tomek6665 18.11.06, 11:00 Święto 1 maja zaczęto obchodzić w USA w Chicago w 1864 roku. Obchodzone jest na całym świecie. Cymański i ta chołota z PIS mogłaby trochę się poduczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daktylek Re: Cymański do szkoły ! 18.11.06, 11:05 Tadeusz Cymański u Miniki Olejnik: : A już coś mam, mam coś dobrego, bo to co rzeczywiście jest mi wspólne z Markiem Borowskim to jest to, że jest szachistą. Ja jestem szachistą, no miłośnikiem tej gry, z tego, co wiem bardzo dobrze gra marszałek Borowski też lubi szachy i powinien jak szachista zagrać, postawić na tego, bo chociaż, który jest chyba w szachach lepszy, a myślę, że pomimo, że nie grałem ani z panią Waltz-Gronkiewicz, ani z Marcinkiewiczem, myślę, że Kazik gra lepiej, pomimo tego, że pani Waltz-Gronkiewicz z bankiem coś do czynienia, ale liczyć warianty i grać w szachy to jednak trochę co innego niż liczyć pieniądze. "ale liczyć warianty i grać w szachy to jednak trochę co innego niż liczyć pieniądze." To jest wiedza o ekonomii Tadeusza Cymańskiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
don_fabiano Re: Cymański do szkoły ! 18.11.06, 11:13 Cymańsiemu i pozostałym PiSowcom już nic nie pomoże. Wrodzone uszkodzenie kodu genetycznego. Odpowiedz Link Zgłoś