haen1950 13.11.06, 14:51 W którą stronę pożegluje platforma? W objęcia kaczorków, którzy mają tam 25% czy w stronę 15% lewicy i demokratów? Decyzja, która zaważy na polityce przez lata. To będzie koniec albo Tuska, albo Rokity w platformie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Arcyciekawa sprawa 13.11.06, 15:25 Piszę o większościowej koalicji w sejmikach wojewódzkich. Dzisiaj w platformie mało kto położy się spać, zjeżdża się całe bractwo do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Arcyciekawa sprawa 13.11.06, 15:57 Ja bym pożeglował tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52092793 Odpowiedz Link Zgłoś
pure_truth Jest oczywiste ze w strone szmat 13.11.06, 16:14 I nie bedzie to wcale koniec Rokity w PO. Z ciezkim sercem wymieni pocalunki z Oleksym i doceni matczyne lono Geremka. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jest oczywiste ze w strone szmat 13.11.06, 16:22 Rozgoryczenie? Pretensje kieruj do Jarusia. Własnie mu wyszła przepuklina, tak ciężko pracował w oborze u Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
pure_truth Re: Jest oczywiste ze w strone szmat 13.11.06, 16:48 Teraz dla wszystkich stanie sie jasne, ze PO to tandetny postkomunistyczny fotomontaz. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jest oczywiste ze w strone szmat 13.11.06, 17:55 to jak nazwiesz PiS? Kalka? Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Jasne? 13.11.06, 18:20 pure_truth napisał: > Teraz dla wszystkich stanie sie jasne, ze PO to tandetny postkomunistyczny > fotomontaz. Nie stanie się. Tak jak nie stało się dla pisowyborców jasne po zbrataniu się PiS z Lepperem, że Kaczyńscy to tandetni pokurczeni hipokryci :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Arcyciekawa sprawa 13.11.06, 17:58 Ja myślę, ze Rokita prędzej czy później opuści PO i będzie próbował zakłądać cośna kształt SKL-u. W koalicję z SLD nie pójdzie - to porządny facet, pomimo aparycji zarozumialca :) Odpowiedz Link Zgłoś
liberus porządny facet... 13.11.06, 18:18 asienka32 napisała: > Ja myślę, ze Rokita prędzej czy później opuści PO i będzie próbował zakłądać > cośna kształt SKL-u. > W koalicję z SLD nie pójdzie - to porządny facet, pomimo aparycji > zarozumialca :) Czy porządni faceci wchodzą w koalicję z Samoobrona i LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Zawsze pozostaje mu wybór... 13.11.06, 19:19 ...splendid isolation ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: porządny facet... 13.11.06, 19:21 liberus napisał: > Czy porządni faceci wchodzą w koalicję z Samoobrona i LPR? Zadaj to pytanie Tuskowi, który nikomu nie bedzie zaglądac i wypominac z kim sie brata. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Arcyciekawa sprawa 13.11.06, 17:59 Jesli pozegluje to grozi jej rozlam. Jesli nic nie zrobi to marazm w tej parti bedzie sie poglebial. Usuniecia Tuska, Schetyny stanie sie koniecznoscia chwili Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Arcyciekawa sprawa 13.11.06, 18:12 Doprawdy arcyciekawa sprawa, jak wielu martwi się o Platformę. Od roku słychać: już się topi, już się utopiła, już wchodzi w koalicję z LSD, już przegrywa kolejny raz...a tu....GÓWNO PRAWDA. W niektórych miastach Rady Miasta są ze zdecydowaną przewagą PO (Warszawa, Gdańsk - innych nie sprawdzałam, czekam na ostateczne wyniki). W Gdańsku prez. Adamowicz uzyskał ponad 60% poparcia, II tury nie będzie. W Radzie Miasta PO ma ponad 50% (PiS ok. 30%). Może 1 mandat przypadnie LSD.... Darujcie sobie biedni - zawiedzeni. Nie martwcie się, bo PO sobie świetnie radzi bez żadnych ogonów PiSdusiowych, komuszych czy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Pojscie do PiS jest pojściem do Samoobrony 13.11.06, 19:54 Platforma powinna sobie zdawać z tego sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś