obraza.uczuc.religijnych 20.12.06, 14:26 i kundel oseł Qrewski: wiadomosci.onet.pl/1453268,11,item.html Widać jak na dłoni wyższy poziom wyobraźni i poczucia humoru u pani Joanny. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w11mil doceniam ironię 20.12.06, 14:31 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Widać jak na dłoni wyższy poziom wyobraźni i poczucia humoru u pani Joanny. ale prosze, odpusc to "prof" przy nazwisku p. Senyszyn - myslisz ze innym profesorom jest milo ze p. Senyszyn tez jest profesoem Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ironia pani profesor jest wspaniała 20.12.06, 14:34 Przy niej obrażalskie prawiki to szczeniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Coś ci się pomyliło. 20.12.06, 14:41 To efekty wiary we wszystko co napisane w internecie. Poproszę jakiś link. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________Depresja z Himalajami 20.12.06, 14:37 Joanna Senyszyn: "dłuższej smyczy i żeby wszystkie życzenia wypowiedziane pełnym głosem mu się spełniły. To w końcu czas, kiedy bulteriery mówią" Jacek Kurski: "Pani poseł życzę, żeby budowała swoją tożsamość w polityce nie na skandalu, nie na prowokacji i nie na obrażaniu katolików. Nie musi posługiwać się tak niegodnymi metodami. Poza tym oczywiście życzę wszystkiego najlepszego". Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: doceniam ironię 20.12.06, 14:40 w11mil napisała: > ale prosze, odpusc to "prof" przy nazwisku p. Senyszyn - myslisz ze innym > profesorom jest milo ze p. Senyszyn tez jest profesoem To bez znaczenia czy jest im miło, ma prawo do tego tytułu. bazy.opi.org.pl/raporty/opisy/osoby/22000/o22310.htm Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska w11mil - cos pleciesz tym razem... 20.12.06, 14:55 w11mil - dlaczego pozbawic chcesz tytułu profesorskiego p.Joasie Szenyszyn? Dziwne zwyczaje zamierzasz wprowadzic w kraju pisowskim. Inni profesorowie moga sobie myslec, co chcą, ja np. tez mogę nie lubić, ze niektóre typki mogą w swych wizytowkach tutułować się jak ja, ale mi to, mówiąc popularnie, wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil jesli ktos wypowiada sie tak jak p. Senyszyn 20.12.06, 15:25 to moze byłoby taktowniej pominąc fakt, iż jest ona profesorem; to tylko kwestia kurtuazji wobec innych profesorów daleki jestem od pozbawiania jej tytułu joannabarska napisała: > w11mil - dlaczego pozbawic chcesz tytułu profesorskiego p.Joasie Szenyszyn? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: jesli ktos wypowiada sie tak jak p. Senyszyn 20.12.06, 16:18 A niby dlaczego ? Masz jakieś zastrzeżenia do dorobku naukowego pani profesor ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 ty też masz niebezpiecznie podwyższony poziom 20.12.06, 14:38 intelektu. W tym stanie zarówno poziom intelektu i dowcipu charakteryzuje się wyciąganiem komuś krzesła spod tyłka i chachanie się z udanego dowcipu. baaaaardzo subtelny i dowcip i intelekt, koniom w stajni bardzo by się podobał, jednak to jest forum i tutaj ten poziom zarówno twój jak i Senyszynowej raczej nie będą budziły entuzjazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________infantylne poczucie humoru objawia się 20.12.06, 14:48 u matryc umysłowych powielaniem rynsztoka i całkowitym brakiem poczucia humoru prostackiego buca z jego nieumiejetnością zażartowania z siebie bo bulterierem żatobliwie i na poziomie odciął się Kurski niekratywnym przesmiewcom, których finezja osiąga poziom brukowych wulgarnych zwierzęcych wyzwisk nawet w parlamencie stad określenie ich guru intelektu na lustrację "zwierzęca nienawiść" - bo doskonale znają to uczucie z autopsji! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ta menda qrewski sam się tak nazwał 20.12.06, 14:49 prawdziwy polski zoofil. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Poziom Qrewskiego to poziom debaty jaki 20.12.06, 14:52 reprezentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Dowcip Qrewskiego jest pełen polotu. 20.12.06, 14:39 Insynuuje jakieś pierdoły i wydaje mu się, że jest zabawny. Przy nim Senyszyn to gejzer (przepraszam Ziobro) dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Dostosowuję się do prawików i patridiotów. 20.12.06, 14:52 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 daleka i długa droga wychowania w dobrej rodzinie 20.12.06, 14:54 zda mi sie juz sam nie nadrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Kulturalny tradycjonalista mi się trafił 20.12.06, 14:55 per "osioł". Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 Ależ słoneczko, to nie jest dowcip, zwykle życzeni 20.12.06, 14:56 życzenia Bożonarodzeniowe i Kurski jako Katolik, wybacza rzeczony "poziom": "Pani poseł życzę, żeby budowała swoją tożsamość w polityce nie na skandalu, nie na prowokacji i nie na obrażaniu katolików. Nie musi posługiwać się tak niegodnymi metodami. Poza tym oczywiście życzę wszystkiego najlepszego". Osobiście przyłączam się do życzeń Jacka Kurskiego skierowanych do tej baby Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Na dowcipne słowa prof. Senyszyn 20.12.06, 14:59 ten oszczerca odpowiada insynuacjami. Tak już mają prawiki i patridioci. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Właśnie widzę w tym wątku. 20.12.06, 15:03 Ty też wielkonikowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 To zapytaj kogokolwiek czy zrozumie sens Twego pos 20.12.06, 15:14 Właśnie widzę w tym wątku. Autor: obraza.uczuc.religijnych Data: 20.12.06, 15:03 + dodaj do ulubionych wątków Ty też wielkonikowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Róznica inwencji: Posłanka prof. Senyszyn 20.12.06, 14:51 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Widać jak na dłoni wyższy poziom wyobraźni i poczucia humoru u pani Joanny. Brawo! Nie da się ukryć. Ogromnym taktem ze strony bulteriera jest, że nawet jej nie ugryzł, a że zawarczał ...... przecież on inaczej nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Nieeee mogę Ewo Ty też czujesz zwierzęce emoc 20.12.06, 14:54 Zawsze, gdy tylko mam do czynienia z psami. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Stać Cię na nazwanie psem człowieka? 20.12.06, 14:56 No no no.... a miałem Cię za kulturalną osobę umiejąca ripostować na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Stać Cię na nazwanie psem człowieka? 20.12.06, 14:58 Wiesz Hasz, nazywanie Kurskiego bulterierem niezbyt mi się podoba, bo uwielbiam psy. Ale skoro juz tak go nazwano, to niech i tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Tłumaczę Ci że zabrakło im inwencji na taką nazwę 20.12.06, 15:01 wiele razy Go słuchałem i widziałem i zawsze górował nad rozmócami inteligencja co ich kazdorazowo spieniało ... ten objaw to Wasz syndrom! Odpowiedz Link Zgłoś
kontra59 Re: Róznica inwencji: Posłanka prof. Senyszyn 20.12.06, 14:53 tak ci sie wydaje bo takie masz poczucie humoru i tyle. Świat się śmieje ... Burak. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Poziom dowcipu bulteriera jest powalający: 20.12.06, 14:54 palnąć jakieś insynuacje i opowiedzieć swoje zwidy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Masz oślą (nie dosłownie) percepcję pokaż link 20.12.06, 14:59 z kontekstem to Ci skomentuję Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Uderzasz w patetyczne tony. 20.12.06, 15:05 Najbardziej żałosne chwyty. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: Jak poseł PiSS. 20.12.06, 15:15 Przyznajesz się do parti o takiej brzydkiej nazwie? Znasz angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Nie bądż... 20.12.06, 18:09 Nie bądz taki skurski... Ewent. dobitniej z dodatkiem "syn". Takie nowe przekleństwo... Odpowiedz Link Zgłoś