Gość: purysta IP: trupek:* / 192.168.1.* 10.04.03, 13:08 W tej chwili słucham zapytań posłów i słysze jak pewna Pani Posłanka z SKL powtarza kilkakrotnie słowo :kontrol .Kontrola Pani Posłanko ,a nie kontrol trzeba mówić . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iznota33 Re: Posłowie zlitujcie się !!! 10.04.03, 13:37 i jeszcze w dodatku mają używać poprawnej polszczyzny????????? czy to nie jest przesada z tymi wymaganiami??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Posłowie zlitujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 14:35 iznota33 napisał: > i jeszcze w dodatku mają używać poprawnej polszczyzny????????? > czy to nie jest przesada z tymi wymaganiami??????? - żydowstwo nam się zeuropeizowało i zangielszczyło Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Posłowie zlitujcie się !!! 10.04.03, 14:38 czego nie można powiedziec o polsko-aryjskich kmiotkach i menelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Posłowie zlitujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 14:56 iznota33 napisał: > czego nie można powiedziec o polsko-aryjskich kmiotkach i menelach. - jakiemenele wieśniaku? Penery! Penerstwo!jeśli już.. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Posłowie zlitujcie się !!! 10.04.03, 15:11 jednak menele. gdybyś zajmował się nie tylko oglądaniem Mein Kampf to może miałbyś większą możliwość zaglądania do jeszcze innych książek. a tak - skin pozostanie skinem czyli menelem mentalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Posłowie zlitujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 15:25 Menele są w Warwsiawie, u mnie w Poznaniu są Penery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsztajn Re: Posłowie zlitujcie się !!! IP: 213.25.21.* 10.04.03, 15:40 Gość portalu: Skin napisał(a): > Menele są w Warwsiawie, u mnie w Poznaniu są Penery! w poznaiu to sa pyry kurwy z krainy kwitnacej bulwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Posłowie zlitujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 15:42 Gość portalu: borsztajn napisał(a): > Gość portalu: Skin napisał(a): > > > Menele są w Warwsiawie, u mnie w Poznaniu są Penery! > > w poznaiu to sa pyry > > kurwy z krainy kwitnacej bulwy -stul morde koszerny czosnkojadzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsztajn Re: Posłowie zlitujcie się !!! IP: 213.25.21.* 10.04.03, 15:46 Gość portalu: Skin napisał(a): > -stul morde koszerny czosnkojadzie !! ja koszerny nie rozsmieszaj mnie ! nie denerwuj sie tak kartofelku ,bo sie spalisz na frytke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :: Analfabeci wybieraja analfabetow i basta !! IP: *.ipt.aol.com 10.04.03, 15:48 Poslowie tacy jaki Narod - pijacy,oszusci,nieucy,zlodzieje ! Odpowiedz Link Zgłoś