Dodaj do ulubionych

Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugiej...

• koniu36 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 21:04
      PO niech zwróci sie do Frydrycha o użyczenie nazwy Gamonie i Krasnale i zmieni
      nazwę partii. Byłaby adekwatna do działań kierownictwa PO.
    • 196244janusz Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugiej.. 17.11.06, 21:12
      PO. sie konczy zaczyna sie era lewicy
      • yeellow Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 21:16
        na to wyglada... W sumie dobrze, szkoda, ze trzeba sie bedzie z pisuarami
        jeszcze troche meczyc...
        • qc PO POwtorka z POwstania 17.11.06, 21:30
          sily potencjalnego koalicjanta beda czekac nie proszone a PO bedzie
          samodzielnie probowalo odzyskac stolice od pisdeckiego okupanta.
          Och jak zgliszcza ktore zostana z miasta beda chwalebne.
    • andrejs Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugiej.. 17.11.06, 21:19
      cieszę się, że ci, co zawsze zdobywają zaszczytne miejsce stwierdzają, że: chcą
      odsunąc PiS od władzy, bo to oznacza, że się dogadali a PO to zaszkodzi, zaś p.
      borowski - to tylko sny o potędze. trzeba SLDSDPLUPPD marginalizować, bo ci
      Panowie, tylko przebrali krawaty. bardzo mi się podoba postawa PO bo nie chce
      dokładać ręki do powrotu na scene niedobitków centrolewicy, i sądzę, że to
      borowski będzie prosił PO o sojusz. ale z drugiej strony nie wierzę, by nie
      zawarto jakiegoś układu PO i SDLSDPLUPPD poza kulisami. HGW ma złych doradców,
      w postaci p. Tuska, który umie przegrać, a samo bycie kobietą nie wystarczy na
      prezydenture.
      HGW zresztą nie jest taka święta, kiedy była szefem NBP, wybrała posadę w EBOR
      i porzuciła funkcję, która dawała tylko prestiż. nie ma też doświadczenia
      politycznego, bo będąc szefem NBP nie miała możliwości wpływania na cokolwiek w
      warszawie.
      • yeellow Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 21:23
        zabawne, ze z kompletnego braku zrozumienia sytuacji wyciagasz w miare poprawne
        wnioski ;-). Mylisz sie tylko bardzo uwazajac, ze Borowski bedzie o cos prosil
        PO. Nie, po wyborach powstanie warszawski POPiS i bedziesz mial, o co sie
        prosisz. A lewica tylko na tym skorzysta, jak zwykle.
        • misza57 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 21:45
          Biedny Tusk jak on nie wie co ma zrobić o jaki biedny. Wybór jakiego musiał
          dokonać to w jego mniemaniu wybór dżumy lub cholery. Pójdzie z LiD to go PiS
          zje pójdzie z PiS to się rozpuści w PiS i jego wyborcy odejdą na lewicę. Oj
          biedny Donald nie wie co ma zrobić
      • malgoska_k Prezypomnij sobie POwcu kto przebral krawaty 17.11.06, 21:26
        To Twoi idole m.in. - Tusio, Rokita - prawdziwy mistrz - Kameleon, ktorzy za
        AWS narobili mnostwa afer i zostawili 40 mld dziury budzetowej super bezrobocie
        i brak wzrotsu gospodarczego - bo wasz idol Balecerowicz schladzal gospodarke;
        Nadal nie pamietasz dlaczego lewica osiagnela swietny wynik w wyborach w 2001 r?

Przebierancami wiec wy jestescie - AWSie BIS, a nie lewica

mam nadzieje,ze zaplacicie raz jeszcze za prowokacje Miodowicza z Jarucka -
        przeciwko Cimoszewiczowi; wyborcy lewicy pamietaja wasza brudna zagrywke -
        dlatego zostalismy w domu jak wasz TUSio rywalizowal z Kaczorem i zostaniemy
        teraz
        • yeellow Re: Prezypomnij sobie POwcu kto przebral krawaty 17.11.06, 21:28
          ja wtedy nie zostalem, z niechecia glosowalem na Tuska, a glos i tak byl
          zmarnowany. Jeszcze dzisiaj rano bylem pewien, ze zaglosuje na Hanne, teraz
          wcale juz nie jestem...

Droga Platformo, wlasnie tak sie przegrywa wybory...
        • malgoska_k przebierancy to 17.11.06, 21:31
        • malgoska_k przebierancy to PO - AWS i UW BIS 17.11.06, 21:33
          bo wyzej nie dodalam UW, a wlasciwie wiekszosc KLD
          • adas313 Re: przebierancy to PO - AWS i UW BIS 17.11.06, 21:37
            A gdzie przed powstaniem PiSu należeli:

- K.M. Ujazdowski
            - K. Marcinkiewicz
            - L. Dorn
            - K. Tchórzewski
            - K. Jurgiel
            - T. Cymański?
            • dem-leftist Re: przebierancy to PO - AWS i UW BIS 17.11.06, 22:50
              odpowiedz jest prosta :)
              PO-PIS to AWS bis
              • adas313 Re: przebierancy to PO - AWS i UW BIS 17.11.06, 22:51
                Ale bez związków zawodowych (to już baaaardzo dużo).

No i z KLD.
                • dem-leftist Re: przebierancy to PO - AWS i UW BIS 17.11.06, 23:05
                  Napisalbym: Solidarnosc - prawie jak zwiazek zawodowy :)
                  • adas313 Re: przebierancy to PO - AWS i UW BIS 17.11.06, 23:05
                    O, coś w tym stylu.
        • zorro_i_juz Re: Prezypomnij sobie POwcu kto przebral krawaty 17.11.06, 21:42
          malgoska_k napisała
          >Nadal nie pamietasz dlaczego lewica osiagnela swietny wynik w wyborach w 2001
          r?
          A ty pamietasz dlaczego lewica osiagnela swietny wynik w wyborach w 2005 ?
          • malgoska_k a gdzie jest teraz AWS ??? 17.11.06, 21:48
            pamietam; wynik ten byl znacznie lepszy od sondazowych dla lewicy - a jeszcze
            gdyby startowala jakos calosc, a nie SLD i SDPL osobno - to bylby znacznie
            lepszy

a przypomnij mi moze gdzie jest teraz AWS, bo nie wiem? Gdyby PISiaki i POkraki
            nie zmienily szyldow - to byly teraz tam gdzie reszta i bractwa z AWS

• yeellow to moze lepiej sie chowaj? 17.11.06, 21:23
    • yeellow Re: Czarne również. 17.11.06, 21:30
      widac nie zrozumiales, automacie postujacy... Jakbym chcial Cie przestraszyc,
      to bym tupnal ;-)
      • halfliner Żółta maź o zmiennej konsystencji nie tupie! 17.11.06, 21:34
        pozdr
    • benia_b Borowski sam wsadził sobie palec w oko 17.11.06, 21:31
      Borowski sam wsadził sobie palec w oko cztery lata temu, kiedy wybrał cieplutką
      posadę marszałka sejmu i nie startował wyborach na prezydenta Warszawy. Według
      zgodnej opinii, miał maksymalne szanse. Wystawiono Balickiego, którego nie
      poparli nawet sami towarzysze partyjni.
      Nie znam poglądów osób z lewicy, ale myślę, że (po ucieczce od nich i założeniu
      własnej bandy) traktują go jak zdrajcę i zło konieczne.
      W wypowiedziach przedwyborczych sprawiał nawet korzystne wrażenie, ale teraz
      znowu wyłazi z niego paskudny chrakter.
      Jestem zdania, że powinien szybko zapomnieć o polityce i otworzyć sklep
      bławatny.
    • tadeusz1965 Borowski to przemalowany szczwany lis. Kto mu 17.11.06, 21:57
      wierzy, jest glupcem.
    • gekon1979 precz z doopokracja, niech powroci monarchia! 17.11.06, 22:01

• dem-leftist Re: ja jestem wyborca Borowskiego.. 17.11.06, 22:08
      nie wiem,moze i mam te 15 lat
      Jedno jest pewne,p.Hania mojego glosu nie dostanie :)
      • ottakse Re: ja jestem wyborca Borowskiego.. 17.11.06, 22:14
        dem-leftist napisał:

> nie wiem,moze i mam te 15 lat
        > Jedno jest pewne,p.Hania mojego glosu nie dostanie :)
        >

nie dostanie, bo nie masz prawa wyboru:P
        • dem-leftist Re: ja jestem wyborca Borowskiego.. 17.11.06, 22:27
          ottakse napisał:

> dem-leftist napisał:
          >
          > > nie wiem,moze i mam te 15 lat
          > > Jedno jest pewne,p.Hania mojego glosu nie dostanie :)
          > >
          >
          > nie dostanie, bo nie masz prawa wyboru:P

zachowujesz sie jak rozpieszczony bachor,ktorego bawi przedrzeznianie swojego
          rozmowcy...
          skad sie biora takie dupki jak ty ???

ps
          moj glos na Marcinkiewicza
    • malgoska_k typowy PISiorowy jezyk - chamstwo i sloma z butow 17.11.06, 22:20
      to porownanie jesty rzeczywiscie na miejscu; szkoda komentowac takie wpisy
      sami sobie wystawiacie swiadectwo wypisujac cos takiego
      • uu1 Re: typowy PISiorowy jezyk - chamstwo i sloma z b 17.11.06, 22:46
        to po prostu hołota, która usiłuje czepiać się zwycięzcy.
    • janmarknowak Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugiej.. 17.11.06, 22:23
      Po co ma popierać. Warszawiacy zasłużyli sobie na takiego Prezydenta - rodowita
      Warszawianka (ponoć Płock i Wawer) szalenie doświadczona w zagadnieniach
      ekonomiczno-finansowych (w BE wiceprezes d/s paieru toaletowego). Gratuluję
      Warszawiaką udanego wyboru 12 listopada.
    • szerszen039 Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugiej.. 17.11.06, 22:26
    • adas313 Re: xxxxxx Szlaban dla PO-mafii w Warszawie ! xx 17.11.06, 22:42
      Kto i komu ukradł?

Imiona i nazwiska mile widziane.
      • galb_a Dlaczego pisuary śmieją się buhaha, a nie ha ha? 17.11.06, 22:47
        I dlaczego są tacy brzydcy?
    • honeyr = Znów potrzebny zimny prysznic dla platfusów! = 17.11.06, 22:43
      Obłudni cinkciarze z PO zapomnieli widocznie, jak skończyły się wybory
      prezydenckie po przestępstwie Miodowicza z PO, którego Tuska tak gorliwie bronił
      i do dziś broni - wyborcy powinni zafundować tej zadufanej w sobie,
      koncesjonowanej i udawanej pseudoopozycji kolejny lodowaty prysznic.

Az sie nauczą R wymawiać w tej PAHLTYJCE! :D
      • powrut.pzpr Wauszawa Bez Rrrrr - fuj ! :-)))))))))))))) 17.11.06, 22:50
        honeyr napisał:

> Obłudni cinkciarze z PO zapomnieli widocznie, jak skończyły się wybory
        > prezydenckie po przestępstwie Miodowicza z PO, którego Tuska tak gorliwie broni
        > ł
        > i do dziś broni - wyborcy powinni zafundować tej zadufanej w sobie,
        > koncesjonowanej i udawanej pseudoopozycji kolejny lodowaty prysznic.
        >
        > Az sie nauczą R wymawiać w tej PAHLTYJCE! :D

to byłby najpiękniejszy prezent dla Polski !
        zwycięstwo Kazika w Warszawie
        nad krętackimi bełkotami :D
        • adas313 Re: Wauszawa Bez Rrrrr - fuj ! :-))))))))) 17.11.06, 22:54
          > to byłby najpiękniejszy prezent dla Polski !
          > zwycięstwo Kazika w Warszawie

Tak, Kaziu jako prezio Wawy zadba o (na przykład):

- budowę Drogowej Trasy Średnicowej w GOP.
          - budowę gazoportu w Gdańsku
          - przebudowę DK77 do S7 na odcinku Kielce-Kraków.
    • uu1 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 22:44
      I w ten oto sposób witamy prezydenta Warszawy pana Kazimierza Marcinkiewicza.
      • kemot696 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 22:54
        Głosowałem na Borowskiego. Korci mnie żeby zostać w domu. Nie chcę ciotki Hanki
        jako mojego prezydenta ale boję się żeby na skutek zostania prezydentem
        Warszawy przez Kazia PIS nie wystawiła go czasem do walki o prezydenturę RP gdy
        notowania Lecha K. zejdą na psy. A wtedy Kazio miałby spore szanse traktując
        Wawę jako odskocznię...
        • uu1 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 22:56
          Masz rację. Ale mów durniowi z PO, że jest durniem a on "ile dzisiaj stoi euro?".
        • adas313 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 22:57
          PiS NIE wystawi Marcinkiewicza na prezia RP.

Kaziu to polityk miękki, ale niekoniecznie zgodny z Kaczyńskimi.

W Warszawie można nim sterować poprzez Radę Miasta, choć oczywiście nie ma
          żadnej gwarancji że mu się nie odwidzi i nie przejdzie do PO.

A jako prezydent RP byłby z definicji poza kontrolą własnej partii.
          • kemot696 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 23:04
            PIS będzie wolał kogoś kto nie zawsze słucha szefa ale ma skrzywiony w prawo
            kręgosłup niż kogoś kto słucha szefa ale przegra. Żle oceniacie Kaczyńskiego To
            polityk niestety inteligentny i trzeba Go się bać
            • uu1 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 23:09
              > To polityk niestety inteligentny i trzeba Go się bać.
              Bać trzeba się jego fanatyzmu, jego fobii. Co do inteligencji - raczej katolicka
              niż wrodzona.
    • dzakarta Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugiej.. 17.11.06, 22:53
      Kierownictwo Po to wyjatkowe dupki. Przepieprzyli głupio wybory do parlamentu,
      a teraz marnują kolejną okazję. Z własnej woli marginalizują swoją partię i
      zniechęcają wyborców. To nie polityka, to doktrynertswo. PSl nigdy nie miała
      oporów przed współpracą z kimkolwiek i dlatego zawsze mają wiele do powiedzenia
      mimo nawet słabszych rezultatów w wyborach.
      Najwyższy czas by zmienić tego chłoptasia Tuska a i Rokitę także. Komorski
      (mimo że pyskaty) też jest za bardzo twardogłowy i nieelastyczny. Obudzą się
      jak juz będzie za późno.
      • adas313 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 22:59
        > PSl nigdy nie miała oporów przed współpracą z kimkolwiek i dlatego zawsze mają
        > wiele do powiedzenia mimo nawet słabszych rezultatów w wyborach.

Co ma do powiedzenia PSL?

• kichnij Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugiej.. 17.11.06, 22:53
      No i co z tego ja ją poprę. Ona jest taka piękna i mądra, no w końcu prefesorka.
    • ddddd9 POchodzenie pana Borowskiego 17.11.06, 23:00
      Ci co na niego głosowali chyba wiedzą kim był jego krewny i jakie ten pan ma
      pochodzenie - a później narzekacie że pejsaci rządzą
      • uu1 Re: POchodzenie pana Borowskiego 17.11.06, 23:07
        > Ci co na niego głosowali chyba wiedzą kim był jego krewny i jakie ten pan ma
        > pochodzenie - a później narzekacie że pejsaci rządzą
        Nie wiem jakie ten pan ma pochodzenie ale jestm przekonany, że Ty pochodzisz w
        linii prostej od konia pana Jezusa.
    • mahat1 Borowski maly kazio 17.11.06, 23:03
      Borowski to taki maly Kazio, facet bez wyobrazni i kwalifikacji na meza stanu,
      i co w ten sposob ugral, miernota, pewnie to ze HGW przegra, co nie zmienia
      faktu ze to osobka o usmiechu Huasnera, dla mnie niewybieralna.
      Ale ad rem zamiast powiedziec, ze (w dupie) bez lachy, PO moze bez koalicji w
      Radzie Warszawy, ale najwazniejsze jest uczynic Wwe wolnym miastem bez kaczek,
      czyli glosujcie ludzie na HWG, byle tylko tylko nie zostal wybrany ten kaczy
      slugus.
      To co zrobil emeryt Borowski, sie targuje o koalicje w RW, bez szans bo Tusk
      jest z Gdanska a wiadomo ze to miasto portowqe, hehehe.
      Dla mnie ten dziadek Borowski powinien wziac przyklad z Leppera, ktory przelal
      swoje glosy na Lecha w II turze i teraz co, jest Pan Wicepremier Andrzej
      Lepper, a wy glupie komuchy co, dalej siedzicie w getcie i tak zostanie.
      PS Borowski idz wnuki bawic, maqsz dziadu 62 lata, wystarczy koryta, miales
      szanse i skrewiles, dosc nieudacznikow, daj pole mlodszym i baw wnuk
      • kemot696 Re: Borowski maly kazio 17.11.06, 23:07
        Co za bełkot! Pamiętaj człowieku ,że jeszcze kilka lat temu to Kaczyński był w
        gettcie. Polski elektorat jest nieprzewidywalny
        • mahat1 Re: Borowski maly kazio 17.11.06, 23:14
          Nie no masz racje za duze skroty myslowe, co nie zmienia faktu ze twoj idol
          powinien wnuki bawic a nie zajmowac sie polityka, bo juz tyle funkcji pelnil ze
          wartosc dodana dla Polski zadna , oprocz zawartosci porfela tego starucha i
          reszty rodziny.
          • malgoska_k Twoj jezyk jako zywo przypomina jezyk wodzow PO 17.11.06, 23:22
            nie martw sie - wlasnie my wyborcy lewicowi zostaniemy w nastepna niedziele w
            domach i bedziemy bawic wnuki, byc moze Borowski tez tak zrobi

Nie obawiaj sie - nie ma takiej mozliwosci, zeby wyborcy lewicy glosowali na
            kandydatke PO w sytuacji gdy ta partia gardzi lewica i uwaza ja za tredowata;

A PO znow obudzi sie z reka w nocniku - pamietasz wybory prezydenckie ? -
            zobacz na frekwencje - przypomnij sobie intryge Tusia i Miodowicza p-ko
            Cimoszewiczowi (zapewne dla dobra Polski - czyli stolka prezydenta dla TUSia);
            popatrz na to co Twoi idole robia teraz, a w przyszla niedziele po 20 bedziesz
            wiedzial dlaczego Gronkiewicz Waltz placze po przegranej
          • kemot696 Re: Borowski maly kazio 17.11.06, 23:45
            pisać o 62 letnim facecie per staruch? To Ty masz z 18 lat chyba
            • uomonuovo Re: Borowski maly kazio 18.11.06, 02:42
              kemot696 napisał:

> pisać o 62 letnim facecie per staruch? To Ty masz z 18 lat chyba

Pewnie nawet nie :). Pelno tu gimnazjalistow, ktorzy tak bardzo baardzo chca, a
              ze dzisiejsi "mlodzi" ludzie sa na zwiekszonych dawkach cukru i cholera wie
              czego jeszcze :), a do tego malo ruchu na swiezym powietrzu maja to pozniej
              takie teksty. :) Ci co najbardziej chca byc "liberalni",i chca dawac innym
              specjalnie wyselekcjonowanym przez siebie szanse, zazwyczaj okazuja sie
              najwiekszymi tyranami. Ci ktorzy nie krzycza jednym "liberalnym" glosem razem z
              nimi sa w najlepszym wypadku tylko izolowani. Historia zna takich "liberalow" i
              obroncow dzikiego liberalizmu.
      • malgoska_k miernoci to sa w PO- zwlaszcza Tusio i Miodowicz 17.11.06, 23:14
        to przez intryge Tusia i Miodowicza i Jaruckiej wyborcy lewicy zostali w domu i
        wygral Kaczor - zobacz sobie,ze frekwencja byla o znacznie ponad 10% nizsza -
        niz gdy startowal Kwasniewski

Jednak POkraki nie umieja wyciagac wnioskow; nie dosc, ze dostaly dziwnej
        amnezji i nie pamietaja swojej chamskiej zagrywki przeciw Cimoszewiczowi, to
        teraz jeszcze za frajer chca glosow od lewicy - a jednoczesnie caly czas glosza
        jaka to LiD tredowata

POkraki - wyborcy lewicy pamietaja wasza intryge przeciwko Cimoszewiczowi i
        widza jak teraz publicznie wodzowie POkrak brzydza sie LiD; nie bedziemy
        glosowac za tymi, ktorzy sie nas brzydza

a wnusie to bedzie bawic wasza super kandydatka; zycze wam kolejnej przegranej -
        za te wasze intrygi i kluczenie przeciwko Cimoszewiczowi;

super czyste i odnowione moralnie POkraki nie roznicie sie od PISiakow - wy
        knujecie po cichu, co jest chyba gorsze jeszcze od tego co robia PISiory
        • koloratura1 Re: miernoci to sa w PO- zwlaszcza Tusio i Miodow 18.11.06, 01:44
          malgoska_k napisała:

> to przez intryge Tusia i Miodowicza i Jaruckiej wyborcy lewicy zostali w domu
          > i wygral Kaczor - zobacz sobie,ze frekwencja byla o znacznie ponad 10% nizsza
          > niz gdy startowal Kwasniewski

I nie tylko wyborcy lewicy zostali w donu. Moje poglądy są zdecydowanie
          centrowe, a też w drugiej turze nie głosowałam, choć zdawałam sobie sprawę, że
          Kaczor jest najgorszym złem z możliwych. Nie mogłam się jednak zdobyć na to,
          żeby po tej obrzydliwej intrydze oddać głos na Tuska.

> Jednak POkraki nie umieja wyciagac wnioskow; nie dosc, ze dostaly dziwnej
          > amnezji i nie pamietaja swojej chamskiej zagrywki przeciw Cimoszewiczowi, to
          > teraz jeszcze za frajer chca glosow od lewicy - a jednoczesnie caly czas
          > glosza jaka to LiD tredowata

Ja to nawet Platformę rozumiem, jest między młotem a kowadłem: musi się liczyć z
          tym, że znacząca grupa jej wyborców słyszeć nie chce o jakimkolwiek porozumieniu
          z "postkomuną". Na dobrą sprawę nie wiadono jakie byłyby ostateczne efekty
          takiego porozumienia: czy osiągnięty dzięki niemu przyrost głosów lewicowych
          pokryłby ewentualny ubytek głosów owych żarliwych "antykomunistów", którzy -
          wściekli - może nawet zagłosowaliby w tej sytuacji na Marcinkiewicza.

A tak - przy okazji - interesuje mnie coś jeszcze.
          Pół biedy teraz; w końcu chodzi o bardzo ważnego, ale tylko jednego prezydenta.
          Natomiast bardzo jestem ciekawa co się stanie, jeżeli po następnych wyborach w
          Sejmie znajdą się PO, PiS i LiD, zdobywając - każdy - po ok.30% głosów?

• gagapapa Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 23:05
      donal i hania przegięli pałę, Borowski ma rację, że olał tych intrygantów.
    • luc2000 PO ... 17.11.06, 23:12
      na borowskiego glosowali prawie wszyscy studenci UW
      pozdrowienia dla tuska
      cholerne polskie piekielko
      na szczescie niedlugo stad daleko wyjezdzam ...
    • genyo Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugiej.. 17.11.06, 23:19
      no to niestety, ale zdziwie sie jesli HGW wygra. Obawiam sie, ze wielu na
      wybory nie pojdzie, a jesli pojda, to zaglosuja odwrotnie i na zlosc, nawet
      gdyby mieli odmrozic sobie uszy. Marcinkiewicz za to moze sprobowac dogadac sie
      z Borowskim, wystepujac nawe na krotko z PiS i bedzie straszno i smieszno.
    • sumer55 zawsze twierdziłem że PO to palanty i - wstyd 17.11.06, 23:46
      cytować Pisiorów - cieniasy. W życiu nie kupiłbym od nich używanego samochodu.
      Wyrazy współczucia dla zwolenników PO: duże im jeszcze pozostaje do zrozumienie
      w każdej sferze działań politycznych. O czymś takim jak jakieś idee, zasady nie
      wspomnę. Też daremny trud.
    • szerszen039 Re: Borowski nie poprze Gronkiewicz-Waltz w drugi 17.11.06, 23:46
      ewito w oparach poalkocholowych,
      bełkot w "eterze" nie reagować.
    • kemot696 Re: ty komunisto Borowski nie wygrazaj 17.11.06, 23:49
      Wiesz jak czytam takie posty to dochodzę do wniosku ,że słownictwo swiadczy o
      tym ,iż doskonale zwolennicy PISu odnaleźli by się w Polsce epoki Moczara. I to
      wcale nie piszę złośliwie ani z zamiarem wyśmiewania. To tylko w miarę
      obiektywna obserwacja. Gdybyś żył w PRL przypuszczalnie poglądami i widzeniem
      świata byłbyś blisko tej frakcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka