Dodaj do ulubionych

Georg Walker Bush:"miałem problem alkoholowy"

IP: *.multicon.pl 20.03.03, 22:13
Metodysta , prezydent USA o sobie : " Wiecie przeciez,że miałem problem
alkoholowy. Gdyby wszystko potoczyło się dawnym trybem , siedziałbym teraz w
jakims barze w Teksasie , a nie w Gabinecie Owalnym. Jest tylko jeden powód,
dla którego jestem teraz w Białym Domu : odnalazłem Boga ". Bush bardzo
rzadko wspomina ten okres gdy był alkoholikiem. Uwaza on Jezusa za
najważniejszego filozofa wszech czasów, ponieważ to on pomógł mu zerwac z
alkoholem . Jak mówi jego współpracownik : "On jest przeświadczony,że Bóg do
niego przemawia". (tyg.Forum)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kapitalizm Kaput Diabelskie duo IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.03.03, 22:56
      Poczekajcie na komentarz Kagana.
    • Gość: babariba "na głodzie" jest s....syn IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 23:17
      a to co wyprawia najlepszym dowodem. Do AA go zapisać!!!
      Gość portalu: jan napisał(a):

> Metodysta , prezydent USA o sobie : " Wiecie przeciez,że miałem problem
      > alkoholowy. Gdyby wszystko potoczyło się dawnym trybem , siedziałbym teraz w
      > jakims barze w Teksasie , a nie w Gabinecie Owalnym. Jest tylko jeden powód,
      > dla którego jestem teraz w Białym Domu : odnalazłem Boga ". Bush bardzo
      > rzadko wspomina ten okres gdy był alkoholikiem. Uwaza on Jezusa za
      > najważniejszego filozofa wszech czasów, ponieważ to on pomógł mu zerwac z
      > alkoholem . Jak mówi jego współpracownik : "On jest przeświadczony,że Bóg do
      > niego przemawia". (tyg.Forum)
      • Gość: jan Re: 'na głodzie' jest s....syn IP: *.multicon.pl 20.03.03, 23:43
        Szkodzą jemu % i precelki.
      • Gość: babariba się s....syn nie przykładał na mityngach AA IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 00:35
        Metodysta , prezydent USA o sobie : " Wiecie przeciez,że miałem problem alkoholowy. Gdyby wszystko potoczyło się dawnym trybem , siedziałbym teraz w jakims barze w Teksasie , a nie w Gabinecie Owalnym. Jest tylko jeden powód, dla którego jestem teraz w Białym Domu : odnalazłem Boga ".
        Bush bardzo rzadko wspomina ten okres gdy był alkoholikiem.

gdyby był pilny, wiedziałby, że alkoholikiem się być nie przestaje. Można być alkoholikiem niepijącym co najwyżej. Czego wszystkim życzę :)))

Uwaza on Jezusa za najważniejszego filozofa wszech czasów, ponieważ to on pomógł mu zerwac z alkoholem . Jak mówi jego współpracownik : "On jest przeświadczony,że Bóg niego przemawia". (tyg.Forum)
        • Gość: jan Re: się s....syn nie przykładał na mityngach AA IP: *.multicon.pl 21.03.03, 08:38
          Gość portalu: babariba napisał(a):

> Metodysta , prezydent USA o sobie : " Wiecie przeciez,że miałem problem
          alkohol
          > owy. Gdyby wszystko potoczyło się dawnym trybem , siedziałbym teraz w
          jakims
          > barze w Teksasie , a nie w Gabinecie Owalnym. Jest tylko jeden powód, dla
          które
          > go jestem teraz w Białym Domu : odnalazłem Boga ".
          > Bush bardzo rzadko wspomina ten okres gdy był alkoholikiem.
          > *********************************************
          >
          > gdyby był pilny, wiedziałby, że alkoholikiem się być nie przestaje. Można
          być a
          > lkoholikiem niepijącym co najwyżej. Czego wszystkim życzę :)))
          >
          > **********************************************
          > Uwaza on Jezusa za najważniejszego filozofa wszech czasów, ponieważ to on
          pomó
          > gł mu zerwac z alkoholem . Jak mówi jego współpracownik : "On jest
          przeświadcz
          > ony,że Bóg niego przemawia". (tyg.Forum)
          -------------------------------------------------------------------------------
          - Ciekawa była tez sprawa z tymi precelkami które Bush zajadał będąc na swojej
          farmie w Teksasie.Rano ochroniarze znależli jego posiniaczonego na twarzy.
          Mówił że zakrztusił się precelkami,stracil przytomnosć,przewrócił się itd.
          Tłumaczenie przeczkolaczka złapanego na czymś brzydkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka