Dodaj do ulubionych

Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!!

IP: *.lu.dl.cox.net 07.04.03, 23:34
Takie trudnosci z pozbywaniem sie obywatelstwa sa robione przez rzad polski!
Zcywilizowane kraje nie traktuja ludzi po chamsku jak polski rzad robi
przeciwko poloni. Saddam Kwasniewski sam chce decydowac czy mozna pozwolic
ludziom sie pozbyc polskiego obywatelstwa. Kiedy przestaniecie wybierac
chamow do polskiego rzadu?
Obserwuj wątek
    • sceptyk Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! 07.04.03, 23:46
      Wnioskuje z Twego listu, ze nadal masz polskie obywatelstwo. Ergo prawo
      wyborcze. No to czego chamie chamow wybierasz?
    • Gość: hey Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.info 07.04.03, 23:59
      wiesz co? możesz zostać: od a-Armeńcem do Z-
      Zjednoczonym emiratem arabskim, ale jak dla mnie to
      p i e r d o l s i ę
      • Gość: grafiti Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 08.04.03, 15:19
        No to czemu na chama wpychacie te zasrane polskie obywatelstwo?
        To nowy rodzaj niewolnictwa: zmuszanie do obywatelstwa w zasranym kraju
        polskim!
        • arkapress Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! 08.04.03, 18:40
          Mysle, ze wlasnie gdyby pozwolic opuscic ten kraj takim ludziom (choc wy
          uparcie uzywacie synonimu Cham:) ) jak ow Grafiti, wraz z cala te banda typu,
          Miller, Huszcza itp typy, moze owego chamstwa byloby mniej. No coz rozmarzylem
          sie niepoprawnie, predzej jednak grafiti wreszcie wywalczy pozbycie sie
          polskiego obywatelstwa nizli my pozbedziemy sie chamow przy korycie, hmhm,
          znaczy w Rzadzie;)
          • Gość: ::: Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.proxy.aol.com 08.04.03, 18:47
            Swietnie powiedziane.Polak zawsze zwala na jakies obce moce, ktore mu narzucaja
            zle rzady. Swoj debilizm najlepiej jest usprawiedliwic masonami, Zydami,
            cholerami, Arabami !! WYBIERAJCIE MADRYCH I KULTURALNYCH? DEBILE !!
            KORZYSTAJCIE Z DEMOKRACJI !! PRZESTANCIE SIE KOMPROMITOWAC TYM NARZEKANIEM? BO
            TAKICH NAWET W D... NIE WARTO KOPNAC !
            • arkapress Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! 08.04.03, 20:15
              Alez, Polacy wybieraja kulturalnych i nierzadko madrych ludzi, tyle tylko, ze
              wiekszosc z nich niestety dziczeje przy korycie:( No cos, niestety prawda jest
              taka, ze jaki narod, taka reprezentacja. Mimo to ciagle jestem Polakiem
              (zobaczymy kto kogo przetrzyma;))
              • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 09.04.03, 03:00
                up
        • bimi Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! 09.04.03, 15:30
          Gość portalu: grafiti napisał(a):

> No to czemu na chama wpychacie te zasrane polskie obywatelstwo?
          > To nowy rodzaj niewolnictwa: zmuszanie do obywatelstwa w zasranym kraju
          > polskim!

To po chuj się do niego przyznajesz, skoro się wstydzisz? Ktoś cię o to pyta?
          I dlaczego piszesz po polsku?

To z tobą raczej cos jest nie tak, a nie z tym, że nie możesz się pozbyc
          obywatelstwa. Ja też nie mogę, choć bym chciał, ale jakoś podobnych rozterek
          nie mam... :)
          • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 09.04.03, 16:55
            up
        • Gość: wikul Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 02:15

> No to czemu na chama wpychacie te zasrane polskie obywatelstwo?
          > To nowy rodzaj niewolnictwa: zmuszanie do obywatelstwa w zasranym kraju
          > polskim!

A skąd mogą wiedzieć na kogo te obywatelstwo wpychają . Na czole nie masz
          napisane "cham" ?
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 09.04.03, 15:19
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 09.04.03, 17:42
      up
      • bimi o co ci chodzi? 09.04.03, 17:46
        Chcesz pogadać, czy jedynie obwieścić wszystkim swoją wolę?
        Bo jesli to drugie, to może spróbuj w jakims biurze ogłoszeń...
        • Gość: grafiti Re: o co ci chodzi? IP: *.lu.dl.cox.net 09.04.03, 18:41
          ja po prostu chce zeby ten polski rzad pozwolil mi zrzec sie polskiego
          obywatelstwa. Oni robia za duzo trudnosci z tym
          • bimi Re: o co ci chodzi? 09.04.03, 19:27

> ja po prostu chce zeby ten polski rzad pozwolil mi zrzec sie polskiego
            > obywatelstwa. Oni robia za duzo trudnosci z tym

Aaa. Chyba że. No to dawaj dalej - a nusz ich tym przekonasz... :)
            • wielki_czarownik Jakie trudności klocku? 09.04.03, 19:44
              Masz obywatelstwo innego kraju (lub dowód na to, że je otrzymasz od razu po
              stracie polskiego), składasz wniosek i już. To rzadko kiedy trwa więcej niż 14
              dni.
              • Gość: grafiti Re: Jakie trudności klocku? IP: *.lu.dl.cox.net 10.04.03, 15:37
                to moze sie przeciagac latami i wasz prezydent sadam kwasniewski sam chce o
                tym decydowac czy mozna mi pozwolic na pozbycie sie polskiego obywatelstwa. on
                chce byc dyktatorem
          • Gość: zyczliwy Re: o co ci chodzi? IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 15.04.03, 20:46

> ja po prostu chce zeby ten polski rzad pozwolil mi zrzec sie polskiego
            > obywatelstwa. Oni robia za duzo trudnosci z tym

Mam dla ciebie rade, jak dla tak krancowego idioty jedyna: powies sie i to jak
            najszybciej.
            • Gość: grafiti Re: o co ci chodzi? IP: 216.63.141.* 15.04.03, 23:35
              polacy, wy naprawde zyczliwi jestescie :-(
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 09.04.03, 19:04
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 09.04.03, 19:38
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 09.04.03, 20:34
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.63.141.* 10.04.03, 03:06
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.63.141.* 10.04.03, 03:08
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.63.141.* 10.04.03, 03:09
      up
    • Gość: 123 Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.63.141.* 10.04.03, 03:13
      weqweqweqwe
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 10.04.03, 18:11
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 10.04.03, 19:11
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 10.04.03, 23:56
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 13.04.03, 22:54
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.167.186.* 14.04.03, 01:37
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.167.186.* 14.04.03, 17:44
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.167.186.* 14.04.03, 19:13
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.167.186.* 14.04.03, 22:15
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 15.04.03, 01:11
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 15.04.03, 04:14
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 15.04.03, 15:16
      up
    • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 15.04.03, 19:31
      up
    • Gość: grafiti Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 216.63.141.* 16.04.03, 01:21
      up
      • Gość: Marek Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: 24.83.56.* 16.04.03, 01:42
        PO pierwsze wasze TEPE -Up-...Po drugie,jestem na emigracji od 18lat posiadam
        dwa obywatelstwa,jezdze czesto do Polski z wizyta i jest mi dobrze,a te
        problemy jakie ukazujecie to tylko sami stwarzacie.Nie badzcie smieszni robiac
        z siebie sztucznych bohaterow w imie czego.Zawsze bede to twierdzil obywatelstw
        mozna mniec np.5,a ojczyzne jedna(jak Mame).I nie probujcie mi sprzedawac tu
        glupot bo tego nie kupuje.Pzdr. i Wesolych Swiat dla przyjaznych i
        nie....Marek..Polski emigrant.
        • Gość: jarek Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.fastres.net 16.04.03, 13:03
          A ja jestem za "jedna ojczyzna - jedno obywatelstwo", nie jestesmy jeszcze musulmanami ( jedna zona -jedna rodzina ).
        • Gość: grafiti Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 16.04.03, 14:39
          posiadanie dwoch obywatelstw jest nieuczciwe. Ja sluzylem w wojsku Niepolskim
          i tam zlozylem przysiege. Posiadanie polskiego obywatelstwa jest sprzeczne z
          moja przysiega.
          Wiele ludzi ma klopoty z niechcianym polskim obywatelstem, zobacz ten artylul:

www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=4890
          • Gość: jarek Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.fastres.net 16.04.03, 15:35
            Czyzby ten tak dobrze zorganizowany kraj nie mial spisu swoich obywateli?
          • Gość: jarek Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.fastres.net 16.04.03, 15:40
            To teraz rozumiem dlaczego Zydzi-Polscy z Israela chca miec polski paszport, bo bez tego ich z Polski nie pozwola wyjechac, bo jak mozna pokazac cos co sie nie ma.
            • Gość: up Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 16.04.03, 17:56
              up
          • Gość: jarek Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.fastres.net 16.04.03, 22:14
            Jak sie poinformalem posiadacze dwoch, i wiecej obywatelstw ( mnie to nie dotyczy mam tylko jedne), sa obowiazywani miec ze soba poza granicami tych panstw gdzie posiadaja obywatelstwa dokumenty ktore poswiadczaja te obywatelstwa, o opuszczajac jeden z tych krajow sa zobowiazani pokazywac dokumenty wystawione przez ten kraj ( to znaczy nie jest to tylko wymysl Polski), ale tutaj cos w Polsce nie gra, jest obowiazkiem wladz danego panstwa wykazac ze wedlug nich osobnik opuszcajacy ich kraj moze posiadac ich obywatelstwo a nie odwrotnie, to znaczy wystarczy podac Polske do trybunalu w Strasburgu i mozna rzadac odszkodowania moralnego.
            • Gość: grafiti Re: Nie Chce Byc Polskim Obywatelem !!! IP: *.lu.dl.cox.net 28.04.03, 21:16
              Gość portalu: jarek napisał(a):

> Jak sie poinformalem posiadacze dwoch, i wiecej obywatelstw ( mnie to nie
              dotyc
              > zy mam tylko jedne), sa obowiazywani miec ze soba poza granicami tych panstw
              gd
              > zie posiadaja obywatelstwa dokumenty ktore poswiadczaja te obywatelstwa, o
              opus
              > zczajac jeden z tych krajow sa zobowiazani pokazywac dokumenty wystawione
              przez
              > ten kraj ( to znaczy nie jest to tylko wymysl Polski), ale tutaj cos w
              Polsce
              > nie gra, jest obowiazkiem wladz danego panstwa wykazac ze wedlug nich
              osobnik o
              > puszcajacy ich kraj moze posiadac ich obywatelstwo a nie odwrotnie, to
              znaczy w
              > ystarczy podac Polske do trybunalu w Strasburgu i mozna rzadac odszkodowania
              mo
              > ralnego.

Ja wolalbym zeby zamiast trybunalow i odszkodowan, zeby polski rzad zrobil
              bardziej humanitarne prawa dla poloni. Zaczynajac to od ulatwienia pozbywania
              sie polskiego obywatelstwa. Polska jest chyba tylko jedynym krajem na swiecie
              ktora w taki sposob szykanuje swoich ludzi.
              grafiti
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka