Dodaj do ulubionych

Murzyn celowo zarażał HIVem

03.01.07, 17:12
Dostał azyl polityczny w Polsce i tak za to podziękował:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3826378.html
Moim zdaniem urzednik, który przyznał temu murzynowi azyl powinien zostac zwolniony dyscyplinarnie z pracy.

PS. Równie bulwersujące jest w tej sprawie to, że podobno wykształcone kobiety zdecydowały się na seks z murzynem i to bez zabezpieczenia.
Obserwuj wątek
    • w11mil co tu ma do rzeczy "murzyńskość" azylanta? 03.01.07, 17:15
      idiotyzmy-kacze napisał:

> Dostał azyl polityczny w Polsce i tak za to podziękował:
    • pies_na_czarnych Co tutaj jest bulwersujace? 03.01.07, 17:20
      idiotyzmy-kacze napisał:

> PS. Równie bulwersujące jest w tej sprawie to, że podobno wykształcone
      kobiety
      > zdecydowały się na seks z murzynem i to bez zabezpieczenia.
      >
      • idiotyzmy-kacze Re: Co tutaj jest bulwersujace? 03.01.07, 17:28
        Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że w krajach afrykańskich nosicielami HIV jest od kilkunastu do kilkudziesięciu procent dorosłych.
        • pies_na_czarnych Re: Co tutaj jest bulwersujace? 03.01.07, 17:30
          idiotyzmy-kacze napisał:

> Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że w krajach afrykańskich nosicielami HIV
          je
          > st od kilkunastu do kilkudziesięciu procent dorosłych.
          >

Tam to wiedza, ale przeciez u was prezerwatywy sa zabronione!
          :)
          • idiotyzmy-kacze Re: Co tutaj jest bulwersujace? 03.01.07, 18:00
            Tam niewiele wiedzą i nie używają prezerwatyw.
            • belus77 Re: Co tutaj jest bulwersujace? 04.01.07, 00:16
              Ciekawe, ze nawet Marudny zabranial uzywania prezerwatyw swym owieczkom. Kiedys
              francuska TV5 rzucia nawet dowcip, ze on ma uczulenie do lateksu ...)))

Ciekawe co chlopcy w seminariach robia? Bez gumki czy w gumce?
        • w11mil ale ten pan był cenionym antyfaszystą 03.01.07, 17:32
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54846286
          idiotyzmy-kacze napisał:

> Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że w krajach afrykańskich nosicielami HIV
          je
          > st od kilkunastu do kilkudziesięciu procent dorosłych.
    • gradus2004 Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 03.01.07, 17:20
      > PS. Równie bulwersujące jest w tej sprawie to, że podobno wykształcone kobiety

jak to sie nie zabezpieczyly? Pigulki braly tak jak GW kazala :)... no i w ciaze
      nie zaszly :)
      • uzdek98 kalendarzyk ojca dyrektora plus modlitwa... 03.01.07, 21:29
        na pewno by im pomogla... i uchronila od zlego dzikiego... ale TVsram nie
        ogladaly ladacznice jedne... to skad mialy wiedziec...
        • belus77 Re: kalendarzyk ojca dyrektora plus modlitwa... 05.01.07, 23:59
          Hehehe ... ten zlodziej z Torunia sie modli za nas wszystkich!
    • qqazz To sa konsekwencje 03.01.07, 17:22
      rozwiazłosci seksualnej nisko sie ceniacych panienek z dyplomami, murzyna bym
      specjalnie nie winił bo on przecierz jest z innego kregu kulturowego gdzie
      ludzka aktywnośc sprowadza sie głównie do rozrywki i aktywności seksualnej,
      zachowywał sie po prostu tak jak potrafi zgodnie z panujacymi w jego kulturze
      obyczajami, przy przyznawaniu azylu raczej sie nie bierze tego pod uwagę, takie
      sytuacje to nie kwestia błędów urzedniczych tylko rozpasania seksualnego
      młodych pokoleń i upadku tradycyjnych wartosci.

pozdrawiam
      • marouder Przepraszam bardzo, a dlaczego pana Murzyna... 03.01.07, 18:05
        ..nie przebadano przed przyznaniem mu statusu uchodzcy?
        W koncu w Polsce HIV-a nie zlapal!
      • idiotyzmy-kacze Re: To sa konsekwencje 03.01.07, 18:10
        Pozostaje jednak pytanie po co nam w Polsce ludzie z innego kręgu kulturowego ?
        Poza tym uważam, że był to jednak błąd urzędnika, bo w artykule znajduje się informacja, że sprawca dostał wcześniej azyl w Ghanie. Do Polski przyjechał więc z powodów ekonomicznych
        • marouder Re: To sa konsekwencje 03.01.07, 18:12
          Oczywiscie, ze to blad urzednika, albo/i (nie mam swiadomosci, jak jest w
          istocie) pewne braki w przepisach nie obligujace kandydatow na uchodzcow do
          przeprowadzania badan w kierunku nosicielstwa HIV.
          • gniewko_syn_ryba Rasiści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.07, 18:34
            • marouder Trudno, moge robic za rasiste:) 03.01.07, 18:44
              Powiem wiecej, glupie panienki pana Murzyna takze bym wraz z panem Murzynem
              odstawil do Murzynii.
              • belus77 A wolalbys raczej za rego Murzynka-poete? 05.01.07, 13:24
        • w11mil uwazam ze nudno byłoby w jednym "kręgu kulturowym" 03.01.07, 18:20
          idiotyzmy-kacze napisał:

> Pozostaje jednak pytanie po co nam w Polsce ludzie z innego kręgu
          kulturowego ?
          • belus77 Re: uwazam ze nudno byłoby w jednym "kręgu kultur 04.01.07, 00:20
            Powiedz to tym dziewczynom ... glupie cipy!
    • s-k-i-n i jak tu nie być rasistą? 03.01.07, 17:39
    • remekk fasziizzzm , rasiizzmm n i e w o l n o ... 03.01.07, 18:23
      ...oskarżac murzyna . W imie tolerancji i wielokulturowości powinien dalej
      wnosic swój wkąłd do naszej kultury !
      • marouder A o Zydach nic?? Przeciez ty remekk z cala... 03.01.07, 18:26
        ..pewnoscia wiesz, ze to Zydzi w swoich laboratoriach sprokurowali wirusy HIV.
        Lec remekk od razu po calosci, co se bedziesz zalowal niebogo!!
        • remekk cosik ci sie pomyliło - to raczej nam dorabiają .. 03.01.07, 18:44
          ..gębe odpowiedzialnosci za wojnę albo jka w przypadku groSSA dziedziczne
          obciążenie morderczymi skóonnoscciami . Ale cóz odwracanie kota ogonem - ot tyz
          sposobik ... .

marouder napisał:

> ..pewnoscia wiesz, ze to Zydzi w swoich laboratoriach sprokurowali wirusy HIV.
          > Lec remekk od razu po calosci, co se bedziesz zalowal niebogo!!

• w11mil ten "wklad" to akurat nie był do kultury 03.01.07, 18:30
        remekk napisał:

> ...oskarżac murzyna . W imie tolerancji i wielokulturowości powinien dalej
        > wnosic swój wkąłd do naszej kultury !
        • remekk Re: ten "wklad" to akurat nie był do kultury 04.01.07, 06:43
          fakt
          • belus77 Re: ten "wklad" to akurat nie był do kultury 05.01.07, 20:22
            fucked?
    • belus77 Murzyn czy moze MULAT ??? 03.01.07, 19:47
      To bardzo wazne!
    • ratatatam on nie czarny ! on zielony2004 03.01.07, 19:49
      kolega partyjny kazimiery szczuki :DDDD ( chyba ze go pomylilem z jakims innym )
    • mike.recz Re: Mogło być tak 03.01.07, 19:59
      To te kobiety miały HIV.Zaraziły murzyna bo były rasistkami.
      • s-k-i-n Re: Mogło być tak 03.01.07, 20:58
        nie dość ze czarny to do tego lewak...
        • mike.recz Re: Mogło być tak 03.01.07, 22:05
          Wiesz co skinie,napisałem najgłupszą myśl jaka przyszła mi w tamtej chwili do
          głowy i tylko ty to podłapałeś.
          • s-k-i-n Re: Mogło być tak 03.01.07, 22:44
            www.pomagamy.pl/niusy/antyfaszysta_roku_2003.htm
    • emerytka2006 rasista... 03.01.07, 21:08
      A może ten "murzyn" był również katolikiem?
      Czy wtedy z równą chęcią napiszesz "katolik celowo zarażał AIDS"?
      Zastanów się trochę...
      • s-k-i-n Re: rasista... 03.01.07, 21:32
        ja nie jestem katolikiem tylko poganinem towarzyszko..akurat wiara tu nie ma
        znaczenia faktem jest że murzyn celowo zarażal polskie kobity i za to powinien
        beknąć... choć z drugiej strony to jest nauczka dla postepowych Polek co im się
        cudzoziemcy podobają i są uprzedzone do wszystkiego co polskie kosmopolitki...
        okrutnie los siez nimi obszedl. komulacja z malpą musi przynieść tragiczne
        skutki..to jest przestroga dla tych panien co by chcialy pójś w ślady tych
        niezczęśnic
        • emerytka2006 zgoda, ale co tu ma do rzeczy "murzyńskość" 03.01.07, 22:11
          ... tego mężczyzny?
          • s-k-i-n alejego lewackość już ma! 03.01.07, 22:35
            lewactwo glosi frywolny stosunek do tych spraw.. i mamy tego skutki
            • goniacy.pielegniarz Re: alejego lewackość już ma! 03.01.07, 22:37
              A Ty, Skinie, jaki masz stosunek do tych spraw?
    • asienka32 Idiotyzmy Ty wstętny faszysto :))) 03.01.07, 21:10
      idiotyzmy-kacze napisał:

> Dostał azyl polityczny w Polsce i tak za to podziękował:
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3826378.html
      > Moim zdaniem urzednik, który przyznał temu murzynowi azyl powinien zostac
      zwoln
      > iony dyscyplinarnie z pracy.
      >
      kobiety
      >
      • emerytka2006 z czego się cieszysz, dziecino? 03.01.07, 21:54
        Idiotyzmy puściły bąka w salonie (czyt. portalu GW), ale to jeszcze nie powód
        by składac ręce do oklasków...
        • goniacy.pielegniarz Przepraszam, w czym? :)) 03.01.07, 22:02
          emerytka2006 napisała:

> Idiotyzmy puściły bąka w salonie (czyt. portalu GW),
          • emerytka2006 :))))))) 03.01.07, 22:11
    • primordial Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 03.01.07, 21:25
      "..pewnoscia wiesz, ze to Zydzi w swoich laboratoriach sprokurowali wirusy HIV.
      Lec remekk od razu po calosci, co se bedziesz zalowal niebogo!!"

A tu sie mylisz, wystarzy poczytac "Potege spisku" Pipesa, historie teori spiskowych. Dowiesz sie, ze to wlasnie czarni rasisci rozglaszaja, ze HIV to wynalazek Bialych, ktory zostal wypuszczony w Afryce zeby wykonczyc czarnych. Ta teorie publicznie popiera znany czarny komik Bill Cosby.
      Inna podobna teoria to taka, ze do napojow gazowanych Biali dodaja srodki ktore maja spowodowac impotencje czarnych (w USA to wlasnie ludnosc kolorowa jest glowna grupa klientow tanich napojow gazowanych). Itd. Polecam lekture.
      • s-k-i-n AIDS narodzil się w srodowisku homoseksualnym! 03.01.07, 21:33
        w San Francisco...
        • bolko_turan AIDS podobno z Afryki pochodzi 03.01.07, 22:27
          Pierwotnie byla to niegrozna choroba malp.

Wiele Murzynow w ogole nie wie ze choruje na AIDS - chorobe bardzo powszechna w
          Afryce. Liczba Polek zakazonych przez Murzynow AIDSem pewnie jest wiele wyzsza
          niz mozna przypuszczac.
          • s-k-i-n do Afryki AiDS przywlekl jakiś steward -biseks... 03.01.07, 22:34
            • bolko_turan Nie, na serio, HIV jest mutacja niegroznej 03.01.07, 22:47
              choroby SIV u szympansow. Poniewaz Murzyni niektorych plemion w dzungli w
              Kamerunie uprawiaja seks z malpami, choroba przeszla na gatunek ludzki, mutujac
              w HIV.

Znalazlem link austriacki:
              209.85.129.104/search?q=cache:fRlBnXVXww4J:science.orf.at/science/news/144662+afrikaner+sex+affen&hl=de&gl=de&ct=clnk&cd=1

Feldstudie bestätigt: HIV kam von Schimpansen

Vermutet hatten es AIDS-Forscher schon lange, jetzt ist endlich auch der
              Nachweis gelungen: Der AIDS-Erreger HIV wurde von wilden Schimpansen in Afrika
              auf den Menschen übertragen. Das ergab die Analyse von 446 Kotproben frei
              lebender Schimpansen aus Kamerun.

In etlichen dieser Proben fanden die Forscher um um Beatrice Hahn von der
              University of Alabama in Birmingham (USA) die Antikörper zu SIV, der
              Schimpansenversion und engsten Verwandten von HIV. Bisher war SIV stets nur bei
              Schimpansen in Gefangenschaft nachgewiesen worden.
              • s-k-i-n Re: Nie, na serio, HIV jest mutacja niegroznej 03.01.07, 22:53
                a z Afryki do USA zawlókl jakiś spedalony uczony...
                • bolko_turan Byc moze 03.01.07, 23:01
                  Oby z Afryki nowych malpich chorobstw do Polski nie sprowadzili...
                  • s-k-i-n Re: Byc moze 03.01.07, 23:06
                    możliweze to przez malpy... (w czerwonym?)
    • goniacy.pielegniarz A co Cię tak szokuje? 03.01.07, 22:04
      idiotyzmy-kacze napisał:

kobiety

Rozumiałbym, gdyby dziwiło Cię, że to akurat w Polsce, bo co do tego, co Polki
      robią, gdy są poza Polską, to już całkiem inna sprawa.
      • s-k-i-n mnie szokuje co innego - ten facio laury zbieral! 03.01.07, 22:07
        www.pomagamy.pl/niusy/antyfaszysta_roku_2003.htm
        • goniacy.pielegniarz Re: mnie szokuje co innego - ten facio laury zbie 03.01.07, 22:15
          Gdzieś tu czytałem, że on z Zielonych 2004:))
          • baba_w_oknie Re: mnie szokuje co innego - ten facio laury zbie 03.01.07, 22:17
            to zemsta za kolonializm z podpuszczenia Zydow.
    • andrzejzb Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 03.01.07, 22:28
      No cóż - podobno Murzyn ma pokaźny pędzel...
      Jak mówiła jedna znajoma powyżej 20 cm wielkość nie gra roli :)
    • remekk N i e w o l n o oskarżać murzyna bo to rasizm , 03.01.07, 22:42
      ,faszyzm etc .
      A murzyn ma pełne prawo kultywowac swoją tradycje ... .
      • banme1 a polski zlodziej w Niemczech tradycje polskie 03.01.07, 22:43
        kultywuje, remek?
        • goniacy.pielegniarz Już nie 03.01.07, 22:45
          To było modne kilka lat temu. Teraz wyszło z mody.
        • remekk ty ż..o kultywujesz na tym forum wasze plugawe ... 03.01.07, 23:27
          ...zwyczaje .
          Perfidia , ohyda , złodziejstwo i inne patologie to wasza "wyjatkowa" -...
          "kultura" ... .
          • belus77 Re: ty ż..o kultywujesz na tym forum wasze plugaw 04.01.07, 02:14
            Prostytucja?
          • banme1 Niemcy znaja wasze tradycje kradziezy samochodow 04.01.07, 06:44
            tysiace witzow maja o wszych zlodziejach. czemu? hehehe
            • remekk My znamy was - rowniez waszą miłosc do Niemców 04.01.07, 08:36
              nawet II wojna niczego tepaków nie nauczyła ... .
    • frank_drebin Fujj rasizm. Afroamerykanin a nie Murzyn ;) Chyba, 03.01.07, 22:45
      ze tylko Murzyni mieszkajacy w USA to Afroamerykanie a mieszkajacy gdzie
      indziej to Murzyni. Na to byl wskazywala konstrukcja slowa "afroamerykanin" ;)
      • qqazz Re: Fujj rasizm. Afroamerykanin a nie Murzyn ;) C 04.01.07, 14:44
        frank_drebin napisał:
        > ze tylko Murzyni mieszkajacy w USA to Afroamerykanie a mieszkajacy gdzie
        > indziej to Murzyni. Na to byl wskazywala konstrukcja slowa "afroamerykanin" ;)

Jest róznica miedzy jednymi a drugimi, ci afrykańscy jednak potrafia cos więcej
        niz wieszanie na szyjach płyt od kanalizacji i głupawym wykrzykiwaniem
        przekleństw w rytm podskoków, a jezeli juz sie wyrzynaja to zazwyczaj robia to
        w imie jakiejs idei albo szerszego interesu politycznego a nie z powodu własnej
        degeneracji i głupoty.
        Murzyn to po prostu murzyn, afroamerykanin od razu kojarzy mi sie z
        przewrazliwionym tepakiem i analfabetą.

pozdrawiam
    • frank_drebin A co niby mial zrobic ten urzednik przed przyzna- 03.01.07, 22:49
      znaniem azylu ? Isc z tym gosciem do lozka zeby wiedziec czy gumek uzywa ?
      idiotyzmy-kacze napisał:
      "Moim zdaniem urzednik, który przyznał temu murzynowi azyl powinien zostac
      zwolniony dyscyplinarnie z pracy."
    • banfield Szokująca dyskusja Simona i zarażonych na forum 03.01.07, 23:15
      sprzed paru dni ,próbka:
      W.
      "Piszę w dramatycznej sprawie.Wiem,że możecie nie daćmi wiary...
      Może wiciąż zaraża! Zwracam się więc z apelem, by każda kobieta która miała z
      nim kontakt seksualny poddała się badaniom..."
      S.:
      "Nie muszę też opowiadać, jak wiele dyskusji prowadzonych jest w Internecie,
      które mają zniszczyć reputację tego pięknego kraju, w którym wspólnie żyjemy...
      To będzie całkiem niezły temat na satyrę. I właśnie zacząłem nad nia pracować."

Simon "satyryk" . Szok !

całość tu:
      www.e-teatr.pl/forum/1828,temat,rozwin.html#forum-post-5279

• frank_drebin Posledzilem te dyskusje jak widac polityczna pop- 03.01.07, 23:34
        rawnosc zatyka mozgi w stopniu nieslychanym. Chociaz czesc z
        tych "wyksztalciuszkowatych" kobiet zapewne wolalo nie dopuszczac do mysli, ze
        sa w "klubie" i maja przerabane do konca zycia. To jedyne co je usprawiedliwia.
        banfield napisał:

> sprzed paru dni ,próbka:
        > W.
        > "Piszę w dramatycznej sprawie.Wiem,że możecie nie daćmi wiary...
        > Może wiciąż zaraża! Zwracam się więc z apelem, by każda kobieta która miała z
        > nim kontakt seksualny poddała się badaniom..."
        > S.:
        > "Nie muszę też opowiadać, jak wiele dyskusji prowadzonych jest w Internecie,
        > które mają zniszczyć reputację tego pięknego kraju, w którym wspólnie
        żyjemy...
        > To będzie całkiem niezły temat na satyrę. I właśnie zacząłem nad nia
        pracować."
        >
        > Simon "satyryk" . Szok !
        >
        > całość tu:
        > www.e-teatr.pl/forum/1828,temat,rozwin.html#forum-post-5279
        >
        >
        >
        >
        >
      • szach0 ______________________________"An tyfaszyści Roku" 04.01.07, 10:21
        Nazywający polski patriotyzm light-naziamem:

Tytuł "Antyfaszysty Roku" został przyznany przez Stowarzyszenie "Nigdy Więcej"
        po raz drugi. W ub. r. został nim uhonorowany Jerzy Owsiak.

simon mol
        Ja, 23-12-2006, 16:47

Nazywam się Simon Mol. Jestem zdrowy. Poza tym jestem obrzezany
        (www.bbc.co.uk/caribbean/news/story/2006/12/061214_hivcircumcision.shtml)
        . Ktoś, kto twierdzi, że został zarażony przeze mnie powinien odważnie mówić w
        swoim imieniu i mówić o faktach, a nie wyobrażeniach. W przeciwnym razie jest
        to najzwyczajniej w świecie polityczna i rasistowska kampania wymierzona we
        mnie ze względu na to kim jestem, co robię i skąd pochodzę. Absurdalnym jest
        wydźwięk świadczący o moim działaniu przeciwko milionom polek i podważa
        wiarygodność całej tej mistyfikacji. Ponadto nie rozumiem, na jakiej podstawie
        jestem oskarżany o coś takiego? Czy osoba pisząca taką opinię zna moje wyniki
        badań i robiła sobie test zanim spotkała mnie? Zdaję sobie sprawę, że wzbudzam
        mieszane uczucia, jednak tego typu oskarżenia są grubą przesadą nie podpartą
        żadnymi argumentami.
        Nie muszę też opowiadać, jak wiele dyskusji prowadzonych jest w Internecie,
        które mają zniszczyć reputację tego pięknego kraju, w którym wspólnie żyjemy.

Przekracza także moje wyobrażenia, jak można kwestie czyjegoś osobistego
        zdrowia omawiać na publicznym forum? Jestem również zaskoczony, że moderator
        tego forum zezwala na tego typu rozmowy. Czy są inne osoby, o których się
        dyskutuje w ten sposób? Jestem pewien, że kolejny argument będzie taki, że w
        takim razie wirus został rozpoznany w Polsce po moim przylocie do tego kraju.
        To będzie całkiem niezły temat na satyrę. I właśnie zacząłem nad nia pracować.

Simon Mol

simon mol
        amfibolia, 24-12-2006, 13:10
        Ludzie!

Nie wiem, kto napisał tego posta w imieniu Simona Mola. On nie potrafi tak
        dobrze mowić (a co dopiero pisać) po polsku. Najprawdopodobniej zrobiła to
        kolejna dziewczyna, która nabrała się na jego wizerunek osoby nieskazitelnej, o
        wilekich ideałach, walczącej w imieniu pięknych wartości. To wszystko obłuda.
        Simon Mol wykorzystując swoj pozytywny medialny wizerunek manipuluje ludźmi.
        Sama prosto w oczy poinformowałam go, że zaraziłam się od niego wirusem HIV
        (kiedy zdarza się coś takiego, człowiek wie, skąd to ma). Nie uwierzył mi.
        Wiem, że są kobiety, które zaraził wcześniej i ktore poinformowały go o tym
        przede mną.Wiem, że spotykał się (a raczej miał seksualne kontakty) z kolejnymi
        dziewczynami po mnie. Powiedzcie mi, jak można wiedząc (albo przynajmniej mając
        podejrzenia) narażać kolejne istoty ludzkie na śmiertelną chorobę?! Jak można
        zabierać głos w temacie obrony praw człowieka skazując jednocześnie kolejne
        kobiety na śmierć?! Ludzie! Przejrzyjcie na oczy! Nie mam żadnego powodu, by
        niszczyć dobrego człowieka. Mam natomiast powód, by ujawnić, kim Simon jest
        naprawdę i ilu jeszcze kobietom może zniszczyć życie.

• reakcjonista1 A jak ten azylant dostawał azyl w PL 03.01.07, 23:58
      to już był przestępcą czy jeszcze nie?
      To ważne, jeśli mamy ukarać urzędnika.
      • belus77 Re: A jak ten azylant dostawał azyl w PL 04.01.07, 00:34
        Powodzenia!

Jednak co mnie szokuje, to gdzie w dzisiejszych czasach znalezc tak glupie
        cipy, ktore rozloza nogi czarnemu z Afryki bez kondona? Rozumu potarcily czy to
        ofiary katolicyzmu?
        • pies_na_czarnych Re: A jak ten azylant dostawał azyl w PL 04.01.07, 09:55
          belus77 napisał:
          >
          > ofiary katolicyzmu?

i wierne wyznawczynie slowa Pana JPII :)
          • belus77 Re: A jak ten azylant dostawał azyl w PL 04.01.07, 14:37
            Ten znowu mial uczulenie od lateksu!
    • allegro.con.brio Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 04.01.07, 10:07
      > PS. Równie bulwersujące jest w tej sprawie to, że podobno wykształcone kobiety

Teoretycznie te babeczki same są sobie winne. A tego czarnego niech wykopią z kraju.
      • szach0 _________Debile! Kościół dopuszcza to po ślubie/n 04.01.07, 10:23
        • szach0 _________czy on był katolikiem? (c)heba nie? 04.01.07, 10:24
          • szach0 ______"Oczerniacie" katoliczki? 04.01.07, 10:25
            • belus77 Re: ______"Oczerniacie" katoliczki? 04.01.07, 14:36
              Nie, no co Ty? Katoliczki nie uzywajom kondonow!
            • s-k-i-n prawdziwa katoliczka pono nie pusci sie z byle kim 04.01.07, 15:00
              • belus77 To byl poeta kamerunsko-polski ... hehe! 04.01.07, 15:01
                Potrzebowal tlumaczek!
      • kika113 Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 04.01.07, 10:29
        Nastepne bohaterki III RP walczące z polskimi uprzedzeniami, zagorzałe
        propagatorki stylu życia lansowanego w GW i krytykujące moherowe zacofanie,
        antykatolskie, nowoczesnie wykształcone i ineteligentne, pewnie głosowały na
        PO. Jak widać takie poglądy szkodzą zdrowiu, są wręcz śmiertelnie niebezpieczne.
        Na dowód przedstawiam najnowszą idolkę i wzór do naśladowania GW i Wysokich
        Obcasów
        kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,3778265.html
      • belus77 Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 04.01.07, 14:05
        Jak go wykopia jak to kamerunsko-polski poeta?
        • hasz0 I odznaczony jako "słuszny" nie ciemny z ciemnogro 04.01.07, 15:04
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54854120&a=54893035
          • belus77 Re: I odznaczony jako "słuszny" nie ciemny z ciem 04.01.07, 23:29
            No to klawo, tylko kto teraz tym panienkom zwroci zdrowie?
    • numenor11 Biedne zahukane kobiety 04.01.07, 15:15
      z Samoobrony były siłą zmuszane do uprawiania seksu z niektórymi przełożonymi.

Wykształcone liberałki z dużych miast same rozkładały nogi przed bambuko,
      bo to było trendy,postępowe i antynazi. Na dodatek bez gumki (!)

Gdzie jest większa głupota i ciemnota ?
    • idiotyzmy-kacze Nowe fakty - Murzyn zakaził około 100 kobiet 04.01.07, 19:24
      Bez komentarza
      • bolko_turan A ile Polakow zakaziły te qur.y Murzyna??? 04.01.07, 19:29

• belus77 Zakaził czy zaraził? 04.01.07, 20:22
      • s-k-i-n wykastrować tę czarna małpę! 04.01.07, 23:32
        jw
    • bolko_turan Murzyni o "polish girls" 04.01.07, 23:32
      Wszystkie Polki to dla Murzynow qur.y!!!

Co do niektorych racje maja!

Trzeba sie zalogowac aby cenzurowane filmy ogladnac:

polish girls 3

www.youtube.com/watch?v=Lbk2-vl2BDA&mode=related&search=
      • belus77 Re: Murzyni o "polish girls" 05.01.07, 00:44
        Wyobrazasz sobie, ze Twoja siorka ma dziecko z tym debilem?
        • haszszachmat nareszcie wbrew liberałom opublikująjego wizerunek 05.01.07, 13:29
          tolerantom na pohybel
    • capitalissimus Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 05.01.07, 13:39
      Nie uważacie, że te panny to były przykładne katoliczki? Nie zgodziły się na
      prezerwatywę...
      • hasz0 w watku jest link do ich zwierzeń NIE są/n 05.01.07, 13:44
      • ornak2 Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 05.01.07, 13:55
        to raczej ofiary źle pojętej "poprawności politycznej".Facet szantażował je,że
        chcą prezerwatywy bo są "rasistkami".Słowo,po którym kończy się merytoryczna
        dyskusja.Tak jak nie ma obrony przed słowem"antysemita".Pomijam fakt oceny ich
        zachowania pod względem moralnym.Facet był w środowisku namaszczony przez
        autorytety postępowo-salonowe,więc fakt że znalazły się w centrum
        zainteresowania takiej"osobistości" czynił z nich samych osoby "z
        towarzystwa".No a jakie to towarzystwo to teraz sie okazuje.Zwłaszcza w
        przychodni specjalistycznej.
        • mike.recz Re: Murzyn celowo zarażał HIVem 05.01.07, 13:58
          Obojętnie od jego koloru typek jest pałą i koniec.Grożą mu za to chyba tylko 3
          lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka