verbaveritatis Re: "Radio Maryja będzie zniszczone"- 13.10.06, 19:12 Według pos. Anny Sobeckiej (Ruch Ludowo-Narodowy), Roman Giertych miał powiedział jej w prywatnej rozmowie, że Radio Maryja będzie zniszczone. Posłanka ujawniła to w czwartek na antenie tego radia. Giertych oświadczył, że jest to informacja kłamliwa. Dosłownie - relacjonowała Sobecka - powiedział że będzie zniszczone Radio Maryja. I to jest porażająca informacja. Ja, przepraszam bardzo, nigdy się nie dzielę publicznie rozmowami prywatnymi, ale ponieważ wiele serca włożyliśmy, żeby to radio rozwijało się, to nie mogę milczeć - mówiła posłanka. To jest próba odebrania dobrego imienia, skłócenia nas, a może te kłamstwa są wliczone w niszczenie Radia Maryja. Ja tylko jeszcze raz powtarzam: bardzo poważne były działania lidera, tego lidera... Bardzo poważne działania, dokumenty mam. Ja o tym milczałem, ale to jest prawda i ja będę nawoływał do opamiętania się i do działania dla ojczyzny(...). Mi słów nie staje. Takie działania były już, wiem, mam na to dokumenty - tak zareagował szef Radia Maryja, ojciec Tadeusz Rydzyk. (Wg WP). Ciekawe...Giertych kiedys wszedł do Sejmu dzieki poparciu rydzyjka. Przedtem tylko na antenie RM byl znany! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Mało to wiarygodne... 13.10.06, 19:17 ..żeby Giertych z takimi pomysłami (jezeliby je miał) zwierzał się takiej osobie jak Sobecka. Na aż takiego idiotę nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Mało to wiarygodne... 13.10.06, 19:18 Podważasz wiarygodność Pani Ani? Osoby tak uduchowionej? A fe, nieładnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
indris Duchowość ? 13.10.06, 19:43 Ta osoba kojarzy mi się raczej z upiorem niż z duchem. Odpowiedz Link Zgłoś
bog.i.ojczyzna Re: "Radio Maryja będzie zniszczone"- 13.10.06, 19:42 Jezeli ludzie zaczna analizowac to co sluchaja i stosowac sie do tych slow Polska bedzie mlekiem i miodem zalana A to co mowi Gertych to takich popaprancow jak on trzeba leczyc leczyc i jeszcze raz leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
proktolog [...] 13.10.06, 19:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Roman Ojca Dyrektora na ubitą ziemię? 13.10.06, 19:21 Różańcami się poczną okładać.... Będzie odpust zupełny. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Roman jestem z toba 13.10.06, 19:22 Czas zlikwidowac ta niebezpieczna sekte. P.S. A co konus i maciora na to? Komu beda dziekowac za wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: "Radio Maryja będzie zniszczone"- 13.10.06, 19:35 ta to koniu lezy i kwiczy Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: "Radio Maryja będzie zniszczone"- 13.10.06, 19:36 Coś za dużo polityki ostatnio wśród klechów, zonaczymy, co się bedzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Re: "Radio Maryja będzie zniszczone"- 13.10.06, 19:38 Gdyby to była prawda, to chyba najmądrzejsza rzecz, którą koniowi udało się powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: "Radio Maryja będzie zniszczone"- 13.10.06, 19:43 kaczy.pisiorek napisał: > Gdyby to była prawda, to chyba najmądrzejsza rzecz, którą koniowi udało się > powiedzieć. Zeby tak jeszcze przeszedl do czynow :) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: "Radio Maryja będzie zniszczone"- 13.10.06, 19:41 Zapominasz o ekspose jarosława Kaczyńskiego. Przecież Kościoiłowi nie może się stać krzywda. A taką będzie każde zamknięcie wora budżetowego dla Kościołas nie mówiąc o jakichkolwiek działaniach przeciwko św. o. Rydzykowi ;(( W końcu nie Rydzyk w tym państwie odpowiadał za nie stawienie się u prokuratora, ale prokurator za śmialość wezwania Rydzyka ;)) Liczysz na dalszą rozrywkę w Kaczolandzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot E tam. Sobecka najadła się za dużo żyta... 13.10.06, 19:43 ... i bełkocze trzy po trzy Giertych nigdy nie powie złego słowa na sekciarskiego współkoalicjanta Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: E tam. Sobecka najadła się za dużo żyta... 13.10.06, 20:58 Jak się kłócą, to o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś