goniacy.pielegniarz 02.12.06, 13:52 No to się prawdziwego trzęsienia ziemii w mediach doczekaliśmy:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniacy.pielegniarz Re: to dopiero przedbiegi :):) 02.12.06, 14:06 Niech ujawnią agentów po 1989r. I żeby się tylko nie skończyło na "atakach medialnych na PC i rząd Olszewskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
edgar.g Re: Sprawa Passenta i Toeplitza - litości! 02.12.06, 14:11 goniacy.pielegniarz napisał: > No to się prawdziwego trzęsienia ziemii w mediach doczekaliśmy:)) Znaczy się, że mam rozumieć, że nie czujesz się tą PRAWDĄ wyzwolony??? To Ty nie jesteś prawdziwy Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Sprawa Passenta i Toeplitza - litości! 02.12.06, 14:17 edgar.g napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > No to się prawdziwego trzęsienia ziemii w mediach doczekaliśmy:)) > > Znaczy się, że mam rozumieć, że nie czujesz się tą PRAWDĄ wyzwolony??? > To Ty nie jesteś prawdziwy Polak. To ja też nie jestem "prawdziwa" Polka , ta prawda jakoś mnie nie wyzwala, ale ja jeszce jestem ateistka , a to mnie już chyba całkiem pogrąża i zdajsie wg niektórych nie ma dla mnie ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Proponuje o agentkach. Anita Gargas na przykład .. 02.12.06, 14:20 moglaby zrobić strip tease. Zobaczylibysmy WSI zupełnie obnazone .... Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Na pewno jest to ważniejsze od "afery nazistowskie 02.12.06, 14:21 j". Odpowiedz Link Zgłoś