Gość: Zuni bimi "zatwardzony" chce Kwacha skazac za UE!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 14:05 Prezentuje wiec poglad pokrewnym postawie takich tuzow mysli politycznej i spolecznej jak Wrzodak,Pupa,czy sam Rydzyktor. Wez ty sie bimi zastanow... Zuni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: bimi 'zatwardzony' chce Kwacha skazac za UE!! IP: 192.38.163.* 04.05.03, 15:43 A co mnie tam jakas polska. Grunt zeby Israel robil geszeft a moi rodacy w Israel spali spoko. Olek Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: bimi 'zatwardzony' chce Kwacha skazac za UE!! 04.05.03, 19:46 Gość portalu: Zuni napisał(a): > Prezentuje wiec poglad pokrewnym postawie takich tuzow mysli politycznej i > spolecznej jak Wrzodak,Pupa,czy sam Rydzyktor. > Wez ty sie bimi zastanow... > Zuni. Za UE? Dlaczego? Nie mam mu nic do zarzucenia jeśli chodzi o UE. Przeciez ja jestem za naszym wejściem do UE. Niemniej jednak i tak uważam, że Kwachu jest zdrajcą - jeśli eurosceptycy i Rydzykowcy maja mi pomóc w zaprowadzeniu go pod trybunał, to czemu nie? Każda pomoc się przyda. Ja zamierzam go sądzić za Irak - za to, że skurwił nasz kraj wysyłając go na napastnicza wojnę. A teraz przymierza sie do eksploatacji. I to wszystko tylko dlatego, ze jest piedolonym żydkiem, któremu Polacy zaufalli, bo sympatycznie wyglądał i gadał z sensem. Ale który zdradził nasze ideały w ciągu jendego dnia. Wystarczyło, że musiał wybierac między interesami Izraela i Polski; wybrał bycie zdrajcą. Wejście do UE, nawet gdyby uczyniło z nas nędzarzy jest niczym w porównaniu z mordowaniem Irakijczyków w ich własnym kraju. Wbrew, nie tylko polskiej Konstytucji (która zaprowadziła go na ten urząd), ale nawet Kodeksowi Karnemu, który słuzy najprościej mówiąc, do określania, kto jest kryminalistą. I on ten kodeks złamał - wysłał ludzi na wojnę napastniczą! Zaś teksty w stylu "ONZ", "sojusznicy", "trele fele" i inne "prawa człowieka", to niech sobie pan Olek poćwiczy przed lustrem. Bo jak normalny człowiek to słyszy widzi w telewizji, to ma ochotę splunąc mu w tej jego ohyndy żydowski fejs. Myśliz, że fakt, iż ktoś jest prezydentem oznacza, że gdy każe zabijać ludzi - obywateli innego karju, to nie staje się ludobójcą? Bo ja myślę, że na tym właśnie polega zbrodnia ludobójstwa - wysyła się posłusznych żołnierzy, aby narażając swoje życie, mordowało innych ludzi, w imię inetersów pewnej ludobójczej grupki. Bynajmniej, ineteresy te dalekie są od życzeń narodu polskiego. Sa po prostu zbyt brudne i umaczane krwią, aby którykolwiek Polak, poza pierdzielonymi syjonistycznymi elitami i całą bandą bezwolnych ignoranów, miał się na nie połasić. Każy z nas wie doskonale ja wygląda krew. I kazdy z nas wie doskonale, że lepiej nie widzieć rozlewu krwi niewinnych ludzi, niz bawić się wydając pieniądze z tej krwii wyprodukowane... Zresztą Kwachu też powinien o tym wiedziec - ostatnio widziałem, jak bardzo opłakiwał z koleżkami fakt, iz Hitelrowcy przerabiali ziomali jego przodków na mydło. Tak - żeby się surowiec nie marnował... Niby racjonalne a jednak jakie nieludzkie, prawda? No więc czym się niby różni przerabianie ciał żydów na mydło, od przerabiania ciał Irakijczyków na ropę? Dla mnie niczym. I na tym właśne polega zdrada. Wejście polski do UE, przy tym, to zaledwie gospodarcza inwestycja, do której rentowności można podchodzić sceptycznie. Gdy posługiwanie się polską flagą, podczas mordowania ludzi, którym jeszcze niedawno budowliśmy autostrady, jest po prostu największym skurwysyństwem - najbardziej ekstremalnym poniżenem naszego narodu, jakie można sobie wyobrazić. Nie tylo zresztą poniżemiem, ale też bezczelnym wykorzystaniem; począwszy od olania polskiego i międzynarodowego prawa oraz wszelkich norm etycznych, a skończywszy na potraktowaniu Polaków jak szmaty, którą można sobie, dla niepoznaki, zakrywać swój syjonistyczny ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Powoli, powoli. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 15:20 Obserwujmy wpierw co będzie się działo w Iraku. Sam nie wierzę w Polską strefę okupacyjną, zyski dla nas z tamtejszej ropy i wogóle amerykańską wdzięczność. Ale jest jeszcze cień szansy, że z wojny z Irakiem wyciągniemy jakąś korzyść. Może też wejście do Unii i stworzenie jakiegoś Europejskiego sojuszu obronnego spowoduje wycofanie się naszego rządu ze zdradzieckiej proamerykańskiej polityki. Jeśli już mówimy o osądzaniu za zdradę państwa, to wpierw zajmijmy się Buzkiem i jego "juntą", która doprowadziła kraj do ruiny, albo tymi którzy poprzez zniszczenie komuny przyczynili się do totalnej degradacji tej części Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: KWAŚNIEWSKI POD SĄD ZA ZDRADĘ POLSKI!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.03, 16:32 a co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Rzaparty. Ile ci Putin za to placi? IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.03, 16:36 czy ten smiec, rydzyk podpisuje twoja liste plac, jako podkontraktor FSB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti ROWNIEZ ZA SZYKANOWANIE POLONI !!!! IP: *.lu.dl.cox.net 04.05.03, 21:21 www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=4890 Odpowiedz Link Zgłoś