Gość: Iza Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.chello.pl 12.04.03, 15:47 Siała Olka mak niewiedziała jak Miller wiedział nie powiedział a to było tak..... I tak w kółko panie Macieju. Tyle do ujawnienia ma przed komisją ma Nikolski - tylko dlaczego zabrało mu to dziś aż 3 godziny i prawdopodobnie zabierze następne 3 we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh15 Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.04.03, 15:52 Gość portalu: Iza napisał(a): > Siała Olka mak > niewiedziała jak > Miller wiedział > nie powiedział > a to było tak..... > > I tak w kółko panie Macieju. > > Tyle do ujawnienia ma przed komisją ma Nikolski - tylko dlaczego > zabrało mu to dziś aż 3 godziny i prawdopodobnie zabierze > następne 3 we wtorek. Zabrało to 3 godziny, bo większość czasu trwało bajdurzenie Ziobra i niedorozwój intelektualny Rokity, któremu trzeba pięć razy odpowiadać na to samo pytanie, żeby odpowiedź wreszcie dotarła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.proxy.aol.com 12.04.03, 16:09 Gość portalu: jh15 napisał(a): > Gość portalu: Iza napisał(a): > > > Siała Olka mak > > niewiedziała jak > > Miller wiedział > > nie powiedział > > a to było tak..... > > > > I tak w kółko panie Macieju. > > > > Tyle do ujawnienia ma przed komisją ma Nikolski - tylko > dlaczego > > zabrało mu to dziś aż 3 godziny i prawdopodobnie zabierze > > następne 3 we wtorek. > > > Zabrało to 3 godziny, bo większość czasu trwało bajdurzenie > Ziobra i niedorozwój intelektualny Rokity, któremu trzeba pięć > razy odpowiadać na to samo pytanie, żeby odpowiedź wreszcie > dotarła. SCHOWAJ SIE DO ROZPORKA CZLONKU BO CIE WYSLE NA KUBE DO CASTRACJJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.chello.pl 12.04.03, 16:10 Gość portalu: jh15 napisał(a): > Zabrało to 3 godziny, bo większość czasu trwało bajdurzenie > Ziobra i niedorozwój intelektualny Rokity, któremu trzeba pięć > razy odpowiadać na to samo pytanie, żeby odpowiedź wreszcie > dotarła. Jaka odpowiedź? Możesz mi zacytować choć jeden fragment z przesłuchania Nikolskiego, w którym tenże na zadane mu pytanie odpowiada od razu wprost i bez wykrecania kota ogonem? Szanowni panowie posłowie MUSIELI stawiać po 5 razy te same pytania, bo prześwietny minister gadał nie na temat. Poczekaj na stenogram zanim mi odpowiesz, bo inaczej dalszy ciąg tej dyskusji będzie równie jałowy jak zeznania wyżej wymienionego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Największy bajdurzyćiel prosi... IP: 168.143.113.* 12.04.03, 15:49 ... posła Ziobro, żeby nie bajdurzył. A wiecie kto? Oczywiście Kopczyński. Ale się uśmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh15 Re: Największy bajdurzyćiel prosi... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.04.03, 15:54 Gość portalu: jasiu napisał(a): > ... posła Ziobro, żeby nie bajdurzył. A wiecie kto? Oczywiście > Kopczyński. Ale się uśmiałem. Oczywiście bajdurzą wszyscy w komisji, jednak to co wyprawia Ziobro to jest dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Re: Największy bajdurzyćiel prosi... IP: *.mm.pl 12.04.03, 16:09 Kopczyński--największy bajdurzyciel krytykuje posła, Ziobro, chętnie skrytykowałby i posła Rokitę, ale jego poprostu boi się. Wten sposób Kopczynski chce odwdzięczyć się SLD, dzięki której jeszcze jest w komisji, pomimo, że jego partia chciała go odwołać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: Największy bajdurzyćiel prosi... IP: *.proxy.aol.com 12.04.03, 16:11 Gość portalu: jh15 napisał(a): > Gość portalu: jasiu napisał(a): > > > ... posła Ziobro, żeby nie bajdurzył. A wiecie kto? Oczywiście > > Kopczyński. Ale się uśmiałem. > > Oczywiście bajdurzą wszyscy w komisji, jednak to co wyprawia > Ziobro to jest dno. TWOJ MOZG I CZLONEK TO WIELCY PRZYJACIELE TYLKO UWAZAJ NA CASTRACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh15 Re: Największy bajdurzyćiel prosi... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.04.03, 16:16 Gość portalu: HEHE napisał(a): > Gość portalu: jh15 napisał(a): > > > Gość portalu: jasiu napisał(a): > > > > > ... posła Ziobro, żeby nie bajdurzył. A wiecie kto? > Oczywiście > > > Kopczyński. Ale się uśmiałem. > > > > Oczywiście bajdurzą wszyscy w komisji, jednak to co wyprawia > > Ziobro to jest dno. TWOJ MOZG I CZLONEK TO WIELCY PRZYJACIELE > TYLKO UWAZAJ NA CASTRACJE Przejrzałem twoje dzisiejsze wypowiedzi - ty chyba jesteś jakimś dewiantem seksualnym, bo wszystko kojarzy ci się z jedną częścią ciała. Rozpocznij leczenie i to jak najszybciej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHEH Re: Największy bajdurzyćiel prosi... IP: *.proxy.aol.com 13.04.03, 15:20 Gość portalu: jh15 napisał(a): > Gość portalu: HEHE napisał(a): > > > Gość portalu: jh15 napisał(a): > > > > > Gość portalu: jasiu napisał(a): > > > > > > > ... posła Ziobro, żeby nie bajdurzył. A wiecie kto? > > Oczywiście > > > > Kopczyński. Ale się uśmiałem. > > > > > > Oczywiście bajdurzą wszyscy w komisji, jednak to co wyprawia > > > Ziobro to jest dno. TWOJ MOZG I CZLONEK TO WIELCY > PRZYJACIELE > > TYLKO UWAZAJ NA CASTRACJE > > Przejrzałem twoje dzisiejsze wypowiedzi - ty chyba jesteś jakimś > dewiantem seksualnym, bo wszystko kojarzy ci się z jedną częścią > ciała. Rozpocznij leczenie i to jak najszyb TACY JAK TY JUZ DO LECZENIA SIE NIE NADAJA JAK MOZNA KOGOS CO SIE Z HUJEM NA GLOWY ZAMIENIL LECZYC.PROSTACZKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Czy Ziobro i Rokita głosowali w sejmie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 12:13 aby Kopczyńskiego nie było w komisji sejmowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.03, 16:09 Nie czytam tego wszystkiego, bo po co? Mamy juz ogolne i nie takie glupie opinie na temat. Ja juz pare razy probowalem przekonac szanowne czytelnictwo, ze "umoczeni" so wszyscy, ktorych imiona padna przed Szanowna Komisja Parlamentarna. WSZYSCY MAJA DUZO NA SUMIENIU. Reszta to tylko wasze emocje.....do dupy z takim krajem, ktorego nie przestane kochac. I nie probujcie kogokolwiek bronic!!! Politycy obecnie w Polsce to "kryminal". Bylem przeciw Unii. Teraz jestem ZA!!!! Moze Bruksela zrobi porzadek w naszym kraju!!! Tylko licze na to. Pozdr. ja Odpowiedz Link Zgłoś
lik-lak no nareszcie... 12.04.03, 16:15 jakies rozsadne zdanie na temat. Wedlug mnie to wszystko kiedys peknie tak dluzej byc nie moze. Jak wejdziemy do UE ( mam taka nadzieje) to rozpierdolimy wtedy to cale talatajstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.proxy.aol.com 12.04.03, 16:16 Gość portalu: piotrek napisał(a): > Nie czytam tego wszystkiego, bo po co? > Mamy juz ogolne i nie takie glupie opinie na temat. > Ja juz pare razy probowalem przekonac szanowne czytelnictwo, > ze "umoczeni" so wszyscy, ktorych imiona padna przed Szanowna > Komisja Parlamentarna. > WSZYSCY MAJA DUZO NA SUMIENIU. > Reszta to tylko wasze emocje.....do dupy z takim krajem, ktorego > nie przestane kochac. > I nie probujcie kogokolwiek bronic!!! > Politycy obecnie w Polsce to "kryminal". > Bylem przeciw Unii. Teraz jestem ZA!!!! Moze Bruksela zrobi > porzadek w naszym kraju!!! Tylko licze na to. > Pozdr. > ja MASZ RACJE MOZE W KONCU SIE KTOS ZNAJDZIE KTO ZACZNIE TYCH WACIAKOW POSTAWIC TAM GDZIE ICH MIEJSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 12.04.03, 16:31 Dopiero się zdziwicie,gdy wielu naszych pseudopolityków załapie się na intratne posady do Brukseli. utwierdza mnie w tym nagroda dla naszej TVP przyznana przez EBU. Tam jest zupełnie inna optyka.O sprawie Rywina pewnie nikt nic nie wie,a jak wiedzą to traktują jak mało ważny margines.A manipulacje TVP w tej sprawie są nie istotne. A więc Kwiatkowski i spółka górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.03, 16:36 Gość portalu: HEHE napisał(a): > Gość portalu: piotrek napisał(a): > > > Nie czytam tego wszystkiego, bo po co? > > Mamy juz ogolne i nie takie glupie opinie na temat. > > Ja juz pare razy probowalem przekonac szanowne czytelnictwo, > > ze "umoczeni" so wszyscy, ktorych imiona padna przed Szanowna > > Komisja Parlamentarna. > > WSZYSCY MAJA DUZO NA SUMIENIU. > > Reszta to tylko wasze emocje.....do dupy z takim krajem, > ktorego > > nie przestane kochac. > > I nie probujcie kogokolwiek bronic!!! > > Politycy obecnie w Polsce to "kryminal". > > Bylem przeciw Unii. Teraz jestem ZA!!!! Moze Bruksela zrobi > > porzadek w naszym kraju!!! Tylko licze na to. > > Pozdr. > > ja > MASZ RACJE MOZE W KONCU SIE KTOS ZNAJDZIE KTO ZACZNIE TYCH > WACIAKOW POSTAWIC TAM GDZIE ICH MIEJSCE dzieki! Mysle, ze tak wiecej z nas mysli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Kto?,komuchy odchodza powoli IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.03, 16:30 dlaczego popieracie tego Millera? Na tzw. Zachodzie juz dawno musialby zrezygnowac, niektorzy z was pisali "spierd.alaj" na Bialorus. My jestesmy z tym rzadem i z tym premierem daleko nizej niz Lukaszenko, biorac pod uwage historyczny i polityczny rozwoj tzw. demokracji. Ojciec Rydzyk ma pole popisu, bo "lewica" jest do dupy, i mysle, ze przejde na centrolewicowe pozycje. A prawica powinna cos wiecej pokazac, niz tylko atakowac "komuchow". Trzeba zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infidel Nikolski, chyba następny świadek nie po myśli Kataryny IP: *.crowley.pl 12.04.03, 16:31 Sprawa Rywina jest solą w oku niektórym internautom, a jeżeli zeznania świadków nie są po ich myśli, czyli linii propagandowo- politycznej Spółki Agora, wówczas świadek jest, zdaniem takich internautów, niewiarygodny, a także be, fe, itd. A taka Kataryna gotowa obrazić się na świadków, rodaków, społeczeństwo, jeżeli ktoś nie po myśli Kataryny albo zeznaje albo pisze, czy wręcz postami bruździ. pozdrawiam wszystkich, którym amway-owska kultura jest obca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Nikolski, chyba następny świadek nie po myśli IP: 212.244.47.* 12.04.03, 16:39 Dokładnie to samo zauważyłem, a smaczku sprawie dodaje fakt, że pytania rokity dla mnie nie różnią się zbyt wiele od "słynnych" pytań Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Nikolski, chyba następny świadek nie po myśli IP: *.magma-net.pl 12.04.03, 22:46 ty głupku, to właśnie głosami takiej ciemnoty jak ty, ta czerwona chołota iubecka recydywa doszła do władzy i może bezkarnie grabić kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infidel Re: Nikolski, chyba następny świadek nie po myśli IP: *.crowley.pl 13.04.03, 00:45 Gość portalu: doktor napisał(a): > ty głupku, to właśnie głosami takiej ciemnoty jak ty, ta czerwona chołota > iubecka recydywa doszła do władzy i może bezkarnie grabić kraj Doktor, weź się trochę wyluzuj. Dla mnie SLD i UW/PO to bliska rodzina. Takie same grabie w czynie społecznym w ruch puszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: Nikolski, chyba następny świadek nie po myśli IP: *.proxy.aol.com 13.04.03, 02:07 Gość portalu: pijak napisał(a): > Dokładnie to samo zauważyłem, a smaczku sprawie dodaje fakt, że pytania rokity > dla mnie nie różnią się zbyt wiele od "słynnych" pytań Leppera... DLA WACIAKOW WSZYSTKO JEST NIEZROZUMIALE, NIE NADAZASZ Z PREDKOSCI JEGO PYTAN,WRACAJ DO SWOIH/CHOC PGR-Y JUZ ZLIKWIDOWANE/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Nikolski, chyba następny świadek nie po myśli IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.03, 16:42 Gość portalu: Infidel napisał(a): > Sprawa Rywina jest solą w oku niektórym internautom, a jeżeli > zeznania świadków nie są po ich myśli, czyli linii propagandowo- > politycznej Spółki Agora, wówczas świadek jest, zdaniem takich > internautów, niewiarygodny, a także be, fe, itd. > A taka Kataryna gotowa obrazić się na świadków, rodaków, Aco myslisz o tym? Czekam. www1.gazeta.pl/wyborcza/1093892,34513,1421736.html?v=3&a=5623552#opinie > społeczeństwo, jeżeli ktoś nie po myśli Kataryny albo zeznaje > albo pisze, czy wręcz postami bruździ. > > pozdrawiam wszystkich, którym amway-owska kultura jest obca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Nikolski, chyba następny świadek nie po myśli IP: *.Astral.Lodz.PL 12.04.03, 17:34 Swiete slowa! gdy ktorys z przesluchiwanych nie podoba sie Katarynie to gotowa jest nawet szczuć go poslem Rokita (" bierz go") a juz nie daj boze gdy czegos nie pamieta - wedlug niej w 99% takich przypadkow klamie. sprobujmy sobie wyobrazic, ze przesluchiwany dowiaduje sie o aferze dopiero pod koniec grudnia ubieglego roku. wczesniej oczywiste jest , ze nie zaprzata sobie glowy zapamietywaniem wszystkich telefonow,rozmow, spotkan itp,itd ma do tego prawo bo to jego codzienna praca. przeciez nie wie, ze po prawie roku bedzie zeznawal przed komisja. sprobujcie zreszta sami odtworzyc kazde wasze spotkanie i telefon sprzed roku. pewnie uda sie to tylko wszystkowiedzacej Katarynie. przyadaloby sie troche zimnej krwi a nie argumenty , ze to komuchy wiec wszyscy musza byc w to zamieszani. > Sprawa Rywina jest solą w oku niektórym internautom, a jeżeli > zeznania świadków nie są po ich myśli, czyli linii propagandowo- > politycznej Spółki Agora, wówczas świadek jest, zdaniem takich > internautów, niewiarygodny, a także be, fe, itd. > A taka Kataryna gotowa obrazić się na świadków, rodaków, > społeczeństwo, jeżeli ktoś nie po myśli Kataryny albo zeznaje > albo pisze, czy wręcz postami bruździ. > > pozdrawiam wszystkich, którym amway-owska kultura jest obca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 17:06 prosze mnie uswiadomic kim jest imc Gadzinowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Nikolski, Rywin, Jakubowska, Kwiatkowski, Czarzasty.. IP: *.attu.pl / 192.168.6.* 12.04.03, 17:26 i oczywiscie Leszek M, to sa nowi kumple Michnika. Jak mu chcieli dmuchnac wiaderko i lopatke, to sie obrazil na cala piaskownice i skarzy mamie. Wczoraj jeszcze byli swojaki, dzisiaj zlodzieje i lotry. Kim beda jutro? A, Wojtek, Olek, Mietek, Jozek - jeszcze cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tic-tac Re: Lech Nikolski -najlepsza reklama CHOPINA w UE?! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 17:43 nie chlyj tyle chłopie!!!!!!!!!! bo widać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Jest super... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 17:54 A Muniek dalej swoje: "Mamy ekstra rząd i super prezydenta Ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy..." ...podpowiada mi z radia - i jak tu się z nim, motyla noga, nie zgodzić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahmed Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 17:59 To jest przecież aktualne zdjęcie Saddama Husseina. Stracił biedaczysko na wadze przez te stresy z Amerykanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalec Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.acn.pl 12.04.03, 18:37 Gość portalu: Ahmed napisał(a): > To jest przecież aktualne zdjęcie Saddama Husseina. Stracił > biedaczysko na wadze przez te stresy z Amerykanami. ....WĄCHAL Z FIZIS TRUPA...mój wątek z godz.ca 10.30 i nikt się doń nie dopisał ( - ) padalec-fizjonomista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.proxy.aol.com 13.04.03, 02:11 Gość portalu: Ahmed napisał(a): > To jest przecież aktualne zdjęcie Saddama Husseina. Stracił > biedaczysko na wadze przez te stresy z Amerykanami. ON BOI SIE ZE JAK COS POWIE TO WYSLA GO NA KUBE I BEDZIE WY-CASTROWANY HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 12.04.03, 18:27 Chyba to właśnie Goofy i Jakubowska na przemian rozdawali karty w całej aferze. Kwiatkowski z Czarzastym stali piętro niżej a Rywin był tylko posłańcem. Wszystko odbywało się pod patronatem Leszka M. Nie wierzę, żeby Lesiu nic otym nie wiedział. Ale najciekawsze co Miller powie przed komisją. Chyba ma coś na swoje usprawiedliwienie bo inaczej nie mówiłby, że ma wrażenie, że jego zeznania będą dla komisji interesujące. Wezwanie Kwaśnego zostanie zablokowane i poparte argumentacją opinii prawnych, tym co dziś wydarzyło się przy zeznaniach Pastusiaka, i innymi pierdołami. Być może ciekawe będą jeszcze tłumaczenia Michnika i konfrontacje niektórych zeznań, a także kolejne zeznania Kwiatuszka, który na razie jest chyba w najgorszej sytuacji. Zeznania Jakubowskiej, Czarzastego, Kwiatkowskiego i dzisiejsze Nikolskiego są podobne i mają na celu rozmydlenie całej afery. Jedynym chyba, który może jeszcze puścić nieprzyjemnego bąka jest Król Lew Rywinny. Ale coś mi się zdaje, że wsadzi sobie korek w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 12.04.03, 19:13 strajker napisał: > Chyba to właśnie Goofy i Jakubowska na przemian rozdawali karty > w całej aferze. Kwiatkowski z Czarzastym stali piętro niżej > a Rywin był tylko posłańcem. Wszystko odbywało się pod patronatem > Leszka M. Nie wierzę, żeby Lesiu nic otym nie wiedział. > Ale najciekawsze co Miller powie przed komisją. Chyba ma coś > na swoje usprawiedliwienie bo inaczej nie mówiłby, że ma > wrażenie, że jego zeznania będą dla komisji interesujące. > Wezwanie Kwaśnego zostanie zablokowane i poparte argumentacją > opinii prawnych, tym co dziś wydarzyło się przy zeznaniach > Pastusiaka, i innymi pierdołami. Być może ciekawe będą jeszcze > tłumaczenia Michnika i konfrontacje niektórych zeznań, > a także kolejne zeznania Kwiatuszka, który na razie jest chyba > w najgorszej sytuacji. Zeznania Jakubowskiej, Czarzastego, > Kwiatkowskiego i dzisiejsze Nikolskiego są podobne i > mają na celu rozmydlenie całej afery. > Jedynym chyba, który może jeszcze puścić nieprzyjemnego bąka > jest Król Lew Rywinny. > Ale coś mi się zdaje, że wsadzi sobie korek w tyłek. Też mi się zdaje, że to jest "grupa trzymająca władzę", zgadzam się też z tym co napisałeś w innym poście o rozgrywce Pastusiak-Rokita. Ciekawa jestem jak komisja wpadła na to, żeby Pastusiakowi pytania zadawał tylko Nałęcz i czy inni posłowie mogli przekazywać Nałęczowi swoje pytania, bo dzisiejszy precedens jest dość niebezpieczny, jeśli w imię ochrony godności marszałkowskiej dogadali się, że tylko jeden będzie pytał, trudno się spodziewać, że nie spróbują tego samego z Millerem. I niczego ciekawego od premiera nie usłyszymy. Bo, że nic nie usłyszymy od Kwaśniewskiego jest oczywiste, wybronią go od zeznań jak nie prawnicy to sama komisja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 20:22 kataryna.kataryna napisała: > Ciekawa jestem jak komisja > wpadła na to, żeby Pastusiakowi pytania zadawał tylko > Nałęcz i czy inni posłowie mogli przekazywać Nałęczowi > swoje pytania, bo dzisiejszy precedens jest dość > niebezpieczny, jeśli w imię ochrony godności > marszałkowskiej dogadali się, że tylko jeden będzie > pytał, trudno się spodziewać, że nie spróbują tego > samego z Millerem. I niczego ciekawego od premiera nie > usłyszymy. Bo, że nic nie usłyszymy od Kwaśniewskiego > jest oczywiste, wybronią go od zeznań jak nie prawnicy > to sama komisja. No, między Millerem a Pastusiakiem jest jednak róznica. Marszałek sejmu reprezentuje władzę ustawodawczą pochodzącą z wolnych wyborów, jego znaczenie jest większe niż premiera którego wyłania już sejm na drodze politycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 12.04.03, 22:34 kataryna napisała: "Ciekawa jestem jak komisja wpadła na to, żeby Pastusiakowi pytania zadawał tylko Nałęcz i czy inni posłowie mogli przekazywać Nałęczowi swoje pytania, bo dzisiejszy precedens jest dość niebezpieczny, jeśli w imię ochrony godności marszałkowskiej dogadali się, że tylko jeden będzie pytał, trudno się spodziewać, że nie spróbują tego samego z Millerem. I niczego ciekawego od premiera nie usłyszymy." Gdyby rzeczywiście tak miało być to nie warto tego przesłuchania w ogóle oglądać. Ale nie sądzę, żeby to było możliwe. Jest podejrzewam gdzieś taki zapis, że każdy członek komisji ma prawo do zadawania pytań. Dzisiaj to było chyba właśnie po to, żeby uciąć od razu jakieś spięcia i stworzyć atmosferę kulturalnej rozmowy pomiędzy dwoma marszałkami. (w założeniu np. Rokity- który podejrzewam, że może nawet tą dżentelmeńską umowę zaproponował). Tymczasem Pastusiak postanowił... co pisałem już wcześniej. I co moim zdaniem, podobnie jak brak reakcji Nałęcza, było ustalone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.chello.pl 12.04.03, 21:17 strajker napisał: > Chyba to właśnie Goofy i Jakubowska na przemian rozdawali karty > w całej aferze. Kwiatkowski z Czarzastym stali piętro niżej > a Rywin był tylko posłańcem. Wszystko odbywało się pod patronatem > Leszka M. Nie wierzę, żeby Lesiu nic otym nie wiedział. > Ale najciekawsze co Miller powie przed komisją. Chyba ma coś > na swoje usprawiedliwienie bo inaczej nie mówiłby, że ma > wrażenie, że jego zeznania będą dla komisji interesujące. > Wezwanie Kwaśnego zostanie zablokowane i poparte argumentacją > opinii prawnych, tym co dziś wydarzyło się przy zeznaniach > Pastusiaka, i innymi pierdołami. Być może ciekawe będą jeszcze > tłumaczenia Michnika i konfrontacje niektórych zeznań, > a także kolejne zeznania Kwiatuszka, który na razie jest chyba > w najgorszej sytuacji. Zeznania Jakubowskiej, Czarzastego, > Kwiatkowskiego i dzisiejsze Nikolskiego są podobne i > mają na celu rozmydlenie całej afery. > Jedynym chyba, który może jeszcze puścić nieprzyjemnego bąka > jest Król Lew Rywinny. > Ale coś mi się zdaje, że wsadzi sobie korek w tyłek. Mnie też te puzzle zaczynają się układać w taki właśnie obrazek. Skoro już trzem na osobom na forum nasuwa się taka opinia, to pewnie zaraz pojawią się oskarżenia o spisek proagorowy. Ale co mi tam - tak myślę i już. p.s. Dzięki Strajker za Goofiego - cały dzień mnie męczyło kogo przypomina mi pan N. Teraz przestało. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 12.04.03, 22:41 Podejrzewam, że jakby się uprzeć to dorobiłby coś do każdego. Mamy przecież Donalda, dwóch innych kaczorów. Ale to trzeba by to robić na siłę a Nikolski to po prostu: Goofy "i tyle"- jak by pewnie sam powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Miss Begerowa ma chiba podbite prawe łoczko... IP: *.attu.pl / 192.168.6.* 12.04.03, 18:47 łoj Andriu, zupa byla znow zaslona? (takos mi sie wydalo, polecam skrot informacji w Faktach TVN). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.04.03, 21:28 O tym ze prowadzi kampanie informacyjna odnosnie Unii Europejskiej to pewnie tez sie z mediow dowiedzial :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Lech Nikolski to jest czerwona szmata IP: *.dallas-15rh15rt-tx.dial-access.att.net 12.04.03, 21:33 nada dumat kak dielat sztoby niczevo nie zdielat Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 12.04.03, 21:35 Gość portalu: maliniak napisał(a): > Jak można mieć takie leszczarskie wąsy? A te wąsy określiłbym raczej jako Czarzaste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 22:36 Typowy dla obecnej ekipy aparatczyk, wierny syn partii. Łże jak pies - Rokita nic z niego nie wyciągnie. A swoją drogą to niesamowite, że alkoholik Nikolski z agentem bezpieki Wiatrem są w rządzie odpowiedzialni za propagandę prounijną. I co ? I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulk No więc łże jak pies za...!!! IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 22:37 Po Lejcmana Nikola "body language" zoriętowalem się dzisiaj rano, że łze jak pies zajebany! Jest pierdolonym klamczuszkiem, podobnie, jak Robal Kwiatkofski, jak towarzysz Ilicz Włodzimierz czerwony Czażasty, jak Ryfka Ola Jakubowska (podobno na prosbę Lefke Rywina obrzezała się w 2001 roku. I teraz ma obrzezaną po żydowsku łechtaczkę. Skutek takiego zabiegu jest taki, że aby osiągnąć orgazm stosunek musi trwać dłużej. I trwa dłużej. Stosunek, w którym kochankowie wrzeszczą "ustawa o radjofonjiii i telewizjiiii" trwa zatem już od trzech lat, ale pani minister nie osiągnęła jeszcze orgazmu. Próbowała zastosować następującą technikę osiągania orgazmu: jeśli Leszek mi ni dogadza, to poproszę do spółkowania Lwa, Ilicza Włodzimierza, Lejcmana Nikosia, Robala długiego kwiatofskiego. O mamma mija, jak oni mi nie dogodzą, to kto???? Może pojedziemy na dwa baty z moimi kolegami towarzyszami i z Adasiem albo Piotrkiem z Agory, Och, ach niech wreszcie osiągnę ten metafizyczny ( wyceniany na 17,5 mln dolarów) orgazm). Wracając do tematu - Lejcman Nikoś łże w żywe oczy, jak mówi, że o własnej sprawie korupcyjnej dowiedział się 27 grudnia ub.r. Wczesniej Leszek Miller mu nic na ten temat nie mówił. Łże jak pies zajebany, jakim jest ministrem, czy tam sekretarzem stanu, czy tam doradcą, za 20.000,00 zł miesięcznie, jeśli nie rozmawia ze swoim szefem nt takiego gówna, które zrobili w gacie z przejęcia i cały problem polega na tym, że im to gówno wypadło przez nogawkę na chodniku. Wszyscy przechodnie mówią - ach wy chore sukinsyny. A oni na to - ależ przecież to jakieś chore zdarzenie, twór wyobraźni psychopaty (czyżby rywin???). Wszyscy idą dalej a gówno śmierdzi zajebiście, o kórw jak zajebiście śmierdzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: No więc łże jak pies za...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 22:44 Gość portalu: bulk napisał(a): > Po Lejcmana Nikola "body language" zoriętowalem się dzisiaj > rano, że łze jak pies zajebany! Jest pierdolonym klamczuszkiem, > podobnie, jak Robal Kwiatkofski, jak towarzysz Ilicz Włodzimierz > czerwony Czażasty, jak Ryfka Ola Jakubowska (podobno na prosbę > Lefke Rywina obrzezała się w 2001 roku. I teraz ma obrzezaną po > żydowsku łechtaczkę. Skutek takiego zabiegu jest taki, że aby > osiągnąć orgazm stosunek musi trwać dłużej. I trwa dłużej. > Stosunek, w którym kochankowie wrzeszczą "ustawa o radjofonjiii > i telewizjiiii" trwa zatem już od trzech lat, ale pani minister > nie osiągnęła jeszcze orgazmu. > Próbowała zastosować następującą technikę osiągania orgazmu: > jeśli Leszek mi ni dogadza, to poproszę do spółkowania Lwa, > Ilicza Włodzimierza, Lejcmana Nikosia, Robala długiego > kwiatofskiego. > O mamma mija, jak oni mi nie dogodzą, to kto???? > Może pojedziemy na dwa baty z moimi kolegami towarzyszami i z > Adasiem albo Piotrkiem z Agory, Och, ach niech wreszcie osiągnę > ten metafizyczny ( wyceniany na 17,5 mln dolarów) orgazm). > Wracając do tematu - Lejcman Nikoś łże w żywe oczy, jak mówi, że > o własnej sprawie korupcyjnej dowiedział się 27 grudnia ub.r. > Wczesniej Leszek Miller mu nic na ten temat nie mówił. Łże jak > pies zajebany, jakim jest ministrem, czy tam sekretarzem stanu, > czy tam doradcą, za 20.000,00 zł miesięcznie, jeśli nie rozmawia > ze swoim szefem nt takiego gówna, które zrobili w gacie z > przejęcia i cały problem polega na tym, że im to gówno wypadło > przez nogawkę na chodniku. Wszyscy przechodnie mówią - ach wy > chore sukinsyny. A oni na to - ależ przecież to jakieś chore > zdarzenie, twór wyobraźni psychopaty (czyżby rywin???). > Wszyscy idą dalej a gówno śmierdzi zajebiście, o kórw jak > zajebiście śmierdzi!!! bulk - ty chyba coś wprowadziłeś do organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulk zosia IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 22:51 teza 1: nazywasz się zosia miller. teza 2: nazywasz sie zosia czażasty. teza 3: Złożyłaś wnisek o wizę do Kamerunu, by tam wyemigrować z powodów socjalnych, ale w ostatniej chwili zrezygnowalaś, bo pomyślałas, że jednak lepiej zyć w tym syfie w Polsce, ale jednak blisko mamusi, bo dwa razy na dzień musisz jej zdać relacje teleonicznie, jak to życie jest brutalne, raniące, i że " on" znowu zdradza, że znowu przytyłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulk zosiu jakubowska IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 23:18 Tego typu uwagi, że coś wprowadziłem do oraganizmu są obraźliwe. Jeżeli nie zdajesz sovie z tego sprawy, to nie możesz uczestniczyć w publicznych dyskusjach. Ponieważ twoja uwaga nie ma charakteru merytorycznego a ma charakter emocjonalny. Hence the expression, stupid like a blond. Musisz być zajebiście głupią blondynką, zapominającą umyć cipę na czas (17.00) jak mąż wraca z pracy i potrzebuje 'odreagować'. Poczytaj więc trochę nt. pschychologii tłumu i nt asertywności. Jeżeli zmierzasz brać udział w dyskusji publicznej, to było by dobrze, żebyż cokolwiek wiedziała na ten temat. Wiedza jak włączyc komputer i jak włączyć ziemniaki do gotowania nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: zosiu jakubowska IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 10:37 :))) Dawno się tak nie uśmiałem... Dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zosiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 18:30 faktycznie taka głupia zaczepka, ty zosiu nie potrafisz dyskutować, a może jesteś łysym dresiarzem, który potrafi tylko obrażać i walić z bani? Sprzedaj swoje bmw, sprzedaj komputer i poskładaj buty na polce w hipermarkiecie, gdzie pracujesz, bo szef nakrzyczy!!! Zalecam też, żebyś odstawił dragi i anaboliki, bo co prawda ciało masz coraz ładniejsze, ale kurzy móżdżek coraz mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Porwanie Lwa IP: *.warszawa.tktelekom.pl 12.04.03, 22:52 Sprawa ma banalne wytłumaczenie Lwa Rywina porwali kosmici, rozebrali do naga, podłaczyli go do swoich urzadzeń,zmienili mu półkule móżgowe z lewej na prawą i odwrotnie.Miał jedna Rywin pecha kosmici nie byli zieloni... tylko byli czerwoni:)A co do pani Beger to musi pochodzic z rodziny chłopsko-kosmicznej bo jej sposob dzialania i wysławiania wyraznie to zdradza:) Pozdrowienia dla wszystkich katarynek tego świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHEHE Re: No więc łże jak pies za...!!! IP: *.proxy.aol.com 13.04.03, 02:19 Gość portalu: bulk napisał(a): > Po Lejcmana Nikola "body language" zoriętowalem się dzisiaj > rano, że łze jak pies zajebany! Jest pierdolonym klamczuszkiem, > podobnie, jak Robal Kwiatkofski, jak towarzysz Ilicz Włodzimierz > czerwony Czażasty, jak Ryfka Ola Jakubowska (podobno na prosbę > Lefke Rywina obrzezała się w 2001 roku. I teraz ma obrzezaną po > żydowsku łechtaczkę. Skutek takiego zabiegu jest taki, że aby > osiągnąć orgazm stosunek musi trwać dłużej. I trwa dłużej. > Stosunek, w którym kochankowie wrzeszczą "ustawa o radjofonjiii > i telewizjiiii" trwa zatem już od trzech lat, ale pani minister > nie osiągnęła jeszcze orgazmu. > Próbowała zastosować następującą technikę osiągania orgazmu: > jeśli Leszek mi ni dogadza, to poproszę do spółkowania Lwa, > Ilicza Włodzimierza, Lejcmana Nikosia, Robala długiego > kwiatofskiego. > O mamma mija, jak oni mi nie dogodzą, to kto???? > Może pojedziemy na dwa baty z moimi kolegami towarzyszami i z > Adasiem albo Piotrkiem z Agory, Och, ach niech wreszcie osiągnę > ten metafizyczny ( wyceniany na 17,5 mln dolarów) orgazm). > Wracając do tematu - Lejcman Nikoś łże w żywe oczy, jak mówi, że > o własnej sprawie korupcyjnej dowiedział się 27 grudnia ub.r. > Wczesniej Leszek Miller mu nic na ten temat nie mówił. Łże jak > pies zajebany, jakim jest ministrem, czy tam sekretarzem stanu, > czy tam doradcą, za 20.000,00 zł miesięcznie, jeśli nie rozmawia > ze swoim szefem nt takiego gówna, które zrobili w gacie z > przejęcia i cały problem polega na tym, że im to gówno wypadło > przez nogawkę na chodniku. Wszyscy przechodnie mówią - ach wy > chore sukinsyny. A oni na to - ależ przecież to jakieś chore > zdarzenie, twór wyobraźni psychopaty (czyżby rywin???). > Wszyscy idą dalej a gówno śmierdzi zajebiście, o kórw jak > zajebiście śmierdzi!!! JAKUBOWSKA PRZEWYZSZYLA CARYCE KATARZYNE TYLKO TERAZ ZEBY SKOCZYC NA TA KLEMPE TRZEBA TONE VIAGRY LUB NOS LECHA NIKOLSKIEGO.TO KREMLOWSKIE ZULIKI Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 12.04.03, 22:53 Gość portalu: maliniak napisał(a): > Jak można mieć takie leszczarskie wąsy? Pinokiowi rósł nos- poczekajmy aż Kwiatkowskiemu, Millerowi, Kwaśnemu, Rywinowi i Jakubowskiej wyrosną Czarzaste wąsy- takie jak ma już Nikolski i pierwszy sekretarz Włodzimierz. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 12.04.03, 23:09 strajker napisał: > Gość portalu: maliniak napisał(a): > > > Jak można mieć takie leszczarskie wąsy? > > Pinokiowi rósł nos- poczekajmy aż Kwiatkowskiemu, Millerowi, Kwaśnemu, > Rywinowi i Jakubowskiej wyrosną Czarzaste wąsy- takie jak ma już Nikolski > i pierwszy sekretarz Włodzimierz. Jakubowska już ma lekki wąsik a Kwaśniewskiemu dorobili na okładce Wprost ze dwa tygodnie temu więc Twój scenariusz się sprawdza. Wąsy Millera będą na sukience jego żony (zaraz obok napisów "sexy", "love") przy okazji najbliższej wizyty koronowanej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.28.33.180.Dial1.Chicago1.Level3.net 12.04.03, 23:22 ja tez z gazety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Sz. Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.acn.pl 12.04.03, 23:47 Katarno, dobrze że jesteś !!! Czytasz w moich myślach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.04.03, 23:52 Beznadziejna relacja z obrad komisji nie oddajaca w ogole jej przebiegu. Co do Nalecza to wg mnie nie jest on bezstronny ale jego odwolanie wyszlo by na zle dazeniu do wyjasnienia afery. Nalecz nie jest bezstronny: wystarczy zobaczyc jak "drazy" swoich kolesi z koalicji pytaniami aby dociec prawdy. Zalosne. A dumny jest z siebie momentami jak paw; te jego usmieszki i pelne samozadowolenia krecenie sie na krzesle. Rokita slusznie zwraca mu uwage ze na zbyt wiele pozwala swiadkom. Co do Nikolskiego to czegos takiego sie po nim nie spodziewalem. Buc nr 2 po Mataczarzastym; te same socjotechniczne sztuczki i aroganckie zachowanie. Poza tym byl kompletnie nieprzekonujacy po prostu wg mnie klamal w zywe oczy. Jak mozna wierzyc ze premier nie powiedzial swojemu szefowi gabinetu politycznego o takiej aferze?! Albo ze powiedzial mu ze jest "sprawa Michnik-Rywin" pomijajac ze dotyczy takze korupcji i jego samego?! A ten tekst o zonie to go w ogole pograzyl - zalosne widowisko. To ja sie zastanawiam o czym ten premier tym swoim biednym wspolpracownikom mowi. On im nic nie mowi, oni nie sa ciekawi bo to "pierwzy stopien do piekla" - to jak oni pracuja? Jednym slowem Nikoski wg mnie sie tymi zeznaniami pograzyl i bez dwoch zdan klamal. Jesli nie to chyba sa z niego dobre smiechy na calee SLD ze taka z niego dupa z wasami. A co do komisji to mozna by ja bylo ograniczyc do Ziobro i Rokity bo nikt inny tak naprawde nie dazy do odkrycia prawdy: wystarczy porownac ich pytania i ich ilosc z pytaniami bezstronnego lizodupka Nalecza. Blochowiak, Kopczynski i Beger to sa w tej komisji chyba dla kolorytu wiekszego, Rydzon i Szteliga dla masy ten z PSL tez. Jeszcze jedynie o Lewandowskim mozna co nieco dobrego powiedziec, broni jak moze SLD ale to mozna ostatecznie troche zrozumiec. No i mimo wszystko Nalecz ma tez przeblyski. Reasumujac: cala nadzieja w Rokicie... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 13.04.03, 00:01 Gość portalu: steku napisał(a): > Beznadziejna relacja z obrad komisji nie oddajaca w ogole jej > przebiegu. Co do Nalecza to wg mnie nie jest on bezstronny ale > jego odwolanie wyszlo by na zle dazeniu do wyjasnienia afery. > Nalecz nie jest bezstronny: wystarczy zobaczyc jak "drazy" > swoich kolesi z koalicji pytaniami aby dociec prawdy. Zalosne. A > dumny jest z siebie momentami jak paw; te jego usmieszki i pelne > samozadowolenia krecenie sie na krzesle. Rokita slusznie zwraca > mu uwage ze na zbyt wiele pozwala swiadkom. Co do Nikolskiego to > czegos takiego sie po nim nie spodziewalem. Buc nr 2 po > Mataczarzastym; te same socjotechniczne sztuczki i aroganckie > zachowanie. Poza tym byl kompletnie nieprzekonujacy po prostu wg > mnie klamal w zywe oczy. Jak mozna wierzyc ze premier nie > powiedzial swojemu szefowi gabinetu politycznego o takiej > aferze?! Albo ze powiedzial mu ze jest "sprawa Michnik-Rywin" > pomijajac ze dotyczy takze korupcji i jego samego?! A ten tekst > o zonie to go w ogole pograzyl - zalosne widowisko. To ja sie > zastanawiam o czym ten premier tym swoim biednym > wspolpracownikom mowi. On im nic nie mowi, oni nie sa ciekawi bo > to "pierwzy stopien do piekla" - to jak oni pracuja? Jednym > slowem Nikoski wg mnie sie tymi zeznaniami pograzyl i bez dwoch > zdan klamal. Jesli nie to chyba sa z niego dobre smiechy na > calee SLD ze taka z niego dupa z wasami. > A co do komisji to mozna by ja bylo ograniczyc do Ziobro i > Rokity bo nikt inny tak naprawde nie dazy do odkrycia prawdy: > wystarczy porownac ich pytania i ich ilosc z pytaniami > bezstronnego lizodupka Nalecza. Blochowiak, Kopczynski i Beger > to sa w tej komisji chyba dla kolorytu wiekszego, Rydzon i > Szteliga dla masy ten z PSL tez. Jeszcze jedynie o Lewandowskim > mozna co nieco dobrego powiedziec, broni jak moze SLD ale to > mozna ostatecznie troche zrozumiec. No i mimo wszystko Nalecz ma > tez przeblyski. Reasumujac: cala nadzieja w Rokicie... Z góry przepraszam, ze się z Tobą zgodzę, co może Ci popsuć opinię na tym forum :) Wprowadziłabym tylko dwie drobne korekty - Nałęcz potrafi być niezły jako śledczy, natomiast Lewandowski to niestety pomyłka. Poza tym Twoja ocena dzisiejszych zeznań Nikolskiego całkowicie zbieżna z moją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek948 Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: 213.77.79.* 13.04.03, 00:05 ciekawe, ze ten tak wazny minister tak malo wiedzial.Jestem przekonany, ze on byl w "grupie trzymajacej wladze" i jako podejzany bardzo mocno "mataczy" Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą 13.04.03, 00:09 Gość portalu: romek948 napisał(a): > ciekawe, ze ten tak wazny minister tak malo wiedzial.Jestem > przekonany, ze on byl w "grupie trzymajacej wladze" i jako > podejzany bardzo mocno "mataczy" A o aferze dowiedział się z Wyborczej :) Nikolski mataczy aż mu się wąsy trzęsą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek948 Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: 213.77.79.* 13.04.03, 00:12 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: romek948 napisał(a): > > > ciekawe, ze ten tak wazny minister tak malo > wiedzial.Jestem > > przekonany, ze on byl w "grupie trzymajacej wladze" i > jako > > podejzany bardzo mocno "mataczy" > > > A o aferze dowiedział się z Wyborczej :) > Nikolski mataczy aż mu się wąsy trzęsą. Jakos czesto mamy zbiezne poglady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 06:51 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: romek948 napisał(a): > > > ciekawe, ze ten tak wazny minister tak malo > wiedzial.Jestem > > przekonany, ze on byl w "grupie trzymajacej wladze" i > jako > > podejzany bardzo mocno "mataczy" > > > A o aferze dowiedział się z Wyborczej :) > Nikolski mataczy aż mu się wąsy trzęsą. > A ma inne wyjście. Każdy chce żyć nawet aktywiści! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renifer Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.04.03, 01:36 Buc jakich mało.Skąd tacy się biorą?I ten facet był w rządzie i dostawał kasę z naszych podatków???? (I nie tylko).Przykład typowego krętacza,widac, ze stoi w jednym rzędzie z Jakubowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Miller szuka teraz pretekstu, zeby nie zeznawac IP: *.dialup.umb.edu 13.04.03, 02:45 Nick Olski niezle go wystawil. W sumie kazdy kto staje przed ta komisja traci na swoim wizerunku politycznym . Moze Urban jest wyjatkiem, ale ten nie ma wiele do stracenia. W sumie parada klamcow i blagierow obu plci. Profesjonalny diabel rokita swietnie ich zalatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarli Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 02:50 ten koleś wygląda kurwa jak Piast Kołodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Lech Nikolski przed komisją śledczą IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.24.* 13.04.03, 03:06 trup polityczny, nie chwal się że jesteś z lubelszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś