indris 21.10.06, 19:29 Pani HGW odeszła ze stanowiska prezesa NBP dla zagranicznej fuchy. Gdyby została prezydentem Warszawy, jaka jest pewność, że nie odejdzie na inną fuchę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.bella.iza Re: Chałturzystka HGW 21.10.06, 20:01 indris napisał: > Pani HGW odeszła ze stanowiska prezesa NBP dla zagranicznej fuchy. Kłamiesz. "Po zakończeniu kadencji w NBP została w 2001 roku wiceprezesem Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju z siedzibą w Londynie (była pierwszym prezesem EBOiR pochodzącym z kraju postkomunistycznego)." ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=32521 Odpowiedz Link Zgłoś
pandada co jest fajnego w HGW 21.10.06, 20:04 poza tym, że jest członkinią PO i dewotką? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: co jest fajnego w HGW 21.10.06, 20:05 pandada napisał: > poza tym, że jest członkinią PO i dewotką? Nie nalezy do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: co jest fajnego w HGW 21.10.06, 20:07 to się zawiera już w należeniu do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: co jest fajnego w HGW 21.10.06, 22:02 pandada napisał: > to się zawiera już w należeniu do PO Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza co jest fajne w/g pandady? 21.10.06, 20:08 Fajne jest bycie dewotem i bycie w PO:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada chodziło mi o twoje zdanie 21.10.06, 20:21 i troszkę zanęciłem. Moim zdaniem ma fajny makijaż i uśmiech porcelanowej laleczki. Podoba mi się także jej maniera wokalna. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: chodziło mi o twoje zdanie 21.10.06, 20:30 Moim zdaniem ma fajny makijaż i uśmiech porcelanowej laleczki. Podoba mi się > także jej maniera wokalna. ma fajny makijaz? Zwariowałes, wyglada jak trup w dodatku bez makijazu. ma usmiech procelanowej laleczki? Zwariowałes ? Kiedy sie usmiecha (?) można juz nie zasnąc.Budzi strach! Poza tym ma głos podobny do kóz lub owiec pasących sie na Podhalu. Nie chcemy takiego Prezydenta Warszaway. I najwazniejsze.Kiedy jej zaproponują troche lepszą posade ,rzucia wszystko w diabły. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: chodziło mi o twoje zdanie 21.10.06, 20:32 omar1 napisał: > Nie chcemy takiego Prezydenta Warszaway. > To nie głosujcie na nią omar z jedynką:) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: chodziło mi o twoje zdanie 21.10.06, 23:05 omar1 napisał: > Nie chcemy takiego Prezydenta Warszaway. Mozecie sobie chcieć czy nie chcieć. Wy wybieracie sobie mera Bagdadu czy innego Bejrutu, co was obchodzi Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: chodziło mi o twoje zdanie 21.10.06, 20:39 pandada napisał: > i troszkę zanęciłem. > > Moim zdaniem ma fajny makijaż i uśmiech porcelanowej laleczki. Podoba mi się > także jej maniera wokalna. Wszystkie cechy, które przypisujesz Gronkiewicz-Waltz nie mają żadnego znaczenia dla jej kandydatury na prezydenta Warszawy. Prezydent stolicy nie ma być fajny, ładny czy medialny. Ma być mądry, umieć zarządzać dużym i skomplikowanym mechanizmem i być uczciwym. Te cechy pani profesor według mnie posiada. Marcinkiewicz przy niej to mały neptek, Borowski zas mógłby być conajwyżej jej asystentem. Mam nadzieję, że dogrywka II tury rozegra się między Gronkiewicz i Borowskim. Jak narazie Kazio spadł na drugie miejsce w sondażach:) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada no jak tam sobie chcesz 21.10.06, 20:46 ja uważam, że Borowski ma dużo szersze horyzonty niż HGW i zdecydowanie większe doświadczenie polityczne. Ja nie jestem Warszawiakiem, nie wybieram się, więc jest to dla mnie sprawa mało istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
tuja.tajos Re: Chałturzystka HGW 21.10.06, 20:18 indris napisał: > > > Pani HGW odeszła ze stanowiska prezesa NBP dla zagranicznej fuchy. > > Kłamiesz. > > "Po zakończeniu kadencji w NBP została w 2001 roku wiceprezesem Europejskiego > Banku Odbudowy i Rozwoju z siedzibą w Londynie (była pierwszym prezesem EBOiR > pochodzącym z kraju postkomunistycznego)." Skoro prezesem została 1992 a kadencja prezesa trwa 6 lat to kto kłamie? Co się stało z trzema brakującymi latami tuja Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Chałturzystka HGW 21.10.06, 20:29 tuja.tajos napisał: > Skoro prezesem została 1992 a kadencja prezesa trwa 6 lat to kto kłamie? > Co się stało z trzema brakującymi latami > Skoro nie wiesz co to jest wyszukiwarka internetowa, to śpieszę z wyjaśnieniem. W środku drugiej, sześcioletniej kadencji ustąpiła dobrowolnie, żeby startowąc w wyborach prezydenckich. Pozostała jednak w latch 1998–2000 przewodniczącą Rady Polityki Pieniężnej i po zakończeniu kadencji przewodniczącej RPP została prezesem EBOiR. www.nbp.pl/home.aspx?f=onbp/organizacja/rada_1_kadencja/gronkiewicz_waltz.html ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=32521 Odpowiedz Link Zgłoś
tuja.tajos Re: Chałturzystka HGW 21.10.06, 20:39 W środku drugiej, sześcioletniej kadencji ustąpiła dobrowolnie, żeby startowąc > w > wyborach prezydenckich. Pozostała jednak w latch 1998–2000 przewodniczącą > Rady > Polityki Pieniężnej i po zakończeniu kadencji przewodniczącej RPP została > prezesem EBOiR. > > www.nbp.pl/home.aspx?f=onbp/organizacja/rada_1_kadencja/gronkiewicz_waltz.html Cytat z twojego linku: W grudnia 2000 r. Hanna Gronkiewicz - Waltz przestała pełnić funkcję Prezesa Narodowego Banku Polskiego w związku z powołaniem na stanowisko wiceprezesa Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju w Londynie. Jesteś jakś głupia czy co tuja Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Chałturzystka HGW 21.10.06, 20:41 tuja.tajos napisał: > > Cytat z twojego linku: > > W grudnia 2000 r. Hanna Gronkiewicz - Waltz przestała pełnić funkcję Prezesa > Narodowego Banku Polskiego w związku z powołaniem na stanowisko wiceprezesa > Europejskiego Banku Odbudowy i Rozwoju w Londynie. > > Jesteś jakś głupia czy co > > tuja Jestem taka głupia jak ty mądra i grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Chałturzystka HGW 21.10.06, 20:50 tuja.tajos napisał: > No to bardzo > > tuja "skromność - skarb dziewczęcia" :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Kłamiesz albo jesteś ignorantką 21.10.06, 20:24 HGW NIE zakończyła kadencji. ZREZYGNIOWAŁA ze stanowiska prZED upłóywem kadencji. Do sprawdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Kłamiesz albo jesteś ignorantem 21.10.06, 20:31 indris napisał: > HGW NIE zakończyła kadencji. ZREZYGNIOWAŁA ze stanowiska prZED upłóywem > kadencji. Do sprawdzenia. Napisałes, że zrezygnowała z fotela prezesa NBP dla fotela prezesa EBOiR. A to jest kłamstwo. Dalsze wyjaśnienia masz w moim poscie wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
cruq Pigi vel Dosia jest głupia jak but 21.10.06, 20:22 i na pewno nie odejdzie. Spokojna twoja szypuła/ Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio Trafiła jej sie fucha za granicą. 21.10.06, 20:28 Ponoć nawet samochód bez żadnych opłat udało jej się sprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza a pisur powinnien wisieć w kiblu:) 21.10.06, 20:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50724923&a=50729885 Odpowiedz Link Zgłoś
palnick W Irlandii poszukują bufetowych, HGW może mieć 21.10.06, 20:47 dylemat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: W Irlandii poszukują bufetowych, HGW może mie 21.10.06, 20:51 palnick napisał: > dylemat :-) > A co - potrzebujesz od niej referencji? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza chałturzyści L. Kaczyński i K. Marcinkiewicz 21.10.06, 21:02 indris napisał: > Pani HGW odeszła ze stanowiska prezesa NBP dla zagranicznej fuchy. Gdyby > została prezydentem Warszawy, jaka jest pewność, że nie odejdzie na inną > fuchę ? Kaczyński odszedł ze stanowiska pezydenta Warszawy dla fuchy prezydenta Polski, a Marcinkiewicz odszedł ze stanowiska premiera Polski i zrezygnowal z mandatu posła dla fuchy p.o. prezydenta Warszawy. Jaka jest pewność, że nie odejdą z obecnie zajmowanych stanowisk dla innych fuch? Przy okazji - uważam, że osoby wybrane na określone kadencje nie powinny same rezygnować z pełnienia powierzonych im w wyborach obowiązków. Szczególnie jeśli zostały wybrane w wyborach powszechnych. Moim zdaniem to powinno im być prawem zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: HGW nie wygra w Warszawie 21.10.06, 22:10 więc taka jest pewność :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Kazio z Gorzowa nie wygra w Warszawie 21.10.06, 22:43 pralinka.pralinka napisała: > więc taka jest pewność :) Pewność w kwestii wyborów będzie po nich a nie przed nimi. Jednak niektóre wyniki można przewidzieć z dużym prawdopodobieństwem, np. w Warszawie wystarczy zsumować deklarowane popracie dla Gronkiewicz i Borowskiego, a następnie porównać z deklarowanym poparciem dla Kazia. Kazio marnie wygląda po takim porównaniu. I nie licz na to, że w II turze zwolennicy Borowskiego poprą lalusia z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kazio z Gorzowa nie wygra w Warszawie 21.10.06, 22:53 dla warszawy wybor jest prosty HGW czy matolkiewicz ( inni nie maja praktycznie szans) i tutaj nie ma sie nad czym zastanawiac . glosujac na kandydatow o mniejszych szansach na wybor (2,3,4 itp poz) oddajesz praktycznie glos na kazia nikodema dyzme Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kazio z Gorzowa nie wygra w Warszawie 21.10.06, 23:28 karbat napisał: > dla warszawy wybor jest prosty HGW czy matolkiewicz ( inni nie maja praktycznie > > szans) i tutaj nie ma sie nad czym zastanawiac . > > glosujac na kandydatow o mniejszych szansach na wybor (2,3,4 itp poz) oddajesz > praktycznie glos na kazia nikodema dyzme Nie zgadzam się z Twoja opinią - Borowski, który jest na razie na trezciej pozycji to również całkiem poważny kandydat. Głosy oddane na niego w I turze przejdą na HGW w II turze. Odpowiedz Link Zgłoś