Dodaj do ulubionych

Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA

IP: *.008.popsite.net 27.11.01, 06:34
Cimosiewicza trzeba zaobraczkowac MORDE jak u WEPRZA, aby przestal RYC jak
glupia swinia pod Polska w Brukseli.

Na takich jak Cimosiewicz i innych WIEPRZOW z SLD nie ma innej rady, aby
wedzieli ze wszelkie porozumienia z obcymi KACYKAMI za granica Polski o Naszej
OJCZYSTEJ Ziemi MUSZA byc najpierw PODPISANE przez POLSKI Parlament !

Nastepnym razem wszystkim, ktorzy bez ZGODY Parlamentu Polskiego, beda
oferowac cudzoziemca warunki dzierzawy lub sprzdazy Polskiej Ziemi - NALEZY
ZARZNAC jak wieprzow i rozrzucic ich szczatki na porzarcie w warszawskim zoo !
Obserwuj wątek
    • Gość: 261101 Re: Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA IP: *.156.105.11.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.11.01, 06:51
      Gość portalu: MP napisał(a):

> Cimosiewicza trzeba zaobraczkowac MORDE jak u WEPRZA, aby przestal RYC jak
      > glupia swinia pod Polska w Brukseli.
      >
      > Na takich jak Cimosiewicz i innych WIEPRZOW z SLD nie ma innej rady, aby
      > wedzieli ze wszelkie porozumienia z obcymi KACYKAMI za granica Polski o Naszej
      > OJCZYSTEJ Ziemi MUSZA byc najpierw PODPISANE przez POLSKI Parlament !
      >
      > Nastepnym razem wszystkim, ktorzy bez ZGODY Parlamentu Polskiego, beda
      > oferowac cudzoziemca warunki dzierzawy lub sprzdazy Polskiej Ziemi - NALEZY
      > ZARZNAC jak wieprzow i rozrzucic ich szczatki na porzarcie w warszawskim zoo !

Trzeba kutafona pilnowac bo on jest sprzedawczyk ,Radziwil naszych czasow.
    • u2 A MP TRZEBA WYKASROWAC JAK KNURA 27.11.01, 06:56
      Takich glupkow jak ty to weterynarz powinien usypiac zastrzykiem fenolu.
      Ty nie jestes czlowiekiem a co dopiero Polakiem.

Dobrze ci cwelu pasc sie dolarami za granica i rady Polakom dawac jak maja
      dalej biede klepac !!!
      • Gość: Wojo Re: A MP TRZEBA WYKASROWAC JAK KNURA IP: *.25.193.54.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.11.01, 09:43
        Oz ty chuju pierdolony kutafonie zbolaly ty mi bedziesz mowil kto ja
        jestem?.Cwoku zapyzialy,zasrancu jak siedzisz w Polsce to jestes tez za granica
        kutafonie.Jakbymcie zlapal to bym ci jaja z korzeniami wyrwal zebys sie druga
        kanalio po Cimoszewiczu rozmnazac nie musial bo takich cwelow jak ty to Polska
        ma stanowczo za duzo.Jak si jaszcze raz odezwiesz to ci kutafonie jeszcze
        lepiej doloze.
        • u2 Re: A MP TRZEBA WYKASROWAC JAK KNURA 27.11.01, 17:44
          Gość portalu: Wojo napisał(a):

> Oz ty chuju pierdolony kutafonie zbolaly ty mi bedziesz mowil kto ja
          > jestem?.Cwoku zapyzialy,zasrancu jak siedzisz w Polsce to jestes tez za granica
          >
          > kutafonie.Jakbymcie zlapal to bym ci jaja z korzeniami wyrwal zebys sie druga
          > kanalio po Cimoszewiczu rozmnazac nie musial bo takich cwelow jak ty to Polska
          > ma stanowczo za duzo.Jak si jaszcze raz odezwiesz to ci kutafonie jeszcze
          > lepiej doloze.

Zeby DZIWKA z JACKOWA zrozumiala.

TY prymitywie nawet po Polsku pisac matkojebco nie potrafisz,to czysc kible
          dalej .
          Przysle ci adres w ktorym kiblu sram i zostawie baksa to wyczyscisz i zarobisz .
          Zostawie tez ampulke z cjankiem ,zebys szybko zkonczyl swoj pierdolony zywot.
          Bo to hanba dla ludzkosci ,ze taka menda chodzi po swiecie .
          Przed zarzyciem ampulki zadzwon do smieciarzy ,zeby zabrali twoje smierdzace
          truchlo.
    • Gość: zyx Chlopi chca ziemie sprzedawac IP: *.rdu.bellsouth.net 27.11.01, 06:56
      za godziwe pieniadze. Narazie nie ma kto kupowac, bo Polacy, jak zawsze, groszem nie smierdza. Moze
      chcesz zabronic tym ludziom prawa do dysponowania ICH wlasnoscia? Miasto ma glosowac o prawach
      wsi?

>
      > wedzieli ze wszelkie porozumienia z obcymi KACYKAMI za granica Polski o Naszej
      >
      > ZARZNAC jak wieprzow i rozrzucic ich szczatki na porzarcie w warszawskim zoo !

• Gość: rz.pl Re: Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA IP: 194.204.130.* 27.11.01, 08:42
      Spójrz na to co piszesz! I zastanów się! Palancie!
    • Gość: Ogorek Re: Zaobraczkowac (...) Cimosiewicza jak na wesele IP: 158.234.143.* 27.11.01, 09:24

>

Gdybys Cimosiewicza "zucil w zoo na porzarcie" to moglbys udlawic wszystkich
      nauczycieli polskiego...

Ja proponuje nikogo nikomu nie "zucac na porzarcie" a po prostu odsunac od
      rzadow. Poniewaz zachowanie polityczne Cimosiewicza jest nie do przyjecia.

Ogorek Poprawny Stylistycznie i Politycznie
    • Gość: U Re: Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA IP: 216.41.30.* 27.11.01, 20:38

> Cimosiewicza trzeba zaobraczkowac MORDE jak u WEPRZA,
      aby przestal RYC jak
      >
      > Na takich jak Cimosiewicz i innych WIEPRZOW z SLD nie
      ma innej rady, aby
      > wedzieli ze wszelkie porozumienia z obcymi KACYKAMI za
      granica Polski o Naszej
      > OJCZYSTEJ Ziemi MUSZA byc najpierw PODPISANE przez
      POLSKI Parlament !
      >
      > Nastepnym razem wszystkim, ktorzy bez ZGODY Parlamentu
      Polskiego, beda
      > oferowac cudzoziemca warunki dzierzawy lub sprzdazy
      Polskiej Ziemi - NALEZY
      > ZARZNAC jak wieprzow i rozrzucic ich szczatki na
      porzarcie w warszawskim zoo !

Ostroznie!Moze sie przyczepic Tow.Ochrony Zwierzat za
      karmirnie zwierzat niezdrowymi odpadkami.........
    • Gość: Wojo JA WASZ WOJO PROPHET WIELKI... IP: *.25.196.205.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.11.01, 21:53
      --------------------------------------------------------------------------------
      ku przestrodze waszej wszelkiej
      opowiem wam co sie stalo:
      Na poczatek informacja;
      Egon to ciul jakich malo.

Spotkalismy sie we dwoje
      zaspakajac hucie swoje.
      Ja zaczalem od Alpagi
      Egon stana przy mnie nagi.

Uchlalem sie jak sie zdarza
      rozpoczalem z komentarza:

Dawniej zyd nasz dumny mlodzian
      w kozy skore tylko odzian
      chuja mial jak Babel wieza
      chujem tym jak maczuga
      napierdalal swego zwierza.
      A ty Egon przykra sprawa
      chuja masz jak maly precik
      zmietoszony zblazowany
      maly instrumecik.

Zrobila sie wielka chryja
      oberwalem za to w ryja.
      Wiem ze to juz bylo w nocy
      i z pomoca boskich mocy
      zyje-czuje smierdze mocno
      bylo pozno gdym sie ockna.

Snilo mi sie ze mnie czysci
      ja sie budze-rzeczywiscie
    • Gość: Zon Re: Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA IP: *.chello.pl 28.11.01, 09:42
      Ten wyjatkowy intelektualista,ktory ilustracyjnie zapragnal zobrazowac
      P.Cimoszewicza wydaje sie byc przyszlym pacjentem chirurgii plastycznej?
      Wyraznie cierpi na kompleks urody? Kolego autorze spojrzyj nie tylko w lustro
      ale i w swoje wnetrze.Musisz byc arcy obrzydliwy jesli pogardzasz fizjonomia
      Cimoszewicza.Nie jestem pod przemoznym urokiem jego osoby,ale sposob i styl w
      jakim wypowiadasz swoje uczucia jest co najmniej PARSZYWY<tak jak i TY!!!
    • Gość: Zbigniew Re: Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA IP: *.chello.pl 28.11.01, 09:53
      Oj biedny polaczku!
      Czytam te wasze wypociny nie majace grama wspolnego zarowno z ojczystym
      jezykiem jak i rozumem autorow.Wiem ,ze Pan Bog ma roznych lokatorow na tym
      padole,ale ze tak liczna ilosc analfabetow i psycholi ?
      Dobrze radze biedny polaczku,ubogi szczegolnie w rozsadek nie ujawniaj swych
      kretynskich przekonan nt.do ktorych nie dorosles!Siedz w kacie i uswiadamiaj
      sobie,ze jestes jedynie ogniwem z teorii Darwina!
    • Gość: Zbych R. Re: Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA IP: *.chello.pl 28.11.01, 09:54
      Ten wyjatkowy intelektualista,ktory ilustracyjnie zapragnal zobrazowac
      P.Cimoszewicza wydaje sie byc przyszlym pacjentem chirurgii plastycznej?
      Wyraznie cierpi na kompleks urody? Kolego autorze spojrzyj nie tylko w lustro
      ale i w swoje wnetrze.Musisz byc arcy obrzydliwy jesli pogardzasz fizjonomia
      Cimoszewicza.Nie jestem pod przemoznym urokiem jego osoby,ale sposob i styl w
      jakim wypowiadasz swoje uczucia jest co najmniej PARSZYWY<tak jak i TY!!!
      • Gość: Anka Re: Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA IP: *.tnt2.farmington.mi.da.uu.net 28.11.01, 10:46
        Hej ty Zbych R. jestes zwyklym CIEMNIAKEM jesli nie rozumiesz o co w tym poscie
        chodzi i nie odwracaj po zydowsku "kota" ogonem.

Cimosiewicz jest juz zwyklym TRUPEM dyplomacji.

Cimosiewicz ma przyzwyczajenia z PRL-u - ZLAMAL procedury i prawo oraz sie
        szarogesi Polska Ziemia jak komunistycznym folwarkem.

Gość portalu: Zbych R. napisał(a):

> Ten wyjatkowy intelektualista,ktory ilustracyjnie zapragnal zobrazowac
        > P.Cimoszewicza wydaje sie byc przyszlym pacjentem chirurgii plastycznej?
        > Wyraznie cierpi na kompleks urody? Kolego autorze spojrzyj nie tylko w lustro
        > ale i w swoje wnetrze.Musisz byc arcy obrzydliwy jesli pogardzasz fizjonomia
        > Cimoszewicza.Nie jestem pod przemoznym urokiem jego osoby,ale sposob i styl w
        > jakim wypowiadasz swoje uczucia jest co najmniej PARSZYWY<tak jak i TY!!!

• Gość: jajacek Anka IP: *.kabel.telenet.be 28.11.01, 15:50
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Hej ty Zbych R. jestes zwyklym CIEMNIAKEM jesli nie rozumiesz o co w tym poscie
          >
          > chodzi i nie odwracaj po zydowsku "kota" ogonem.
          >
          > Cimosiewicz jest juz zwyklym TRUPEM dyplomacji.
          >
          > Cimosiewicz ma przyzwyczajenia z PRL-u - ZLAMAL procedury i prawo oraz sie
          > szarogesi Polska Ziemia jak komunistycznym folwarkem.
          >
          Trupem umuslowym to ty jestes Anka -co ma dyplomacja do akurat tej sprawy
          Cimoszewicza .
          Co cie obchodzi co Cimoszewicz robi z polska ziema,pilnuj tej co kupisz na
          florydzie.
          Pozatym widac ,ze cie stary zaniedbuje ,usiadz kotu na ogon co go Zbychu odwraca
          odrazu ci sie poleprzy !
          >
          >
          >
          >
          >
    • Gość: Anka Re: Zaobraczkowac MORDE Cimosiewicza jak u WEPRZA IP: *.tnt2.farmington.mi.da.uu.net 28.11.01, 19:51
      Do jojka:
      Nie udawaj glupszego niz jestes w rzyczywistosci, broniac na sile NIE dyplomate
      lecz ZWYKLOEGO CHAMSKIEGO GLUPKA cimosiewicza.

Cimosiewicz byl NIBY szefem Polskiej dyplomacje a w rzeczywistosci w 100%
      osmieszyl rzad tego PZPR-owskiego malwersanta fonansowego L.Millera.

Ten "autorytet moralny" premier(sic!) L.Miller byl zamieszany w tzw. pozyczke
      moskiewska PZPR-u, korupcje molonow dolarow a potem "ZNIKNIECIA" bez wiesci
      finansow PZPR-u.

O tym juz wszyscy ZAPOMNIELI, ale malwersacja tzw. POZYCZKA MOSKIWESKA nigdy nie
      zostala wyjasnina.

Niech "millerowcy" OSZUKUJA dalej.

>
      >

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka