gniewko_syn_ryba 10.12.06, 13:05 odpowiedzialnością za "seksaferę" ???... ;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Demokraci.pl tracą wpływy 10.12.06, 13:06 A tak bajdełej - coś cicho ostatno o "Tygodniku Powszechnym". Autorytety z redakcji też się w mediach nie produkują... Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Trochę ich tam wykosił przeklęty karzeł reakcji 10.12.06, 13:08 czyt. IPN :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 No zapluty, zapluty :-) 10.12.06, 13:09 zresztą co za róznica, wszyscy wiedzą, że IPN nalezy zalać betonem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Stad ten zalew faszytowskich i obyczajoweych 10.12.06, 14:03 afer. Wplywy zyskuja faszysci i alfonsy. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Bo to robota lewaków. 10.12.06, 13:09 Zdzizenie obyczajów przez takie ekscesy jak ostatnio coroczna dwudniowa parada zboczeńców w Toruniu. Już 15 z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 W toruniu był pan Biedroń z SLD wraz ze swoimi 10.12.06, 13:40 kochasiami? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Nie wiedziałem, że podwożony policyjnym samochodem 10.12.06, 13:42 ksiądz ma ksywę "Biedroń". Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Nie wiedziałem, że podwożony policyjnym samoc 10.12.06, 13:54 Ciekawe, ja tez o tym nie wiedziałem... Moze spytaj sie o to swojego partyjnego kolegi Kalisza. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ale jaja! 10.12.06, 13:56 Michalkiewicz pracuje u Biedronia! Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Ale jaja! 10.12.06, 13:59 Spytałeś się Kalisza? Po pierwsze ksiądz wg ciebie miał mieć ksywkę "Biedroń" bo prawdziwy R.Biedroń co wszyscy wiedzą nalezy do struktury paramafijnej o nazwie SLD, czyli jest twoim kolegą. A więc od jednej manipulacji do drugiej - nieźle was szkolą w tej partyjnej młodziezówce SLD :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Łał. 10.12.06, 14:01 Manipulujesz zboczeńcami urodzinowymi aż miło. Naczytałeś się zboczka Michalkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Michalkiewicz też był na tej dwudniowej 10.12.06, 14:11 paradzie zboczków? Pytam, bo aby uniknąć widoku tych nienormalnych ludzi siedziałem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Michalkiewicz też był na tej dwudniowej 10.12.06, 14:14 Moj ty bidulu... mieszkasz okienko w okienko z "imperium" ojca Tadeusza? wiec juz wiem dlaczego sie narkotyzujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ba! 10.12.06, 14:18 A jechałeś kiedyś autobusem miejskim ze zgrają tych zboczonych zer mentalnych - urodzinowiczów? Piękne pokazy chamstwa dają. Odpowiedz Link Zgłoś
kilimandzaro5 Rzeczywiście najpierw jakąś domeną sexafer był koś 10.12.06, 13:14 Rzeczywiście najpierw jakąś domeną sexafer był kościół. Może to przez tyle afer w hierarchi kościelnej przeniosło się to do świata polityki. Czyli kosciół był może ogniskiem zarazy tej dzumy. A Nie tylko jest styk biznes polityka, styk polityka religia też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla_u_plota Dlaczego jeszcze nikt nie obciążył abepa Kościoła, 10.12.06, 13:43 peca niejakiego > odpowiedzialnością za "seksaferę" ???... ;))))))))))))))))))))) :-)))))))))) gniewko_syn_ryba napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
cichydon1 Re: Dlaczego jeszcze nikt nie obciążył abepa Kośc 10.12.06, 14:13 Bog zapewnił wiatropylnośc. wszyscy ci sikali w okolicach Radomska na powietrzu moga mieć problem. Odpowiedz Link Zgłoś