pandada 04.11.06, 22:25 zdziczenia, chamstwo, strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniewko_syn_ryba Re: definitywnie odchodzę z forum 04.11.06, 22:27 pandada napisał: > zdziczenia, chamstwo, strata czasu No to teraz powinno być zdecydowanie kulturalniej... ;))) Krzyżyk na drogę ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feliks_dzierzynski1 Re: definitywnie odchodzę z forum 04.11.06, 23:15 Aaaaaa Tawariszcz gniewko będzie nas bawił... To co... Możet teraz zatańczycie gniewko? Albo jakiś nomier na rurkie? Odpowiedz Link Zgłoś
pure_truth Re: definitywnie odchodzę z forum 04.11.06, 23:10 Czy to "definitywnie odchodzę" mowisz jak i reszte twojego belkotu po marksistowsku, czyli ze zwyczajnie klamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Żegnam DeFInITYWnIE Zastrzegając sobie prawo!;P 04.11.06, 23:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50332659&a=50825035 pandada napisał: >..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: definitywnie odchodzę z forum 05.11.06, 00:11 Aha, nie napisałeś najistotniejszego - KIEDY ? Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: definitywnie odchodzę z forum 05.11.06, 00:20 pandada napisał: > zdziczenia, chamstwo, strata czasu Czy to jest PIS-owskie przyrzeczenie czy honorowe? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: definitywnie odchodzę z forum 05.11.06, 00:29 z ludżmi o określonej reputacji nigy więcej :)))))) ps dlaczego pisiory NIGDY NIE dotrzymują slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: definitywnie odchodzę z forum do... 05.11.06, 04:37 hrabia.m.c napisał: > z ludżmi o określonej reputacji nigy więcej :)))))) > > ps > dlaczego pisiory NIGDY NIE dotrzymują slowa? Pewnie dlatego, że my: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37342&w=38637864 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada chciałem bardzo podziękować 05.11.06, 02:50 gniewkowi synie ryba, mc hrabiemu, henrykowi, puretrutowi, devegasowi, feliksowi i przede w. joliizie za to, że w sobotni wieczór odpowiadają na mój bełkot. Próżne nadzieje, za wczesny żal - podniosłe zapowiedzi, konferencje prasowe, definitywne rozstania gó.. są warte. Czy ja nie mogę przez chwilę poczuć się jak premier? Mogę. I wiecie co? Paskudne uczucie tak publicznie łgać i patrzeć na oszukanych. Po podziękowaniach chcę was zatem także przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: chciałem bardzo podziękować 05.11.06, 02:56 Wracaj, ja tez na pewien czas odchodziłam, ale po odpoczynku pojawiałam sie znowu. Tępic trzeba durnotę! Jak nie my, to kto? Pozdrawiam, dopiero teraz (wstyd!)zajrzałam do Twego blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada nigdzie nie odchodziłem 05.11.06, 03:20 to była tylko nieładna zabawa w polityka. Też mam niekiedy poczucie misji na forum. Jest to jednak stan, z którego się później śmieję. To tylko forum - tu się nie kształtuje świadomości społecznej. Kiedy nie pisałem przez bodaj 2 miesiące, Polska nie zginęła. Nadal będę bronił tego, co uważam za prawdziwe i dobre. Na forum o to łatwiej niż w prawdziwym życiu, trzeba korzystać. A blog postaram się ożywić i nieco odejść od polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Nie ma za co p. pandada;P 05.11.06, 09:42 Mnie p. swym 'pożegnaniem' nie zwiódł, gdzie tam p. do nielubigazety , czy innej forumowiczki z trzaskiem z FK odchodzących;P pandada napisał: > ..henrykowi,.. Odpowiedz Link Zgłoś