Dodaj do ulubionych

Sakiewicz w Trójce

08.01.07, 12:15
W PR3 w audycji "Za a nawet przeciw" Tomasz Sakiewicz zapytany, kiedy poczuł ulgę powiedział przed kilkoma minutami, że w ostatni wieczór przed planowanym ingresem, kiedy zadzwonił do niego prezydent... Czy się przesłyszałem, czy prezydent RP zadzwonił do tego kretyna, żeby poinformować go o możliwości szybkiej rezygnacji Wielgusa??
Obserwuj wątek
    • rydzyk_fizyk Sakiewicz na arcybiskupa! :) 08.01.07, 12:17
      Niech teraz Prezydent całuje go w pierścień
    • ayran a może prezydent .... 08.01.07, 12:19
      ... dzwonił do Warszawiaków z automatu, podobnie jak Kazimierz dwa miesiące
      wcześniej?
    • obraza.uczuc.religijnych Czy niezależny i prawdomówny redaktor naczelny gap 08.01.07, 12:22
      olu nadal występuje na konferencjach PiS obok Edgara?
    • mika68 Re: Sakiewicz w Trójce 08.01.07, 12:22
      Nie wiem czy mówimy o tym samym programie, ale ja pamiętam, że Sakiewicz
      wspomniał o tym, ze redakcja dzwoniła do kurii i episkopatu na 2 tyg. przed
      opublikowaniem artykułu o Wielgusie. Wyjawił też istotny fakt, że Wielgus
      zdradził się m. in. tym, że odpowiadając dziennikarzom GP sam stał się obrońca
      w swojej sprawie. "Przecież Wy (dziennikarze) na mnie nic nie macie, bo
      wszystko zostało spalone"! Biedaczyna zapomniał, ze aparat bezpieki był tak
      zbiurokratyzowaną instytucją, że robił mikrofilmy na wiele lat przed
      zniszczeniem! To samo potwiersził wczoraj Paczkowski i senator Romaszewski w
      TVP3 w programi "Młodzi kontra..."
    • haen1950 Re: Sakiewicz w Trójce 08.01.07, 12:22
      Coraz ciekawiej: Kaczyńscy, Kurtyka, Sakiewicz... kompanija zgrana i dobrana.
      • rydzyk_fizyk Może Sakiewicz zostanie nowym "michnikiem"? 08.01.07, 12:25
        a przynajmniej takie ma ambicje?
        • entefuhrer "Historia jeśli nawet się powtarza to zwykle jako 10.01.07, 00:29
          ...farsa" ;-)
    • kotek.filemon Re: Sakiewicz w Trójce 08.01.07, 12:57
      Przecież wiadomo, że to kacza kompania suflowała Sakiewiczowi sprawę Wielgusa.
      Bez zgody JarKacza nie puściliby ani pół słówka z teczek maciory...
    • mmikki Re: Sakiewicz w Trójce 10.01.07, 00:26
      dzisiaj tez prezydent dzwonił? czy tylko w sobotę dzielił sie z Sakiem swoja
      radością, że współna akcja w stylu ubeckim zakończyła sie sukcesem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka