gazeta.koszerna Per sempre nei nostri cuori ... † † † 09.10.06, 13:37 Na zawsze w naszych sercach. Request In Peace !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 [*][*][*] 09.10.06, 13:37 "bardzo chcialabym Twoje serce ocalic od zapomnienia..." Odpowiedz Link Zgłoś
ak1971 Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:37 (") Przykre. Wychowałem się na jego piosenkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lukatoni1 Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:37 [*] Kocham jego piosenki. W nich będzie dla mnie żył nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmalinowski Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:38 ['] żadne słowa nie oddadzą tego co czuję, Kraków nigdy nie będzie już taki sam, po Piotrze Skrzyneckim odchodzi kolejna bliska mi osoba Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Marku D Z I Ę K U J E M Y :) 09.10.06, 13:38 za piękne słowa, melodie, za głos, za wspomnienia..... Jesteś, i pozostaniesz głosem Krakowa... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:39 "ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy..." boli :( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
mlampart ['] 09.10.06, 13:39 własnie w programie 3 PR słucham "ocalić od zapomnienia".... dreszcze mam. przykro mi... smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
nepal5 Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:39 kolejny wspaniały artysta odszedł... jaka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
mytangerine1 Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:39 ważne są tylko te dni, któych jeszcze nie znamy żal Odpowiedz Link Zgłoś
nataliako1 Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:39 [*] ... za Mickiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
martwyjakpies Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:40 To smutne,ze tak wspaniale obdarzony przez naturę urodą i talentami człowiek w tak smutny sposób przeżywał ostatnie lata swojego życia. Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie Odpowiedz Link Zgłoś
pikus42 Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:40 Jego pisenki pozwalały mi przejść najgorsze chwile , smutek straszny Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:44 przepraszam, że nie wykasowałem sygnaturki - nie jest na miejscu, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
jen_ai_marre Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:41 Marku odszedles od nas, ale w sercach pozostaniesz na zawsze. (*) Odpowiedz Link Zgłoś
szefsztabuwyborczego Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:42 Grechuta to była instytucja. Wielka i piękna historia. Gdyby w Polsce więcej było takich zaczarowanych ludzi, bylibyśmy lepszym narodem. Poszedł tam gdzie jest już Wojtyła, Niemen… i inni dobrzy ludzie. Wielka szkoda, ale możemy się cieszyć, że żyliśmy razem z nimi .. Odpowiedz Link Zgłoś
aferster Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie... 09.10.06, 13:42 Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie, Będą miejsca w książkach i miejsca przy stole. Kasztan kiedy kwitnie lub owoc otwiera Będą drzewa, ulice, ktoś nagle zawoła. Ktoś do drzwi zapuka, pamięć przyniesie Z kwiatem, z godziną, z kolorem. Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie. Gdziekolwiek będziesz... DO ZOBACZENIA Pania Marku.... Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie.. 09.10.06, 21:47 kiedyś na pewno się spotkamy - Tam najserdeczniejsze wyrazy współczucia dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
tmieti "Non omnis moriar" 09.10.06, 13:44 Napewno, Twoją muzykę napewno słuchać będą pokolenia. Spoczywaj w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_werenc Re: Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie.. 09.10.06, 13:52 Tekst i warstwa muzyczna piosenki "Gdziekolwiek" są komentarzem do tego, jakże smutnego wydarzenia. dziękuje Panie Marku, za to, że mogłam kształtować swoją wrażliwość w oparciu o wyśpiewane strofy. Za wrażliwość i ciepło i muzykę, która zawsze będzie przy mnie. Pamięć jest wieczna i wierna. Pamiętajmy! ["][*] Odpowiedz Link Zgłoś
i.k Re: Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie.. 09.10.06, 21:49 Do zobaczenia Panie Marku.....już niedługo..... [']['][']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
reszkaa Re: Marek Grechuta....nie żyje (*) 09.10.06, 13:42 [*] Niech spoczywa w pokoju, Amen Odpowiedz Link Zgłoś