belkot_belkot_belkot 12.02.07, 22:36 Jakie to miłe :] Pewnie rozpracowuje jakiś układ we wnętrzu PiSu. Szukanie wroga wewnętrznego to typowe dla kryptokomunistów he he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banfield Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 22:40 A chyba się mylisz. To wygląda na konsolidację władzy. Koniec lipy . Czas na hardcore :) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Myślę, że Jarek nie panuje nad tym 12.02.07, 22:47 To jest klasyczna walka wewnętrzna Takie pyszałkowate bufonowate dupki jak Ziobro, pazerne na władzę zawsze w końcu rozpętają jakąś wojenkę Odpowiedz Link Zgłoś
banfield Re: Myślę, że Jarek nie panuje nad tym 12.02.07, 22:52 Bardzo wysoko cenię pana ministra Ziobro i cieszę się, że właśnie staje się No.2. Lutek niestety wymiękał ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Myślę, że Jarek nie panuje nad tym 12.02.07, 22:56 banfield napisał: > Bardzo wysoko cenię pana ministra Ziobro i cieszę się, że właśnie staje się > No.2. Lutek niestety wymiękał ostatnio... Cholernie ambitny pyszałek Nie wierzę w tę jego działalność w Ministerstwie Sprawiedliwości Pozer Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 22:46 belkot_belkot_belkot napisał: > Jakie to miłe :] > Pewnie rozpracowuje jakiś układ we wnętrzu PiSu. > Szukanie wroga wewnętrznego to typowe dla kryptokomunistów he he he Kurna jacy oni sa pod tym wzgledem przewidywalni. Zaraz zaczna poczkowac partie kanapowe i trzyosobowe nasze kola. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 22:58 Teraz bendem rzondził ja - powiedział Ziober rozstawiając kolegów prokuratorów po stanowiskach. Da mu Kaczor J porządzić? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:03 daktylek napisał: > Teraz bendem rzondził ja - powiedział Ziober rozstawiając kolegów prokuratorów > po stanowiskach. Da mu Kaczor J porządzić? To jest gra. Ciekawe na ile mu Jarek pozwoli. Kiedy mu rogów przytrze. Konfrontacja coraz bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:02 belkot_belkot_belkot napisał: > Jakie to miłe :] > Pewnie rozpracowuje jakiś układ we wnętrzu PiSu. > Szukanie wroga wewnętrznego to typowe dla kryptokomunistów he he he ------------------------- chyba Dorn podczas urlopu czmychnie do jakiego Meksyku jak Lew Trocki. ale i tam przed ludżmi koordynatora nie schowa się ,o nie. -- www.youtube.com/watch?v=_fU9P8e-uk8 Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:12 arent5 napisał: > chyba Dorn podczas urlopu czmychnie do jakiego Meksyku jak Lew Trocki. ale i > tam przed ludżmi koordynatora nie schowa się ,o nie. Dorn to "stary towarzysz" Twardy jest Łatwo nie odpuści Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:16 belkot_belkot_belkot napisał: > arent5 napisał: > > chyba Dorn podczas urlopu czmychnie do jakiego Meksyku jak Lew Trocki. al > e i > > tam przed ludżmi koordynatora nie schowa się ,o nie. > > Dorn to "stary towarzysz" > Twardy jest > Łatwo nie odpuści eee ,tow.Trocki był twardszy a jednak nie uciekł od czekana. -- www.youtube.com/watch?v=_fU9P8e-uk8 Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:17 ale tow. Kaczor J ma tylko gips:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia zaczeły sie tez aresztowania lekarzy rzadowych 12.02.07, 23:18 jak za Stalina... Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Re: zaczeły sie tez aresztowania lekarzy rzadowyc 12.02.07, 23:22 zaba_pelagia napisała: > jak za Stalina... > > koordynator juz pewnie bada i ten wątek -- www.youtube.com/watch?v=_fU9P8e-uk8 Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:20 Nie przesadzaj. Konflikty w partii to nic wymagającego od razu komunistycznych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:24 humbak napisał: > Nie przesadzaj. Konflikty w partii to nic wymagającego od razu komunistycznych > poglądów. Wciąż uważam, że Kaczyński jest reinkarnacją Gomułki Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:26 Masz do tego prawo. Za Gomułki byłoby gorzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:35 Nie da się w rok wprowadzić dyktatury Tego nawet Łu-Kaszanka nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:36 Nie lubię się bawić w "co by było gdyby";) Centralizacja to jeszcze nie dążenie do totalitaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:43 Centralizacja? Znowu będzie brakowało sznurka do snopowiązałek, a cytrusy będą tylko na święta? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:43 Możliwe. Centralizacja to badziew straszny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:45 humbak napisał: > Nie lubię się bawić w "co by było gdyby";) Centralizacja to jeszcze > nie dążenie do totalitaryzmu. Tak myślisz? Nie ufam mu. Nie jest realistą. Jest owładnięty swoją wizją. Która jest mi obca. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:49 > Jest owładnięty swoją wizją. Ja czasem mam w tym punkcie wątpliwości. Z założenia nie ufam politykom, ale on czasem nie działa jak fanatyk. Jest za mało skuteczny jak na kogoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:54 Centralizacja w przypadku takiego kraju jak Polska jest niebezpieczna. Za blisko mamy dyktatury na wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:55 Nie mówię że centralizacja jest dobra. Nie uważam jednak Kaczyńskiego za dyktatora, choć w odpowiednich warunkach pewnie mógłby się nim stać... jak większość ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:59 humbak napisał: > w odpowiednich warunkach pewnie mógłby się nim stać... Tego się obawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 13.02.07, 00:01 Z tego względu jestem przeciwnikiem monarchii absolutnej na przykład:) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 13.02.07, 00:04 do poczytania wiadomosci.onet.pl/1210296,2677,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 13.02.07, 00:07 Dziękuję za linka. Trochę lenia mam, więc nie wiem czy skorzystam, ale się postaram. Nie musisz się jednak przesadnie niepokoić- Kaczyńscy i tak raczej mojego głosu nie dostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:25 belkot_belkot_belkot napisał: > Jakie to miłe :] Miłe, pewno że miłe!!! Tym bardziej, że ich zaciekły przeciwnik, a nawet - nie bójmy się tego słowa - WRÓG - Michnik im to przepowiedział! Ale i do niedawna przyjaciel-dupoliz - Ziemkiewicz - cosik ostatnio na nich "cięty", a to cieszy jeszcze bardziej!!!?! Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: PiS Zaczął Się Boksować We Własnym Gronie 12.02.07, 23:49 A Deny DeVito PiSu .tzw. Edgar chyba też coś namieszać był łaskaw bo kacze warknięcie w jego kierunku było Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 zagryzają się 13.02.07, 00:25 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3913349.html Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: zagryzają się 13.02.07, 00:34 arent5 napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3913349.html Jeszcze nie , ale to sprawa kilku miesiecy , zi0br0 bedzie lapal w obecnosci kamery "przestepcow" , a po chwili wypuszczal go , i tak kornatowski i paru innych kolegow beda sie bawic w policjantow i sedziow . Az moze sie Romek Kon wkurzy i powie dosc , bo to teraz jedyna mozliwosc , przciwstawic sie panstwu policyjnemu . Moze endrju bedzie tez jezyczkiem u wagi , a kto wie moze sam zi0br0 , bedzie mail apetyt na premierowski stolek , w pisie nic niee wiadomo . Co wiadome jest to tylko to ze Polska staje sie jeszcze wiekszym zadupiem jak byla do tej pory . Odpowiedz Link Zgłoś