razy.na.godzine 22.02.07, 11:54 czy mówi prawde? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razy.na.godzine Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 11:55 Chodzi mi o Wasze subiektywne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 11:58 razy.na.godzine napisał: > Chodzi mi o Wasze subiektywne odczucia. ***************************** Może być tak,że kaczorowi się zdaje że mówi prawdę,choć jest całkiem inaczej.Moim zdaniem łże jak bura suka. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 12:01 Kłamie,że jest wyższy i,że nie ma trzeciego blizniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
razy.na.godzine Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 12:16 Chodzi mi o tego ładniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 12:19 razy.na.godzine napisał: > Chodzi mi o tego ładniejszego Niezły żart.Nie dostrzegłem takiej cechy u żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 12:46 mike.recz napisał: > razy.na.godzine napisał: > > > Chodzi mi o tego ładniejszego > Niezły żart.Nie dostrzegłem takiej cechy u żadnego. **************************** Daj spokój,obaj są piękni,zapytaj Gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 12:55 alistair-p napisał: > mike.recz napisał: > > > razy.na.godzine napisał: > > > > > Chodzi mi o tego ładniejszego > > Niezły żart.Nie dostrzegłem takiej cechy u żadnego. > **************************** > Daj spokój,obaj są piękni,zapytaj Gosiewskiego Pani Fotyga też mogłaby się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
un-j Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 12:21 razy.na.godzine napisał: > Chodzi mi o tego ładniejszego Boguś. A może Theodore,zwany Unabomber'em Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa up:)) 22.02.07, 12:22 aż się prosi żeby nabijać posty w tym wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
razy.na.godzine Re: up:)) 22.02.07, 12:23 kacza.republika.bananowa napisała: > aż się prosi żeby nabijać posty w tym wątku :))) Nie rozumiem co masz na mysli? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 12:27 Oni nie uznaja,ze prawda jest jak dupa i kazdy ma swoją. Oni mają swoją prawde i chcą ja wszystkim narzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: ...jak bura suka 22.02.07, 12:42 mi kaczka pocztę przynosi więc nigdy nie kłamie - mówi kwa kwa i jest nowy list jak nie powie to sie znaczy poczty nie ma ale zawsze mogę ją zmienić i piesek przybiegnie i za to lubię moją kaczkę :) ewa Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: ...jak bura suka 22.02.07, 12:51 cameltravel napisał: > mi kaczka pocztę przynosi > więc nigdy nie kłamie - mówi kwa kwa i jest nowy list jak nie powie to sie > znaczy poczty nie ma > ale zawsze mogę ją zmienić > i piesek przybiegnie > i za to lubię moją kaczkę :) > ewa ************************** Zmieniłem kaczkę na "JUMPY" kwakanie mnie drażniło. Odpowiedz Link Zgłoś
partner.seksualny.paris.hilton Re: ...jak bura suka 22.02.07, 13:25 kłami panie, kłami jak teśc u rejenta Odpowiedz Link Zgłoś
partner.seksualny.paris.hilton Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 13:33 www.youtube.com/watch?v=N_4a8Lx0JUo&NR Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: Kaczynski kłamie 22.02.07, 13:39 Twierdzą, że się podzielili rolami w niektórych przypadkach ! Nie upierając się co do swojej prawdomówności (znane obietnice przedwyborcze i koalicyjne) Jarek sprecyzował to tak : "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś