Gość: ethanol IP: *.coh.org 01.05.01, 02:02 Nastepny sie pojawil, ktory przybiera rozne nicki i gada sam ze soba. Na jaki temat oni zazwyczaj gadaja to chyba wyjasniac nie musze. I ciagle to samo w kolo Macieja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ethanol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.coh.org 01.05.01, 02:03 Aha...nadaje z servera *.proxy.* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.proxy.aol.com 01.05.01, 03:00 Twoja prymitywnosc i glupota nie zna granic.Juz ci raz matolku powiedzialem ze to nie tylko ja czy Berg to juz caly swiat.To was cechuje, prymitywna propaganda.Zrozum matolku ze tacy jak ty przynasza plame narodowi Zydowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 23:36 Na szczęście ten "cały świat" jest bardzo maleńki i dzięki Bogu sądząc po języku nie sięga daleko poza "budki z piwem". Oczytanie jego przedstawicieli jest przecież imponujące, Wszystko wskazuje na to że ich komputery muzgowe zostały zaprogramowane w komunistycznych szkołach, a horyzont ma tylko jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: 151.152.101.* 01.05.01, 22:06 A co ???..moze nie gadasz sam ze soba ??? Odpowiedz Link Zgłoś
muma Re: Nastepny kretyn Mark-Berg 01.05.01, 22:39 Niestety, obawiam się, że on wierzy, iż jest ich dwóch, trzech, czy tysiąc. Paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: 64.12.106.* 02.05.01, 03:38 Muma juz raz dalem ci porownanie pomiedzy czlowiekiem a szmata .wybrales to drugie poniewaz ludzkich cech niesteyty nie posiadasz .Jezeli to was pociesza i czujecie sie bardziej zbawieni to wcale mi to nie przeszkadza ze widzicie tylko mnie we wszystkich postaciach, chcialbym zebyscie rowniez widzieli jednego Palestynczyka, Araba itp.Wasza prymitywna propagande juz wszyscy znaja myslcie nad czym nowym.jak widzicie traktuje was z malej litery poniewaz zero nie ma u mnie szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etahnol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.coh.org 04.05.01, 00:28 Marku-Bergu Ja wiem, ze twoje zycie jest ciezkie, pelne pulapek, niebezpieczenst i niespodzianek. W zwiazku z tym trudno ci sklecic poprawnie i sensownie jedno zdanie. Ale mimo wszystko postaraj sie. W twoim przypadku to sie robi tak: 1. Najpierw pomysl o czym chcesz napisac 2. Uloz zdanie (to ci moze zajac troche czasu, ale nie poddawaj sie) 4. Zdanie napisz olowkiem na karteczce 5. Przepisz zdanie z karteczki na monitor, albo ewentualnie popros o to troche bardziej rozgarnietego kolege. pozdrowka pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.proxy.aol.com 04.05.01, 07:33 Wiem ze karteczka to zydoska metoda.Ciagle z tej samej karteczki i ciagle to samo.Najlepszy przyklad masz swojego prymitywizmu. W jedwabnym buduja nowa stodole masz zagwarantowane miejsce nie tak za narodowosc jak za glupote . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 01:15 Panie Marku! Jednak swoimi wypowiedziami ciągle Pan potwierdza że Pańska zdolność pojmowania zatrzymała się tak daleko. że trudno ją Panu odnależć. Proponuję wytrzeżwieć, może na chwilę odejść od "budki z piwem" i zacznie się porawiać. Ja wierzę że niema przypadków beznadziejnych. Jeżel się nie poprawi pozostaje Panu już tylko leczenie - ale proszę wziąć pod uwagę że to dzisiaj kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Nastepny kretyn Mark-Berg IP: *.coh.org 07.05.01, 22:48 Mark napisal: "Wiem ze karteczka to zydoska metoda.Ciagle z tej samej karteczki i ciagle to samo.Najlepszy przyklad masz swojego prymitywizmu. W jedwabnym buduja nowa stodole masz zagwarantowane miejsce nie tak za narodowosc jak za glupote." Oj Marku-Franco-Bergu: Nie skorzystales z moich rad i znowu walnales taki post jak nieprzymierzajac kupe (i to prosto w gacie). I znow nikt na forum nie pokapuje o co ci biega. Odpowiedz Link Zgłoś