l.george.l 26.10.06, 23:19 Taki był wynik sondy w programie Lisa. DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejzb Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 26.10.06, 23:20 I jakie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 27.10.06, 13:28 andrzejzb napisał: > I jakie wnioski? Że przez następne cztery lata Kaczyńskiemu może jeszcze trochę spaść ( ale nie dużo bo tylko 8% ) albo znacznie wzrosnąć ( aż o 98%). Także ma olbrzymie możliwości wzrostu i malutkie spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: 92%piszących puszcza bąki 27.10.06, 16:52 zresztą Lis też,byłeś kiedyś na lisiej farmie,smród jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 28.10.06, 10:03 Oczekiwania są zazwyczaj inne niż faktyczne potrzeby państwa więc tego rodzaju demagogią nie ma się W OGÓLE co przejmować. Kiedy mam zapłacić komorne to je płacę i mam gdzieś to, że 100% moich dzieci wolałoby, abym te pieniądze przeznaczył na cukierki, zabawki i wesołe miasteczko... Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 29.10.06, 12:48 andrzejzb napisał: > Oczekiwania są zazwyczaj inne niż faktyczne potrzeby państwa więc tego rodzaju > demagogią nie ma się W OGÓLE co przejmować. Kiedy mam zapłacić komorne to je > płacę i mam gdzieś to, że 100% moich dzieci wolałoby, abym te pieniądze > przeznaczył na cukierki, zabawki i wesołe miasteczko... Nie wiem co wynik sondażu telewizyjnego ma wspólnego z demagogią. Taki jest wynik i już. MOżna się nim przejmować lub nie ale on jest! Mam podobne zdanie jeżeli chodzi o sondaże że nie trzeba się nimi przejmować tylko robić to co się uważa za słuszne. Najlepszym przykładem jest to że zawsze popierałem Balcerowicza chociaż wiadomo jakie miał sondaże. Problem jednak w tym, że tym razem jak rzadko kiedy jestem wśród tych 92%. Po prostu wogóle nie widzę klarownej polityki prezydenta. Widzę tylko małość, skrytość, mściwość, zaciśnięte zęby, partykularne interesy grupy partyjnej i niekomunikatywność. Żadnej sensownej polityki zagranicznej, inicjatywy politycznej w kraju na rzecz konstruktywnego współdziałania różnych sił politycznych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: A ty ja choc rozumiesz? 29.10.06, 13:20 Bo tak na prawde u nas nic sie nie mowi na temat polskiej polityki zagranicznej...a jest wart..bo cel i sen jest widoczny. Kwasniewski wobec Kaczynskiego to byl pajac...on nie negocjowal on wszystko przyjmowal majac nadzieje na kariere w UE lub ONZ...Kaczynski mozesz byc pewny bedzie odgrywal w UE coraz wieksza role...bo on wie czego chce , jest przewidywalny...i dazy do celu...a ze jest to nie na reke niektorym...coz tak juz jest w polityce zagrancznej. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: A ty ja choc rozumiesz? 29.10.06, 14:04 Kaczynski bedzie odgrywal w UE coraz wieksza role...bo on wie czego chce , jest przewidywalny...i dazy do celu...a Już odgrywa rolę największego pajaca. Wie czego chce - dokladnie tego, czego jego ważneijszy brat. Jest przewidywalny - robi doklądnie to, czego oczekuje od niego brat. I dazy do celu - którym jest utrzymanie PiS przy korycie. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: A ty ja choc rozumiesz? 29.10.06, 17:46 ossey napisał: > Bo tak na prawde u nas nic sie nie mowi na temat polskiej polityki > zagranicznej...a jest wart..bo cel i sen jest widoczny. Kwasniewski wobec > Kaczynskiego to byl pajac...on nie negocjowal on wszystko przyjmowal majac > nadzieje na kariere w UE lub ONZ...Kaczynski mozesz byc pewny bedzie odgrywal w > UE coraz wieksza role...bo on wie czego chce , jest przewidywalny...i dazy do > celu...a ze jest to nie na reke niektorym...coz tak juz jest w polityce zagranc > znej. Odgrywa już duuużą rolę. Ostatnio jako jedyny na spędzie UE przeciwstawił się samodzielnie Putinowi. Wszyscy go chwalili że taki odważny i tylko ON się przeciwstwił otwarcie polityce Putina a pozostali liderzy Unii nie byli w stanie. Wiesz co to jest? to jest lekceważąca dyplomatyczna kpina z naszego Prezydenta w wykonianiu liderów Unii, że jest taki niezbyt rozsądny aby otwarcie atakować Putina. Putin jak Kaczyński jest pamiętliwy i na pewno wykorzysta ten nikomu nie potrzebny atak na jego osobę. Tak działa rozsądny Prezydent RP? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A ty ja choc rozumiesz? 29.10.06, 19:22 ossey napisał: > Bo tak na prawde u nas nic sie nie mowi na temat polskiej polityki > zagranicznej...a jest wart..bo cel i sen jest widoczny. Kwasniewski wobec > Kaczynskiego to byl pajac...on nie negocjowal on wszystko przyjmowal majac > nadzieje na kariere w UE lub ONZ...Kaczynski mozesz byc pewny bedzie odgrywal w > UE coraz wieksza role...bo on wie czego chce , jest przewidywalny...i dazy do > celu...a ze jest to nie na reke niektorym...coz tak juz jest w polityce zagranc > znej. Świetna teoria... świetna - bez dwóch zdań.... Co do Kwaśniewskiego, masz stukrotnie rację - facio 10 lat był przy nadziei.... Głowę stawiam przeciwko półgłówkom, że drugą kadencją wygrał tylko po to, zeby dalej mieć nadzieję... A "pan prezydęt" aktualny... nie wygrał na polecenie partyjne - o nie! Tak z głupia frant palnął sobie: panie prezesie (do brata tak, i to bliźniaka), melduję o wykonaniu zadania... Po czym, przy pierwszej okazji"twardej polityki zagranicznej", wziął się i zesrał.... Wiemy skąd inąd, że w planach ma jeszcze niejedno i - jak on to lubi: tak mu dopomóż bóg... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 29.10.06, 19:15 devegas napisał: > Widzę tylko małość, skrytość, mściwość, zaciśnięte zęby, partykularne interesy > grupy partyjnej i niekomunikatywność. > Żadnej sensownej polityki zagranicznej, inicjatywy politycznej w kraju na rzecz > konstruktywnego współdziałania różnych sił politycznych itp. I jeszcze.... niewykształcone zwieracze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Donek miał koło 50 % 26.10.06, 23:20 l.george.l napisał: > Taki był wynik sondy w programie Lisa. > DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Taka miernota tylko 50%? 26.10.06, 23:21 Jak to świadczy o dyspeptyku? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To tendencyjny wynik !!!! ;))) _____nt 26.10.06, 23:21 l.george.l napisał: > Taki był wynik sondy w programie Lisa. > DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Te sondaże chyba faktycznie były... 26.10.06, 23:23 ...zmanipulowane ;) P.S. Andrew Gołota polskiej polityki zapewnił, że nie myśli o powrocie do polityki; podejrzewam, że wkrótce jednak ulegnie prośbom tysięcy niezrażonych wielbicieli... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 26.10.06, 23:26 w wiezieniach ten sondaz robili ? Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 27.10.06, 13:32 wesoly.elektron napisała: > w wiezieniach ten sondaz robili ? Myślisz że już 92% narodu siedzi? Patrz jak propaganda walki z korupcją i układami jest skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 150% ? Tak to tylko u Kaczora. _____nt 26.10.06, 23:48 frank_drebin napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin "Jak dla telewizji powiem 500", ale i tak nie zro- 26.10.06, 23:51 zumiesz tego cytatu za mlody jestes. A widac od czasow jak Smolen zapodal ten tekst w telewizjach czy to tzw. publicznych czy to prywatnych nic sie zmienilo. Zawsze nasze musi byc na wierzchu ;) snajper55 napisał: > frank_drebin napisał: > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
husyta 92% społeczeństw stoi tam gdzie stało ZOMO 27.10.06, 00:04 l.george.l napisał: > Taki był wynik sondy w programie Lisa. > DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!! Jak to komentuje PiSowska wyrocznia? Publiczność była nieobiektywna? Społeczeństwo stoi tam gdzie stało ZOMO? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 92% społeczeństw stoi tam gdzie stało ZOMO 27.10.06, 08:31 husyta napisał: > Jak to komentuje PiSowska wyrocznia? Publiczność była nieobiektywna? > Społeczeństwo stoi tam gdzie stało ZOMO? To jest przypadkowe społeczeństwo i przy pierwszej okazji zostanie wymienione na nowe, lepsze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
luber25 Re: Takie poparcia !!!!!!!!!!! 27.10.06, 08:01 To trzeba przypominać przez tydzień ! Aż 8 % !!!! Czy ktoś z czołowych postaci (premier, prezydent) pobije ten rekord ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Takie poparcia !!!!!!!!!!! 27.10.06, 08:32 luber25 napisała: > To trzeba przypominać przez tydzień ! Aż 8 % !!!! Czy ktoś z czołowych postaci > (premier, prezydent) pobije ten rekord ? Giertych ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: w TV TRWAM byłoby na odwrót 27.10.06, 08:34 Publika Lisa to przeciwieństwo moherowców, którzy wybrali i popierają nadal Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: 8 %-towy 27.10.06, 13:38 Bo 8% to prawdziwi Polacy, reszta to ZOMO, agenci, TW, OZI, ludzie z układu, postkomuchy i lewaki. Dla tych 8% warto zmnieniać Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 8 %-towy 29.10.06, 20:35 devegas napisał: > Bo 8% to prawdziwi Polacy, reszta to ZOMO, agenci, TW, OZI, ludzie z układu,po > stkomuchy i lewaki. Dla tych 8% warto zmnieniać Polskę. Te 8% będzie się kolonować i... będą ich miliony. ;))) www.youtube.com/watch?v=KpgckNHLyXg S. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ja akceptuję (ale nie oglądam programów p. Lisa ) 27.10.06, 13:35 l.george.l napisał: > Taki był wynik sondy w programie Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: ja akceptuję (ale nie oglądam programów p. Li 27.10.06, 13:41 w11mil napisała: > l.george.l napisał: > > Taki był wynik sondy w programie Lisa. A ciekawe czy w TRWAM robią takie sondaże? A jak robią to pamiętasz jakie są tam wyniki? Ja niestety nie oglądam TRWAM:(. Odpowiedz Link Zgłoś
luber25 Re: ja nie oglądam programów Trwam 27.10.06, 15:22 - ...ale gdyby zrobili sondaż, to Kwach pewnie miałby więcej. No cóż; mamy ośmio-procentowego prezydenta - to chyba tyle co jabol vel sikacz ? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 27.10.06, 16:55 l.george.l napisał: > Taki był wynik sondy w programie Lisa. > DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!! Kaczor sie zalamie, uklad sie wzmocnil. Niestety kaczor nie wyciagnie z tego zadnych wnioskow, to nie on jest zly, zly jest otaczajacy go swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Mamrotek się spłakusiał ! 28.10.06, 10:18 Chamstwo ! Jak można tak męczyć Naszego Pana Najjasniejszego ?!!! A Szczygło to takiej sraczki z nerwów dostał, że do dziś siedzi w kiblu ! Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Mamrotek się spłakusiał ! 29.10.06, 20:13 henryk.kowalski napisał: > Chamstwo ! > Jak można tak męczyć Naszego Pana Najjasniejszego ?!!! > A Szczygło to takiej sraczki z nerwów dostał, że do dziś siedzi w kiblu ! To nie z nerwów, pewnie zjadł to samo co Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 29.10.06, 20:12 douglasmclloyd napisał: > l.george.l napisał: > > > Taki był wynik sondy w programie Lisa. > > DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!! > > Kaczor sie zalamie, uklad sie wzmocnil. Niestety kaczor nie wyciagnie z tego > zadnych wnioskow, to nie on jest zly, zly jest otaczajacy go swiat. Dokładnie, jeszcze bardziej się najeży, zamknie w sobie i zacznie coś syczeć przez zaciśnięte zęby. To nie dobrze że tak reaguje bo Prezydent powinien mieć pewność siebie i racji które prezentuje a na tym odcinku koń jaki jest wszyscy widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 A kto się w Polsacie wyłamał, powinno być 100%. 29.10.06, 18:29 Czy dojdzie do zwolnień łamiących jednomyślność?. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdollnienty ja akceptuję 29.10.06, 18:35 polityke i jego tez. Jest dobry, a nawet lepszy ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Czyli wyborcy Kaczora nie oglądają programu Lisa 29.10.06, 18:38 Statystyka zapewne jest w porządku (po co miałby Lis fałszować zliczenia jakiegoś telefonu?), więc wniosek oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Polsat powinno to dać do myślenia 29.10.06, 18:42 ukos napisał: > Statystyka zapewne jest w porządku (po co miałby Lis fałszować zliczenia > jakiegoś telefonu?), więc wniosek oczywisty. Taki wynik to raczej powód do zmartwienia dla Polsatu - świadczy o ograniczonym zasięgu stacji. Podobne wyniki można uzyskać chyba jeszcze tylko w TV Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Polsat powinno to dać do myślenia 29.10.06, 20:09 ukos napisał: > ukos napisał: > > > Statystyka zapewne jest w porządku (po co miałby Lis fałszować zliczenia > > jakiegoś telefonu?), więc wniosek oczywisty. > > Taki wynik to raczej powód do zmartwienia dla Polsatu - świadczy o ograniczonym > > zasięgu stacji. Podobne wyniki można uzyskać chyba jeszcze tylko w TV Trwam. Faktycznie , taki wynik to zmartwienie dla Polsatu bo koncesje trzeba przedłużać a Rada może spojrzeć krytycznym okiem na to zagadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 W moim sondażu 99% twierdzi że Lis ... 29.10.06, 18:41 W moim sondażu 99% twierdzi że Lis powinien zrezygnować z dziennikarstwa. 1%- wstrzymał mocz. Odpowiedz Link Zgłoś
sesil44 Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 29.10.06, 18:45 Jakie są wyniki akceptacji Lisa w TV Plwam? (płepłaszam ałe nie wymawiam niektóych łiteł). Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Z czego 99% nie wie o co chodzi, poza tym że 29.10.06, 19:09 można dołożyć Kaczorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Mamrotek się spłakusiał ! 29.10.06, 20:01 A Bulgotek znowu się spocił i capił. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Jacy widzowie - taka ankieta (sonda). 29.10.06, 20:50 Niech Lis i vin Thusek dalej się cieszą i juz drukują bilety na wieczór wyborczy z 150 % zwycięstwem PO - a co się szczypać? co tam 99 % kiedy mozna powiedziec to już 150 %! Problem Lisa i Tuska jest inny - to czy przy ponownych wyborach naród nie przeczyta sondaży i czy znowu nie zagłosuje po swojemu a nie na "ynletygentynych inaczej" zw. takżw wykształciuchami:)) Wtedy nic tylko prosić Ericę zza Odry o przyjacielską interwencję! Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Jacy widzowie - taka ankieta (sonda). 29.10.06, 20:59 Jak narodowi znowu ktoś w mózgach namiesza to zagłosują pewnie po swojemu. Ale być może naród się uczy i wyciąga wnioski i jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Jacy widzowie - taka ankieta (sonda). 29.10.06, 21:17 Dziwna twoja wypowiedz? 1.Twierdzisz, że poprzednio: "ktoś w mózgach namieszał to (naród) zagłosował (...) po swojemu" 2.Teraz masz nadzieję, że "naród się uczy i wyciąga wnioski i jestem dobrej myśli." Czyli co, że zagłosuje na twoich pupilków czyli... nie po swojemu? Jeśli jesteś sympatykiem PO to taką logiką... demaskujesz PO i szkodzisz PO - mi to zwisa, ale czy jesteś swiadom tego co próbujesz udowodnić?:)) Głosowanie na PO jest głosowanie dla narodu... nie po swojemu czyli dobre dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Na PiS głosowało 10,5% uprawnionych, trochę spadło 29.10.06, 21:34 8% to całkiem nieźle, powyżej 5% progu... Współczuję, to trudno chyba sprawować władzę przy tak niskiej aprobacie... Miło, że choć brat i rodzina... Bo na kolegów z "S" coraz trudniej dziś liczyć... Tak se myśle. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Jacy widzowie - taka ankieta (sonda). 29.10.06, 21:41 stranger.pl napisał: > Dziwna twoja wypowiedz? > > 1.Twierdzisz, że poprzednio: "ktoś w mózgach namieszał to (naród) zagłosował > (...) po swojemu" > 2.Teraz masz nadzieję, że "naród się uczy i wyciąga wnioski i jestem dobrej > myśli." > Czyli co, że zagłosuje na twoich pupilków czyli... nie po swojemu? > > Jeśli jesteś sympatykiem PO to taką logiką... demaskujesz PO i szkodzisz PO - > mi to zwisa, ale czy jesteś swiadom tego co próbujesz udowodnić?:)) Głosowanie > na PO jest głosowanie dla narodu... nie po swojemu czyli dobre dla kogo? ...po swojemu czyli da się zmanipulować. Niestety, gdyż uważam że Polacy w dużej mierze są podatni na manipulację. ........mam nadzieję, że z każdym rokiem Polacy się uczą i nie dadzą się łapać na tanie wyborcze PIS-chwyty. ..... tak PO to moje pupilki bo to jak dotychczas jedyna licząca się, rozsądna siła polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kazden.jeden Chcesz powiedzieć, że całe 8 % to coś akceptuje? 29.10.06, 22:17 To chyba niemożliwe? Taka masa luda... Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Chcesz powiedzieć, że całe 8 % to coś akceptu 29.10.06, 22:20 kazden.jeden napisał: > To chyba niemożliwe? Taka masa luda... Mnie też się wydaje, że te 8% to wielkość stanowczo zawyżona. Odpowiedz Link Zgłoś