maaax 19.12.06, 20:09 zna pan Elę Królikowską?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: Panie Niesiołowski 19.12.06, 20:10 Myślę, że Stefek nie odpowie ci tu na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Panie Niesiołowski 19.12.06, 20:13 maaax napisał: > zna pan Elę Królikowską?????? Wykorzystał dziewczynę a potem na nią kapował www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=3747 Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Niesiołowski ??? wykorzystywal i kapował do SB??? 19.12.06, 20:29 niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Pierwszy antydekomunizacyjny pałkarz platformy 19.12.06, 20:14 maaax napisał: > zna pan Elę Królikowską?????? Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Panie Niesiołowski- a TO tu , prawda? 19.12.06, 20:42 Elzbieta Królikowska otrzymała do wglądu protokoły zeznań Niesiołowskiego. Był o tym artykuł w "Naszej Polsce" z 5.XII.06, cytowano tam fragmenty onych protokołów. Mało budujące. Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Panie Niesiołowski- a TO tu , prawda? 19.12.06, 21:24 maaax napisał: > Elzbieta Królikowska otrzymała do wglądu protokoły zeznań Niesiołowskiego. Był > o > tym artykuł w "Naszej Polsce" z 5.XII.06, cytowano tam fragmenty onych > protokołów. Mało budujące. "Pragnę jeszcze wyjaśnić, że pozyskałem wiosną 1969 r. jako członka naszej nielegalnej organizacji również Elżbietę Nagrodzką (...) Wiadomym mi jest, że Nagrodzka miała wziąć udział w akcji podpalenia muzeum Lenina w Poroninie". (fragm. protokołu z przesłuchania Niesiołowskiego z 29 czerwca 1970 r.) "Pragnę uzupełnić oraz sprostować pewne wyjaśnienia, jakie złożyłem do protokołów w czasie poprzednich przesłuchań na temat podjętej przez nasz "Ruch" akcji spalenia muzeum Lenina w Poroninie. Celowo zatajałem pewne fakty, ażeby uchronić niektóre osoby od odpowiedzialności karnej. Dziś całkowicie zrozumiałem swoje niewłaściwe stanowisko w tej kwestii i dlatego pragnę, tak jak i w innych sprawach, mówić tylko szczerą prawdę." (przesłuchanie w dniu 11 lipca 1970 r.) Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 no to ten krystaliczny życiorys ma skazę czy jest 19.12.06, 20:55 mętny ? Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Panie Niesiołowski 19.12.06, 22:24 Dzisiaj ma być w "Teraz my", może go Dziennikarze Roku odważnie zapytają o to. Jak Milan pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm kolejne podniecenie esbeckimi fałszywkami? 19.12.06, 23:44 prędzej uwierzyć można w lojalkę Kaczyńskiego. Niesiołowski trochę w więzieniu przesiedział. Kaczyński w tym czasie mógł w domu głaskać kota. Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: kolejne podniecenie esbeckimi fałszywkami? 20.12.06, 08:12 elfhelm napisał: > prędzej uwierzyć można w lojalkę Kaczyńskiego. Więc skoro w nią wierzysz to pozwól innym wierzyć w zeznania Niesioła. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Panie Niesiołowski 20.12.06, 08:30 No to zamieniam sie w sluch i czekam na jakies relacje od wolnych i niezaleznych mediow. Co jak co ale WSI24 napewno nas poinformuje. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Panie Niesiołowski 20.12.06, 08:32 > Co jak co ale WSI24 napewno nas poinformuje. Albo Kropka nad wsI Odpowiedz Link Zgłoś