Dodaj do ulubionych

92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńskiego

26.10.06, 23:19
Taki był wynik sondy w programie Lisa.
DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!!
Obserwuj wątek
    • andrzejzb Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 26.10.06, 23:20
      I jakie wnioski?
      • devegas Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 27.10.06, 13:28
        andrzejzb napisał:

> I jakie wnioski?

Że przez następne cztery lata Kaczyńskiemu może jeszcze trochę spaść ( ale nie dużo bo tylko 8% ) albo znacznie wzrosnąć ( aż o 98%).
        Także ma olbrzymie możliwości wzrostu i malutkie spadku.
        • kahlil Re: 92%piszących puszcza bąki 27.10.06, 16:52
          zresztą Lis też,byłeś kiedyś na lisiej farmie,smród jak cholera.
        • andrzejzb Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 28.10.06, 10:03
          Oczekiwania są zazwyczaj inne niż faktyczne potrzeby państwa więc tego rodzaju
          demagogią nie ma się W OGÓLE co przejmować. Kiedy mam zapłacić komorne to je
          płacę i mam gdzieś to, że 100% moich dzieci wolałoby, abym te pieniądze
          przeznaczył na cukierki, zabawki i wesołe miasteczko...
          • devegas Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 29.10.06, 12:48
            andrzejzb napisał:

> Oczekiwania są zazwyczaj inne niż faktyczne potrzeby państwa więc tego rodzaju
            > demagogią nie ma się W OGÓLE co przejmować. Kiedy mam zapłacić komorne to je
            > płacę i mam gdzieś to, że 100% moich dzieci wolałoby, abym te pieniądze
            > przeznaczył na cukierki, zabawki i wesołe miasteczko...

Nie wiem co wynik sondażu telewizyjnego ma wspólnego z demagogią. Taki jest wynik i już. MOżna się nim przejmować lub nie ale on jest!
            Mam podobne zdanie jeżeli chodzi o sondaże że nie trzeba się nimi przejmować tylko robić to co się uważa za słuszne. Najlepszym przykładem jest to że zawsze
            popierałem Balcerowicza chociaż wiadomo jakie miał sondaże.
            Problem jednak w tym, że tym razem jak rzadko kiedy jestem wśród tych 92%. Po prostu wogóle nie widzę klarownej polityki prezydenta.
            Widzę tylko małość, skrytość, mściwość, zaciśnięte zęby, partykularne interesy grupy partyjnej i niekomunikatywność.
            Żadnej sensownej polityki zagranicznej, inicjatywy politycznej w kraju na rzecz
            konstruktywnego współdziałania różnych sił politycznych itp.
            • ossey Re: A ty ja choc rozumiesz? 29.10.06, 13:20
              Bo tak na prawde u nas nic sie nie mowi na temat polskiej polityki
              zagranicznej...a jest wart..bo cel i sen jest widoczny. Kwasniewski wobec
              Kaczynskiego to byl pajac...on nie negocjowal on wszystko przyjmowal majac
              nadzieje na kariere w UE lub ONZ...Kaczynski mozesz byc pewny bedzie odgrywal w
              UE coraz wieksza role...bo on wie czego chce , jest przewidywalny...i dazy do
              celu...a ze jest to nie na reke niektorym...coz tak juz jest w polityce zagrancznej.
              • swoboda_t Re: A ty ja choc rozumiesz? 29.10.06, 14:04
                Kaczynski bedzie odgrywal w
                UE coraz wieksza role...bo on wie czego chce , jest przewidywalny...i dazy do
                celu...a

Już odgrywa rolę największego pajaca. Wie czego chce - dokladnie tego, czego
                jego ważneijszy brat. Jest przewidywalny - robi doklądnie to, czego oczekuje od
                niego brat. I dazy do celu - którym jest utrzymanie PiS przy korycie.
              • devegas Re: A ty ja choc rozumiesz? 29.10.06, 17:46
                ossey napisał:

> Bo tak na prawde u nas nic sie nie mowi na temat polskiej polityki
                > zagranicznej...a jest wart..bo cel i sen jest widoczny. Kwasniewski wobec
                > Kaczynskiego to byl pajac...on nie negocjowal on wszystko przyjmowal majac
                > nadzieje na kariere w UE lub ONZ...Kaczynski mozesz byc pewny bedzie odgrywal w
                > UE coraz wieksza role...bo on wie czego chce , jest przewidywalny...i dazy do
                > celu...a ze jest to nie na reke niektorym...coz tak juz jest w polityce zagranc
                > znej.
                Odgrywa już duuużą rolę. Ostatnio jako jedyny na spędzie UE przeciwstawił się
                samodzielnie Putinowi. Wszyscy go chwalili że taki odważny i tylko ON się przeciwstwił otwarcie polityce Putina a pozostali liderzy Unii nie byli w stanie.
                Wiesz co to jest? to jest lekceważąca dyplomatyczna kpina z naszego Prezydenta w wykonianiu liderów Unii, że jest taki niezbyt rozsądny aby otwarcie atakować Putina. Putin jak Kaczyński jest pamiętliwy i na pewno wykorzysta ten nikomu nie potrzebny atak na jego osobę.
                Tak działa rozsądny Prezydent RP?
              • sclavus Re: A ty ja choc rozumiesz? 29.10.06, 19:22
                ossey napisał:

> Bo tak na prawde u nas nic sie nie mowi na temat polskiej polityki
                > zagranicznej...a jest wart..bo cel i sen jest widoczny. Kwasniewski wobec
                > Kaczynskiego to byl pajac...on nie negocjowal on wszystko przyjmowal majac
                > nadzieje na kariere w UE lub ONZ...Kaczynski mozesz byc pewny bedzie odgrywal
                w
                > UE coraz wieksza role...bo on wie czego chce , jest przewidywalny...i dazy do
                > celu...a ze jest to nie na reke niektorym...coz tak juz jest w polityce
                zagranc
                > znej.

Świetna teoria... świetna - bez dwóch zdań....
                Co do Kwaśniewskiego, masz stukrotnie rację - facio 10 lat był przy nadziei....
                Głowę stawiam przeciwko półgłówkom, że drugą kadencją wygrał tylko po to, zeby
                dalej mieć nadzieję...
                A "pan prezydęt" aktualny... nie wygrał na polecenie partyjne - o nie!
                Tak z głupia frant palnął sobie: panie prezesie (do brata tak, i to bliźniaka),
                melduję o wykonaniu zadania... Po czym, przy pierwszej okazji"twardej polityki
                zagranicznej", wziął się i zesrał....
                Wiemy skąd inąd, że w planach ma jeszcze niejedno i - jak on to lubi: tak mu
                dopomóż bóg... :(((
            • sclavus Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 29.10.06, 19:15
              devegas napisał:

> Widzę tylko małość, skrytość, mściwość, zaciśnięte zęby, partykularne
              interesy
              > grupy partyjnej i niekomunikatywność.
              > Żadnej sensownej polityki zagranicznej, inicjatywy politycznej w kraju na
              rzecz
              > konstruktywnego współdziałania różnych sił politycznych itp.

I jeszcze.... niewykształcone zwieracze... :))
    • artsg Donek miał koło 50 % 26.10.06, 23:20
      l.george.l napisał:

> Taki był wynik sondy w programie Lisa.
      > DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!!
      • obraza.uczuc.religijnych Taka miernota tylko 50%? 26.10.06, 23:21
        Jak to świadczy o dyspeptyku?
    • snajper55 To tendencyjny wynik !!!! ;))) _____nt 26.10.06, 23:21
      l.george.l napisał:

• entefuhrer Te sondaże chyba faktycznie były... 26.10.06, 23:23
      ...zmanipulowane ;)

P.S. Andrew Gołota polskiej polityki zapewnił, że nie myśli o powrocie do
      polityki; podejrzewam, że wkrótce jednak ulegnie prośbom tysięcy niezrażonych
      wielbicieli... ;)
    • wesoly.elektron Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 26.10.06, 23:26
      w wiezieniach ten sondaz robili ?
      • devegas Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 27.10.06, 13:32
        wesoly.elektron napisała:

> w wiezieniach ten sondaz robili ?
        Myślisz że już 92% narodu siedzi? Patrz jak propaganda walki z korupcją i układami jest skuteczna.
    • frank_drebin Slabo - mialo byc 150% ;) 26.10.06, 23:46

• snajper55 150% ? Tak to tylko u Kaczora. _____nt 26.10.06, 23:48
        frank_drebin napisał:

>
        • frank_drebin "Jak dla telewizji powiem 500", ale i tak nie zro- 26.10.06, 23:51
          zumiesz tego cytatu za mlody jestes. A widac od czasow jak Smolen zapodal ten
          tekst w telewizjach czy to tzw. publicznych czy to prywatnych nic sie zmienilo.
          Zawsze nasze musi byc na wierzchu ;)
          snajper55 napisał:

> frank_drebin napisał:
          >
          > >
          >
          >
          • glupizydek A Lisek ile miał 27.10.06, 00:00
          • snajper55 Telewizje Ci się pomyliły. To nie TRWAM. nt 27.10.06, 08:30

• husyta 92% społeczeństw stoi tam gdzie stało ZOMO 27.10.06, 00:04
      l.george.l napisał:

Jak to komentuje PiSowska wyrocznia? Publiczność była nieobiektywna?
      Społeczeństwo stoi tam gdzie stało ZOMO?
      • snajper55 Re: 92% społeczeństw stoi tam gdzie stało ZOMO 27.10.06, 08:31
        husyta napisał:

> Jak to komentuje PiSowska wyrocznia? Publiczność była nieobiektywna?
        > Społeczeństwo stoi tam gdzie stało ZOMO?

To jest przypadkowe społeczeństwo i przy pierwszej okazji zostanie wymienione na
        nowe, lepsze.

S.
    • husyta Takie poparcia nie miał żaden z poprzedników 27.10.06, 00:43
      8 procent!
      • luber25 Re: Takie poparcia !!!!!!!!!!! 27.10.06, 08:01
        To trzeba przypominać przez tydzień ! Aż 8 % !!!! Czy ktoś z czołowych postaci
        (premier, prezydent) pobije ten rekord ?
        • snajper55 Re: Takie poparcia !!!!!!!!!!! 27.10.06, 08:32
          luber25 napisała:

> To trzeba przypominać przez tydzień ! Aż 8 % !!!! Czy ktoś z czołowych postaci
          > (premier, prezydent) pobije ten rekord ?

Giertych ?

S.
    • nonno1 Re: w TV TRWAM byłoby na odwrót 27.10.06, 08:34
      Publika Lisa to przeciwieństwo moherowców, którzy wybrali i popierają nadal
      Kaczyńskich.
    • devegas Ale pesymizm! Aż 8% akceptuje Prezydenta!!! n/t 27.10.06, 13:25
      • karbat Re: 8 %-towy 27.10.06, 13:29
        prezydent wszystkich Polakow :o
        • devegas Re: 8 %-towy 27.10.06, 13:38
          Bo 8% to prawdziwi Polacy, reszta to ZOMO, agenci, TW, OZI, ludzie z układu, postkomuchy i lewaki. Dla tych 8% warto zmnieniać Polskę.
          • snajper55 Re: 8 %-towy 29.10.06, 20:35
            devegas napisał:

> Bo 8% to prawdziwi Polacy, reszta to ZOMO, agenci, TW, OZI, ludzie z układu,po

> stkomuchy i lewaki. Dla tych 8% warto zmnieniać Polskę.

Te 8% będzie się kolonować i... będą ich miliony. ;)))

www.youtube.com/watch?v=KpgckNHLyXg

S.
    • w11mil ja akceptuję (ale nie oglądam programów p. Lisa ) 27.10.06, 13:35
      l.george.l napisał:
      • devegas Re: ja akceptuję (ale nie oglądam programów p. Li 27.10.06, 13:41
        w11mil napisała:

> l.george.l napisał:
        > > Taki był wynik sondy w programie Lisa.
        A ciekawe czy w TRWAM robią takie sondaże? A jak robią to pamiętasz jakie
        są tam wyniki?
        Ja niestety nie oglądam TRWAM:(.
        • luber25 Re: ja nie oglądam programów Trwam 27.10.06, 15:22
          - ...ale gdyby zrobili sondaż, to Kwach pewnie miałby więcej. No cóż; mamy
          ośmio-procentowego prezydenta - to chyba tyle co jabol vel sikacz ?
    • antithesis a 99.99 % akceptuje 27.10.06, 16:22
      jego polityke
    • douglasmclloyd Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 27.10.06, 16:55
      l.george.l napisał:

Kaczor sie zalamie, uklad sie wzmocnil. Niestety kaczor nie wyciagnie z tego
      zadnych wnioskow, to nie on jest zly, zly jest otaczajacy go swiat.
      • henryk.kowalski Mamrotek się spłakusiał ! 28.10.06, 10:18
        Chamstwo !
        Jak można tak męczyć Naszego Pana Najjasniejszego ?!!!
        A Szczygło to takiej sraczki z nerwów dostał, że do dziś siedzi w kiblu !
        • devegas Re: Mamrotek się spłakusiał ! 29.10.06, 20:13
          henryk.kowalski napisał:

> Chamstwo !
          > Jak można tak męczyć Naszego Pana Najjasniejszego ?!!!
          > A Szczygło to takiej sraczki z nerwów dostał, że do dziś siedzi w kiblu !

To nie z nerwów, pewnie zjadł to samo co Prezydent.
      • devegas Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 29.10.06, 20:12
        douglasmclloyd napisał:

> l.george.l napisał:
        >
        > > Taki był wynik sondy w programie Lisa.
        > > DZIEWIĘĆDZIESIĄT DWA PROCENT!!!
        >
        > Kaczor sie zalamie, uklad sie wzmocnil. Niestety kaczor nie wyciagnie z tego
        > zadnych wnioskow, to nie on jest zly, zly jest otaczajacy go swiat.

Dokładnie, jeszcze bardziej się najeży, zamknie w sobie i zacznie coś syczeć
        przez zaciśnięte zęby.
        To nie dobrze że tak reaguje bo Prezydent powinien mieć pewność siebie i racji
        które prezentuje a na tym odcinku koń jaki jest wszyscy widzą.
    • sodoma4 A kto się w Polsacie wyłamał, powinno być 100%. 29.10.06, 18:29
      Czy dojdzie do zwolnień łamiących jednomyślność?.
      • w11mil Inteligenci z miast i 29.10.06, 18:32
        • w11mil Inteligenci z miast i WSI mówia stanowczo nie! 29.10.06, 18:33
    • pierdollnienty ja akceptuję 29.10.06, 18:35
      polityke i jego tez. Jest dobry, a nawet lepszy ode mnie
    • irasiad2 ma poparcie jak Amerykanie w Iraku i Afganistanie 29.10.06, 18:36
      :)
    • ukos Czyli wyborcy Kaczora nie oglądają programu Lisa 29.10.06, 18:38
      Statystyka zapewne jest w porządku (po co miałby Lis fałszować zliczenia
      jakiegoś telefonu?), więc wniosek oczywisty.
      • ukos Polsat powinno to dać do myślenia 29.10.06, 18:42
        ukos napisał:

> Statystyka zapewne jest w porządku (po co miałby Lis fałszować zliczenia
        > jakiegoś telefonu?), więc wniosek oczywisty.

Taki wynik to raczej powód do zmartwienia dla Polsatu - świadczy o ograniczonym
        zasięgu stacji. Podobne wyniki można uzyskać chyba jeszcze tylko w TV Trwam.
        • devegas Re: Polsat powinno to dać do myślenia 29.10.06, 20:09
          ukos napisał:

> ukos napisał:
          >
          > > Statystyka zapewne jest w porządku (po co miałby Lis fałszować zliczenia
          > > jakiegoś telefonu?), więc wniosek oczywisty.
          >
          > Taki wynik to raczej powód do zmartwienia dla Polsatu - świadczy o ograniczonym
          >
          > zasięgu stacji. Podobne wyniki można uzyskać chyba jeszcze tylko w TV Trwam.

Faktycznie , taki wynik to zmartwienie dla Polsatu bo koncesje trzeba przedłużać
          a Rada może spojrzeć krytycznym okiem na to zagadnienie.
    • sodoma4 W moim sondażu 99% twierdzi że Lis ... 29.10.06, 18:41
      W moim sondażu 99% twierdzi że Lis powinien zrezygnować z dziennikarstwa.
      1%- wstrzymał mocz.
    • sesil44 Re: 92% nie akceptuje polityki prezydenta Kaczyńs 29.10.06, 18:45
      Jakie są wyniki akceptacji Lisa w TV Plwam? (płepłaszam ałe nie wymawiam
      niektóych łiteł).
    • tomek_bg Z czego 99% nie wie o co chodzi, poza tym że 29.10.06, 19:09
      można dołożyć Kaczorowi.
      • henryk.kowalski Re: Mamrotek się spłakusiał ! 29.10.06, 20:01
        A Bulgotek znowu się spocił i capił.
    • stranger.pl Jacy widzowie - taka ankieta (sonda). 29.10.06, 20:50
      Niech Lis i vin Thusek dalej się cieszą i juz drukują bilety na wieczór
      wyborczy z 150 % zwycięstwem PO - a co się szczypać? co tam 99 % kiedy mozna
      powiedziec to już 150 %!

Problem Lisa i Tuska jest inny - to czy przy ponownych wyborach naród nie
      przeczyta sondaży i czy znowu nie zagłosuje po swojemu a nie
      na "ynletygentynych inaczej" zw. takżw wykształciuchami:))

Wtedy nic tylko prosić Ericę zza Odry o przyjacielską interwencję!
      • devegas Re: Jacy widzowie - taka ankieta (sonda). 29.10.06, 20:59
        Jak narodowi znowu ktoś w mózgach namiesza to zagłosują pewnie po swojemu.
        Ale być może naród się uczy i wyciąga wnioski i jestem dobrej myśli.
        • stranger.pl Re: Jacy widzowie - taka ankieta (sonda). 29.10.06, 21:17
          Dziwna twoja wypowiedz?

1.Twierdzisz, że poprzednio: "ktoś w mózgach namieszał to (naród) zagłosował
          (...) po swojemu"
          2.Teraz masz nadzieję, że "naród się uczy i wyciąga wnioski i jestem dobrej
          myśli."
          Czyli co, że zagłosuje na twoich pupilków czyli... nie po swojemu?

Jeśli jesteś sympatykiem PO to taką logiką... demaskujesz PO i szkodzisz PO -
          mi to zwisa, ale czy jesteś swiadom tego co próbujesz udowodnić?:)) Głosowanie
          na PO jest głosowanie dla narodu... nie po swojemu czyli dobre dla kogo?
          • kum.z.antalowki Na PiS głosowało 10,5% uprawnionych, trochę spadło 29.10.06, 21:34
            8% to całkiem nieźle, powyżej 5% progu...
            Współczuję, to trudno chyba sprawować władzę przy tak niskiej aprobacie...
            Miło, że choć brat i rodzina... Bo na kolegów z "S" coraz trudniej dziś
            liczyć...
            Tak se myśle.
          • devegas Re: Jacy widzowie - taka ankieta (sonda). 29.10.06, 21:41
            stranger.pl napisał:

> Dziwna twoja wypowiedz?
            >
            > 1.Twierdzisz, że poprzednio: "ktoś w mózgach namieszał to (naród) zagłosował
            > (...) po swojemu"
            > 2.Teraz masz nadzieję, że "naród się uczy i wyciąga wnioski i jestem dobrej
            > myśli."
            > Czyli co, że zagłosuje na twoich pupilków czyli... nie po swojemu?
            >
            > Jeśli jesteś sympatykiem PO to taką logiką... demaskujesz PO i szkodzisz PO -
            > mi to zwisa, ale czy jesteś swiadom tego co próbujesz udowodnić?:)) Głosowanie
            > na PO jest głosowanie dla narodu... nie po swojemu czyli dobre dla kogo?

...po swojemu czyli da się zmanipulować. Niestety, gdyż uważam że Polacy w dużej
            mierze są podatni na manipulację.
            ........mam nadzieję, że z każdym rokiem Polacy się uczą i nie dadzą się łapać
            na tanie wyborcze PIS-chwyty.

..... tak PO to moje pupilki bo to jak dotychczas jedyna licząca się, rozsądna
            siła polityczna.
            • kazden.jeden Chcesz powiedzieć, że całe 8 % to coś akceptuje? 29.10.06, 22:17
              To chyba niemożliwe? Taka masa luda...
              • gienia.gienia Re: Chcesz powiedzieć, że całe 8 % to coś akceptu 29.10.06, 22:20
                kazden.jeden napisał:

> To chyba niemożliwe? Taka masa luda...

Mnie też się wydaje, że te 8% to wielkość stanowczo zawyżona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka