ojgoj 09.12.06, 19:05 Może zamiast żądać rozwiązania koalicji posłowie PO zrezygnują z posłowania. Na ich miejsce może przyjdą uczciwsi. Test DNA wykazał ich obłudę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zablokowany Pieszczochu Rydzola możesz już ryćkać się ile 09.12.06, 19:06 wlezie. Nawet możesz kozę wyryćkać ale badanie DNA nic nie wykaże bo wystarczy, że zrobisz to w Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
ojgoj Twoje doświadczenia z kozą nie zachęcają 09.12.06, 19:11 zablokowany napisał: > możesz już ryćkać się ile wlezie. Nawet możesz kozę wyryćkać ale badanie DNA nic > nie wykaże Pozostawiam tę przyjemność fanom LiD PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany O to dla Was pieszczochu przyjemność? 09.12.06, 19:20 Mnie nauczono, że to choroba. Jednak w Waszej toruńskiej sekcie radiowo - telewizyjnej nawet obcowanie ze zwierzątkami to przyjemność.....Niedługo pieszczoszku będziecie usprawiedliwiać stosunki płciowe z pieskami....dla dobra RP? Odpowiedz Link Zgłoś
ojgoj Sam uznałeś to za przyjemność,piescimordęlizałku 09.12.06, 19:24 zablokowany napisał: > Mnie nauczono, że to choroba. Bo to jest choroba i patrząc po tobie ... przewlekła - nie trzeba było sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Pieszczochu ile piesków wyryćkałeś? 09.12.06, 19:25 Bo zaczynacie się towarzyszu mylić w zeznaniach... Odpowiedz Link Zgłoś
ojgoj Wiedziałem,że należysz do nieomylnych jasnowidzów 09.12.06, 19:40 zablokowany napisał: Pieszczochu ile piesków wyryćkałeś? > Bo zaczynacie się towarzyszu mylić w zeznaniach... Ale bolszewia i cimoszeńszczyzna ci się nie udała - źle wybrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekistan Re: PO Platforma Oszczerców 09.12.06, 19:06 ojgoj napisał: > Może zamiast żądać rozwiązania koalicji posłowie PO zrezygnują z posłowania. > Na ich miejsce może przyjdą uczciwsi. Test DNA wykazał ich obłudę. PO zawsze byla jadrem klamstwa i obludy w polityce.Mam ich serdecznie dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: PO Platforma Oszczerców 09.12.06, 19:09 ubekistan napisał: > ojgoj napisał: > > > Może zamiast żądać rozwiązania koalicji posłowie PO zrezygnują z posłowan > ia. > > Na ich miejsce może przyjdą uczciwsi. Test DNA wykazał ich obłudę. > > PO zawsze byla jadrem klamstwa i obludy w polityce.Mam ich serdecznie dosc. ************************** Zapomniałeś dodac że PO utkała szarą sieć i atakuje kryształowo uczciwego Rydzyka zwanego ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: PO Platforma Oszczerców 09.12.06, 19:17 ojgoj napisał: Test DNA wykazał ich obłudę. Jakim sposobem wynik testu DNA na ojcowstwo zaprzecza oskarżeniom o zmuszanie do seksu za pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 Re: PO Platforma Oszczerców 09.12.06, 19:24 Ano w taki że dowodzi iż K. Aneta kłamała w sprawie ojcostwa Łyżwy. Skoro przyłapano ją na kłamstwie w tej sprawie to znaczy że jest wysokie prawdopodobieństwo iż konfabuluje całą tę historyję! Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: PO Platforma Oszczerców 09.12.06, 19:30 Zgoda. Ale wynik tego testu w żaden sposób nie uniewinnia Ł. Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: PO Platforma Oszczerców 09.12.06, 19:43 jak nie ty obłudniku od ojcostwa i ewentualmych alimentów absolutnie go uniewinają a to było klu sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: PO Platforma Oszczerców 09.12.06, 19:51 Gdyby to było clou sprawy, to nie zajmowałby się tym prokurator krajowy. Oskarżenie dotyczy wymuszania seksu za pracę przez posła. Odpowiedz Link Zgłoś