kikoo1 24.03.07, 18:39 już nawija. Mówi dokładnie to, co masy chcą usłyszeć. Gdyby tak słowa chciały się łatwo przekładać na rzeczywistość, to by nie było jak było, panie prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 18:42 ale naród juz tego słuchac nie ma ochoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 18:44 trochę jednak smutno, bo podobno 60% ludu tęskni... :() Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 18:47 podobno? nie powtarzaj plotek :) to czysta propagadnda by wrocic do polityki a Alek na gwałt potrzebuje immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:05 goldenwomen napisała: > podobno? nie powtarzaj plotek :) to czysta propagadnda by wrocic do polityki a > Alek na gwałt potrzebuje immunitetu. ... i tak dalej... i tak dale.... Cóż wam zostaje, jak nie wylewanie frustracji na FK... Jedno jest pewne - Kwach, jak go nazywacie, w doopie ma poPiSkiwania związane z "rewelacjami" nagłego autorytetu-wyroczni i bierze się na nowo za politykę... Łyso, co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 18:47 > ale naród juz tego słuchac nie ma ochoty :) To Ty już jesteś naród? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 18:48 a nie mogę?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 19:04 A pewnie, że możesz. Ale chyba ten naród to nie za duży? :) Co wcale nie znaczy, że bitny , dumny i znamienity. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 20:59 Wystarczająco dobry, by nie zasługiwać już na Kwaśniewskiego. To już było i może starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 21:05 Ale Ja zauważyłam ,że ta jego mowa zbyt dobrze nie wypadła, jakoś się zająkiwał, głowe miał spuszczoną, dziennikarka go zachecała , przymilała sie a on taki jakiś dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 21:22 pewnie drinkował w podróży i nie chciał, żeby się rypło - zamglone spojrzenie w kamerę nie byłoby polityczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 21:25 > pewnie drinkował w podróży i nie chciał, żeby się rypło - > zamglone spojrzenie w kamerę nie byłoby polityczne.... Naprawdę? Nie masz już barku ani kropelki? Współczuję szczerze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:08 melisa-bb napisała: > Ale Ja zauważyłam ,że ta jego mowa zbyt dobrze nie wypadła, jakoś się > zająkiwał, głowe miał spuszczoną, dziennikarka go zachecała , przymilała sie a > on taki jakiś dziwny. Całkiem niezłą wyobraźnią... grzeszysz... :| Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:07 kikoo1 napisała: > Wystarczająco dobry, by nie zasługiwać już na Kwaśniewskiego. > To już było i może starczy. Raczej (jak już): czym ten naród "zasłużył" sobie na sfrustrowanych, ogarniętych paranoją konusów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 21:07 > już nawija. Mówi dokładnie to, co masy chcą usłyszeć. A możesz spróbować wskazać polityka, który mówi dokładnie to, czego masy nie chcą usłyszeć? Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 21:19 to co mowi moze jest tym co ludzie chcieliby sluchac ale Tuska w ogole jakos trudno sie slucha wszystko jedno co mowi Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 21:24 Jeśli chodzi o Tuska nie będę się z Tobą sprzeczał. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 21:52 kikoo1 napisała: > Bidny Tusk, za grosz charyzmy..... I jaki leniwy! Nawet na pogonienie Rokity zabrakło mu ochoty/motywacji/rozumu?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 21:59 Juz o tym, kogo, jak sie slucha, raczej nie powinnismy dywagowac. Ani premiera, a tym bardziej, prezydenta, w ogole nie da sie sluchac. Na tym tle Kwasniewski wypada rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:07 Jasne, Kwach świetnie i gładko nawija, tyle że nijak to się nie przekłada na rzeczywistość. Liczy się treść, a dopiero póżniej forma. (życie kury byłoby potworne, gdyby jajko miało inną formę) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:11 kikoo1 napisała: > Jasne, Kwach świetnie i gładko nawija, tyle że nijak to się > nie przekłada na rzeczywistość. Liczy się treść, a dopiero póżniej forma. > (życie kury byłoby potworne, gdyby jajko miało inną formę) > Dla ciebie zatem jest potworne - to życie... Ani treści, ani formy w tym co piszesz - cholera wie co myślisz... :| Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:21 sclavusie, chyba nie znasz pewnych pojęć, to po pierwsze. A jak nie jesteś w stanie zrozumieć moich zapatrywań, to trudno - obowiązku nie ma, to po drugie. Widocznie tak już masz... Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:12 Obecni byle jak mowia i tez nijak sie to ma do rzeczywistosci. I, zeby byla jasnosc, Kwach nie jest z mojej bajki, ale to, co sie dzieje teraz, zmusza mnie do rewizji swoich pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Złotousty Kwach 25.03.07, 00:06 ciągle tu czytam narzekania na to, co mówi J. Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:02 kikoo1 napisała: > już nawija. Mówi dokładnie to, co masy chcą usłyszeć. > Gdyby tak słowa chciały się łatwo przekładać na rzeczywistość, to by > nie było jak było, panie prezydencie. Przyznajesz zatem, kikuś, że masy chcą go słuchać ?? Nie to, co tego konusa... skserowanego... Nocóż - takie jest życie... konus będzie sobie mógł "pofrustrować - jak zwykle, zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Złotousty Kwach 24.03.07, 22:37 Tak czy owak jedynie PiS jest poważną partią na scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Złotousty Kwach 25.03.07, 13:38 PiS jedynie jest u koryta. Z powaga to nie ma nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Złotousty Kwach 25.03.07, 15:26 Pożyjemy, zobaczymy - tymczasem Kwach i jego ferajna przechodzą do przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Złotousty Kwach 25.03.07, 15:34 > Pożyjemy, zobaczymy - tymczasem Kwach i jego ferajna przechodzą do przeszłości. Może i tak. Ale baaaardzo powoli. Możemy nie doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen jestem w komfortowej sytuacji bo.............. 25.03.07, 15:36 mam pilota w reku :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: jestem w komfortowej sytuacji bo............. 25.03.07, 15:51 Jesteś pewna, że to pilot? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: jestem w komfortowej sytuacji bo............. 25.03.07, 15:55 To co ma w ręku, to jest pilota... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: jestem w komfortowej sytuacji bo............. 25.03.07, 16:20 czyżby było trudne do odróznienia - Kwach od pilota??? :}}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: jestem w komfortowej sytuacji bo............. 25.03.07, 15:58 tylko nie za bardzo ufaj pilotowi. Czasem potrfia na ziemie sprowadzic zupelnie niekomfortowo. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś