mike.recz 11.01.07, 20:55 Wątek ten kieruję przedewszystkim właśnie do sympatyków i wyborców braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron2004 Re: Realne sukcesy partii PiS. 11.01.07, 20:58 odzyskanie NBP dla narodu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: przede wszystkim gospodarka 11.01.07, 21:00 fakt, nie spieprzyli na razie Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Do w11mil 11.01.07, 22:17 Piszesz, ze glownym sukcesem pisu jest polska gospodarka. Rzeczywiscie, polska gospodarka ma sie znakomicie. Czy jednak drogi Kolego mozesz mi podac chociaz jeden przyklad, ktory bylby przykladem, ze rozwoj zawdzieczamy pisowi ?. Nie chce piec ani dziesiec; podaj mi TYLKO JEDEN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque dzieki premierowi Belce! 11.01.07, 23:40 przypisywanie obecnej prosperity Kaczemu rządowi to delikatnie mówiąc manipulacja Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Realne sukcesy partii PiS. 11.01.07, 20:58 Zagarnięcie stołków - jedyny, choć wielki sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ja bym to nazwal usunieciem złodziei 11.01.07, 20:59 nautilus.pompilius napisał: > Zagarnięcie stołków - jedyny, choć wielki sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: ja bym to nazwal usunieciem złodziei 11.01.07, 21:00 ja bym to nazwał wymianą jednych złodziei na innych. Tak czy inaczej, skok na stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil wymien prosze jakas afere zlodziejska 11.01.07, 21:01 nautilus.pompilius napisał: > ja bym to nazwał wymianą jednych złodziei na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: pisiory nie zastepuja złodziei 11.01.07, 22:33 Oczywiście że nie.Poprostu się do nich przyłączają. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm nominacje Marca, Netzla itp. 11.01.07, 21:13 na szczęście media mocno patrzą na ręce Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Z utęsknieniem oczekuję na podanie 11.01.07, 21:28 jakichś sukcesów partii rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Na poważnie - minimalne były jednak: 11.01.07, 23:05 - niezła praca minister rozwoju - nowelizacja prawa zamówień publicznych - ograniczenie podatku od spadków i darowizn I w sumie to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_w_buraczkach Re: ja bym to nazwal usunieciem złodziei 11.01.07, 21:02 A któryś już siedzi? Jakieś pokazowe procesy w toku? Może chociaż ktoś z 'układu warszawskiego'? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: ja bym to nazwal usunieciem złodziei 11.01.07, 22:14 w11mil napisała: ja bym to nazwal usunieciem złodziei A ja bym to nazwal obsadzaniem odpowiedzialnych stanowisk dyletantami, ktorzy jedym czym sie moga pochwalic, to wierna sluzba u kaczek... Nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie ...burteliera. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Realne sukcesy partii PiS. 11.01.07, 21:08 Wciągnięcia warchoła do rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil a to akurat porazka 11.01.07, 21:09 bu2m napisał: > Wciągnięcia warchoła do rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_w_buraczkach Re: Może znajdzie się jakiś wyborca PiSu. 11.01.07, 22:09 Starałam się zainteresować wątkiem niejakiego artsga, który wydaje się wręcz fanatycznym wyborcą (wielbicielem wręcz bezkrytycznym!) PiSu, ale jedyna odpowiedź jaką od niego uzyskałam jest dość nieprecyzyjna: "Jeżeli nad czymś GW płacze to z góry wiadomo że to sukces PISu." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55354489&a=55361010 :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Może znajdzie się jakiś wyborca PiSu. 11.01.07, 22:19 Sklocenie wszystkich ze wszystkimi, skuteczne zasianie podejrzliwosci i nienawisci w narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_w_buraczkach Re: Może znajdzie się jakiś wyborca PiSu. 11.01.07, 22:26 ddb2 napisała: > Sklocenie wszystkich ze wszystkimi, skuteczne zasianie podejrzliwosci i > nienawisci w narodzie. Przesadzasz. Trochę. Skuteczni to są w budzeniu demonów i usypianiu rozumu. Na szczęście nie na wszystkich to działa, często bywa odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Może znajdzie się jakiś wyborca PiSu. 11.01.07, 22:18 Nie liczyłabym na wielki odzew z ich strony - słowo "realne" działa na nich jak święcona woda na biesa. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Może znajdzie się jakiś wyborca PiSu. 11.01.07, 23:01 Faktycznie wątek został zignorowany ale rozumiem,że przyczyną takiego potraktowania sprawy przez wyborców i sympatyków PiSu jest ich wrodzona skromność:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Realne sukcesy partii PiS. 11.01.07, 22:17 Cóż, takowym nie jestem, ale odpowiem. Niewątpliwym sukcesem PiSu było zwycięstwo w wyborach. Różnie można oceniać sposoby jakimi to osiąnęli, ale skutek był jaki być miał. Drugim sukcesem jest to, że wciąż udaje im się utrzymać część wyborców przekonując, że białe jest czarne, a czarne białe. Więcej sukcesów tej partii nie zanotowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Odwróć pytanie. I zobacz jak łatwo 11.01.07, 23:23 wszystko ośmieszyć. Np. Ile już klęsk poniosła w ciągu roku platfusia partyjka ? Czy Donek nie pogubił się już w rachubach ? To chyba ponad ludzkie siły... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Właśnie chciałbym poczytać o sukcesach. 11.01.07, 23:29 Przecież sporo ludzi na nich głosowało i popiera ich do tej pory.Media są przecież stronnicze i mogę być niedoinformowany.Coś przecież musieli zrobić pożytecznego,już sporo czasu są u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Re: Właśnie chciałbym poczytać o sukcesach. 11.01.07, 23:38 W kwestii "realpolitik" to PIS odnosi chyba ciągłe sukcesy. Ale to nie jest moja działka i niezbyt się tym interesuję. Jako realny sukces PIS mogę natomiast wymienić niemal całkowitą likwidację zjawiska p.t. podatek korupcyjny. Od dawna mam do czynienia z administracją różnego szczebla i fakt jest taki- od czasu PIS-u urzędnicy boją sie brać w łapę. No ale jak rozumiem, dla wielu to prawdziwa klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Właśnie chciałbym poczytać o sukcesach. 11.01.07, 23:46 Od dawna mam do czynienia z administracją różnego szczebla i fakt jest taki- od czasu PIS-u urzędnicy boją sie brać w łapę.numenor11 napisał Jeżeli faktycznie coś takiego zaobserwowałeś,to już jest coś.Dla mnie jest to pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś