Gość: Jules IP: *.ub.hu-berlin.de 27.04.01, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jojne Re: Michnik!Ty swinio! IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 27.04.01, 11:28 ...... Chcesz cos sprowokowac pod cudzym (dobrym) imieniem? PZPR cie wychowala? Daj sobie spokój, rozgrzeszam cie, owieczko bladzaca po szalonym padole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Michnik!Ty swinio! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 11:31 Świnia ma cztery nogi, zakrecony ogon, 14 cycków i kolana do tyłu i należy do przystokopytnych. Nie sądzę aby Pan Adam Michnik był podobny do tego zwierzęcia. Forum jest dla ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, a ta inwektywa świadcy, że "Pan" nie ma do powiedzenia nic. Sugerowałbym strony z panienkami takie jak "The Hun" czy też "Rust Thumbs" z ich fora dyskusyjnymi, tam znajdzie sobie "Pan" odpowiednie towarzystwo ludzi na "Pana" poziomie intelektualnym. Nie pozdrawiam Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeźnik Re: Michnik!Ty swinio! IP: *.polkomtel.com.pl 27.04.01, 11:37 Gość portalu: Maurycy napisał(a): > Świnia ma cztery nogi, zakrecony ogon, 14 cycków i kolana do tyłu i należy do > przystokopytnych. Mylisz się. To co świnia ma do tyłu to są pięty. Kolano ma na wysokości brzucha dlatego nie bardzo je widać. To tak gwoli ścisłośći. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Michnik!Ty swinio! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 12:13 Dziekuję, nigdy nie byłem dobry z zoologii i widzę, że trzeba się za nią zabrać patrząc na tę menażerię w forum. Pozdrowienia Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosiek Re: Michnik!Ty swinio! IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 27.04.01, 11:54 Gość portalu: Maurycy napisał(a): >Forum jest dla ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, a ta > inwektywa świadcy, że "Pan" nie ma do powiedzenia nic. Maurycy! Pozdrawiam Cie , Czlowieku! Ty musisz byc jednym z tych (wcale nie tak niewielu), których ja bratnia dusza nazywam. "Mosiek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Michnik!Ty swinio! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 12:33 Gość portalu: Mosiek napisał(a): > Gość portalu: Maurycy napisał(a): > > >Forum jest dla ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, a ta > > inwektywa świadcy, że "Pan" nie ma do powiedzenia nic. > > Maurycy! > Pozdrawiam Cie , Czlowieku! > Ty musisz byc jednym z tych (wcale nie tak niewielu), > których ja bratnia dusza nazywam. > "Mosiek" A czy mamy inną alternatywę niż tolerancja? Wystarczy popatrzyc na świat: była Jugoslawia, Palestyna, Połnocna Irlandia, Kraj Basków, Algeria, Turcja, Sri Lanka, Indonezja, Kampuczia, Rwanda i Burundi, Angola, Meksyk.... mam kontynuować? Czy takiej przyszłości chcemy? Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Michnik!Ty swinio! IP: *.almda1.sfba.home.com 27.04.01, 18:03 Gość portalu: Maurycy napisał(a): > > A czy mamy inną alternatywę niż tolerancja? > > Maurycy Zapamietaj swoje slowa. Michmik, ty swinio! - czy to nie jest aluzja do pewnego komiksu w ktory wystepuja myszy, koty i swinie? Wobec tego komiksu tez jestes tolerancyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek to napisala jakas swinia z Berlina ,swinia piszaca po polsku/????? IP: 213.8.129.* 27.04.01, 20:23 do cyrku z nia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosiek Re: ...swinia piszaca po polsku/????? IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 27.04.01, 20:36 Wojtusiu! Nie podniecaj sie. Prowokatorów jest wielu wsród nas. Nie sadz za ostro, ten moze równie dobrze byc jakims nieszczesnym, teskniacym do Polski emigrantem, któremu uczucie wlasnego zniewolenia nakazuje byc "nadczlowiekiem" w stosunku do Czlowieka. Pozdrawiam "Mosiek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chron Swinia ? Ja lubie wieprzowine. IP: *.algx-houston.pdq.net 27.04.01, 23:20 Odpowiedz Link Zgłoś