Dodaj do ulubionych

Czarzasty ma racje

IP: *.nordea.se 19.03.03, 14:23

Czarzasty ma racje w swoich zarzutach wobec Wandy Rapaczynskiej.

Ja wczesniej wyrazilem niezbyt jednak jasno sformulowane przypuszczenie, ze
Wanda Rapaczynska nie byla specjalnie zainteresowana informowaniem
prokuratury, z jakichs powodow.

Argumenty Czarzastego w tym wzgledzie do mnie trafiaja.

Polecam moj post w dziale AKTUALNOSCI z dnia 10 marca (PRAWDZIWY POCZATEK
AFERY RYWINA?).

Gdyby nie nadzianie sie Niemczyckiego (po wyjsciu z toalety) na Rywina (po
wyjsciu od Rapaczynskiej) najprawdopodobniej sprawy potoczylyby sie zupelnie
inaczej.

Wszystkim tarzajacym Czarzastego w blocie radze odczekac. Dobry ton wymaga
przynajmniej udawania, ze wysluchuje sie obu stron.
Obserwuj wątek
    • iznota33 Re: Czarzasty ma racje 19.03.03, 14:35
      ale czy ta dama nie nazywa się przypadkiem Rapaczyński a nie Rapaczyńska?
    • Gość: kataryna Re: Czarzasty ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 15:04
      Gość portalu: kamrat napisał(a):

> Gdyby nie nadzianie sie Niemczyckiego (po wyjsciu z toalety) na Rywina (po
      > wyjsciu od Rapaczynskiej) najprawdopodobniej sprawy potoczylyby sie zupelnie
      > inaczej.

Czyli co? Gdyby Niemczycki nie wyszedł z toalety, Rapaczyńska i Rywin
      dogadaliby się w sprawie łapówki? Agora by zapłaciła za ustawę, którą
      załatwiłby jej Rywin? Ja tego nie kupuję.

> Wszystkim tarzajacym Czarzastego w blocie radze odczekac. Dobry ton wymaga
      > przynajmniej udawania, ze wysłuchuje sie obu stron.

Ależ nikt panu Czarzastemu prawa głosu nie odmawia. Ja chętnie wysłucham tego
      co ma do powiedzenia na wiele różnych tematów w których jego nazwisko pojawia
      się podejrzanie często. Niemniej jednak, o panu Czarzastym więcej niż jego
      słowa mówią jego czyny. Mówić każdy może wszystko. Co do tarzania pana
      Czarzastego w błocie, myślę, że sam dość skutecznie się ubabrał
      sposobem "współpracy" z mediami prywatnymi, które teraz dochodzą swoich racji w
      prokuraturze.
      • Gość: Obiektywny W AGORAgate najbardziej umoczony jest zarząd ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 15:15
        Ale i tak skończą jak LeoKirch !
        Wandeczka pierdółki, ploteczki i pomówienia może wygłaszać na imieninach u
        cioci Ruchli !
        • Gość: kataryna Re: W AGORAgate najbardziej umoczony jest zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 15:44
          Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> Ale i tak skończą jak LeoKirch !
          > Wandeczka pierdółki, ploteczki i pomówienia może wygłaszać na imieninach u
          > cioci Ruchli !

Tak, winny jest zarząd Agory, chciał Bogu ducha winnemu Rywinowi wcisnąć 17,5
          miliona dolarów, Rywin biedaczek zapierał się jak mógł więc Agora się mści.
          Dobrze, że mamy w naszym kraju ludzi pokroju czarzastego, którym leży na sercu
          demokracja, niezależne media i wolny rynek, pan Czarzasty, ostatni mohikanin,
          tylko w nim nadzieja, że w radiu i telewizji będziemy słuchać tego czego
          słuchać powinniśmy.

• stan.borys Re: W AGORAgate najbardziej umoczony jest zarząd 19.03.03, 17:18
            Oczywiście, że tak.
            Przechytrzyli kolesie (i koleżaneczki) z Agory !!!

PS
            Kolega kataryna (facio udający kobietę na forum) musi pisać na forum to co
            pisze, bo przecież za coś bierze kasę z Agory.
            Tak jak Oszołom z ND !
            • Gość: kataryna Re: W AGORAgate najbardziej umoczony jest zarząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 17:40
              stan.borys napisał:

> Oczywiście, że tak.
              > Przechytrzyli kolesie (i koleżaneczki) z Agory !!!
              >
              > PS
              > Kolega kataryna (facio udający kobietę na forum) musi pisać na forum to co
              > pisze, bo przecież za coś bierze kasę z Agory.
              > Tak jak Oszołom z ND !

Tak, muszę tak pisać bo Agora mi za to płaci. Nie jesteś oryginalny, już taki
              wątek był. Przy okazji, jak będziesz wnioskował o płci rozmówcy na podstawie
              zainteresowań (mniemam, że Twój komentarz to ciąg dalszy wynurzeń na temat
              cytowania Kuleszy przez kobietę) czeka Cię jeszcze sporo niespodzianek. Jeśli
              mogę coś doradzić - nie brnij w to bo błądzisz.
              • Gość: kpt. Ziobro Czarzasty ma racje. IP: *.chello.pl 19.03.03, 20:27
                I to byłoby na tyle.
                • Gość: fan? Re: Czarzasty ma racje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 20:46
                  Racje to on ma ,ale swoje.
              • Gość: zyczliwy Interlokutorzy IP: *.idea.pl 19.03.03, 20:41
                Witam,
                ja tez bardzo często nie moge przejść obojetnie obok takich wypisywanych bzdur.
                Problem w tym, że jesli chcesz z takimi "interlolkutorami" prowadzić kulturalną
                i konstruktywna wymiane poglądów to niestety sie zwykle zawodzisz, ponieważ po
                drugiej stronie masz z reguły "komunały" z "Trybuny", "Nie", "Przeglądu
                Tygodniowego".Plytkie osądy nie poparte żadnymi logicznymi argumentami a
                najczęściej stek inwektyw dobrze ,że czasmi nie sa to kaprolalia.Nie ma sensu
                sie wikłać w takie "wymiany poglądów". Odpowiadasz bowiem bardzo poprawna i
                wyważoną polszczyzną a czy oni to doceniają ?? Niestety w takich przypadkach
                trzeba używać ich metajęzyka , bo tylko w takim sa jedynie coś "zajarzyć".
                A teraz moje wątpliwości a w zasadzie obawy co do prac komisji.Otóz obawiam się,
                że w aspekcie aktualnych wydarzeń na świecie a także w kraju ( krach finansów,
                strajki rolników , pogłębiające sie bezrobocie), moze komuś przyjść do głowy
                taki pomysł - o dalszej pracy tej komisji a w zasadzie o jej zaniechaniu -
                jak "Andrew Lepperowi " gdy zapytano go o posłankę Beger, czy w aspekcie
                sprawy jaka sie toczy przeciw niej w prokuraturze powinna była dalej w gronie
                tej komisji zasiadać- wszem i wobec oświadczył- ( cytuje z pamięci, może
                niedokładnie) "zaraz panowie , tutaj zaczyna sie wojna, świat sie wali ,
                finanse naszego państwa zagrozone a wy mnie pytacie o jakąś drobną sprawę
                posłanki Beger ??" Jeśli ma sie takie podejście w kwestiach etycznych i
                moralnych to jak myślisz mamy do czynienia z Rzeczpospolitą III czy II i pół"
                I jak można wróżyć tej komisjii dalsze konstruktywne działania - gdy w zasadzie
                tylko jest dwóch dociekliwych i pragnących wyjasnienia sprawy( szkoda ,że obaj
                są z Krakowa a Warszawe reprezentuja raczej osoby indagowane w sprawie - nota
                bene to tez o czymś swiadczy)
                • atak.spawacza Czarzasty ma rację. Ale to tylko goj ! 20.03.03, 07:43
                  No to go wdepczą w glebę.
      • Gość: babariba dzidzia Kasia znowu szczytuje IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 08:27
        Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Gość portalu: kamrat napisał(a):
        (...)

> Czyli co? Gdyby Niemczycki nie wyszedł z toalety, Rapaczyńska i Rywin dogadaliby się w sprawie łapówki? Agora by zapłaciła za ustawę, którą załatwiłby jej Rywin? Ja tego nie kupuję.
        (...)
        Ależ nikt panu Czarzastemu prawa głosu nie odmawia. Ja chętnie wysłucham tego co ma do powiedzenia na wiele różnych tematów w których jego nazwisko pojawia
        się podejrzanie często. Niemniej jednak, o panu Czarzastym więcej niż jego słowa mówią jego czyny. Mówić każdy może wszystko. Co do tarzania pana
        Czarzastego w błocie, myślę, że sam dość skutecznie się ubabrał
        sposobem "współpracy" z mediami prywatnymi, które teraz dochodzą swoich racji w
        prokuraturze.

dzidzia Kasia, ty sobie pomyśl przez chwilę:

- fakt, że ktoś złożył doniesienie do prokuratury, wcale nie znaczy, że zostało popełnione przestępstwo. Czarzasty opowiedział wczoraj natomiast o dwuznacznych co najmniej personalnych związkach pomiędzy radiem, które Agora już ma, a radiem, które Agora mieć chciała... - KŁAMAŁ???

- "podejrzanie częste" pojawiania się nazwiska Czarzastego w mediach jest w sposób oczywisty związane z interesami AGORY, a ta "podejrzana częstość" wynika z aktywności w międleniu Czarzastego przez Gazetę Wyborczą, która jako pismo wydawane przez Agorę ma interes w tym, żeby Czarzasty był noszony w zębach przez media "podejrzanie często"

- w którymś z postów stosując gest p. Rapaczyński (dwa "zajączki") "żałujesz", że ci Agora nie płaci za obronę Michnika i Agory.
        A POWINNA!!!!

- i jeszcze jedno, może wiesz coś, gdzie się podziały 34 mln USD, których nie wziął Michnik
        • Gość: kpt. Ziobro Re: dzidzia Kasia znowu szczytuje IP: *.chello.pl 20.03.03, 09:12
          babriba !
          Nie zadawaj tak trudnych pytań Kasi bo jej z wysiłku mózg do reszty odmówi
          posłuszeństwa !
          • atak.spawacza Czarzasty ma rację. I ją w dodatku udowonił ! 20.03.03, 11:38
            Ale to tylko goj. No to go zajebią !
            • Gość: Stauffenberg Re: Czarzasty ma rację. I ją w dodatku udowonił ! IP: *.tpi.pl 20.03.03, 12:49
              Nie myślcie. To wam szkodzi. Pan I sekretarz Czarzasty da wam wódki, kiełbasy i
              powie co macie myśleć. Wtedy możecie myśleć i twórczo popierać I sekretarza.
              Tak bez uzgodnienia to wam kiepsko wychodzi
              • Gość: kataryna Re: Czarzasty ma rację. I ją w dodatku udowonił ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 12:54
                Gość portalu: Stauffenberg napisał(a):

> Nie myślcie. To wam szkodzi. Pan I sekretarz Czarzasty da wam wódki,
                kiełbasy i
                >
                > powie co macie myśleć. Wtedy możecie myśleć i twórczo popierać I sekretarza.
                > Tak bez uzgodnienia to wam kiepsko wychodzi

Stauffenberg, jesteście idiotą !
                Możecie odmaszerować.
                • Gość: Stauffenberg Re: Czarzasty ma rację. I ją w dodatku udowonił ! IP: *.tpi.pl 20.03.03, 12:59
                  Kataryna,a słyszałesz co to takiego "ironia"? Czytałeś te posty wyżej? Nie? To
                  przeczytaj... sehr interessant!
                  • Gość: kataryna Re: Czarzasty ma rację. I ją w dodatku udowonił ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 13:01
                    Gość portalu: Stauffenberg napisał(a):

> Kataryna,a słyszałesz co to takiego "ironia"? Czytałeś te posty wyżej? Nie?
                    To
                    > przeczytaj... sehr interessant!
                    Hau ab, Arschloch !!!!
                    • Gość: Stauffenberg Re: Czarzasty ma rację. I ją w dodatku udowonił ! IP: *.tpi.pl 20.03.03, 13:10
                      Kataryna, weź valium. I nie używaj w dyskusji młotka, zwłaszcza wobec tych,
                      którzy mają takie samo zdanie. Może Ty jesteś za młody, ale ja pamiętam bardzo
                      dobrze komunizm i o takich osobnikach jak Czarzasty mam jak najgorsze zdanie.
        • Gość: piotr7777 Re: dzidzia Kasia znowu szczytuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 13:14
          Gość portalu: babariba napisał(a):

> - fakt, że ktoś złożył doniesienie do prokuratury, wcale nie znaczy, że
          zostało
          > popełnione przestępstwo. Czarzasty opowiedział wczoraj natomiast o
          dwuznacznyc
          > h co najmniej personalnych związkach pomiędzy radiem, które Agora już ma, a
          rad
          > iem, które Agora mieć chciała... - KŁAMAŁ???
          Owszem, samo zawiadomienie o niczym nie świadczy jeżeli nie ma dowodów. A tu
          dowód w postaci taśmy magnetofonowej istnieje. Udowodnij, że Rywin nie
          zaproponował łapówki.
          > - "podejrzanie częste" pojawiania się nazwiska Czarzastego w mediach jest w
          spo
          > sób oczywisty związane z interesami AGORY, a ta "podejrzana częstość" wynika
          z
          > aktywności w międleniu Czarzastego przez Gazetę Wyborczą, która jako pismo
          wyda
          > wane przez Agorę ma interes w tym, żeby Czarzasty był noszony w zębach przez
          me
          > dia "podejrzanie często"
          Czarzasty równie aktywny jak w walce z "Aorą' jest w niszczeniu RMF FM, które
          to radio jest konkurencją dla radiostacji prowadzonych przez "Agorę". I to nie
          RMF zaczęło tę wojnę.
          Nie można Czarzastemu zarzucić braku serca do wykonywanej pracy, ale jest
          aktywny w złym kierunku.
          > - w którymś z postów stosując gest p. Rapaczyński
          (dwa "zajączki") "żałujesz",
          > że ci Agora nie płaci za obronę Michnika i Agory.
          Kim, do cholery jest pani( a może pan) Rapaczyński. W języku polskim nazwiska
          się odmienia a Wanda Rapaczyńska jest obywatelką Rzeczypospolitej Polskiej. To
          powtarzanie za typami pokroju Kwiatkowskiego, Czarzastego i Rywina obraźliwej w
          gruncie rzeczy (sugerującej powiązania z obcym krajem) formy jest bardziej
          dernerwując nawet niż nazywanie papieża Karolem Wojtyłą.
          > A POWINNA!!!!
          Nie umiesz zrozumieć że ktoś (w tym wypadku kataryna) może działać
          bezinteresownie w obronie prawdy i przeciwko fałszowi. Ciekawe czy tobie płaci
          Czarzasty, Kwiatkowski czy Rywin? A może Miller? Czy Jerzy Urban jest wciaż
          twoim idolem, czy wybaczysz mu jak haniebnie zdradził swoje środowisko?
          > - i jeszcze jedno, może wiesz coś, gdzie się podziały 34 mln USD, których nie
          w
          > ziął Michnik
          To chyba nie problem tego, który nie wziął tylko tego, który dawał.
          • Gość: kataryna Czarzasty ma rację, a piotr7777 to baran ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 13:22
            Gość portalu: piotr7777 napisał(a):

> Gość portalu: babariba napisał(a):
            >
            >
            > > - fakt, że ktoś złożył doniesienie do prokuratury, wcale nie znaczy, że
            > zostało
            > > popełnione przestępstwo. Czarzasty opowiedział wczoraj natomiast o
            > dwuznacznyc
            > > h co najmniej personalnych związkach pomiędzy radiem, które Agora już ma,
            > a
            > rad
            > > iem, które Agora mieć chciała... - KŁAMAŁ???
            > Owszem, samo zawiadomienie o niczym nie świadczy jeżeli nie ma dowodów. A tu
            > dowód w postaci taśmy magnetofonowej istnieje. Udowodnij, że Rywin nie
            > zaproponował łapówki.
            > > - "podejrzanie częste" pojawiania się nazwiska Czarzastego w mediach jest
            > w
            > spo
            > > sób oczywisty związane z interesami AGORY, a ta "podejrzana częstość" wyni
            > ka
            > z
            > > aktywności w międleniu Czarzastego przez Gazetę Wyborczą, która jako pismo
            >
            > wyda
            > > wane przez Agorę ma interes w tym, żeby Czarzasty był noszony w zębach prz
            > ez
            > me
            > > dia "podejrzanie często"
            > Czarzasty równie aktywny jak w walce z "Aorą' jest w niszczeniu RMF FM,
            które
            > to radio jest konkurencją dla radiostacji prowadzonych przez "Agorę". I to
            nie
            >
            > RMF zaczęło tę wojnę.
            > Nie można Czarzastemu zarzucić braku serca do wykonywanej pracy, ale jest
            > aktywny w złym kierunku.
            > > - w którymś z postów stosując gest p. Rapaczyński
            > (dwa "zajączki") "żałujesz",
            > > że ci Agora nie płaci za obronę Michnika i Agory.
            > Kim, do cholery jest pani( a może pan) Rapaczyński. W języku polskim
            nazwiska
            > się odmienia a Wanda Rapaczyńska jest obywatelką Rzeczypospolitej Polskiej.
            To
            > powtarzanie za typami pokroju Kwiatkowskiego, Czarzastego i Rywina
            obraźliwej w
            >
            > gruncie rzeczy (sugerującej powiązania z obcym krajem) formy jest bardziej
            > dernerwując nawet niż nazywanie papieża Karolem Wojtyłą.
            > > A POWINNA!!!!
            > Nie umiesz zrozumieć że ktoś (w tym wypadku kataryna) może działać
            > bezinteresownie w obronie prawdy i przeciwko fałszowi. Ciekawe czy tobie
            płaci
            > Czarzasty, Kwiatkowski czy Rywin? A może Miller? Czy Jerzy Urban jest wciaż
            > twoim idolem, czy wybaczysz mu jak haniebnie zdradził swoje środowisko?
            > > - i jeszcze jedno, może wiesz coś, gdzie się podziały 34 mln USD, których
            > nie
            > w
            > > ziął Michnik
            > To chyba nie problem tego, który nie wziął tylko tego, który dawał.
            Jestem załamana po zeznaniach Cz. bo one obnażyły całą aferę !
            Nie rozumiesz tego idioto ?!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kataryna.kataryna Re: Czarzasty ma racje 20.03.03, 13:34
      Jakiś dowcipniś się pode mnie podszył w ostatnich trzech wypowiedziach (rozmowa
      z Stauffenbergiem i komentarz do Piotra7777). Praktyki takie uważam za
      obrzydliwe, ja też mogę się popodszywać pod wszystkich, którzy mają Neostradę i
      też będzie śmiesznie, tylko po co? Naprawdę, odechciewa się udziału w
      dyskusjach z ludźmi bawiącymi się w takie coś.

Piotr7777, przepraszam, to nie byłam ja.
      • Gość: piotr7777 Re: Czarzasty ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 13:42
        kataryna.kataryna napisała:

> Jakiś dowcipniś się pode mnie podszył w ostatnich trzech wypowiedziach
        (rozmowa
        >
        > z Stauffenbergiem i komentarz do Piotra7777). Praktyki takie uważam za
        > obrzydliwe, ja też mogę się popodszywać pod wszystkich, którzy mają
        Neostradę i
        >
        > też będzie śmiesznie, tylko po co? Naprawdę, odechciewa się udziału w
        > dyskusjach z ludźmi bawiącymi się w takie coś.
        >
        > Piotr7777, przepraszam, to nie byłam ja.
        Nie pierdol krów zidociała ruro !!!!
        • blackout.9491 Re: Czarzasty ma racje 20.03.03, 13:55
          Agora wykupuje lokalne stacje radiowe, niszcząc tym samym inicjatywy
          lokalnych środowisk kultury.Zamiast tego tworzy z tych rozgłośni szafy grające
          wątpliwej jakości.

Ale kogo to w końcu obchodzi ? Najważniejsze to to, że Wandeczka Rapaczyńska
          to śliczna i prawdomówna dziewczka, Nieczycki to śliczny (ala Tewje Mleczarz)
          i prawdomównych chłopiec - a nie jakieś tam lokalne inicjatywy !
          • Gość: piotr7777 Re: Czarzasty ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 14:33
            blackout.9491 napisał:

> Agora wykupuje lokalne stacje radiowe, niszcząc tym samym inicjatywy
            > lokalnych środowisk kultury.Zamiast tego tworzy z tych rozgłośni szafy
            grające
            > wątpliwej jakości.
            Tu masz sporo racji, ale Agora legalnie korzysta z praw rynku. Ingerowanie w
            rynek ( w tym medialny) metodami administracyjnymi jest natomiast
            niedopuszczalne.
            Czarzasty rzekomo w obronie małych nadawców chce osłabić medialnych potentatów
            (choć jaki z Agory potentat wobec udziału mediów publicznych w rynku). JEdnak
            nadawców o niewielkim zasięgu chce pozostawić samymi sobie. W efekcie jedynymi
            liczącymi sie mediami będą media publiczne, które są też niszczone, co
            Czarzastemu nie przeszkadza (casus radiowej "Trójki" przekształconej w stację
            niemal komercyjną).
            Sytuacja w której będzie istniało kilka silnych podmiotów na rynku
            niebezpieczna nie jest. Sytuacja w której są silne media publiczne (czyli de
            facto rządowe) i słabe prywatne jest ewidentnie patologiczna. A do tego dąży p.
            Czarzasty.
            • Gość: kpt. Ziobro Czarzasty ma racje ! I jaja ! IP: *.chello.pl 20.03.03, 16:55
              Bez względu na to czy się lubi p. Włodeczka czy nie - jedno jest pewne,
              Czarzasty wygrał przez nokaut z Rudą Marysią Rokitą i reszta tej zasranej
              komisji !
              Jest facet.

• atak.spawacza Re: Czarzasty ma racje ! I jaja ! 20.03.03, 17:19
                Gość portalu: kpt. Ziobro napisał(a):

> Bez względu na to czy się lubi p. Włodeczka czy nie - jedno jest pewne,
                > Czarzasty wygrał przez nokaut z Rudą Marysią Rokitą i reszta tej zasranej
                > komisji !
                > Jest facet.
                >

100 % poparcia !
    • Gość: babariba kocham Kasię - Katarynkę IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 23:09
      i jestem zazdrosny
      • atak.spawacza Re: kocham Kasię - Katarynkę 21.03.03, 09:24
        Gość portalu: babariba napisał(a):

> i jestem zazdrosny

Babariba, my chyba musimy poważnie porozmawiać.
        "kataryna" to mężczyzna, taki forumowy transwestyta (może bierny pedał - lala).
        Facio cierpi na kryzys tożsamości i próbuje pozbyć się członka. Przebiera się
        wbabskie ciuchy i depiluje sobie owłosienie na ryju !

Pozdrawiam
        Stoczniowiec z Gdańska
        "Atak Spawacza"

PS
        Brawo Włodek Cz. za wdeptanie darmozjadów z komisji w ziemię !
        • Gość: kataryna Re: kocham Kasię - Katarynkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 14:57
          atak.spawacza napisał:

> Gość portalu: babariba napisał(a):
          >
          > > i jestem zazdrosny
          >
          > Babariba, my chyba musimy poważnie porozmawiać.
          > "kataryna" to mężczyzna, taki forumowy transwestyta (może bierny pedał -
          lala).
          > Facio cierpi na kryzys tożsamości i próbuje pozbyć się członka. Przebiera
          się
          > wbabskie ciuchy i depiluje sobie owłosienie na ryju !
          >
          > Pozdrawiam
          > Stoczniowiec z Gdańska
          > "Atak Spawacza"
          >
          > PS
          > Brawo Włodek Cz. za wdeptanie darmozjadów z komisji w ziemię !

Liczy się uczucie, a nie płeć !
          • Gość: kataryna Re: kocham Kasię - Katarynkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 15:51

> atak.spawacza napisał:
            >
            > > Gość portalu: babariba napisał(a):
            > >
            > > > i jestem zazdrosny
            > >
            > > Babariba, my chyba musimy poważnie porozmawiać.
            > > "kataryna" to mężczyzna, taki forumowy transwestyta (może bierny pedał -
            > lala).
            > > Facio cierpi na kryzys tożsamości i próbuje pozbyć się członka. Przebiera
            > się
            > > wbabskie ciuchy i depiluje sobie owłosienie na ryju !
            > >
            > > Pozdrawiam
            > > Stoczniowiec z Gdańska
            > > "Atak Spawacza"
            > >
            > > PS
            > > Brawo Włodek Cz. za wdeptanie darmozjadów z komisji w ziemię !
            >
            > Liczy się uczucie, a nie płeć !

Bawi cię to podszywanie się pod cudze nicki?
            • Gość: kataryna Re: kocham Kasię - Katarynkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 15:58

> Gość portalu: kataryna napisał(a):
              >
              > > atak.spawacza napisał:
              > >
              > > > Gość portalu: babariba napisał(a):
              > > >
              > > > > i jestem zazdrosny
              > > >
              > > > Babariba, my chyba musimy poważnie porozmawiać.
              > > > "kataryna" to mężczyzna, taki forumowy transwestyta (może bierny peda
              > ł -
              > > lala).
              > > > Facio cierpi na kryzys tożsamości i próbuje pozbyć się członka. Przeb
              > iera
              > > się
              > > > wbabskie ciuchy i depiluje sobie owłosienie na ryju !
              > > >
              > > > Pozdrawiam
              > > > Stoczniowiec z Gdańska
              > > > "Atak Spawacza"
              > > >
              > > > PS
              > > > Brawo Włodek Cz. za wdeptanie darmozjadów z komisji w ziemię !
              > >
              > > Liczy się uczucie, a nie płeć !
              >
              >
              > Bawi cię to podszywanie się pod cudze nicki?

To ty lafiryndo ukradłaś mi nicka, ty małpo jedna, oczy ci wydrapię jak cię
              spotkam !!!
              • Gość: kpt. Ziobro Czarzasty ma rację. IP: *.chello.pl 21.03.03, 21:04
                Czarzasty ma rację - krótko, zwięźle i zgodnie z prawdą.
    • Gość: anonymous Na miejscu Rapaczynskiej zaczalbym sie niepokoic IP: *.telia.com 23.03.03, 11:10

Zaczynamy wracac do punktu wyjscia, ktorzy nieliczni tylko chcieli zauwazyc
      wczesniej.

Abstrahujac od Rywina, ktory "w dobrej wierze" wygadal sie wychodzacemu z
      ubikacji i nic nie wiedzacemu Niemczyckiemu - zaczalbym sie na miejscu
      Rapaczynskiej powaznie niepokoic obrotem spraw.

Do Michnika apelowalbym o zdjecie nogi z pedala gazu.

Zostales, Adas, wprowadzony w maliny, bo zakladam, ze przed wyjsciem
      Niemczyckiego z ubikacji za duzo nie wiedziales (jezeli w ogole cos wiedziales).

Byc moze za propozycja Rywina stoi Czarzasty, ale... zapytajcie Budke Suflera,
      ile osob potrzeba do tanga.

A w katolickim kraju powinny to byc osoby roznej plci, nieprawdaz.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka