wykus 19.12.24, 18:16 To miłe, że potwierdził jaką jest kanalią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:22 Wstyd na całą świat. Polski polityk uzyskał azyl polityczny za prześladowanie go przez Polskie Państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 20:35 Wstyd na cały świat - b.polski minister (podobnie jak wielu innych kolegów) jest pospolitym złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce. 19.12.24, 18:20 wykus napisał: > To miłe, że potwierdził jaką jest kanalią. a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce :) i tej bandzie biurokratycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce. 19.12.24, 20:04 Pokazał ale pieniądze bierze? A czemu Bruksece? Oczywiscie mniej bys się cieszył gdyby pokazał Moskwie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k cieszylbym sie tak samo. 19.12.24, 20:20 stasi1 napisał: > Pokazał ale pieniądze bierze? A czemu Brukselce? Oczywiscie mniej bys się cieszył gdyby pokazał Moskwie cieszylbym sie tak samo. gdyz jestem za niepodlegloscia panstw narodowych. bylem przeciw RWPG i jestem przeciw obecnej (centralistycznej) Unii Europejskiej. natomiast bylem i jestem za EWG (Europejska Wspolnota Gospodarcza) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: cieszylbym sie tak samo. 23.12.24, 09:13 Powiedz rolników że jesteś tylko za ewg. Gdyby to powiedział im Kaczyński straciłby ich poparcie. Ale jakoś tego on tego problemu nie podnosił ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce. 20.12.24, 18:34 j-k napisał: > a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce :) Dla Ciebie i Putina to bardzo miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce. 22.12.24, 13:15 j-k napisał: > > a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce :) > Skoro Orban tak tej UE nienawidzi, to dlaczego z niej nie wyjdzie? Ano dlatego, że euro kocha nad życie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce. 22.12.24, 17:14 j-k napisał: > wykus napisał: > > To miłe, że potwierdził jaką jest kanalią. > > > a to niemile, ze Orban pokazal d... Bruxelce :) > > i tej bandzie biurokratycznej. Ale za to fajnie bedzie jak Bruxelka pokaże mu fjoota Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:20 i bardzo dobrze nie ma gwarancji ze działania Policyjne wobec niego byłyby bezpieczne ( raczej niebezpieczne) i nie ma gwarancji uczciwego procesu ( nagonka z polowaniem) a Tuskoidalni dostana histerii Wielkie Rozczafrowanie Elektoratu\=mieli dostac Prezent pod choinke a tu zonk Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:30 Jakie histerie? Ja się cieszę. Polski paszport tego złodzieja zostanie unieważniony. Majątek powinien zostać zablokowany na poczet przyszłych obciążeń. Jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Romanowski dostał azyl na Węgrzech i dobrze. 19.12.24, 18:43 Wegry potrafia wypiac sie na Bruxelke. a ta Bruxelka - to co zrobi ? wyrzuci Wegry u UE ? - nie ma takiej opcji biurokraci z Bruxelki zachlysnieci swoim sukcesem - zapomnieli wpisac takiego paragrafu do Konstytucji UE (Traktat Lizbonski) Dr. J.K. 40 lat w Starej Unii Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech i dobrze. 19.12.24, 18:45 Podziwiam twoją troskę o losy tego złodzieja. Po co ich wyrzucać? Wystarczy odciąć od forsy Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Romanowski jest mi dosc obojetny... 19.12.24, 18:50 wykus napisał: > Podziwiam twoją troskę o losy tego złodzieja. > Po co ich wyrzucać? Wystarczy odciąć od forsy Romanowski jest mi dosc obojetny... moja troska jet sluzalstwo obecnej polskiej ekipy wobec Bruxelki. i jej upadlego programu drogiej Energii - prowadzacej przemysl europejski do upadku. Dr.J.K. chemik i ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Romanowski jest mi dosc obojetny... 20.12.24, 16:29 Boisz się jak każdy z pis ze "się rozpruje". To pewne, przecież sam nie będzie siedział. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Romanowski jest mi dosc obojetny... 23.12.24, 12:08 j-k napisał: > Romanowski jest mi dosc obojetny... > > moja troska jet sluzalstwo obecnej polskiej ekipy wobec Bruxelki. Ale że co? Romanowski łamał prawo u nas przekazując kasę z Funduszu Sprawiedliwości na kampanię wyborczą. Unia Europejska nie ma z tym nic wspólnego. > i jej upadlego programu drogiej Energii - prowadzacej przemysl europejski > do upadku. Unia Europejska już to zauważyła, że ochrona środowiska przy okazji rozwala europejski przemysł motoryzacyjny, a największym trucicielem stały się kraje azjatyckie. Dodatkowo licho wie co wymyśli Trump. Może się okazać, że będziemy musieli rywalizować gospodarczo z USA, a wtedy silna Unia Europejska sobie poradzi, pojedyncze kraje - niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech i dobrze. 20.12.24, 18:25 wykus napisał: > Podziwiam twoją troskę o losy tego złodzieja. > Po co ich wyrzucać? Wystarczy odciąć od forsy Moim zdaniem w tym poście popełniasz błąd. On głównie troszczy, stara się osłabić UE z pełną doktorską świadomości, że jego cele są zbieżne z celami Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:43 niegracz: > a Tuskoidalni dostana histerii Może i będą popisywali się histerycznym oburzeniem, żeby skuteczniej zmylić takich naiwniaków, którzy w wypadku lotniczym dopatrują się zamachu. Ale przecież im jest znacznie wygodniej nie musieć tego typa przesłuchiwać, wsadzać, zwalczać zaciekłą obronę ze strony PiSowskich złogów... Niech lepiej pozostanie na tym węgierskim azylu, bez możliwości powrotu — wtedy dla wszystkich będzie jasne, że to zdrajca, który spierniczył z Polski do służących Putina. I teraz już nieważne, czy naprawdę zdrajca; wystarczy, że przekonująco gra rolę zdrajcy. niegracz: > Wielkie Rozczafrowanie Elektoratu Tak, rozczafrowanie. A może nawet rozczochranie? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:52 stefan4 napisał: Ale przecież im jest znacznie wygodniej nie musieć tego typa przesłuchiwać, wsadzać, zwalczać zaciekłą obronę ze strony PiSowskich złogów... > Myślę, że Romanowski sam tego azylu nie wymyślił. Pisim jest bardzo na rękę, że udało im się przekonać Orbana by udzielił azylu. Romanowski w areszcie mógl sypać i tego sie bardzo bali. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a Putin - jak Swistak - w sreberko go owija :) 19.12.24, 19:08 stefan4 napisał: wtedy dla wszystkich będzie > jasne, że to zdrajca, który spierniczył z Polski do służących Putina. a Putin - . jak Swistak w sreberko go owija :) ty, to masz problem :))) . adonai.pl/humor/zdjecia/?id=28 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:20 stefan4 napisał: > niegracz: > > a Tuskoidalni dostana histerii > > Może i będą popisywali się histerycznym oburzeniem, żeby skuteczniej zmylić tak > ich naiwniaków, którzy w wypadku lotniczym dopatrują się zamachu. Ale przecież > im jest znacznie wygodniej nie musieć tego typa przesłuchiwać, wsadzać, zwalcz > ać zaciekłą obronę ze strony PiSowskich złogów... Niech lepiej pozostanie na t > ym węgierskim azylu, bez możliwości powrotu — wtedy dla wszystkich będzie > jasne, że to zdrajca, który spierniczył z Polski do służących Putina. I teraz > już nieważne, czy naprawdę zdrajca; wystarczy, że przekonująco gra rolę zdrajc > y > > - Stefan A co takiego niezrozumiałego jest u ciebie? Premier Viktor Orban uważa, że obecny rząd Polski traktuje Węgry jako wroga. Zarzucił polskim władzom wykorzystywanie prawa do walki z opozycją. Orban zaoferował też azyl każdemu, kto spotyka się w swoim kraju z prześladowaniami politycznymi. W wywiadzie opublikowanym w czwartek na portalu mandiner.hu. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:44 Moim zdaniem jako wroga nie ale z całą pewnością jako putinowską agenturę. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:21 stefan4 napisał: e to zdrajca, który spierniczył z Polski do służących Putina. ,, , odezwał się ten który broni Putina przed posądzeniem o dokonanie zamachu na samolot z Prezydentem Polski" Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:45 To posądzenie zostało ostatnio zakwestionowane przez szefa BBN. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 20:34 niegracz: > odezwał się ten który broni Putina przed posądzeniem o dokonanie > zamachu na samolot z Prezydentem Polski" Odezwał się ten, który ma ,,frajektorię'' zamiast głowy... Wiesz, ja w obronie zbrodniarzy przed zarzutami posuwam się jeszcze dalej. Na przykład będę bronił Hitlera przed zarzutem, jakoby to on w 2019 zaprowadził w Europie Covid. Nie dlatego, żebym wspierał hitlerowskie zbrodnie, tylko dlatego, że taki zarzut jest surrealistyczny. Tak samo surrealistyczny, jak Twoje upieranie się, że to Putin zabił Kaczyńskiego Lecha, pomimo że po 15 latach badań ciągle nie potrafisz wskazać, jak on to zrobił. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 20:36 niegracz Gdzie jest pozew? mieliście 13 lat na złożenie pozwu Ale tylko międlicie temat Prezydent sam nie leciał I nie była to największa katastrofa lotnicza - w 1987 rozbił się polski samolot "T.Kościuszko" z 183 osobami na pokładzie. W obliczu śmierci wszyscy są równi > odezwał się ten który broni Putina przed posądzeniem o dokonanie > zamachu na samolot z Prezydentem Polski" Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 12:47 margit49 napisała: > niegracz > > Gdzie jest pozew? mieliście 13 lat na złożenie pozwu ?? to jest 100% dowódm że narracja MAK jest kłamstwem trajektoria Tu-154 za brzozą jest niezgodna z fizyka Newtona - dane na wykresie przeniosłem z raportu Laska i Opracowania prof.Artymowicza - aby wzbic się tak wysoko jak to podaje Lasek samolot musiał by przy brzozie wznosic sie z predkoscia 12 m/s - Jakies pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 12:53 niegracz napisał: > - Jakies pytania ? Gdzie jest pozew? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 16:33 Oddali niesłusznie wypłacone pieniądze z ubezpieczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 17:29 x2468 napisał: > Oddali niesłusznie wypłacone pieniądze z ubezpieczenia? > No właśnie. Dlaczego Marta Kaczyńska dostała odszkodowanie z polisy za śmierć rodziców, jak w polisie było, że w razie zamachu odszkodowanie się nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 23.12.24, 13:05 niegracz napisał: > i bardzo dobrze > > nie ma gwarancji ze działania Policyjne wobec niego byłyby bezpieczne > ( raczej niebezpieczne) Dlaczego miałyby być niebezpieczne? > i nie ma gwarancji uczciwego procesu ( nagonka z polowaniem) To samo. Dlaczego proces miałby być nieuczciwy? > a Tuskoidalni dostana histerii > Wielkie Rozczafrowanie Elektoratu\=mieli dostac Prezent pod choinke a tu zonk Nie wiem co masz obiecane pod Choinkę, bo ja mam dostać okulary do pływania. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:25 negativum napisał: > Oferujemy schronienie każdemu, kto spotyka się z prześladowaniami politycznymi w swoim kraju > > Powiedział Orban. > To niedługo pół pisowskiego rządu będzie u Orbana 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:38 asia-loi napisała: > negativum napisał: > > > Oferujemy schronienie każdemu, kto spotyka się z prześladowaniami poli > tycznymi w swoim kraju > > > > Powiedział Orban. > > > To niedługo pół pisowskiego rządu będzie u Orbana 😀 >A gdzie ta koalicja z Bodnarem się schroni? Zgadnij? > Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:44 hrasier_2 napisał: > >A gdzie ta koalicja z Bodnarem się schroni? Zgadnij? > > Na razie nie muszą nigdzie uciekać, bo jeszcze nic nie naszkudzili. I na razie w aresztach siedzą swoi Palikot, wiceprezydent Częstochowy, zarzuty też mają swoi np. Sutryk. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:32 Orban obrońca złodziei. Potwierdził swoje podążanie śladami kumpla - Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:37 wykus napisał: > Orban obrońca złodziei. Potwierdził swoje podążanie śladami kumpla - Putina. Orban takie same wałki na Węgrzech robi, jakie święty PiS robił w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:43 Dlaczego czas przeszły? Pisi robią wałki nieustannie, nie mogą żyć bez tego. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:47 wykus napisał: > Dlaczego czas przeszły? Pisi robią wałki nieustannie, nie mogą żyć bez tego. No to jak kradną teraz, to też uciekną do Orbana. Dużego wyboru nie mają. Pozostaje jeszcze Rosja, Białoruś, Korea Północna i San Escobar 😀 A tak na poważnie, to na Ŵegrzech można całkiem fajnie żyć, mając dużą kasę. A tą kasę mają. 😬 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:17 asia-loi napisała: > wykus napisał: > > > Dlaczego czas przeszły? Pisi robią wałki nieustannie, nie mogą żyć bez te > go. > > No to jak kradną teraz, to też uciekną do Orbana. Dużego wyboru nie mają. Pozos > taje jeszcze Rosja, Białoruś, Korea Północna i San Escobar 😀 > A tak na poważnie, to na Ŵegrzech można całkiem fajnie żyć, mając dużą kasę. A > tą kasę mają. 😬 > Wyjaśnij co ukradli bo to się schiza robi u Ciebie. Mec. Lewandowski wyjaśnił, że poseł Marcin Romanowski „zdecydował się na złożenie wniosku o ochronę międzynarodową, aby zwrócić uwagę społeczności międzynarodowej na sytuację w Polsce i represje polityczne, które dotykają partie opozycyjne w naszym kraju”. > Odpowiedz Link Zgłoś
j-k oczywsicie 19.12.24, 19:22 hrasier_2 napisał: Romanowski „zdecydował się na złożenie wniosku o ochronę > międzynarodową, aby zwrócić uwagę społeczności międzynarodowej na sytuację w Po > lsce i represje polityczne, które dotykają partie opozycyjne w naszym kraju”. oczywiscie. Tusk przekracza granice zdrowego rozsadku. zamiast odstawic PiSich na boczny tor. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:48 Jak partia opozycyjna oskarżana jest o machlojki to spotykają ją represje prawne a nie polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 16:41 Wery to dziwny kraj,udziela azylu złodziejom. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:47 Mieli 10 lat na machlojki więc faktycznie forsę mają. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdury 19.12.24, 19:52 wykus napisał: > Mieli 10 lat na machlojki więc faktycznie forsę mają. bzdury. machlojki to robi PO - pod pozorem przestrzegania prawa. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. w 1981 dzialacz "S" Odpowiedz Link Zgłoś
j-k cd. bzdury 19.12.24, 20:41 wykus napisał: > Jakieś dowody? patrz na efekty. to domyslisz sie powodow. a jak sie ma biale rekawiczki - to dowodow - ni ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: cd. bzdury 20.12.24, 09:46 Ale w przypadku pisich złodziei fakty i dowody są. Zapytaj się Romanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: cd. bzdury 20.12.24, 10:11 wykus napisał: > Ale w przypadku pisich złodziei fakty i dowody są. Zapytaj się Romanowskiego. . .. nikt z PełO nigdy niczego nie zakombinował gdy był czy jest u władzy :)) tym sie różni Peo że jest krystalicznie czyste :)) przeginali z tym łapaniem "złlodziei" "przestepców" to mają teraz - słychać wycie - znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Wpis godny dochtora spod budki z piwem 20.12.24, 18:42 Jednak nie wiem, czy gdyby Cię przeczytali to by się nie obrazili na mnie za moje porównanie. Nie posądzałem Cię o taki tani prymitywizm. j-k napisał: > wykus napisał: > > Mieli 10 lat na machlojki więc faktycznie forsę mają. > > bzdury. > machlojki to robi PO - pod pozorem przestrzegania prawa. > > Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. > w 1981 dzialacz "S" Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Wpis godny dochtora spod budki z piwem 21.12.24, 23:28 Tusk tak rassiediłsia że wespoł z Sikorskim sa zdolni wezwać do zwołania Rady Bezpieczeństwa w tej sprawie albo ..przesunąć Święta boo.. Uciekinier nie złapany to co to za Święta ! ilże energii państwa i zasobów jest marnowane na wyjazd 1( jednego) obywatela nad Balaton Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 18:59 Romanowski to żałosna postać. Czy aż tak żałosny, czy aż tak głupkowaty? W Republice wprost - przyznał się, a potem wystraszył tego szczerego wyznania. I uciekł - Cały absurd tych zarzutów, polega na tym, że dyspontent - czyli w tym wypadku ja - podejmował decyzję, która organizacja ma wygrać, a która nie. Która otrzyma środki, a która nie - powiedział Romanowski. Prowadzący rozmowę - Kłeczek - rzucił w pewnym momencie, że zakrawa to na "patologię" na co Romanowski zareagował z oburzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Romanowski prawie jak Szmydt 19.12.24, 19:21 margit49 napisała: > Romanowski to żałosna postać. Zachowuje się jak ten białoruski agent. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 19:18 wykus napisał: > To miłe, że potwierdził jaką jest kanalią. Onuca Putlera wielce łaskawa dla kanalii. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Szmydt u jednej onucy, Romanowski u drugiej 19.12.24, 19:29 negativum napisał: > Oferujemy schronienie każdemu, kto spotyka się > z prześladowaniami politycznymi w swoim kraju To jak tam, Wania "Moskowskije Wriemia", u której onucy następny? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 20:36 Miał do wyboru onuce kacapii Białoruś lub Węgry. Tylko tam banici pisowscy mogą dostać azyl Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 20:45 Zdrajca, złodziej , ot prawdziwy katolik Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i do tego fornal chrabiego. 19.12.24, 20:48 m.c.hrabia napisał: > Zdrajca, złodziej , ot prawdziwy katolik i do tego fornal chrabiego. nie to co jakis zwykly ateista.- like you... Odpowiedz Link Zgłoś
alfons_nowogrodzki Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 19.12.24, 21:14 Orban to sobie może , palcem w bucie. ENA działa i tyle. Romanowski będzie aresztowany w Hiszpanii gdzie się ukrywa i odstawiony do Polski ------------- livia.kalina : " Mojego biednego ojca, ateistę i antyklerykała mam z księdzem chować?? To musiałabym go chyba nienawidzić jak Kolbe Żydów a tymczasem ja go kocham jak Matka Teresa pieniądze " Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 09:03 To tak prosto nie działa. Romanowski ma azyl i teoretycznie nawet do Polski może bezpiecznie zajechać. Kwestia tego kto będzie mocniejszy: czy nasz wniosek o aresztowanie czy węgierski o ochronę Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 17:02 Może jedynie z Budy do Pesztu, ewentualnie samolotem z wizytą do towariszcza Szmita do Mińska. A mógł wybrać Moskwę, miasto większe od całych Węgier. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 21.12.24, 23:19 Ale do Moskwy miałby problemy, ale skoro paszportu mu nie odebrano to zawsze możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 09:27 co by nie powiedzieć - zagrywka majstersztyk stąd takie wzmożenie peło zamiast w areszcie gosciu wypoczywa nad Balatonem Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 09:48 niegracz: > gosciu wypoczywa nad Balatonem ... po męczących upałach w Polsce. Pogoda nad Balatonem: 6°C, wiatr północny 10m/s, w następnych dniach chłodniej i więcej deszczu... Ale wiatr bedzie słabł i robił się zachodni, albo i południowo-zachodni. W tym cała nadzieja dla Pisiora. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 12:32 niegracz napisał: > zamiast w areszcie > gosciu wypoczywa nad Balatonem > Gościu jest wypoczęty i chce pracować jako poseł na emigracji😎 nie mam zamiaru tutaj w żaden nieuprawniony sposób wykorzystywać jakichś środków - Nie ukrywam, że nie myślałem jeszcze o takich kwestiach technicznych, organizacyjnych, ale na pewno będę starał się zachowywać w stosunku do pana Hołowni, w stosunku do Polaków fair i - mówiąc kolokwialnie - brać pieniądze za rzetelną pracę. A na pewno będę tę pracę wykonywał jako poseł, tutaj, na emigracji - zapowiedział Romanowski. > co by nie powiedzieć W areszcie by wypoczął > - zagrywka majstersztyk > Nie no, super "Poseł na Sejm RP, były wiceminister sprawiedliwości, oskarżony o sprzeniewierzenie ogromnych sum z publicznych pieniędzy, uciekł przed postanowieniem polskiego sądu na Węgry i uzyskał tam azyl polityczny. > stąd takie wzmożenie peło > Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 17:04 Mógł nad Bajkałem, wybrał bajoro. Bal się przyjaciel Putin wyśle go na front? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 20.12.24, 17:34 niegracz napisał: > co by nie powiedzieć > - zagrywka majstersztyk > Wymyślono ją na Kremlu. Romanowski sam tego swojego azylu nie wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 22.12.24, 12:46 demotywatory.pl/5280116/Slowa-wiceministra-Sprawiedliwosci-Marcina-Romanowskiego Ciekawe, czy ten artykuł jest nadal do znalezienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Romanowski dostał azyl na Węgrzech 22.12.24, 13:18 tapatik napisał: > demotywatory.pl/5280116/Slowa-wiceministra-Sprawiedliwosci-Marcina-Romanowskiego > Ciekawe, czy ten artykuł jest nadal do znalezienia :-) > 👏👏👏 Odpowiedz Link Zgłoś