Dodaj do ulubionych

"kanalia" Cimoszewicz

IP: *.calixo.net 25.11.01, 12:58
tez ciekawy jestem dzieki jakim mechanizmom osobnik ten zostaje
szefem polskiej dyplomacji,dzieki forum dowiedzialem sie tez iz
w przeszlosci byl juz Prokuratorem Generalnym,a wiec od lat szwenda sie w tzw.
najwyzszych sferach wladzy,zmieniajac funkcje.Rodowod Cimoszewicza tez
ciekawy /ojciec w opresyjno-komunistycznym aparacie wladzy/Dla tego typu
osobnikow slowo "demokracja",bedzie slowem obcym.
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: WYMÓŻDŻONEK IP: 10.129.128.* 25.11.01, 13:18
      MASZ TYLE SZARYCH KOMÓREK ILE U MYSZY W JĄDRACH.
      • Gość: hipp Re: WYMÓŻDŻONEK IP: *.15.vie.surfer.at 26.11.01, 09:00
        Gość portalu: JA napisał(a):

> MASZ TYLE SZARYCH KOMÓREK ILE U MYSZY W JĄDRACH.

Czyli bardzo duzo !!! hi, hi, hi
    • Gość: JA Re: WYMÓŻDŻONEK IP: 10.129.128.* 25.11.01, 13:18
      MASZ TYLE SZARYCH KOMÓREK ILE U MYSZY W JĄDRACH.
    • Gość: jajacek Re: XXX IP: *.kabel.telenet.be 25.11.01, 13:53
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> tez ciekawy jestem dzieki jakim mechanizmom osobnik ten zostaje
      > szefem polskiej dyplomacji,dzieki forum dowiedzialem sie tez iz
      > w przeszlosci byl juz Prokuratorem Generalnym,a wiec od lat szwenda sie w tzw.
      > najwyzszych sferach wladzy,zmieniajac funkcje.Rodowod Cimoszewicza tez
      > ciekawy /ojciec w opresyjno-komunistycznym aparacie wladzy/Dla tego typu
      > osobnikow slowo "demokracja",bedzie slowem obcym.

Jesli wiesz tak malo na temat Cimoszewicza to najpierw sprawdz ,poznaj ,a ptem
      zabieraj glos ,bo tak to tylko ty nararzasz sie na smiesznosc
      • Gość: Bolek Re: do jajacka IP: *.15.vie.surfer.at 26.11.01, 09:10
        Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Gość portalu: xxx napisał(a):
        >
        > > tez ciekawy jestem dzieki jakim mechanizmom osobnik ten zostaje
        > > szefem polskiej dyplomacji,dzieki forum dowiedzialem sie tez iz
        > > w przeszlosci byl juz Prokuratorem Generalnym,a wiec od lat szwenda sie w
        > tzw.
        > > najwyzszych sferach wladzy,zmieniajac funkcje.Rodowod Cimoszewicza tez
        > > ciekawy /ojciec w opresyjno-komunistycznym aparacie wladzy/Dla tego typu
        > > osobnikow slowo "demokracja",bedzie slowem obcym.
        >
        >
        > Jesli wiesz tak malo na temat Cimoszewicza to najpierw sprawdz ,poznaj ,a ptem
        > zabieraj glos ,bo tak to tylko ty nararzasz sie na smiesznosc

No cos podobnego, jajacek jest jak plaster na wrzod ! Zawsze stara sie przykrywac
        kazdy brudy albo kontrowersyjny temat i w ten sposob udawac, ze niczego nie ma bo
        nie widzac. Ale wrzody smierdza i pekaja, a wtedy zaden plaster nie pomoze ! Z
        wrzodami nie da sie zdrowo zyc, je trzeba wycinac i zwalczac ich przyczyne
        powstawania !
      • Gość: Logik Re: XXX IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.01, 10:36
        Gość portalu: jajacek napisał(a):
        >
        >
        > Jesli wiesz tak malo na temat Cimoszewicza to najpierw sprawdz ,poznaj ,a ptem
        > zabieraj glos ,bo tak to tylko ty nararzasz sie na smiesznosc

Nazwisko - Cimoszko kraj pochodzenia Bialorus
        Prosze o dalsze informacje
    • Gość: Janek Re: Inwalidzie umysłowemu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 14:15
      W wyniku bicia się z własnymi myślami zostałeś koleś jak widać inwalidą
      umysłowym. Pewnie też pocisz się do wewnątrz.
    • Gość: DM Re: IP: *.mntp1.il.home.com 25.11.01, 18:36
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> tez ciekawy jestem dzieki jakim mechanizmom osobnik ten zostaje
      > szefem polskiej dyplomacji,dzieki forum dowiedzialem sie tez iz
      > w przeszlosci byl juz Prokuratorem Generalnym,a wiec od lat szwenda sie w tzw.
      > najwyzszych sferach wladzy,zmieniajac funkcje.Rodowod Cimoszewicza tez
      > ciekawy /ojciec w opresyjno-komunistycznym aparacie wladzy/Dla tego typu
      > osobnikow slowo "demokracja",bedzie slowem obcym.

Kto wie jak glosowal Cimoszewicz w sprawie wyboru Leppera na wicemarszalka?
      • Gość: Janek Re: Jak głosował Cimoszewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 19:33
        Gość portalu: DM napisał(a):

> Gość portalu: xxx napisał(a):
        >
        >
        > Kto wie jak glosowal Cimoszewicz w sprawie wyboru Leppera na wicemarszalka?

Głosował przeciw. Pozdrawiam.
    • Gość: Leptop Re: Dla każdego człowieka ojciec, matka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 19:07
      to największe świętości. Gdy ktoś te świętości szarga to jest ostatnią w
      rzędzie kanalią z kanalii, nie jest godny nawet nazywać się człowiekiem.
      Zwłaszcza, że Lepper wykorzystuje to dla własnej politycznej propagandy. Ale ja
      mam nadzieję, że kiedyś dobiorą mu się do dupy i oby jak najszybciej. Ciekaw
      jestem tylko, który z obcych wywiadów wykorzystuje tego idiotę do
      destabilizacji i ośmieszenia sceny politycznej w Polsce. Sam do tego nie jest
      zdolny. Za głupi.
      • Gość: Logik Re: Dla każdego człowieka ojciec, matka IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.01, 10:47
        Gość portalu: Leptop napisał(a):

> to największe świętości. Gdy ktoś te świętości szarga to jest ostatnią w
        > rzędzie kanalią z kanalii, nie jest godny nawet nazywać się człowiekiem.
        > Zwłaszcza, że Lepper wykorzystuje to dla własnej politycznej propagandy. Ale ja
        >
        > mam nadzieję, że kiedyś dobiorą mu się do dupy i oby jak najszybciej. Ciekaw
        > jestem tylko, który z obcych wywiadów wykorzystuje tego idiotę do
        > destabilizacji i ośmieszenia sceny politycznej w Polsce. Sam do tego nie jest
        > zdolny. Za głupi.

Do tej pory Leper /byly SEKRETARZ Komunistyczny/ byl na uslugach SLD, ale
        niewykluczone ze mu sie znudzilo slepe wykonywanie rozkazow Müllera , ale moze to
        byc tez gra zrecznie przygotowany przez V kolumne / SLD / scenariusz.Oni sa od
        dziecka przygotowywani do dywersji.
    • Gość: niunia Re:cimoszek lepperowaty IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 19:11
      jedna czerwona świnia powiedziała co myśli o innej czerwonej swini i z czego tu
      robić problem, takie ich świńskio-proletaryackie wysławianie się
      • Gość: Janek Re:cimoszek lepperowaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 19:34
        Gość portalu: niunia napisał(a):

> jedna czerwona świnia powiedziała co myśli o innej czerwonej swini i z czego tu
        >
        > robić problem, takie ich świńskio-proletaryackie wysławianie się

Kanalia jest kanalią. Nawet jak w Opolu mieszka.
        • Gość: niunia Re:cimoszek lepperowaty IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 19:36
          a towarzysz janek z wroclawia pierdoly nadaje
          • Gość: L eonid Re:cimoszek lepperowaty IP: *.czajen.pl 25.11.01, 19:56
            Ja nadaję z Moskwy i też zgadzam się z NIUNIĄ.
            • Gość: jajacek Niejaki U2 byl jdnak dobrze poinformowany . IP: *.kabel.telenet.be 25.11.01, 20:06
              Tak myslalem ze to kolejny bluzgacz ,ale on byl jednak dobrze poinformowany na
              temat niuni ,ktora podrywa Leonid z Moskwy
            • Gość: niunia Re:cimoszek lepperowaty IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 20:11
              uwazaj Lonia, jajackowe KGB pod przewodnictwem wroclawskiego jankowego Kaucza
              CZUWA!!!
              • Gość: Zsypek Oredzie do Narodu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 22:12

> uwazaj Lonia, jajackowe KGB pod przewodnictwem wroclawskiego jankowego Kaucza
                > CZUWA!!!

Narodzie! Kaucza to sie metropolia pozbyla. Aktualnie przebywa na prowincji w
                Warszawie i planuje jak i komu jeszcze by zaszkodzic. To juz nie nasz Kaucz.
                Jajacek jest tez nasz, ale on zostal zlustrowany na okolicznosc wspolpracy z
                obcymi wywiadami i zostal zweryfikowany pozytywnie. Metropolia stanowczo sobie
                wyprasza te insynuacje. Niech Narod lepiej popatrzy, kto siedzi w waszych
                prowincjonalnych prokurraturach, a od nas sie odczepi.
          • Gość: Janek Re:cimoszek lepperowaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 22:38

> a towarzysz janek z wroclawia pierdoly nadaje

Trzeba było napisać, że nie zgadzasz się z panem Lepperem,że Minister Spraw
            Zagranicznych jest kanalią. To bym zrozumiał. A ponieważ się z opinią w/w pana
            zgadzasz to nie ma o czym dyskutować. Nie mam szacunku dla fan-clubu Leppera.
            • Gość: niunia Re:cimoszek lepperowaty IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 23:14

drogi towarzyszu janku; w wolnym, niezniewolonym kraju, każdy ma prawo do
              wyrażenia własnych opinii na temat przedstawicieli ludu pracującego i nietylko, i
              dla mnie, ani Lepper nie jest panem, a raczej odwrotnie, a tym bardziej tow.
              Cimoszewicz, co z kolei jeżeli się tak bardzo z nim identyfikujesz powinno być
              tylko powodem do wspól-lumpproletariayckiej dumy, i nie pisz mi następnym razem
              co trzeba było napisać
              • Gość: Janek Re:cimoszek lepperowaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 23:43
                A jak w Twojej Samoobronie zwracacie się do siebie?
                • Gość: niunia Re:cimoszek lepperowaty IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 23:45
                  per towarzyszu chamie, bezposrednio jak u was
                  • Gość: Janek Re:cimoszek lepperowaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 23:50
                    Coś taka przegrana. Przecież ostał Wam się jeszcze złoty róg po 4 latach skoku
                    na kasę.
                    • Gość: niunia Re:cimoszek lepperowaty IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.01, 23:54
                      tyś jaśko z wesela, a czerwonej zarazy sie trzymasz
                      • Gość: Janek Re:cimoszek lepperowaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 23:59

> tyś jaśko z wesela, a czerwonej zarazy sie trzymasz
                        Trzymałbym z Tobą bom "Wolny najmita", ale Ty widzę do zgromadzenia tercjarek
                        należysz i głosem radyjka przemawiasz. A z tym mi także nie po drodze.
                        • Gość: Bartek Re:cimoszek lepperowaty IP: *.amg.gda.pl 26.11.01, 00:04
                          Janku. Dobra rada. Nie dyskutuj z "ludzmi" takimi jak Niunia. Ich nie
                          przekonasz a rozmawiajac znizasz sie do jej poziomu. Nic nie jest tego warte.
                          Trzeba miec nadzieje, ze jest ona odosobnina. W innym wypadku szkoda naszego
                          kraju...
                        • Gość: niunia Re:cimoszek lepperowaty IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 00:15
                          ani z radyjkiem, jak to ładnie nazwałeś, ani z czerwonymi mordercami, jak sam
                          to wykazałeś, mi nie po drodze, a że Lepper wart Cimoszewicza nadal uważam
                          • Gość: Janek Re:Bez komentarza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 00:23

> ani z radyjkiem, jak to ładnie nazwałeś, ani z czerwonymi mordercami, jak sam
                            > to wykazałeś, mi nie po drodze, a że Lepper wart Cimoszewicza nadal uważam

To już tylko Twój problem. Dobranoc.
                            • Gość: niunia Re:Bez komentarza IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.11.01, 00:26
                              i ty śpij miło, jaśko weselny
                            • Gość: MArc Janek, z ciebie to jest śmieszny gość....... IP: *.chello.pl 27.11.01, 02:43
                              ............gadasz normalnie jak z komunistycznej propagandy, taki wykształcony
                              sztywniaczek z czerwonych salonów......komuny i jej pomiotu (cimoszewicza) się
                              nie broni bo sam dobrze sobie zdajesz sprawę jaka to była przejebana
                              sprawa.....nawet byś sobie na takim forum nie pogadał......dziwne w sumie to
                              jest, że sam kożystasz z braku cenzury, a bronisz tych, którzy przez 40 lat ją
                              tu utrzymywali......to nara gościu, rozerwij się lepiej na jakiejś imprezce
                              • Gość: Janek Re: Janek, z ciebie to jest śmieszny gość....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 12:15
                                Wolę być śmieszny jako Polak broniąc godności polskiego ministra spraw
                                zagranicznych, niż być poważnym w Twoich oczach pozwalając na jego opluwanie.
                                Trzymaj się . A co z tym ma wspólnego komuna to już nie wiem.
                                • Gość: MArc Re: Janek, z ciebie to jest śmieszny gość....... IP: *.chello.pl 27.11.01, 15:04
                                  Między innymi chodzi o to, żeby w końcu ktoś powiedział kim był ojciec
                                  Cimoszewicza, bo ja na przykład do tej pory nie wiem, chociaż temat z Lepperem
                                  jest ostatnio wątkiem numer jeden......ale jak widzisz co dziesiąty Polak
                                  opluwa naszego ministra, bo to te 10% dało Lepperowi głos, wynika z tego, że
                                  się z nim utożsamiają, i że mówi on także ich głosem.....Pamiętaj, że w
                                  polityce sam jeden człowiek bez poparcia nic nie znaczy, i nikt go na pewno w
                                  telewizji nie będzie cytował.....taki to nasz naród, od setek lat nic się nie
                                  zmienia......przypomnij sobie sejmy szlacheckie, na szczęście teraz nie wolno
                                  wnosić na obrady szabel, tudziesz innej broni
                                  • Gość: Janek Re: Janek, z ciebie to jest śmieszny gość....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 15:24
                                    Ja też nie wiem kim był ojciec pana Cimoszewicza. Ale nie oznacza to wcale, że
                                    syn ma ponosić odpowiedzialność za ojca chyba, że nakazów biblii przestrzegać o
                                    odpowiedzialności do 6-go pokolenia. Jeden Taliban chyba już wystarczy.
                                    Pozdrawiam.
                                  • Gość: bys Re: Janek, z ciebie to jest śmieszny gość....... IP: *.ant.urbe.it 27.11.01, 18:58
                                    Oj wielka szkoda moze obrady byly by ciekawsze...
    • Gość: GMR Skończmy już wreszcie tę jałową dyskusję! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:23
      To jest temat zastępczy który ma odwrócić uwagę od zdrady interesów Polski
      przez rząd Millera, który ustami pana Cimoszewicza płaszczy się przed
      komisarzami w Brukseli!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka