedaly albo inni dewianci ; normalni ludzie do tzw seminarium nie ida).

z pozdrowieniami dla polskich katoli - pedofile , dewianci i katoliccy faszysci wszystkich krajow laczcie sie!!!!

hehe, sram na was i wasz zasrany , ciemny , katolicki kraj
        • Gość: MMM Re: Pedofilia.. IP: 192.168.5.* 10.11.01, 12:44
          Gość portalu: misio napisał(a):

> moim zdaniem:
          >
          > pan pedofil powinien zostac skazany na 10 lat wiezienia i zamkniety w celi z 4r
          > ema wielkimi pedalami o kutasach
          > dlugosci 40 cm i srednicy 10 cm kazdy (moze by mu sie spodobalo, przeciez 90% -
          > jak wy ich nazywacie - ksiezy
          > to pedaly albo inni dewianci ; normalni ludzie do tzw seminarium nie ida).
          >
          a glodny o chlebie...
          • Gość: misio Re: Pedofilia.. IP: 10.1.11.* 10.11.01, 13:04
            kara byc musi!!
            • Gość: Jerzy Re: Pedofilia.. - winy nie udowodniono IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 15:09
              Gość portalu: misio napisał(a):

> kara byc musi!!

Problem w tym, że winy nie udowodniono. Wręcz przeciwnie, okazało się, że ksiżdz
              dobrodziej jest cudotwórcą - wystarczyło że położył dzieczynce rękę na gołym
              brzuszku i ból ustępował. (Ciekawe, czy chłopców też leczył). Niektóre
              dziewczynki być może bolał brzuszek z powodu brudu i braku dostepu do czystej
              wody - tym oferował kapiel i osobiście doglądał, aby wszystko było czyste.

Tak więc ksiądz dobrodziej uzdrawiał i szerzył higiene wśród pospolitego ludu a
              za to spotkała go taka obraza - oskarżenie o pedofilię. Myślę, że z powodu tych
              przesladowań, którym był poddany, mimo cudotwórczej działalności,kiedyś zostanie
              beatyfikowany.

Pozdrawiam,

• Gość: hjk Re: Pedofilia.. - winy nie udowodniono IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 17:06
                do garnca z takimi smrodziuchami
      • Gość: snajper Re: Pedofilia.. IP: *.waw.cdp.pl 12.11.01, 15:15
        Gość portalu: OzRM napisał(a):

> Oto są skutki propagowania rozwiązłości seksualnej w społeczeństwie. Ta wasza
        > rewolucja seksualna do tego doprowadziła! A ten ksiądz co niby molestował to
        > dziecko.. pewnie jest agentem masonerii, który otrzymał bojowe zlecenie
        > skompromoitowania kleru odebrania mu autorytetu. Ten ksiądz to wasz człowiek!!

To pewnie Rydzyk też ? I Jankowski ? Niedługo okaże się, że Buzek, Krzaklewski,
        Grześkowiak, Giertych, itd, itp to też agenci masonerii, których zadaniem było
        skompromitować prawicę.

> Ciekawe ilu jescze takich agentów kryje się w łonie kościoła. Kto wie czy
        > skłonności pedofilskich nie mają biskupi Życiński i Pieronek? Ci
        > przedstawiciele kościoła otwartego. Otwartego na co? Na zboczenia? (pedalstwo?
        > pedofilia?). Należałoby wziąć pod lupę wszystkich tych co rzeprezentują tzw
        > katolicyzm otwarty bo widac sieją nie tylko zam.ęt ale i zgorszenie wśród
        > wiernych lejąc tym samym wodę na młyn antyklerykalnej propagandy!!
        > Oszołom z radia Maryja

• Gość: Kagan Re: Umorzenie sprawy ksiedza pedofila IP: *.vic.bigpond.net.au 01.01.02, 11:06
      Oto do czego prowadza rzady "czarnych" w Polsce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka