Dodaj do ulubionych

Tomson i Oszolom z RM - Pytanie

IP: 218.13.250.* 12.05.03, 15:27
ciagle czytam wasze teksty wychwalajace komune, bialorus i inne glupoty tego
typu. trzepiecie non stop, jak to w polsce jest zle, jak sie zle zarabia itd
itp. w polsce jest 15:25 co znaczy, ze powinniscie byc w pracy a wiec i
pracowac - nie siedziec na internecie i wypisywac bzdury. u mnie jest 21:26 i
wlasnie skonczylem prace wiec mam czas poczytac wasze glupoty. placi mi sie
za prace a nie za opierniczanie sie. tylko macie roszczeniowy stosunek do
panstwa i czekacie, ze ktos wam da - najlepiej z podatkow tych co uczciwie
pracuja. wezcie sie do roboty to wszystkim nagle bedzie lepiej. i glupot nie
bedziecie wypisywac tez.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z RM Licz się za słowami palancie!! czytaj nas uważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 16:20
      Gość portalu: duddie napisał(a):

> ciagle czytam wasze teksty wychwalajace komune, bialorus i inne glupoty tego
      > typu.
      - w którym miejscu ja chwalę Białoruś? Ty wtórny analfabeto! przestań
      bezczelnie kłamać!
      trzepiecie non stop, jak to w polsce jest zle, jak sie zle zarabia itd
      > itp. w polsce jest 15:25 co znaczy, ze powinniscie byc w pracy a wiec i
      > pracowac - nie siedziec na internecie i wypisywac bzdury.
      - jeśli chodzi o mnie ja włąśnie skończyłem praktyki pedagogiczne od września
      będę pełnoprawnym nauczycielem
      u m nie jest 21:26 i
      > wlasnie skonczylem prace wiec mam czas poczytac wasze glupoty. placi mi sie
      > za prace a nie za opierniczanie sie. tylko macie roszczeniowy stosunek do
      > panstwa i czekacie, ze ktos wam da - najlepiej z podatkow tych co uczciwie
      > pracuja. wezcie sie do roboty to wszystkim nagle bedzie lepiej. i glupot nie
      > bedziecie wypisywac tez.
      - jw staruszku poza tym ND płaci mi za pisanie na tym forum
      • Gość: Zdzich Kowalik Oszołom = Tomson = ziobro ! ntx IP: *.chello.pl 13.05.03, 07:02
        • Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom = Tomson = ziobro ! ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 16:41
          schlebiasz mi! dziękuję za porównanie mnie do posła Ziobry..dla mnie to brzmi
          jak wyrazy najwyższego uznania!
      • mr_watchman Re: Licz się za słowami palancie!! czytaj nas uwa 13.05.03, 12:56
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> - w którym miejscu ja chwalę Białoruś? Ty wtórny analfabeto! przestań
        > bezczelnie kłamać!

W każdym - jak nie Białoruś, to Rosję.

> - jeśli chodzi o mnie ja włąśnie skończyłem praktyki pedagogiczne od
        > września będę pełnoprawnym nauczycielem

Strach pomyśleć. I czego ty ich będziesz uczył? Jakiego przedmiotu?

> - jw staruszku poza tym ND płaci mi za pisanie na tym forum

Cóż, jaka płaca, taka praca.
        • Gość: Oszołom z RM Re: Licz się za słowami palancie!! czytaj nas uwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 16:43
          mr_watchman napisał:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          >
          > > - w którym miejscu ja chwalę Białoruś? Ty wtórny analfabeto! przestań
          > > bezczelnie kłamać!
          >
          > W każdym - jak nie Białoruś, to Rosję.
          - następny tępy ignorant..przecież tyle razy podnosiłem alarm że kroi się
          sojusz francusko NIEMIECKO ROSYJSKI KTÓRY ZAGRAŻA POLSCE a ten dalej
          swoje..poza tym premier Rosji jest za wejściem Polski do UE więc kto ntu jest
          prorosyjski?
          > > - jeśli chodzi o mnie ja włąśnie skończyłem praktyki pedagogiczne od
          > > września będę pełnoprawnym nauczycielem
          >
          > Strach pomyśleć. I czego ty ich będziesz uczył? Jakiego przedmiotu?
          > -WOSu i historii
          > > - jw staruszku poza tym ND płaci mi za pisanie na tym forum
          >
          > Cóż, jaka płaca, taka praca.
          • mr_watchman Re: Licz się za słowami palancie!! czytaj nas uwa 14.05.03, 09:39
            Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> - następny tępy ignorant..przecież tyle razy podnosiłem alarm że kroi się
            > sojusz francusko NIEMIECKO ROSYJSKI KTÓRY ZAGRAŻA POLSCE a ten dalej
            > swoje..poza tym premier Rosji jest za wejściem Polski do UE więc kto ntu
            > jest prorosyjski?

1. A gdzie i kiedy kroi się ten sojusz?
            2. Skoro i Rosja, i Niemcy, i Francja, są za wstąpieniem Polski do UE, to na
            czym polega owo zagrożenie? Że oprócz nas wezmą też do UE 9 innych państw?
            3. Kto jest prorosyjski? Pewnie premier Rosji.

> -WOSu i historii

Boże, to tragedia. Będziesz ich uczył czegoś, o czym nie masz nawet śladowego
            pojęcia. Wyrosną kolejne nieuki w twoim typie.

Ale to oznacza, że będziesz brał pieniądze od gminy, czyli jednostki samorządu
            państwa, które być może wejdzie do UE. Nie będziesz się brzydził brukselskich
            srebrników?
    • Gość: padalcowa Re: Tomson i Oszolom z RM - Pytanie IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 11:30

> typu. trzepiecie non stop, jak to w polsce jest zle, jak sie zle zarabia itd
      > pracowac - ...>>ect,ect.

Abstrachując od słusznych czy nie-słusznych poglądów Tomsona i Oszołoma..; jak
      Ty możesz, dear duddie, nie brać pod uwagę, że kilka osób w Polsce ma SWOJA
      FIRMĘ we własnym domu/mieszkaniu i np 6-ciu stacjonarnych współpracowników.Po
      porannej " operatywce" ( ładne określenie,hehe ), rozdzieleniu zadań
      bieżących,wykonaniu stu tel, zjedzeniu b-lunchu ( obiadku interesownego ) taki
      prezes/właściciel sam sobie daje pozwolenie=prawo do popisania tego i owego w
      takim,lub owym momencie dnia roboczego - na Forum.gazeta.pl__ A kto mu
      zabroni??, musi mieć trochę takiego relaksu, jaki mu/jej odpowiada. Co ty tak
      tą adrenaliną ziejesz, co się tak wściekasz ?? Tom. i Osz. mają prawo do swoich
      poglądów i nawet jeżeli owe poglądy tak cię zniesmaczają, nie powinieneś( aś)
      uzurpować sobie prawa do instruowania kiedy- kto ma forumować, a kiedy i gdzie
      pracować. A może lubią, a może muszą pracować tylko od godz. 0.00 - do 7 a.m./
      oczywiście czasu polskiego/ Zarzyj walium i zanim zaśniesz- pomyśl co i po co
      piszesz. Nie wszyscy, którzy np.o godz.15.30 worków z wapnem nie noszą - to
      bumelanci i darmozjady . A może mają uwagę podzielną ?? i właśnie pisząc na
      forum tak się relaxują, że właśnie WTEDY proch dla dobra własnej firmy -
      wymyślą. I nie złość się tak expresyjnie, bo Ci żyłka.....pęknie.
      ---------------
      "kto spokojny-ten przystojny "
      • duddie Re: Tomson i Oszolom z RM - Pytanie 13.05.03, 12:16
        dobra, poniosla mnie frustracja, bo siedzialem 14 godzin w pracy. :)
        na ogol nie reaguje i sie nie wypowiadam bo szanuje wolnosc wypowiedzi.
        nie lubie tylko takich ludzi jak jeden osobnik z mojej rodziny, ktory nie
        pracuje, pobiera rente, cos tam kombinuje, stac go na kupno wielu rzeczy (w
        porownaniu do innych), chleje gorzale codziennie i non stop narzeka jak to w
        polsce jest zle i jak to ta unia nas rozpierniczy (moze i rozpierniczy - ale
        czy mozna to rozpierniczyc jeszcze bardziej?).
        • Gość: padalcowa Re: Tomson i Oszolom z RM - Pytanie IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 13:45
          duddie napisał:

> dobra, poniosla mnie frustracja, bo siedzialem 14 godzin w pracy. :)
          > na ogol nie reaguje i sie nie wypowiadam bo szanuje wolnosc wypowiedzi.
          > nie lubie tylko takich ludzi jak jeden osobnik z mojej rodziny, ktory nie
          > pracuje, pobiera rente, cos tam kombinuje, stac go na kupno wielu rzeczy (w
          > porownaniu do innych), chleje gorzale codziennie i non stop narzeka jak to w
          > polsce jest zle i jak to ta unia nas rozpierniczy (moze i rozpierniczy - ale
          > czy mozna to rozpierniczyc jeszcze bardziej?).
          *****NIEch każdy żyje-jak chce. Ucz się tolerancji. To jego życie, chociaż to,
          cytuję: osobnik z twojej rodziny.A ty wybrałeś życie z siedzeniem 14 godz. w
          pracy. I to twój niezawisły wybór. Spoko, nież każdy tak steruje swoim zyciem,
          jak chce? musi? lubi? a nam wara do osądzania tych wyborów. pozdrawiam. ******
        • Gość: Oszołom z RM Re: Tomson i Oszolom z RM - Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 16:45
          duddie napisał:

> dobra, poniosla mnie frustracja, bo siedzialem 14 godzin w pracy. :)
          > na ogol nie reaguje i sie nie wypowiadam bo szanuje wolnosc wypowiedzi.
          > nie lubie tylko takich ludzi jak jeden osobnik z mojej rodziny, ktory nie
          > pracuje, pobiera rente, cos tam kombinuje, stac go na kupno wielu rzeczy (w
          > porownaniu do innych), chleje gorzale codziennie i non stop narzeka jak to w
          > polsce jest zle i jak to ta unia nas rozpierniczy (moze i rozpierniczy - ale
          > czy mozna to rozpierniczyc jeszcze bardziej?).

- wielu chce pracować a nie mogą pracy znaleźć choć nieustannie się
          dokształcają i szukają gdzie tylko mogą
    • Gość: Tomson Re: Tomson i Oszolom z RM - Pytanie IP: *.ds.pg.gda.pl 13.05.03, 15:35

> typu.
      Dużo mniejsze głupoty niż dzisiejsza sytuacja w Polsce.
      Wbrew prostym ludziom (Wałęsa,Bush Junior) świat nie jest czarnobiały. Każdy
      przedstawia Białoruś jako jedno wielkie zło, a to jest nie prawda i ktoś musi
      to prostować.

> trzepiecie non stop, jak to w polsce jest zle, jak sie zle zarabia itd
      > pracowac - nie siedziec na internecie i wypisywac bzdury.
      Tak ciężko było pomyśleć że studeńci mają różne godziny zajęć? miliony ludzi w
      Polsce chcą pracować, ale nowy "piękny" ustrój naszej ojczyzny im na to nie
      pozwala. Jeśli uważasz że należy tylko pracować, a dyskusje nie mają sensu, to
      po jaką cholorę wchodzisz na forum?

> u mnie jest 21:26 i
      > wlasnie skonczylem prace wiec mam czas poczytac wasze glupoty. placi mi sie
      > za prace a nie za opierniczanie sie. tylko macie roszczeniowy stosunek do
      > panstwa i czekacie, ze ktos wam da - najlepiej z podatkow tych co uczciwie
      > pracuja. wezcie sie do roboty to wszystkim nagle bedzie lepiej. i glupot nie
      > bedziecie wypisywac tez.
      W Polsce nie ma pracy, nie ma szans na rozwój wielkich polskich koncernów,
      polskiej myśli technicznej. Jesteśmy na łasce wielkich światowych koncernów, a
      one mają w dupie sytuację w Polsce.
      Naukowcy nie mają kasy na badania, przedsiębiorcy nie mają kasy na tworzenie
      nowych miejsc pracy, a bandyckie oprecentowania w bankach (poza PKO wszystkie w
      obcych rękach) jeszcze im to utrudniają. Przez ogólnoświatowy szantaż
      międzynarodowych organizacji finansowych nie możemy cłami chronić resztek
      naszego przemysłu. Ci którzy są w stanie pracują w Polsce ciężko, ale na
      ogólnoświatową sytuację nie ma rady. Więc nie pierdol takich tanich farmazonów,
      że jak wszyscy będą charować to będzie lepiej, bo świat nie jest tak prosty jak
      ci się wydaje.
      • mr_watchman Re: Tomson i Oszolom z RM - Pytanie 13.05.03, 15:51
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Wbrew prostym ludziom (Wałęsa,Bush Junior) świat nie jest czarnobiały. Każdy
        > przedstawia Białoruś jako jedno wielkie zło, a to jest nie prawda i ktoś
        > musi to prostować.

To opowiedz, co dobrego wydarzyło się ostatnio białoruskiej gospodarce.
        Chętnie poczytam.

> Tak ciężko było pomyśleć że studeńci mają różne godziny zajęć? miliony ludzi
        > w Polsce chcą pracować, ale nowy "piękny" ustrój naszej ojczyzny im na to
        > nie pozwala. Jeśli uważasz że należy tylko pracować, a dyskusje nie mają
        > sensu, to po jaką cholorę wchodzisz na forum?

Chyba nie zrozumiałeś. Twoja oponentka nie kwestionuje dyskusji na forum, ale
        poddaje w wątpliwość nasz polski zapał do roboty, skoro rozmowy na forum
        bujnie kwitną w godzinach pracy.
        A co studiujesz, panie "studeńcie"?

> W Polsce nie ma pracy, nie ma szans na rozwój wielkich polskich koncernów,
        > polskiej myśli technicznej. Jesteśmy na łasce wielkich światowych koncernów,
        > a one mają w dupie sytuację w Polsce.

A ty myślisz, że wielkie polskie koncerny powstają ot, tak sobie, z czyjegoś
        kaprysu? Wystarczy zadekretować, że mają powstać, a one już rosną jak grzyby
        po deszczu?

> Naukowcy nie mają kasy na badania, przedsiębiorcy nie mają kasy na tworzenie
        > nowych miejsc pracy, a bandyckie oprecentowania w bankach (poza PKO
        > wszystkie w obcych rękach) jeszcze im to utrudniają. Przez ogólnoświatowy
        > szantaż międzynarodowych organizacji finansowych nie możemy cłami chronić
        > resztek naszego przemysłu. Ci którzy są w stanie pracują w Polsce ciężko,
        > ale na ogólnoświatową sytuację nie ma rady. Więc nie pierdol takich tanich
        > farmazonów, że jak wszyscy będą charować to będzie lepiej, bo świat nie jest
        > tak prosty jak ci się wydaje.

To powiedz mi, z czego wzięło się bogactwo USA i owych wielkich światowych
        koncernów? Co - powstały nagle, z dnia na dzień?
        • Gość: czytelnik Re: Tomson i Oszolom z RM - Pytanie IP: *.chello.pl 14.05.03, 09:55
          Tomson i Oszołom to goście którzy żyją jeszcze w czasach sowieckiego komunizmu.
          Polska 10 potęgą gospodarczą świata i podobne brednie. Szkoda że jakoś Polacy
          tej potęgi nie mogli zauważyć i co chwila musieli się upominać o swoje prawa. W
          tej chwili mimo tej rzekomej ogromnej biedy jakoś nikt nie stworzył 10
          milionowego związku zawodowego walczącego o prawa pracownicze.
          Zabawne są też twierdzenia oszła o pedalskim zagrożeniu płynącym z UE. Gościu,
          masz jakieś złe wspomnienia? Byłeś za granicą /pierwszy i ostatni raz/ w b. NRD
          i Cie jakiś pedał zgwałcił?
          • Gość: Oszołom z RM Re: Tomson i Oszolom z RM - Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 10:27
            Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> Tomson i Oszołom to goście którzy żyją jeszcze w czasach sowieckiego
            komunizmu.
            >
            > Polska 10 potęgą gospodarczą świata i podobne brednie. Szkoda że jakoś Polacy
            > tej potęgi nie mogli zauważyć i co chwila musieli się upominać o swoje prawa.
            W
            - pod zwgl produkcji rzeczywiscie nią byliśmy sęk w tym że to wszystko było na
            kredyt...
            > tej chwili mimo tej rzekomej ogromnej biedy jakoś nikt nie stworzył 10
            > milionowego związku zawodowego walczącego o prawa pracownicze.

- Pracownicy zostali oszukani przez Solidarność która dała się wymanerwować
            przez KORowskich rozbijaczy..ludziom ODebrano nadzieję!
            > Zabawne są też twierdzenia oszła o pedalskim zagrożeniu płynącym z UE.
            Gościu,
            > masz jakieś złe wspomnienia? Byłeś za granicą /pierwszy i ostatni raz/ w b.
            NRD
            >
            > i Cie jakiś pedał zgwałcił?
            - BYŁEM W RZYMIE NA MAJORCE W HISZPNII W GRECJI W AUSTRII WE WŁOSZECH W
            NIEMCZECH..NAJGORZEJ POD TYM WZGL JEST W KRAJACH GERMAŃSKICH ..A ŻE PEDALSTWO
            JEST GROŹNE NIECH SWIADCZY O TYM FAKT ŻE TO ONI ROZNIEŚLI AIDS PO ŚWIECIE.. ALE
            ZNALEŹLI ONI ŻARLIWYCH OBROŃCÓW I PROPAGATORÓW W POKOLENIU 68 KTÓRA DZIŚ
            DZIERŻY WŁADZĘ W UE!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka