figi.gov.pl 03.04.07, 14:20 ministrem sprawiedliwości powinien być człowiek poważny odpowiedzialny i zachowujący chociaż pozory bezstronności, a nie ktoś, kto chce być ministrem, prokuratorem generalnym oraz pajacowatym potlitrukiem równocześnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francois.jenois Re: trzech w jednym 03.04.07, 14:34 figi.gov.pl napisała: > ministrem sprawiedliwości powinien być człowiek poważny odpowiedzialny i > zachowujący chociaż pozory bezstronności, a nie ktoś, kto chce być ministrem, > prokuratorem generalnym oraz pajacowatym potlitrukiem równocześnie Czyżby nowa reguła matematyczna? "3 in 1 = 0" ? Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl jak sięgnąć pamięcią 03.04.07, 15:04 to takiego kuriozum jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: trzech w jednym 03.04.07, 15:08 To zwykły gó..arz i tyle.Do niedawna myślałem że nic mnie nie zdziwi,ale nie doceniłem niezależnego prokuratora generalnego.Jest wart tyle co jego kolesie z koalicji,nie wiem którego z nich może urazic porównanie,Łyżwińskiego czy Ziobrę? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: trzech w jednym 03.04.07, 15:13 Mnie trochę dziwią tylko ludzie,którzy kupują jego farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Ziobru trzeba pozwolić się jeszcze trochę nadąć 03.04.07, 15:10 wtedy pęknie lub zacznie irytować nawet "ciemny lud" Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r zachwycające jest to: "ja jestem uczciwy" 03.04.07, 15:12 "ale za rządów SLD... ale PO to..." wydmuszka taka, i ten jego nudny a rwący potok mowy Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl strumień świadomości 03.04.07, 15:54 to jest całkiem uprawniona forma literacka Odpowiedz Link Zgłoś