Dodaj do ulubionych

Poseł Krzysztof Bosak

03.03.07, 21:40
jeden z ciekawszych dobrze zapowiadających się młodych polityków!
Obserwuj wątek
    • emerytka2006 lubisz endecję? 03.03.07, 21:41

• kikoo1 Re: lubisz endecję? 03.03.07, 21:54
        Lubię mądrych i kulturalnych ludzi. I zgadzam się z p. Bosakiem, że
        środowiska homoseksualne zachowują się prowokacyjnie!
        A zadekretowanie homoseksualizmu jako normy przez stosowne gremia nie czyni
        tego zjawiska bynajmiej normą w przyrodzie, której człowiek jest przecież
        nieodłaczną częścią.......
        • eryk2 Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 21:58
          No tak, masz rację - można lubić endecję, zwłaszcza gdy jest taka śliczna. I w
          dodatku odpowiedniej orientacji - nieprzypadkowo Krzysio nie ujawnia wybranki
          swego serduszka. Dzięki temu tysiące ciotek mają w tym kraju nadzieję, a on
          lubi dostawać setki listów od chłopaków, jeździć z nimi na obozy treningowe (co
          prawda, bardziej przypominają "Kit-Kat-Klub" z "Kabaretu" B. Fosse'a albo zjazd
          SA ze "Zmierzchu bogów" L. Viscontiego, ale co tam), bawić się z szufladą i
          tańczyć wojenny taniec w samych slipach, obejmując się z pos. Wierzejskim...
          • kikoo1 Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 22:23
            och Eryku, Eryku dlaczego udajesz, ze nie rozumiesz?
            I pomyśleć, ileż to kłopotów przez te hormony......
            • terraincognita Tylko dzieło pisowców... 03.03.07, 22:31
              Przeciez taki wyjatkowy osiol z LPR mógł wypłynac tylko za pisowcow, ale
              dziwie sie madrzejszym telewizjom prywatnym,ze go zapraszaja. Chyba,zeby
              osmieszyc go do konca...To OK!
            • eryk2 Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 22:44
              Ach, ta boska duck-endecja, że tak powiem...
              Oczywiście, że nie rozumiem - zachwyty nad dwudziestopięcioletnim faszystą,
              który studiował naraz na trzech uczelniach, ale żadnej nie skończył, moga być
              tylko podyktowane jego ładną buzią, bo nie osiągnięciami... Chyba że myślisz o
              paleniu krzyży na działkach. Dedykuję ci tedy cytat z tego samego filmu, co i
              poprzedni: "Czyż moje ciało nie budzi w tobie dzikich żadz?". Słodkich snów i
              niech ci się przyśni bożyszcze cioteczek - landrynkowy Krzysio...
              • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 22:54
                > Ach, ta boska duck-endecja, że tak powiem...
                > Oczywiście, że nie rozumiem - zachwyty nad dwudziestopięcioletnim faszystą,

Bosak faszysta? Moglbys rozwinac?

> który studiował naraz na trzech uczelniach, ale żadnej nie skończył,

Klamiesz.

"W latach 2001-2004 studiował architekturę na Politechnice Wrocławskiej. Od 2004
                studiuje zaocznie w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Równolegle
                uczestniczył w Kursie Medialnym toruńskiej Wyższej Szkole Kultury Społecznej i
                Medialnej."

moga być
                > tylko podyktowane jego ładną buzią, bo nie osiągnięciami... Chyba że myślisz o
                > paleniu krzyży na działkach.

Bosak palil krzyze na dzialkach? Potrafisz napisac jedno zdanie bez klamstwa?

• ave.duce Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 22:59
                  piotrgdansk6 napisał:

>
                  > Bosak faszysta? Moglbys rozwinac?

Pomyłka! Bosak to nazista wszypolski.
                  >

>
                  > Klamiesz.
                  >
                  > "W latach 2001-2004 studiował architekturę na Politechnice Wrocławskiej. Od 200
                  > 4
                  > studiuje zaocznie w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Równolegle
                  > uczestniczył w Kursie Medialnym toruńskiej Wyższej Szkole Kultury Społecznej i
                  > Medialnej."

I co? Gdzie to kłamstwo?

>
                  > Bosak palil krzyze na dzialkach? Potrafisz napisac jedno zdanie bez klamstwa?
                  >

Gdybym była złośliwa, poprosiłabym o dowody, że NIE palił...
                  Ale @ nie chce mi się @

Pozdrawiam Pana, Panie Bosak!

;)
                  • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 23:05
                    ave.duce napisała:

> piotrgdansk6 napisał:
                    >
                    > >
                    > > Bosak faszysta? Moglbys rozwinac?
                    >
                    > Pomyłka! Bosak to nazista wszypolski.

No i po co te obelgi? Ja tez moge nazwac cie np. glupia suka (epitet znacznie
                    mniejszego kalibru niz nazista), tylko czy to pomoze jakos dyskusji? Wszypolski?
                    Hitler tez lzyl Zydow od wesz i robactwa. Czyzbys wywodzila sie z tej samej szkoly?

> >
                    >
                    > >
                    > > Klamiesz.
                    > >
                    > > "W latach 2001-2004 studiował architekturę na Politechnice Wrocławskiej.
                    > Od 200
                    > > 4
                    > > studiuje zaocznie w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Równolegle
                    > > uczestniczył w Kursie Medialnym toruńskiej Wyższej Szkole Kultury Społecz
                    > nej i
                    > > Medialnej."
                    >
                    > I co? Gdzie to kłamstwo?

Juz w tym, ze Bosak studiuje, a nie studiowal. Czytaj ze zrozumieniem.

>
                    > >
                    > > Bosak palil krzyze na dzialkach? Potrafisz napisac jedno zdanie bez klams
                    > twa?
                    > >
                    >
                    > Gdybym była złośliwa, poprosiłabym o dowody, że NIE palił...

A gdybym ja byl zlosliwy, to poprosilbym o dowody, ze sie nie puszczasz...

Pozdro!
                    • eryk2 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 23:13
                      > > "W latach 2001-2004 studiował architekturę na Politechnice Wrocławs
                      > kiej.
                      > > Od 200
                      > > > 4
                      > > > studiuje zaocznie w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Równolegl
                      > e
                      > > > uczestniczył w Kursie Medialnym toruńskiej Wyższej Szkole Kultury S
                      > połecz
                      > > nej i
                      > > > Medialnej."
                      > >
                      > > I co? Gdzie to kłamstwo?
                      >
                      > Juz w tym, ze Bosak studiuje, a nie studiowal. Czytaj ze zrozumieniem

A mnie chodziło tylko o jedno: facet ma 25 lat, studia powinien dawno skończyć.
                      Tymczasem on:
                      - jeden kierunek zaczyna, potem rzuca, łapie następny
                      - bawi się w politykę za nasze pieniądze, nie mając o niczym pojęcia, a
                      pobierając pensję dziesięciu naczycieli liceum
                      - to geniusz - architekt, medioznawca, ekonomista - po prostu drugie Słońce
                      Karpat...
                      Nie denerwuj się tak - moje gadanie i tak nie ma wpływu na twojego idola...
                      • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 23:24
                        > A mnie chodziło tylko o jedno:

Tu napisales o co ci chodzilo, wiec wykrecanie sie nie ma sensu:

> który studiował naraz na trzech uczelniach, ale żadnej nie skończył,

> facet ma 25 lat, studia powinien dawno skończyć.

Ludzie po technikach tak jakos studia koncza. Wiec nie pisz ze "powinien dawno".

>
                        > Tymczasem on:
                        > - jeden kierunek zaczyna, potem rzuca, łapie następny

No i co w tym nagannego? Wielu ludziom to sie zdarza.

> - bawi się w politykę za nasze pieniądze, nie mając o niczym pojęcia, a
                        > pobierając pensję dziesięciu naczycieli liceum

Wystartuj do sejmu, zbierz odpowiednie poparcie i tez taka dostaniesz. W czym
                        problem?

> - to geniusz - architekt, medioznawca, ekonomista - po prostu drugie Słońce
                        > Karpat...

Czy ktos poza toba tak o Bosaku powiedzial? Hmm, na haslo Bosak wyskakujesz z
                        jakimis homosekusalnymi historiami, potem twierdzisz, ze to wrecz geniusz...
                        Przyznam, ze jest w tym jakas konsekwencja.

> Nie denerwuj się tak - moje gadanie i tak nie ma wpływu na twojego idola...

A gdzie ja sie denerwuje? I gdzie pisalem, ze to moj idol? To ty chyba jestes
                        caly w nerwach, bo notorycznie klamiesz. Czyzby te nerwy wynikaly z tego co w
                        temacie konsekwencji pisalem powyzej?

>
                        • eryk2 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 23:36
                          > Ludzie po technikach tak jakos studia koncza. Wiec nie pisz ze "powinien
                          dawno"
                          > .

Gdyby studiował na licencjacie, skończyłby studia trzy lata temu. Teraz zanosi
                          sie na to, że obecny kierunek skończy za 2 lata. Na razie pan poseł, wybraniec
                          narodu, ma zaledwie wykształcenie średnie. Prześladowany? Relegowany? Leń
                          patentowany?

> Tymczasem on:
                          > > - jeden kierunek zaczyna, potem rzuca, łapie następny
                          >
                          > No i co w tym nagannego? Wielu ludziom to sie zdarza

Tak - to tak zwani wieczni studenci. Nigdy niczego nie kończą, na wszystkim się
                          znają. Polihistorzy. Poligloci. Troglodyci.

> Wystartuj do sejmu, zbierz odpowiednie poparcie i tez taka dostaniesz. W czym
                          > problem?

Z moja wiedzą zarabiam wystarczająco dużo. Płacę m. in. podatki na utrzymanie
                          głupich nierobów w rodzaju KB.

> A gdzie ja sie denerwuje? I gdzie pisalem, ze to moj idol?

Bronisz go tak namiętowo, że za chwilę pomyślę, że to on to ty, as himself. Nie
                          widzisz, że to zero, które myśli, że jest milionem? Studiować na przemian
                          architekturę i ekonomię - albo trzeba być geniuszem renesansu, albo kompletnym
                          osłem dardanelskim, bez krzty krytycyzmu i wizji tego, co chce sie robić w
                          życiu. I taki ktoś jest jednym z 560 kierowników tego kraju - zgroza!
                          • kikoo1 obsesja?. 03.03.07, 23:44
                            ty masz jakąś obsesję, poradż się fachowca! Dobrze ci radzę, eryku2
                            • eryk2 Deczko endecji 03.03.07, 23:49
                              kikoo1 napisała:

> ty masz jakąś obsesję, poradż się fachowca! Dobrze ci radzę, eryku2

I za to cię własnie kocham! Jesteś ślepa na prawe oko - chyba że poradzisz to
                              samo co mnie panu Piotrusiowi z Danzigu. Wtedy cofnę ci skierowanie do okulisty.
                              • piotrgdansk6 Re: Deczko endecji 03.03.07, 23:56
                                > I za to cię własnie kocham! Jesteś ślepa na prawe oko - chyba że poradzisz to
                                > samo co mnie panu Piotrusiowi z Danzigu.

Panie eryczku, my w Polsce mowimy Gdansk.
                                • eryk2 Re: Deczko endecji 03.03.07, 23:59
                                  > Panie eryczku, my w Polsce mowimy Gdansk.

Ależ w HJ mawiacie "Danzig", lieber Parteigenosse... Sie sind auch diese
                                  Partisanen im Danziger Wald - so machen Sie Lager, Gymnastik und Fackelzuege...
                                  • piotrgdansk6 Re: Deczko endecji 04.03.07, 00:02
                                    > Ależ w HJ mawiacie "Danzig", lieber Parteigenosse... Sie sind auch diese
                                    > Partisanen im Danziger Wald - so machen Sie Lager, Gymnastik und Fackelzuege..

Panie eryczku, to ze pan przynalezy do HJ nie oznacza, ze i ja tam jestem.
                                    Prosze nie mierzyc innych swoja miarka, no i (tu obawiam sie, ze to bedzie
                                    trudne) prosze tyle nie klamac.
                            • piotrgdansk6 Re: obsesja?. 04.03.07, 00:09
                              Juz na ta dziwna obsesje panu eryczkowi-klamczuszkowi zwracalem uwage. Raz, ze
                              na haslo Bosak u pana eryczka zaswiecila sie lampka 'homoseksualizm', a dwa, ze
                              w pewnym miejscu nazwal go wrecz geniuszem. Czy to nie znamienne? :))
                          • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 23:55
                            > > Ludzie po technikach tak jakos studia koncza. Wiec nie pisz ze "powinien
                            > dawno"
                            > > .
                            >
                            > Gdyby studiował na licencjacie,

A gdyby w ogole nie studiowal i wybralby sie zamiast w kilkuletnia podroz na
                            Marsa... itd Tylko co takie argumenty wnosza do dyskusji?

skończyłby studia trzy lata temu. Teraz zanosi
                            > sie na to, że obecny kierunek skończy za 2 lata. Na razie pan poseł, wybraniec
                            > narodu, ma zaledwie wykształcenie średnie.

Tak jak kilkudziesieciu innych poslow. Tak jak pan Mazowiecki czy pan
                            Kwasniewski (prezydent!), o p. elektryku Walesie juz nie wspominajac.

Prześladowany? Relegowany? Leń
                            > patentowany?

A moze po prostu mu sie architektura odwidziala? Zakladasz tez taka mozliwosc,
                            czy wszyscy zmieniajacy kierunki to dla ciebie najpewniej lenie?

>
                            > > Tymczasem on:
                            > > > - jeden kierunek zaczyna, potem rzuca, łapie następny
                            > >
                            > > No i co w tym nagannego? Wielu ludziom to sie zdarza
                            >
                            > Tak - to tak zwani wieczni studenci. Nigdy niczego nie kończą, na wszystkim się
                            >
                            > znają.

Poki co tylko raz zmienial studia. Wiec twoj wniosek zupelnie nieuprawniony.

> Polihistorzy. Poligloci. Troglodyci.

A bez epitetow obejsc sie nie mozesz?

>
                            > > Wystartuj do sejmu, zbierz odpowiednie poparcie i tez taka dostaniesz. W
                            > czym
                            > > problem?
                            >
                            > Z moja wiedzą zarabiam wystarczająco dużo. Płacę m. in. podatki na utrzymanie
                            > głupich nierobów w rodzaju KB.

Pominmy juz epitety - czyzbys byl antydemokrata?

>
                            > > A gdzie ja sie denerwuje? I gdzie pisalem, ze to moj idol?
                            >
                            > Bronisz go tak namiętowo, że za chwilę pomyślę, że to on to ty, as himself.

Nie, po prostu zwyczajnie prostuje twoje klamstwa. Reszta to twoja projekcja,
                            ktora nic do dyskusji nie wniesie. A wystarczy sie przeciez do tych klamstw
                            przyznac. Klamac zdarza sie kazdemu, choc przyznawac do klamstw juz niestety nie.

Nie
                            >
                            > widzisz, że to zero, które myśli, że jest milionem? Studiować na przemian
                            > architekturę i ekonomię

No i po raz enty sklamales, bo ekonomia byla PO architekturze. Niemniej nic
                            dziwnego nawet w studiowaniu na dwoch kierunkach nie widze i znam kilka takich
                            przypadkow.
                    • ave.duce Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 23:24
                      piotrgdansk6 napisał:

> ave.duce napisała:
                      >
                      > > piotrgdansk6 napisał:
                      > >
                      > > >
                      > > > Bosak faszysta? Moglbys rozwinac?
                      > >
                      > > Pomyłka! Bosak to nazista wszypolski.
                      >
                      > No i po co te obelgi?

Obelgi? MW to organizacja nazistowska. O ile mnie pamięć nie myli >
                      twój kolega Bosak był nie tylko jej członkiem, ale i prezesem (?),
                      przewodniczącym (?).
                      Wniosek wysnuj sobie sam. Na pewno potrafisz.

> Ja tez moge nazwac cie np. glupia suka (epitet znacznie
                      > mniejszego kalibru niz nazista), tylko czy to pomoze jakos dyskusji?

Możesz mnie sobie nazywać, jak ci się żywnie podoba. "Nożyce" się nie odezwą, bo
                      twoje ewentualne epitety nie mogą mnie obrazić. Znam prawdę o sobie i jestem
                      siebie pewna. I znają ją osoby, na których opinii mi zależy. I to mi wystarczy.

> Wszypolski
                      > ?
                      > Hitler tez lzyl Zydow od wesz i robactwa. Czyzbys wywodzila sie z tej samej szk
                      > oly?

>
                      Co to jest ... od wesz ... ?
                      Nie lżę Żydów ani od wszy, ani od robactwa. Robią to twoi koledzy z MW,
                      zwanej powszechnie, acz złośliwie >>> pewnie dlatego >>> Młodzieżą WSZYpolską.
                      Nie wmawiaj mi tego, czego nie napisałam.

> >
                      > > I co? Gdzie to kłamstwo?
                      >
                      > Juz w tym, ze Bosak studiuje, a nie studiowal. Czytaj ze zrozumieniem.

Tak, wciąż studiuje... Czyli rok temu "studiuje" czy "studiował"?

>
                      > A gdybym ja byl zlosliwy, to poprosilbym o dowody, ze sie nie puszczasz...

Prosić zawsze można. Tylko po co? To nie ja robię karierę "przez ..." sam sobie
                      dokończ.

>
                      > Pozdro!

Dobranoc.

;)
                      • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 23:43
                        > Obelgi? MW to organizacja nazistowska.

A potrafisz to jakos uzasadnic, czy to tylko kolejna obelga?

O ile mnie pamięć nie myli >
                        > twój kolega Bosak był nie tylko jej członkiem, ale i prezesem (?),
                        > przewodniczącym (?).
                        > Wniosek wysnuj sobie sam. Na pewno potrafisz.

Najpierw wykaż, że MW to nazisci, a potem bedziemy wyciagac wnioski. Dla
                        ulatwienia: www.wszechpolacy.pl/

>
                        > > Ja tez moge nazwac cie np. glupia suka (epitet znacznie
                        > > mniejszego kalibru niz nazista), tylko czy to pomoze jakos dyskusji?
                        >
                        > Możesz mnie sobie nazywać, jak ci się żywnie podoba. "Nożyce" się nie odezwą, b
                        > o
                        > twoje ewentualne epitety nie mogą mnie obrazić. Znam prawdę o sobie i jestem
                        > siebie pewna.

No tak, nie znam glupiej suki, ktora przyznala ze takowa jest ;))

> I znają ją osoby, na których opinii mi zależy. I to mi wystarczy.

Tak jak twoja obelga nie obraza MW, ktora nie jest organizacja nazistowska.

>
                        > > Wszypolski
                        > > ?
                        > > Hitler tez lzyl Zydow od wesz i robactwa. Czyzbys wywodzila sie z tej sam
                        > ej szk
                        > > oly?
                        >
                        > >
                        > Co to jest ... od wesz ... ?
                        > Nie lżę Żydów ani od wszy, ani od robactwa. Robią to twoi koledzy z MW,

Nie jestem z MW, wiec nie klam.

> zwanej powszechnie, acz złośliwie >>> pewnie dlatego >>>

A mozesz podac przyklady?

> ; Młodzieżą WSZYpolską.
                        > Nie wmawiaj mi tego, czego nie napisałam.

Sugerujesz jakies zwiazki z robactwem. Prawie jak Hitler. Czyzbys byla
                        milosniczka jego spuscizny?

> > >
                        > > > I co? Gdzie to kłamstwo?
                        > >
                        > > Juz w tym, ze Bosak studiuje, a nie studiowal. Czytaj ze zrozumieniem.
                        >
                        > Tak, wciąż studiuje... Czyli rok temu "studiuje" czy "studiował"?

Kontekst byl chyba jasny? Bo chyba nie twierdzisz, ze Polska nie ma studentow,
                        bo nikt w soboty o 23:40 nie studiuje?

> >
                        > > A gdybym ja byl zlosliwy, to poprosilbym o dowody, ze sie nie puszczasz..
                        > .
                        >
                        > Prosić zawsze można. Tylko po co? To nie ja robię karierę "przez ..." sam sobie
                        > dokończ.

No przeciez to nie jest pewne. Stosujac oczywiscie twoja metode argumentowania.
                        A moze potrafisz udowodnic, ze kariery nie robilas "przez..." - sama dokoncz.
                        >
                        > >
                        > > Pozdro!
                        >
                        > Dobranoc.
                        >
                        > ;)

Cos szybko wymiekasz ;))))
                        • ave.duce Re: Ach, ta boska dUkadencja... 03.03.07, 23:56
                          poland.indymedia.org/pl/2006/12/24893.shtml
                          Na początek.

;)
                          • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 04.03.07, 00:00
                            Co na poczatek? Pytam konkretnie co swiadczy o tym ze MW to organizacja
                            nazistowska. Potrafisz zwiezle w kilku punktach? Umowmy sie, ze piszemy wlasnym
                            zdaniem.
                            • ave.duce Re: Ach, ta boska dUkadencja... 04.03.07, 00:16
                              piotrgdansk6 napisał:

> Co na poczatek?

Już przeczytałeś?
                              Nie? Jasne > po co?

> Pytam konkretnie co swiadczy o tym ze MW to organizacja
                              > nazistowska. Potrafisz zwiezle w kilku punktach?

Potrafię. Ale po co mam to robić? Jestem leniem bez ambicji. Nie podpuścisz mnie.

> Umowmy sie, ze piszemy wlasnym
                              > zdaniem.

Umawiać się możesz z Bosakiem na piwo.

P.S. Jak chcesz, to mogę odpisać na priv.
                              Wykorzystam (ach, to lenistwo...) swoje materiały z podobnej dyskusji z innym
                              forumowiczem.

;)
                              • ave.duce Re: Ach, ta boska dUkadencja... add. >>> 04.03.07, 00:17
                                Idę dalej oglądać zaćmienie Księżyca. jest wspaniałe!

;)
                                • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dUkadencja... add. >>&# 04.03.07, 00:24
                                  www.serviastro.am.ub.es/engl/broadcasts/index.html :)
                                  • ave.duce Re: Ach, ta boska dUkadencja... add. >>&# 04.03.07, 00:33
                                    piotrgdansk6 napisał:

> www.serviastro.am.ub.es/engl/broadcasts/index.html :)

Przekłamane! U mnie Księżyc wygląda, jakby był pokryty pomarańczowym śniegiem.

:)
                              • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 04.03.07, 00:24
                                Zmusilem sie i nie ma tam nic co by swiadczylo, ze MW to organizacja
                                nazistowska. Ale ty cos wiesz, wiec czekam, az mi to wyluszczysz :)
                                • ave.duce Re: Ach, ta boska dUkadencja... 04.03.07, 00:32
                                  piotrgdansk6 napisał:

> Zmusilem sie i nie ma tam nic co by swiadczylo, ze MW to organizacja
                                  > nazistowska. Ale ty cos wiesz, wiec czekam, az mi to wyluszczysz :)

Jednak @ nie chce mi się @

>> obejrzyj to:

piw.internetdsl.pl/wiersz/nazizm2_www_giertych_stop_kom_pl.swf
                                  ;)
                    • kicior99 Re: Ach, ta boska dUkadencja... 04.03.07, 13:03
                      > No i po co te obelgi? Ja tez moge nazwac cie np. glupia suka

Malpa w czerwonym wystarczy. tak sie komplementuja Twoi idole.
                • daktylek Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 23:43
                  piotrgdansk6 napisał:

który studiował naraz na trzech uczelniach, ale żadnej nie skończył,
                  >
                  > Klamiesz.
                  >
                  > "W latach 2001-2004 studiował architekturę na Politechnice Wrocławskiej. Od
                  2004 studiuje zaocznie w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Równolegle
                  > uczestniczył w Kursie Medialnym toruńskiej Wyższej Szkole Kultury Społecznej i
                  > Medialnej."
                  >

Krzysztof Bosak
                  Data i miejsce urodzenia: 13-06-1982, Zielona Góra
                  Stan cywilny: wolny
                  Wykształcenie: średnie ogólne
                  Zawód: student

Znaczy żadnej nie skończył, skoro ma średnie wykształcenie i nadal jest
                  studentem ;PPP
                  • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dekadencja... 04.03.07, 00:03
                    A jak to sie ma do klamstwa eryczka?
          • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 22:51
            Dzięki temu tysiące ciotek mają w tym kraju nadzieję, a on
            > lubi dostawać setki listów od chłopaków,

Skad wiesz, ze lubi i w ogole owe setki dostaje?

> jeździć z nimi na obozy treningowe

Wiele mlodziezowek organizuje od czasu do czasu roznego rodzaju wypady, wiec co
            w tym dziwnego?

> bawić się z szufladą i
            > tańczyć wojenny taniec w samych slipach,

Skad te informacje?

> obejmując się z pos. Wierzejskim...

A tu - o jaka sytuacje chodzi?
            • eryk2 Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 23:00
              W tym wątku masz taki czerwony link - zainteresuj się... Bosak wygrał
              homoseksualny plebiscyt na najśliczniejszego chłopaczka IV Rzeszy Pospolitej...

> > jeździć z nimi na obozy treningowe
              >
              > Wiele mlodziezowek organizuje od czasu do czasu roznego rodzaju wypady, wiec
              co
              > w tym dziwnego?

No - i niektóre z nich to prawdziwy survival, a niektóre... Przypomnij sobie
              zdjęcia z "Faktu" pod Gdańskiem (bliskie ci okolice) - chłopaki w hełmach
              rycerskiego Wehrmachtu i z bagnetami HJ u paska. Plus filmik ze szkolenia o
              symulowanym stosunku seksualnym: a) z kumplem, b) z szufladą. Mnie to wali, ale
              ta organizacja oficjalnie głosi inne poglądy niż "propaganda homoseksualizmu"...

> > bawić się z szufladą i
              > > tańczyć wojenny taniec w samych slipach,
              >
              > Skad te informacje?

Patrz wyżej.

> > obejmując się z pos. Wierzejskim...
              >
              > A tu - o jaka sytuacje chodzi?

Nie widziałeś zdjątka p. pos. W.W. tańczącego pogo w objęcia półnagiego elfa?
              Dużo straciłeś... Prasa, tv, internet były tego pełne - aż strach było otworzyć
              lodówkę, żeby nie wyskoczył rozanielony Wojtuś z tlenionymi włoskami... Poza
              tym żeby DWA lata po ślubie nie mieć dzieci? To mi zakrawa nie tylko na
              tlenioną blondynę, tęgą w biodrach, ale wręcz na tlenione ...tfu, białe
              małżeństwo.
              • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 23:10
                eryk2 napisał:

> W tym wątku masz taki czerwony link - zainteresuj się... Bosak wygrał
                > homoseksualny plebiscyt na najśliczniejszego chłopaczka IV Rzeszy Pospolitej...

No i co z tego wynika?

>
                > > > jeździć z nimi na obozy treningowe
                > >
                > > Wiele mlodziezowek organizuje od czasu do czasu roznego rodzaju wypady, w
                > iec
                > co
                > > w tym dziwnego?
                >
                > No - i niektóre z nich to prawdziwy survival, a niektóre... Przypomnij sobie
                > zdjęcia z "Faktu" pod Gdańskiem (bliskie ci okolice) - chłopaki w hełmach
                > rycerskiego Wehrmachtu i z bagnetami HJ u paska.

To ty mi przypomnij, bo ja sobie takiego czegos sam przypomniec nie umiem.
                Najlepiej jaka fotka. A co w temacie Bosaka?

Plus filmik ze szkolenia o
                > symulowanym stosunku seksualnym: a) z kumplem, b) z szufladą. Mnie to wali, ale

Ale co ma z tym wspolnego Bosak?

>
                > ta organizacja oficjalnie głosi inne poglądy niż "propaganda homoseksualizmu"..
                > .
                >
                > > > bawić się z szufladą i
                > > > tańczyć wojenny taniec w samych slipach,
                > >
                > > Skad te informacje?
                >
                > Patrz wyżej.

Ja sie pytam o Bosaka. Lapiesz?

>
                > > > obejmując się z pos. Wierzejskim...
                > >
                > > A tu - o jaka sytuacje chodzi?
                >
                > Nie widziałeś zdjątka p. pos. W.W. tańczącego pogo w objęcia półnagiego elfa?
                > Dużo straciłeś... Prasa, tv, internet były tego pełne - aż strach było otworzyć
                >
                > lodówkę, żeby nie wyskoczył rozanielony Wojtuś z tlenionymi włoskami... Poza
                > tym żeby DWA lata po ślubie nie mieć dzieci? To mi zakrawa nie tylko na
                > tlenioną blondynę, tęgą w biodrach, ale wręcz na tlenione ...tfu, białe
                > małżeństwo

Wierzejowi sie ostatnio dziecko urodzilo, to ze na koncertach ludzie sie bawia
                to zadna nowosc, ale jak to sie ma do Bosaka? Zrozumiesz w koncu moje pytania?
                • eryk2 Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 23:21
                  > W tym wątku masz taki czerwony link - zainteresuj się... Bosak wygrał
                  > > homoseksualny plebiscyt na najśliczniejszego chłopaczka IV Rzeszy Pospoli
                  > tej...
                  >
                  > No i co z tego wynika?

To, że jest ulubieńcem gejów, więc dostaje od nich listy.

To ty mi przypomnij, bo ja sobie takiego czegos sam przypomniec nie umiem.
                  > Najlepiej jaka fotka. A co w temacie Bosaka?

Na focie było dwóch klientów z obozu MW w umundurowaniu III Rzeszy. I nie pisz,
                  proszę, że Bosak jest członkiem Towarzystwa Hodowców Kanarków, bo obaj
                  doskonale wiemy, jakie są jego związki z MW i jej rycerskimi idolami z
                  Wehrmachtu...

> Plus filmik ze szkolenia o
                  > > symulowanym stosunku seksualnym: a) z kumplem, b) z szufladą. Mnie to wal
                  > i, ale
                  >
                  > Ale co ma z tym wspolnego Bosak?

Patrz wyżej - to taki sznyt środowiskowy, czyżby jeden Krzysio był wolny od
                  takich zachowań?

> Wierzejowi sie ostatnio dziecko urodzilo, to ze na koncertach ludzie sie bawia
                  > to zadna nowosc, ale jak to sie ma do Bosaka? Zrozumiesz w koncu moje pytania?

Tak, tańczy sie z półnagimi faunami w objęciach, zamawia się piwo otwartą
                  dłonią itd. Co to ma wspólnego z Bosakiem? Chyba tyle, że nie był to zlot
                  Związku Miłośników Opery Włoskiej... A co do dziecka Wierzejskiego - jakoś
                  zapomniał to odnotować w swoim blogu. Nie cieszy się? Może się pomyliłeś? Może
                  to nie jemu się urodziło, tylko sąsiadowi z klatki?
                  • piotrgdansk6 Re: Ach, ta boska dekadencja... 03.03.07, 23:34
                    > > W tym wątku masz taki czerwony link - zainteresuj się... Bosak wygrał
                    > > > homoseksualny plebiscyt na najśliczniejszego chłopaczka IV Rzeszy P
                    > ospoli
                    > > tej...
                    > >
                    > > No i co z tego wynika?
                    >
                    > To, że jest ulubieńcem gejów, więc dostaje od nich listy.

Ale ty przeciez pisales, ze lubi je dostawac. Skad to twierdzenie?

>
                    > To ty mi przypomnij, bo ja sobie takiego czegos sam przypomniec nie umiem.
                    > > Najlepiej jaka fotka. A co w temacie Bosaka?
                    >
                    > Na focie było dwóch klientów z obozu MW w umundurowaniu III Rzeszy.

Dalej sobie nie przypominam. Moze jednak rzucisz jakas fotke?

I nie pisz,
                    >
                    > proszę, że Bosak jest członkiem Towarzystwa Hodowców Kanarków, bo obaj
                    > doskonale wiemy, jakie są jego związki z MW i

Ale co w zwiazku z tym? Czy MW to organizacja majaca w statusie koniecznosc
                    zakladania od czasu do czasu hitlerowskich mundurkow czy spolkowania z
                    szufladami? A moze Bosak wydal jakis specjalny okolnik to nakazujacy?

> jej rycerskimi idolami z
                    > Wehrmachtu...

Zaczynasz klamac coraz ordynarniej. A moze jednak rzucisz jakis tekst, w ktorym
                    Bosak chwali Wehrmachtowcow?

>
                    > > Plus filmik ze szkolenia o
                    > > > symulowanym stosunku seksualnym: a) z kumplem, b) z szufladą. Mnie
                    > to wal
                    > > i, ale
                    > >
                    > > Ale co ma z tym wspolnego Bosak?
                    >
                    > Patrz wyżej - to taki sznyt środowiskowy,

A dobijanie sie po nocach do pokojow poslanek to sznyt srodowiskowy w PO?

czyżby jeden Krzysio był wolny od
                    > takich zachowań?

Tamto z szufladami tyczylo sie kilku osob, ktore juz (a moze nawet i wtedy) w MW
                    nie sa. MW ma czlonkow kilkanascie tysiecy. Z tego co piszesz wynika, ze te
                    kilkanascie tysiecy ma w zwyczaju zabawianie sie z szufladami. Wiec albo masz
                    komplet dowodow (filimikow, zdjec) to potwierdzajacych, albo z matemtyki miales
                    pale (kilkanascie tys. != kilka jednostek, czaisz?), albo jestes bolszewikiem
                    stosujacym odpowiedzialnosc zbiorowa. Innej opcji nie widze.

>
                    > > Wierzejowi sie ostatnio dziecko urodzilo, to ze na koncertach ludzie sie
                    > bawia
                    > > to zadna nowosc, ale jak to sie ma do Bosaka? Zrozumiesz w koncu moje pyt
                    > ania?
                    >
                    > Tak, tańczy sie z półnagimi faunami w objęciach, zamawia się piwo otwartą
                    > dłonią itd. Co to ma wspólnego z Bosakiem? Chyba tyle, że nie był to zlot
                    > Związku Miłośników Opery Włoskiej...

Nie, byl to jakis koncert. Co ma z tym wspolnego Bosak? I ile razy bede jeszcze
                    musial powtorzyc to pytanie?

> A co do dziecka Wierzejskiego - jakoś
                    > zapomniał to odnotować w swoim blogu. Nie cieszy się? Może się pomyliłeś?

Raczej nie. Jakos w tych dniach.
    • esenior Re: Poseł Krzysztof Bosak 03.03.07, 22:29
      kikoo1 napisała:

> jeden z ciekawszych dobrze zapowiadających się młodych polityków!

Też masz na niego chrapkę.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3491578.html
    • ave.duce Re: Będziemy bronić Bosaka choćby na bosaka! 04.03.07, 00:00
      ... jak niepodległości ...

;)
    • ba.am Re: Poseł Krzysztof Bosak kontra Legierski 04.03.07, 08:02
      we wczorajszym TVN24 pokazal, ze mit o bandytach z mlodziezy wszechpolskiej to
      wyssane z palca bzdury.
    • haen1950 Re: Poseł Krzysztof Bosak 04.03.07, 08:40
      To ten z telewizji od wszechpolaków? Jakimcudem te umięśnione byki wybrały
      sobie taką mizerną ciotę? Ta nominacja chyba przeszła przez sympatię szefów,
      lubią takich blondynków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka