Dodaj do ulubionych

Marcinkiewicz zostnie prezydentem Warszawy.

• ofiara_spelniona Na powaznie, ale nie smiertelnie powaznie! 30.01.07, 01:56
      Marcinkiewicz zostnie prezydentem Warszawy.?
      • kum.z.antalowki Cztałem, że ma kalifikacje. Mysza pisała, że to wi 30.01.07, 02:10
        Tylko nie zapamietałem do czego on, znaczy się pan Kazio, ma te kwalifikacje.
        Ostatnio (jak go słyszałem spośród wikliny), to mówił, że przybliży Wisłę do
        Warszawy, a po praskiej stronie - to razem z panem Jarkiem (który wtedy miał
        niezłamane obie lewe ręce) zbudują takie boisko z trybunami przy peronie
        PKP "Warszawa Stadion", ze Gosiewskiemu z tą jego "Włoszczową Północ" zrobi się
        łyso i szczena opadnie...
        • ofiara_spelniona Cztałem, że ma kalifikacje, acha Nacz'tym polegają 30.01.07, 02:17
          zalety Wielkiego Czasowstrzymywacza;P

kum.z.antalowki napisał:

> Tylko nie zapamietałem do czego on, znaczy się pan Kazio, ma te kwalifikacje.
          > Ostatnio (jak go słyszałem spośród wikliny), to mówił, że przybliży Wisłę do
          > Warszawy, a po praskiej stronie - to razem z panem Jarkiem (który wtedy miał
          > niezłamane obie lewe ręce) zbudują takie boisko z trybunami przy peronie
          > PKP "Warszawa Stadion", ze Gosiewskiemu z tą jego "Włoszczową Północ" zrobi się
          >
          > łyso i szczena opadnie...
    • frau_pranajtis Zobaczymy. Ostatnio zapowiadal, ze zostanie 30.01.07, 08:38
      biznesmenem.
      • kum.z.antalowki 20 tys zł i 50 tys kredytu wziętego z PKO BP 30.01.07, 19:15
        Czyli ma: 48 lat życia za sobą, wykupione z bonifikatą mieszkanie i cóś jakby
        30-tysięczny debecik w gotóweczce.
        To, w/g frały, ZAPOWIADA, ŻE ma kwalifikacje na B I Z N E S M E N A. Zgrywus.
        Jeleni szuka?
        skocz.pl/desw
        • sisius.monachomachijski nocnnik twierdzi, że ma... 31.01.07, 02:15
          .."Jak wynika z informacji DZIENNIKA stanowisko prezesa banku PKO BP przypadnie
          byłemu premierowi Kazimierzowi Marcinkiewiczowi. Decyzja ma zapaść
          dziś. "Marcinkiewicz zostanie prezesem, choć nie wiadomo jeszcze, co z dwójką
          jego zastępców" - mówi informator DZIENNIKA związany z Ministerstwem Skarbu"..
          www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=29990
          a Gazeta że nie ma, więc kto ma racje? Gipsowy Jarek chyba. A miał być Kaziu
          zwykłym wodziryjem...nad kanałkiem...przy Gwiaździstej
    • zapijaczonyryj A ja prezesem Towarzystwa Trzezwości Transportowcó 30.01.07, 08:40
      w

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)

• ofiara_spelniona A ja prezeską Wszystkich Nieszęść Oj.Dyra Radyja 30.01.07, 21:01
        ;)
        zapijaczonyryj napisał:

> "Każdy stój na swój strój”
        • ofiara_spelniona A ja prezeską Wszystkich Nieszęść Oj.Dyra Radyja 31.01.07, 01:48
          oraz sierściucha 5-tego fanem:P

> Zeby bylo wyraznie i czytelnie powiedziane. Ha!Ha! Ha!

> ;)
          > zapijaczonyryj napisał:

> > "Każdy stój na swój strój”
          • kum.z.antalowki Jak wszystkich - to i owego brata apud homosowieta 31.01.07, 02:30
            zakały ze zgromadzenia Ojców Kolaborantów Służby Bożej HwDPiS
            • ofiara.spelniona homosia zakonnika z Gdyni na myśli macie Kumie?;) 31.01.07, 22:38
              kum.z.antalowki napisał:

> to .. owego brata apud homosowieta
              > zakały ze zgromadzenia Ojców Kolaborantów Służby Bożej HwDPiS
              • ofiara.spelniona ..a poza tym , 333 wPiS na konto 5-tej macie Kumie 31.01.07, 22:40
                ;)
    • pis_doliz to pewnik 31.01.07, 07:03
      ma najlesze kwalifikacjei błogosławieństwo Wielkiego Małego wodza

www.youtube.com/watch?v=8a5y1oxmrUc
      • ofiara.spelniona to pewnik -"Jestem doradcą ds. strategii banku" 04.02.07, 12:23
        (..)Bardzo interesująca praca. Zajęła mnie bez reszty.
        (..)Mam do tego pełne prawo. Nie odbierajcie mi tego prawa.

www.marcinkiewicz.yeahhh.eu/31-stycznia-2007

(..)Jeśli mówicie inaczej to kłamiecie.

??

"Beata Michniewicz: Oni kłamią, a Pan nie?

Andrzej Lepper: Jeżeli tak twierdzą, to kłamią. Moim zdaniem kłamią. Bo samo to,
        że my daliśmy odpowiednich ludzi do krajowej rady, to już czyni nas
        odpowiedzialnymi za to, co ci ludzie robią tam. Żeby nie było tak, jak przedtem,
        że SLD, PSL dali swoich ludzi, a później jaka wielka afera była przykładowo z
        panem Robertem Kwiatkowskim. Oni ponosza moralną i polityczną odpowiedzialność
        za to, że takiego człowieka dali."
        www.lepper.com.pl/pages/01.Aktualnosci/index.php?document=586.html

ŁGA-premier...
    • ofiara.spelniona [...] 04.02.07, 14:31
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • ofiara.spelniona Panie kaziu, zrób pan również co z tymi wrednymi 04.02.07, 14:37
        niemcami, sama obecność I-ej Pary Ofiar IV RP może za doping nie wystarczyć!
        Ho! Ho!
        • kazden.jeden A ów kaczy minister d/s gospodarki podwodnej? 04.02.07, 16:10
          Taki zawodowy kibol nie juz nawet yle co p. Kazio pary by wesprzeć krzykiem
          pierwszą parę?
          skocz.pl/dfos
    • ofiara.spelniona Marcinkiewicz zostnie MON-em IV RP?...:PPP 05.02.07, 19:32
      Ha! Ha! Ha! ??
      • ofiara.spelniona Niestet y, Marcinkiewicz nie zostnie MON-em IV RP 05.02.07, 20:39
        5-ta, Ho!
        Niejaki Orzeł_szczygło przez NadZwierzchnika Sił IV RP na BMW Armii mianowany
        zostnł!
        Ho! Ho!
        • kum.z.antalowki Filmowo łun tych Afganoli szczygłem nap***doli... 05.02.07, 23:00
          ...ten nasz double-heded fighting duck... strategicznie ich zaskoczy...
          najpierw prawym szczygłem... potem lewym szczygłem... i jeszcze gipsem poprawi.
          Widzisz pan już to okiem duszy? A te oszczyglone Afganole bedo na piechotę
          spitalać, bo im nasze wywiadowce, w warszawskiej straży miejskiej wyszkolone,
          blokady na koła pozakładają i mandaty powciskaja za wycieraczki!
          A kiedy nasz p. wiceszczygłowy ancyMON Antoni stanie face to face z Osamą, to
          tak jakby w lusterko popatrzył!
          No i bedzie beka jaj!
          A ten protegowany przez mysze na Warszawski ratusz ex premier i nieMON Kazio,
          nawet jakby się nauczył mówić "jes, jes, jes" równoczesnie w dari i pusztu, to
          by tamtejszych Talibów nawet nie rozśmieszył, bo jeszcze ponursze niż Sczygło
          one som... a nie każdy moze to o sobie powiedzieć!
          • ofiara.spelniona [...] 05.02.07, 23:12
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • ofiara.spelniona Marcinkiewicz nikim zostnie ? 06.02.07, 22:08
      mysza, najwierniejsze PiSdziaki cię odstępują!;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=56857529&a=56857529
      • kum.z.antalowki "Tu l'as voulu,George Dandin",pisał Molier w XVIIw 07.02.07, 02:06
        o mężu pognębionym przez własne chciejstwo. Gdyby Molier żył w XXIw. napisałby
        komedię o perypetiach p. Kazia, męża stanu, a komedii nadałby tytuł: "Casio
        Martinqiepiss - ou le mari confondu". A sławetny cytat by brzmiał "Sam tego
        chciałeś, Kaziu Marciniewiczu".

A mysza? To zwierzątko stadne, więc - wraz z chórem PiSuarów - też się obróci
        do Kazia ogonkiem i to z durną, i mściwą, babską schadenfreude...
        -
        • m.marle Na miły Bóg, panowie K., zróbcie p. Kazia kimś 07.02.07, 17:46
          rok temu był wszystkoumiący i się nadawał: i na premiera, i na komisarza, i na
          prezydenta Warszawy - a teraz sie okazuje, że mu brak kwalifikacji i nie można
          mu powierzyć nawet szparkasy?
          Dajcie mu coś, nie bądźcie kutwy, bo zejdzie na złą drogę i może sie spiknąć z
          tym zbrodniarzem (prawie mordercą) - Rokitą by, wspólnie i w porozumieniu,
          zorganizować przestępczą działalność zmierzającą do snucia na kanapie marzeń na
          temat wywalenia was, panowie K., z grzędy na zbite dzioby.
          Co wam szkodzi taki mały Kazio? No fakt, w Warszawie dał plamę, ale przcież tę
          panią Hanię (jak nie tym, to innym sposobem) wywalicie z warszawskiego ratusza!
          A ta - to juz nikt wam nie podskoczy! Odzyskaliście MSZ, MSW, MON, NBP, ORLEN,
          KRRiT, TVP, PR, TS, TK, Warszawska Kurię Metropolitalną, że nie wspomnę innych
          mniej lub bardziej tajnych służb...
          Co jeszcze zostało do odzyskania? Może odzyskajcie coś małego dla Kazia: Tory
          wyścigowe na Służewcu? Filtry? Westerplatte? Poczta Gdańska? Pola Grunwaldzkie?
          Wieża Spadochronowa? Radiostacja w Gliwicach? Bród na Bzurze?...
          • kum.z.antalowki Expremier się na nie załapał, to może wicepremier? 07.02.07, 22:28
            Jeżeli ktoś potrafił łączyć funkcję wicepremiera z funkcją ministra, to czy nie
            mógłby być równocześnie wicepremierem i prezydentem Warszawy? Na początek, jak
            to PiS ma w zwyczaju, choćby komisarycznym?
    • ofiara.spelniona smuta 5ta, Marcinkiewicz nie zostnie LutkiemPiS, 08.02.07, 01:48
      o MONie dla kazka chyba ciPiSałem już?:P

mysz_polna5 napisała:

> wyraznie Ha! Ha!
      • ofiara.spelniona Re: smuta 5ta, Marcinkiewicz nie zostnie LutkiemP 09.02.07, 00:50
        Ha! Ha!
        ?
        ;P
        • kum.z.antalowki Brudziński u Lisa tak kpił z Kazia, że...no, jaja 09.02.07, 03:22
          mysza5, ty znajdź se innego faworyta, ci radzę, bo ten tfuj facio, z którego
          nawet taki "po linii i na bazie" partyjny sztywniak jak ów PiSowski gensek
          sobie podśmiechujki robi, to te twoje ukochanie ma wieksze raczej szanse na
          bazarowe szczęki niż na posadę prezydenta w warszawskim magistracie... ci
          mówię, mysza5!...
    • ofiara.spelniona Marcinkiewicz zostnie EBOIR? Yes! Yes! Yes! 10.02.07, 10:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57080168&v=2&s=0
      mysz_polna5 napisała:

> Mamy dzis: 11/03/06

> Prorokuje, ze Warszawiacy wybiora Kazimierza Marcinkiewicza ...
      > Zreszta mowilam juz o tym duzo wczesniej, ale niech tam. Powtarzam to jeszcze
      > raz na tej liscie, sprecjalnie na ten temat zalozonej. Zeby bylo wyraznie i
      > czytelnie powiedziane. Ha!
      • kum.z.antalowki Wersja eksportowa jesjesjesa,czyli Casio Marciano? 12.02.07, 01:49
        Zrobią mu "picerunek" (facelifting, podrasowanie i tuning) do opcji "full
        wypas"? Czy wypchną uczciwie z podaniem rocznika, przebiegu i wszystkich kraks?
    • kronopio77 ej, mysza, no co z tym Marcinkiewiczem? :) 12.02.07, 08:59
      :)))
      • adalberto3 Na razie blizej mu do Londynu ! 12.02.07, 15:40
        Tam jako burmistrz miasta mialby taki ladny samochod z rejestracja -ooo1-.
    • ofiara.spelniona Czy Marcinkiewicz będzie bufetowym w EBOiR? 13.02.07, 00:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57221399&a=57221399
      mysz_polna5 napisała:

> Prorokuje, ze Warszawiacy wybiora Kazimierza Marcinkiewicza na...
      > w Warszawie w dniu 11/12/06
      • kum.z.antalowki Będzie doradzać komuś kto polskiego ni be ni me 13.02.07, 00:54
        a i to jedynie w sprawach trzecio i czwartorzędnych. Najprawdopodobniejszym
        polem jego działania będzie organizowanie liberalnej demokracji w Kazachstanie -
        pod hasłem - "Aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej". A
        ponieważ w Kazachztanie (jak wiadomo z filmu "Borat") na powitanie mówi
        się "dżakszemasz", kobiety traktuje po lepperowsku, a na do
        widzenia "dżekooye". To Kazio, ZChN-owiec z PiS, bez wiekszego wysiłku i
        potrzeby ukrywania domorosłego prostactwa, ksenofobii, seksizmu, homofobii i
        skłonności do pajacowania - będzie tam wielkim białym człowiekiem. "Jes, jes,
        jes" juz umie. Będzie się tylko musiał jeszcze nauczyć "ła ła łi ła".
    • ofiara.spelniona Marcinkiewicz zostnie prezydentem Warszawy 17.02.07, 00:16
      bez nikakich "oszczy":P

skocz.pl/oszczy
      mysz_polna5 napisała:
      > Ho! Ho!
    • ofiara.spelniona a propos 5ta, co u twojego Cienkiewicza, zostnł 21.02.07, 00:56
      w końcu prezydentem Warszawy?
      > Ha! Ha!
      • kum.z.antalowki Z tego co pisze w blogu, to ma kupe do zrobienia 21.02.07, 01:22
        "Zdaję sobie sprawę, że można to robić wszędzie i uroczym Gorzowie i stołecznej
        Warszawie. Wszyscy jednak się chyba ze mną zgodzą, że najłatwiej zrobić to w
        Londynie.(...)Chyba muszę to zrobić. Chyba nie mam innego wyjścia. Choć nie mam
        pewności, czy nie brzmi to zbyt egoistycznie."/Kazimierz Marcinkiewicz, 13
        lutego 2007/
        Mysza, nie łam się, nic nie trwa wiecznie, ani PiSuar w kraju, ani dyrEBORowanie
        w Londynie. On tu jeszcze wróci i czymsiś, kruca fuks, zostnie...

• ofiara.spelniona Marcinkiewicz zostnie rozjemcOm Kwaczyńskich?. 21.02.07, 22:56
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57781822
      mysz_polna5 napisała:

> czytelnie powiedziane. Ha! Ha!
      • kazden.jeden Kto? Ten wypinkowany premierek RP Nr III i pół? 22.02.07, 02:38
        Ten skazany na banicję przywódca wrogiego b-ciom Kaczyńskim pookrągłostołowego,
        postkomunistycznego i WSIowego państwa?
        Niech szybki spitala, to może będzie mieć szczęście i nie zostanie zapudłowany z
        Jaruzelskim, Wałęsą, Kwaśniewskim, Michnikiem, Tuskiem, Rokitą, 7 eks ministrami
        SZ i Wachowskim!
        • sisius.monachomachijski tu się ogłaszaj... 22.02.07, 02:50
          ze swymi antydemokratycznymi manifestami jadowity zdrajco...mysz_polna5 ...a kysz polna mysz
          • kazden.jeden Gdy nabierze ogłady, może jako lord Wader wróci? 23.02.07, 04:44
            Przyleci Jastrzębiem F16, przycwałuje na białym koniu, abo wjedzie do Patrii na
            Patrii - czyli na tym kołowatym transporterze Rosomak. A choćby i piechty, dla
            Ojczyzny ratowania rzuci się przez morze i wydrze dla PiSu bufet! To znaczy -
            choćby po trupach - go wycygani od pani Hani!
            • m.marle Re: Gdy nabierze ogłady, może jako lord Wader wró 25.02.07, 02:35
              Już wiosna podrosła i bzami tchnie
              Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się
              bez rosy po nocy i listek schnie
              Kaziu, zakochaj sie

Zawsze sam wciąż bez dam, jak to pojąć mam
              Uroczej myszy5 odebrałeś sen
              Jak pąki mysiaczka jagody dwie
              Kaziu, zakochaj się

Już lato swym kwiatom motylki śle
              Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się
              Spójrz drżące na łące sylwetki te
              Kaziu, no gdzie Ty gdzie

Zawsze sam wciąż bez dam, jak to pojąć mam
              W prześlicznej myszy5 wrze dla Ciebie krew
              Myszę na oślep brać każdy chce,
              Kaziu, zakochaj się

Już jesień łzy niesie myszy5
              Kaziu, Kaziu, Kaziu z myszą źle
              Już zima się ima wzorków na szkle
              Kaziu, zakochaj się

No a ja, czyżbym ja, była taka zła
              I wdzięk mam i własny dach,
              Domek cały w bzach
              Do twarzy mi marzyć przed domkiem we bzie
              Kaziu, Ty kochasz mnie
    • ofiara.spelniona mysza, masz farta, bronka kaczka z TVPiS spuściła. 27.02.07, 00:56
      Ha! Ha!, przed Kaziem droga q Gwiazdom!;)

mysz_polna5 napisała:

> Zeby bylo wyraznie i
      • kum.z.antalowki Eeech, panie Kaziu, takie fajne fuchy PiS rozdaje. 27.02.07, 02:40
        I komu teraz przypadnie TVP? Takiemu klocowi sadła? Jakaż to twarz i figura dla
        solidarnej RP? Co se wyborcy pomyślą? Że PiS sie utuczył na solidarnej RP? Ej,
        panie Kaziu, z pańskim amplua... Słów już mi brak do op..dalania szanownego pana
        za brak asertywności! Do Londynu, zwłaszcza na gotową posadkę, to dziś każdy
        głupek umie czmychnąć. A tu teraz,bez pana... No - co ten Urbański zdziała? Kto
        to niby jest, ten pan Urbański? Ani nie ma za sobą zaplecza własnego klubu
        poselskiego, ani nie był na kursie w University of Wisconsin La Crosse... Ot -
        taka przejsciowa zapchajdziura... Bo jeszcze, gdyby szefową PiS-owskiego
        Radiokomitetu została wybitna pani Elżunia, to rozumiem - nie miałby pan szans,
        panie Kaziu... Ale, żeś się pan, z pańska urodą i figurą (że o rozumie nie
        wspomnę, bo nie ma o czym) usunął z drogi temu spaślakowi? Wstyd!
    • paseo Re: Marcinkiewicz zostnie prezydentem Warszawy. 27.02.07, 05:44
      Mysli mozdzek !!!!!!!!!!!!!
      • kazden.jeden A może się załapie na Lorda Majora of London? 28.02.07, 01:52
        To chyba więcej niż to co mu zaproponował Skrzypek, czyli posada starszawego
        buchaltera w OBORze? Ale, z patriotycznego i katolickiego punktu widzenia,
        mysza, czy dla ex kaczego majordomusa nawet zostanie "serem", ale na
        protestanckiej obczyźnie (nie mylić z "zerem") byłby to awans, czy jednakowoż -
        degrengolada?

• m.marle Wróci, a Pirszy Lord Kaczolicji da go na Warsaw? 01.03.07, 01:58
          Przyjedzie z kraju, gdzie The Economist tak "haniebnie" napisał o b-ciach
          Kaczyńskich, to się go sprawdzi, czy nie TW UKŁADU. A bez stażu w University of
          Wisconsin La Crosse, to się może po Warszawie, owszem, ale pałętać bez roboty, a
          za to z ogonem od Maciory...
          • sisius.monachomachijski asap go zrobić...wodzirejem 01.03.07, 02:58
            ...na szlaku orlich gniazd, tak to przed nowym rokiem pisałem...
    • os_roj 5a, KaziNierz Marcinkiewicz zostnł pasażerem metro 01.03.07, 23:00
      w London City.. Ho! Ho!

mysz_polna5 napisała:

> Prorokuje, ze Warszawiacy wybiora Kazimierza Marcinkiewicza na

pasażera Londyńskiego metra?

• kazden.jeden On tam poleciał? Popłynął? Limuzyną se BORnął? 03.03.07, 03:15
        Czy jakiś litościwy niebieski mundurek z zaprzyjaźnionego ministerstwa
        dostarczył mu po starej gorzowskiej znajomości bigsurmaka na drogę, żeby
        ukochany podskakiewicz myszowatej nie emigrował na te londyńskie saksy o suchym
        pysku?
    • os_roj Marcinkiewicza zastnły imieniny w London City?;P 04.03.07, 10:26
      5ta, gdzieżesz twoje Najserdeczniejsze Życzenia q Kaziowi?

mysz_polna5 napisała:

>
      > Prorokuje, ze Warszawiacy wybiora Kazimierza Marcinkiewicza na prezydenta
      > Warszawy w dniu 11/12/06
      • kazden.jeden Pełny tytuł: Lord Major of Warsaw City in Exile 04.03.07, 20:17
        Czyli plagiat Borata pt: "Przygody polskiego jes,jes,jes na uchodźstwie".
        • kum.z.antalowki Gdy Blair zostanie "ex", weźmie posadę w PKO BP? 05.03.07, 00:57
          Bo coś mi się wydaje, że na europejskiej giełdzie polski premier jest nisko
          notowany.
          • alistair-p Re: Gdy Blair zostanie "ex", weźmie posadę w PKO 05.03.07, 01:28
            Wydaje mi się że nie jest wcale notowany.
          • m.marle Blair zna prawo, finanse i angielski,sie nie nada 05.03.07, 01:31
            Marcinkiewicz jest nauczycielem fizyki. Nie zna prawa, finansów ani angielskiego
            - więc się, zdaniem PiS, nadawał na polskiego premiera, a gdy go spuścili, to
            się okazał za krótki nawet na warszawskiego burmistrza. Więc - na otarcie łez -
            przyjął od p. Skrzypka będącą w dyspozycji NBP posadę podrzędnego dyrektora w EBOiR.
            Gdy wreszcie PiS padnie (a kiedyś padnie, komuna też padła choć wydawała się
            silna), to aktualny polski premier, po dymisji - nawet na tyle nie będzie mógł
            liczyć.
            Co zdaje sie wskazywać, że polscy premierzy nadal mają kurs spadkowy i - jesli
            nie są frajerami - powinni się raz zdobytej posady w w gmachu przy Alejach
            Ujazdowskich trzymać kurczowo do emerytury.
            • kum.z.antalowki Blair ma u b. burmistrza W-wy plusa dodatniego 06.03.07, 03:31
              Napisał mu "Kodeks Etyczny". I plusa ujemnego - bo napisał po angielsku i trzeba
              było tłumaczyć na polski.
              Ale, jak by co, to na robotę w którymś z polskich banków może chyba liczyć.
              • kika113 Walzowa zajmuje się tym, o co robili wielkie halo 06.03.07, 07:55
                do PiS czyli obsadzaniem urzedów swoimi ludzmi i czyszczeniem stanowisk z ludzi
                niezawiazanych z PO
                • daktylek Re: Walzowa zajmuje się tym, o co robili wielkie 13.03.07, 22:21
                  kika113 napisała:

> do PiS czyli obsadzaniem urzedów swoimi ludzmi i czyszczeniem stanowisk z
                  ludzi niezawiazanych z PO

Przykład idzie z góry:))) Popatrz tylko jak PiS daje LPRowi sobą pomiatać :)
    • os_roj W końcuMarcinkiewicz zostnie prezydentem Warszawy. 13.03.07, 17:33
      , gdy w ustawowym terminie zakończy kadencję obecna Prezydent W-awy i Kaziu
      Kandydat z Gorzowa ponownie wystawi się na pośmiewisko;)

mysza czytaj:serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3984086.html

mysz_polna5 napisała:

>
    • douglasmclloyd Marcinkiewicz zostnie prezydentem Londynu 13.03.07, 17:36
      W Anglii ma wieksze szanse.
      • nautilus.pompilius Re: Marcinkiewicz zostnie prezydentem Londynu 13.03.07, 19:01
        No jak tam, mysi tłuku - co z tym Marcinkiewiczem prezydentem?
    • wikul Re: Marcinkiewicz zostnie prezydentem Warszawy. 13.03.07, 21:45
      mysz_polna5 napisała:

>

Proroczka jaka czy co ?
      • kum.z.antalowki "Nie został ale zostanie" - napisał palnick 14.03.07, 02:52
        Też niekiepski prorok i apologeta Naukowego PiS-dzizmu.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=51438085&a=52197210
    • roj_os 5ta, 2 dni na FK mnie nie było, naPiSz co u Prezy- 17.03.07, 23:18
      dĘta W-wy Kazimierkiewicza Marcina słychać, został może już Merem Londynu?

mysz_polna5 napisała:

>
      > ??
      • kum.z.antalowki Rząd JKM nie przydzielił mu limuzyny z ochroną! 18.03.07, 00:05

Jeździ metrem i miejskimi autobusami i BBC tego nie filmuje jako newsa do
        głównego wydania popołudniowego!

Nikt mu nie organizuje żadnych konferencji prasowych!

Jest chyba jednym z tych gamoniowatych i nieudacznych polskich emigrantów
        zarobkowych, o których Lech Kaczyński powiedział, że im się na wyspach pogorszyło
        ---
        "Zdaję też sobie sprawę, że dla wielu z natury bezczynnych osób Wielka Brytania
        jest punktem docelowym w poszukiwaniu lepszego życia. Polska zdaje sobie sprawę
        z tego problemu i nie unika odpowiedzialności." /L.Kaczyński./
        "Prezydent Lech Kaczyński nie miał na myśli tego, że bezrobotni Polacy
        przyjeżdżają do Wlk. Brytanii, by nadal nie pracować." - tłumaczył rzecznik
        prasowy premiera Blaira.
    • mysz_polna5 Re: A ku ku! 18.03.07, 00:53
      :))))))))))))))))
      • kum.z.antalowki Cześć mysia - marysia 18.03.07, 01:02

Fajnie wyszłaś w telewizji, gratuluję!
        www.pardon.pl/artykul/1066/poslanka_nie_potrafi_czytac
        • roj_os Ho! Ho! mysia - marysia?:P n/t 18.03.07, 01:05
          kum.z.antalowki napisał:

> Fajnie wyszłaś w telewizji, gratuluję!
          > www.pardon.pl/artykul/1066/poslanka_nie_potrafi_czytac
          • kum.z.antalowki On tam obczyznę rozwija i wartości przed wieprze 20.03.07, 04:08

A tu pan Henio się obchodzi ze stęsknioną myszą...

www.obrazki.jeja.pl/4/12.php
            • okradziony1 to Pan Pacyna 20.03.07, 04:22
              na prezydęta Londynu sie przymierza???!!!
            • sisius.monachomachijski I´m from the city... 20.03.07, 04:44
              ...'Dzień, w ... zostałem kuzynem premiera'...
      • roj_os Ho! Ho! A ku ku! Ho! Ho! n/t 21.03.07, 00:37
        • roj_os Ho! Ho! A ku ku! Ho! Ho! na zdradę zanosi się;P 21.03.07, 01:21
          5ta napisała:

> Najwybitniejszym i najsilniejszym politykiem po 89
          nie jest już Ten, co Zostnł Prezydentem Warszawy?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=59407088&a=59407513
    • mysz_polna5 A ku ku;)))))))))! 21.03.07, 01:23
      A nie mowilam :))))))))))))))))))))) He he!
      • sisius.monachomachijski ;) -wróciłem :):):) .... 21.03.07, 01:37
        ...'z wielką przyjemnością stwierdzam, iż w obozowisku ruch i zgiełk wielki' ...'dla panien lustereczka, które zawsze powiedzą Wam
        żeście
        najpiękniejsze w świecie, pikne koraliki od których oczęta wasze skrzyć
        się będą jak gwiazdy na niebie'...
      • roj_os A mówiłaś, mysza, mówiłaś:PPP 21.03.07, 01:42
        mysz_polna5 napisała:

Mamy dzis: 11/03/06

Prorokuje, ze Warszawiacy wybiora Kazimierza Marcinkiewicza na prezydenta
        Warszawy w dniu 11/12/06
        Zreszta mowilam juz o tym duzo wczesniej, ale niech tam. Powtarzam to jeszcze
        raz na tej liscie, sprecjalnie na ten temat zalozonej. Zeby bylo wyraznie i
        czytelnie powiedziane. Ha!
      • roj_os A ku ku;)))))))))! 26.03.07, 00:36
        A nie mowiłaś :))))))))))))))))))))) Ho! Ho!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=59706976&a=59707199
        • roj_os Re: A ku ku;)))))))))! 26.03.07, 01:07
          • Emerytko, ty o: pogromach, pornografi,paradach,
          mysz_polna5 26.03.07, 00:16 + odpowiedz

wywalaniu, itp.
          To sa twoje listy z pierwszych dwu kolejnych stron tego forum. Innej Polski
          nie widzisz, bo nienawisc cie oslepila i nia sie karmisz!
          Wg twoich postow, w tej Polsce juz gorzej byc nie moze!

Glosno sie tu zastanawialas, czy nie nalezy z tego kraju
          emigrowac razem z wnuczkiem. Ja odpowiedzialam ~ takkk!
          I ponownie powtorze:zrob to tak szybko, jak tylko mozesz!!

I choc przezylas tu cale swoje dotychczasowe zycie / bo Kresy, to tez kiedys
          byly Polska/, i choc przyjechalas tu z wlasnej i nieprzymuszonej woli, a nie
          na zeslanie do archipelagu Gulag ~ ciagle jest ci tu zle, i nic ci teraz nie
          pasuje /to wynika z tego, co piszesz/. Rada jest jedna, prosta jak stalowy
          dtut. Won OBCA osobo do swojej ziemi obiecanej.
          Czy jasno i zrozumiale sie wypowiadam? Czy jeszcze nie?
          Jesli dalej bedziesz prowokowac, jatrzyc i podburzac ~ zrobie to dosadniej! A
          teraz raz jeszcze ~ won stara suko!

• Re: Emerytko, ty o: pogromach, pornografi,paradac
          edico 26.03.07, 00:18 + odpowiedz

A co im pozostało, skoro same nie mogą a Rydzyk wmawia im, że to jest be :)
          Niemoc i zazdrość wydaje swoje owoce :o))
          • roje_os Re: A ku ku;)))))))))! 26.03.07, 01:27
            roje_os napisał(a):

• Emerytko, ty o: pogromach, pornografi,paradach,
            mysz_polna5 26.03.07, 00:16 + odpowiedz

wywalaniu, itp.
            To sa twoje listy z pierwszych dwu kolejnych stron tego forum. Innej Polski
            nie widzisz, bo nienawisc cie oslepila i nia sie karmisz!
            Wg twoich postow, w tej Polsce juz gorzej byc nie moze!

Glosno sie tu zastanawialas, czy nie nalezy z tego kraju
            emigrowac razem z wnuczkiem. Ja odpowiedzialam ~ takkk!
            I ponownie powtorze:zrob to tak szybko, jak tylko mozesz!!

I choc przezylas tu cale swoje dotychczasowe zycie / bo Kresy, to tez kiedys
            byly Polska/, i choc przyjechalas tu z wlasnej i nieprzymuszonej woli, a nie
            na zeslanie do archipelagu Gulag ~ ciagle jest ci tu zle, i nic ci teraz nie
            pasuje /to wynika z tego, co piszesz/. Rada jest jedna, prosta jak stalowy
            dtut. Won OBCA osobo do swojej ziemi obiecanej.
            Czy jasno i zrozumiale sie wypowiadam? Czy jeszcze nie?
            Jesli dalej bedziesz prowokowac, jatrzyc i podburzac ~ zrobie to dosadniej! A
            teraz raz jeszcze ~ won stara suko!

• Re: Emerytko, ty o: pogromach, pornografi,paradac
            edico 26.03.07, 00:18 + odpowiedz

A co im pozostało, skoro same nie mogą a Rydzyk wmawia im, że to jest be :)
            Niemoc i zazdrość wydaje swoje owoce :o))
      • roje_os A ku ku;)))))))))! 06.04.07, 23:46
        A nie mówiłem :))))))))))))))))))))) HO!HO!!
    • os_roje Re: Marcinkiewicz zostnie prezydentem Warszawy. 24.03.07, 14:22
      Na W-wę za późno już chyba, chyba że na tarczy z London City za 3,5 r. wróci;)

Ale nie martw się 5ta, ma szansę Kaźmirz na ambasador"suchocką"
      u'BXVI, o ile wcześniej nie poFatyguje się na kolanach na MSZeta;!

img327.imageshack.us/img327/9959/kaziuzakochajsie2bixo0.jpg
      Ho! Ho!

mysz_polna5 napisała:

>
      • kum.z.antalowki A dlaczego nie? Jeden z tych dwóch jest ministrem: 24.03.07, 18:24
        Już nie pamiętam od czego...
        images1.fotosik.pl/35/f0xf238gnn3ltpvk.jpg
        Jak się chce, a prezes poprze, to na szczyt sie migiem dotrze.
        A potem, to już i "ą" i "ę", i garniturki firmowe, i w ogóle eleganca-franca
        • kum.z.antalowki Mysza, napisz Niedoszłemu, żeby nie desperował 26.03.07, 02:31

Wszak z faktu - że w rozmowie z Gudzowatym Oleksy go nie obgadał - atrakcyjny
          pan Kazimierz nie powinien wyciągać wniosku, ze wszyscy już o nim zapomnieli i
          nikt go nie kocha ani na prezydenta Warszawy nie wybierze.

Nasze 400 postów n/t jest dowodem, że wspomnienia o jego zamiarze przybliżenia
          Wisły miastu w charakterze miejsca pławienia osób zdymisjonowanych (oraz
          niewybranych) są wciąż żywe i cieszą się dużym zainteresowaniem.

efotek.pl/upload/ueicdw82.JPG
          Niechaj każdy się zastanowi - czy to musi być Marzanna? A najlepsi - tworząc
          nową patriotyczną tradycję - powiodą nas ku IV RP.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka