zaba_pelagia 05.03.07, 19:03 chyba mu kupię kolekcję słowników z GW ktoś się dorzuca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda Re: udzieliłem reprymendę (premier) 05.03.07, 19:04 > ktoś się dorzuca? > Nie. To byłyby zmarnowane pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: udzieliłem reprymendę (premier) 05.03.07, 19:06 schowałby je (nierozcięte) w takim magazynie, jak w ostatniej scenie "Poszukiwaczy zaginionej Arki"? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: udzieliłem reprymendę (premier) 05.03.07, 19:07 Możenawet by i przeczytał. Nie sądzę jednak, aby to coś zmieniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj sprawa jest patAlogiczna i nic tu już nie pomoże, 05.03.07, 19:32 zaba_pelagia napisała: > chyba mu kupię kolekcję słowników z GW > ktoś się dorzuca? Ten typ tak ma. Matka polonistka widać się nie wysilała. Dlatego sie nie dorzucam, szkoda kasy "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny [...] 05.03.07, 19:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: udzieliłem reprymendę (premier) 05.03.07, 22:34 ...głeboko! I mów do mnie po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Też uważam, że nie ma sensu.... 05.03.07, 22:42 Mści się brak ogólnego oczytania i zerowy (jak sądzę) kontakt z kulturą. Myślę, że bracia Kaczyńscy lektury zakończyli na poziomie "Winnetou" Maya. Zapewne nawet nie wiedzą jak się posługiwać słownikiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Też uważam, że nie ma sensu.... 06.03.07, 06:02 > że bracia Kaczyńscy lektury zakończyli na poziomie "Winnetou" Maya. > Zapewne nawet nie wiedzą jak się posługiwać słownikiem ....Gdyby cxzytali maja, to by takich błędów nie robili.rzynajmniej tutEj. Zresztą na jego ksiązkach jest właśnie wychowane pokolenie ich rówieśników.Ale nie ich osobiście. Ich pokolenie słuchało zespołów the Beatles i Elavisa, a Oni słuchają do dziś Fooga. A ulubiony szlagier premiera , to "ujrzałem pierwszy siwy włos na twojej skroni" Tak powiedział w wywiadzie. Uni sOm innE. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj którą "re i pry" mendę masz na myśli, p. żabciu? 05.03.07, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49657831&a=58505364 zaba_pelagia napisała: > chyba mu kupię kolekcję słowników z GW > ktoś się dorzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: udzieliłem reprymendę (premier) 05.03.07, 23:56 "Dałem reprymendę wicepremierowi - zażartował premier. Przejąłem się i przyrzekłem poprawę - odpowiedział żartem wicepremier" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: udzieliłem reprymendę (premier) 05.03.07, 23:57 premier i prezydent, jak wiadomo, to synowie... "polonistki" Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: udzieliłem reprymendę (premier) 06.03.07, 00:09 mmikki napisał: > premier i prezydent, jak wiadomo, to synowie... "polonistki" Widocznie ta "polonistka" nie była polskojęzyczna. S. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl "Roman, ale z Ciebie menda - oto moja... 06.03.07, 02:40 ...reprymenda" - tako (zapewne) rzeknie jutro Pan Prezes... ...ale grunt, że RubikoŃ nie został przekroczony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: udzieliłem reprymendę (premier) 06.03.07, 08:48 zaba_pelagia napisała: > chyba mu kupię kolekcję słowników z GW > ktoś się dorzuca? > Się nie dorzucę, szkoda kaSSy, ale przypominam twoje, żabo_pelagio, wciąż aktualne, wezwanie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52976470&a=52976470 ;) Odpowiedz Link Zgłoś