Dodaj do ulubionych

Nastepny kretyn Mark-Berg

IP: *.coh.org 01.05.01, 02:02
Nastepny sie pojawil, ktory przybiera rozne nicki i gada sam ze soba. Na jaki
temat oni zazwyczaj gadaja to chyba wyjasniac nie musze. I ciagle to samo w
kolo Macieja
Obserwuj wątek
    • Gość: ethanol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.coh.org 01.05.01, 02:03
      Aha...nadaje z servera *.proxy.*
      • Gość: Mark Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.proxy.aol.com 01.05.01, 03:00
        Twoja prymitywnosc i glupota nie zna granic.Juz ci raz matolku powiedzialem ze
        to nie tylko ja czy Berg to juz caly swiat.To was cechuje, prymitywna
        propaganda.Zrozum matolku ze tacy jak ty przynasza plame narodowi Zydowskiemu.

• Gość: Gorol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 23:36
          Na szczęście ten "cały świat" jest bardzo maleńki i
          dzięki Bogu sądząc po języku nie sięga daleko
          poza "budki z piwem". Oczytanie jego przedstawicieli
          jest przecież imponujące, Wszystko wskazuje na to że
          ich komputery muzgowe zostały zaprogramowane w
          komunistycznych szkołach, a horyzont ma tylko jedną
          stronę.
    • Gość: Mark Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.proxy.aol.com 01.05.01, 02:34
    • Gość: ethanol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: 151.152.101.* 01.05.01, 22:06
      A co ???..moze nie gadasz sam ze soba ???
      • muma Re: Nastepny kretyn Mark-Berg 01.05.01, 22:39
        Niestety, obawiam się, że on wierzy, iż jest ich
        dwóch, trzech, czy tysiąc. Paranoja...
        • Gość: Mark Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: 64.12.106.* 02.05.01, 03:38
          Muma juz raz dalem ci porownanie pomiedzy czlowiekiem a szmata .wybrales to
          drugie poniewaz ludzkich cech niesteyty nie posiadasz .Jezeli to was pociesza
          i czujecie sie bardziej zbawieni to wcale mi to nie przeszkadza ze widzicie
          tylko mnie we wszystkich postaciach, chcialbym zebyscie rowniez widzieli
          jednego Palestynczyka, Araba itp.Wasza prymitywna propagande juz wszyscy znaja
          myslcie nad czym nowym.jak widzicie traktuje was z malej litery poniewaz zero
          nie ma u mnie szacunku.
          • Gość: etahnol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.coh.org 04.05.01, 00:28
            Marku-Bergu
            Ja wiem, ze twoje zycie jest ciezkie, pelne pulapek,
            niebezpieczenst i niespodzianek. W zwiazku z tym
            trudno ci sklecic poprawnie i sensownie jedno zdanie.
            Ale mimo wszystko postaraj sie. W twoim przypadku to
            sie robi tak:
            1. Najpierw pomysl o czym chcesz napisac
            2. Uloz zdanie (to ci moze zajac troche czasu, ale nie
            poddawaj sie)
            4. Zdanie napisz olowkiem na karteczce
            5. Przepisz zdanie z karteczki na monitor, albo
            ewentualnie popros o to troche bardziej rozgarnietego
            kolege.

pozdrowka

pa
            • Gość: mark Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.proxy.aol.com 04.05.01, 07:33
              Wiem ze karteczka to zydoska metoda.Ciagle z tej samej karteczki i ciagle to
              samo.Najlepszy przyklad masz swojego prymitywizmu. W jedwabnym buduja nowa
              stodole masz zagwarantowane miejsce nie tak za narodowosc jak za glupote .
              • Gość: Gorol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 01:15
                Panie Marku!
                Jednak swoimi wypowiedziami ciągle Pan potwierdza że Pańska zdolność pojmowania
                zatrzymała się tak daleko. że trudno ją Panu odnależć. Proponuję wytrzeżwieć,
                może na chwilę odejść od "budki z piwem" i zacznie się porawiać. Ja wierzę że
                niema przypadków beznadziejnych. Jeżel się nie poprawi pozostaje Panu już tylko
                leczenie - ale proszę wziąć pod uwagę że to dzisiaj kosztuje.
    • Gość: ethanol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.coh.org 07.05.01, 22:48
      Mark napisal:

"Wiem ze karteczka to zydoska metoda.Ciagle z tej samej karteczki i ciagle to
      samo.Najlepszy przyklad masz swojego prymitywizmu. W jedwabnym buduja nowa
      stodole masz zagwarantowane miejsce nie tak za narodowosc jak za glupote."

Oj Marku-Franco-Bergu:
      Nie skorzystales z moich rad i znowu walnales taki post jak nieprzymierzajac
      kupe (i to prosto w gacie). I znow nikt na forum nie pokapuje o co ci biega.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka