Dodaj do ulubionych

Romaszewski, czyli miażdżyca

04.04.07, 19:15
Facet, na którego z pełnym przekonaniem oddałem swój głos w wyborach. Taka
przeszłość, pryncypialność w poglądach, kiedyś. Nie sposób wytłumaczyć jego
zmiany mózgowe inaczej niż niedokrwieniem.
Psiakrew, niech w następnych wyborach kandydaci przedstawią zwyczajne
świadectwo zdrowia od swego rejonowego lekarza. W internecie, z imieniem i
nazwiskiem łapiducha.
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 20:51
      To jest choroba stolcowa, na ktorą choruje wiekszosc po zasiednieciu na stolcu wladzy.To jest jak z niektorymi,co to wychowali sie na wsi,poszli do miasta i teraz udają,ze nie wiedzą, co to widly.
      • haen1950 Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 20:59
        Jacek, ten to miał szczęście. Wyniósł się w samo tempo, żeby nie oglądać tego
        kretyństwa i ułomności umysłowych ludzi, którym ufał. Normalnie na starość
        dupneła ich chrześcijańska nienawiść do tego świata. Nie wiem, jak to określić,
        to się kwalifikuje do osobnych badań. Niech się nieboszczyk Freud martwi.
        • dr.freud Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 05.04.07, 01:38
          haen1950 napisał:

> Jacek, ten to miał szczęście. Wyniósł się w samo tempo, żeby nie oglądać tego
          > kretyństwa i ułomności umysłowych ludzi, którym ufał. Normalnie na starość
          > dupneła ich chrześcijańska nienawiść do tego świata. Nie wiem, jak to
          > określić, to się kwalifikuje do osobnych badań. Niech się nieboszczyk Freud
          > martwi.

Odnoszę wrażenie że Kaczyńscy wzorem KGB mieli ród
          wykształciuchów swoich "śpiochów" których uaktywnili
          się po zdobyciu władzy.
          Romaszewski to nie jedyny przypadek.
    • rzewuski1 Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 20:54
      robił doktorat w Moskwie
      wiec czego sie spodziewałes
    • kaczyjar Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 20:57

• sawa.com Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 20:59
      haen1950 napisał:

> Facet, na którego z pełnym przekonaniem oddałem swój głos w wyborach. Taka
      > przeszłość, pryncypialność w poglądach, kiedyś. Nie sposób wytłumaczyć jego
      > zmiany mózgowe inaczej niż niedokrwieniem.
      > Psiakrew, niech w następnych wyborach kandydaci przedstawią zwyczajne
      > świadectwo zdrowia od swego rejonowego lekarza. W internecie, z imieniem i
      > nazwiskiem łapiducha.

A co Cie tak rozzłościło? Czy Ci sie naraził ów senator zasiadający w senacie
      RP od 1989 r bez przerwy?
      • haen1950 Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 21:03
        Nie widziałaś jego rozmowy z Winieckim? Już drugi raz obserwuję Romaszewskiego
        w takim beznadziejnym stanie. Przedtem miał rozhowor z jakimś komuchem,
        myślałem, ze go poniosło. Teraz normalnie czubek.
        • horpyna4 Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 21:06
          Facet ma po prostu obłęd w oczach, od jakiegoś czasu zresztą. No cóż, czas robi
          swoje.
        • sercekondrakaru Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 21:08
          Nie wiem kto to Romaszewski ale jesli czubek to się wcale nie dziwię.
          "róbmy swoje" hehehe.Wierzmy w opozycję.
          Nie nienawidzmy Polski i Polaków.
          Gów..no prawda.
        • sawa.com Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 21:13
          haen1950 napisał:

> Nie widziałaś jego rozmowy z Winieckim? Już drugi raz obserwuję
          Romaszewskiego
          > w takim beznadziejnym stanie. Przedtem miał rozhowor z jakimś komuchem,
          > myślałem, ze go poniosło. Teraz normalnie czubek.

No... nie widziałam. Nie mam TVN24, bo to tam Was chyba zaskakiwal:)))
          Romaszewski jest cały czas taki sam. myslałam, ze wrzucę tu link do fotografii
          z początku lat 90 tych (ubiegłego wieku) jak szedł z Kaczyńskimi (pod pachę)
          na Belweder. Ale nie moge znaleźć.
        • bard333 Czubkiem okazał sie Winiecki... 05.04.07, 11:11
          A teraz tezę potwierdzaja jego klakierzy. W jakim to beznadziejnym stanie był Romaszewski? Wykazał jasno temu komuszemu popychadle, że kłami i nawet nie przeczytał ustawy.

Mały kretacz nie dawno powiedział "All hands on board", to i wyłażą ci do końca skrywani...
    • etta2 Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 21:22
      Masz rację, chUlercia. Facet niby TEN, a nie ten. Co mu odbija? Jaka to szajba?
      Czy tylko skleroza...ale wtedy, to won z senatu, wnuki bawić a nie bawić się w
      polityke.
      • sercekondrakaru Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 21:24
        Dlaczego nie od razu: won z Polski?
        • etta2 Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 21:25
          Bo ja nie z tych "prawdziwych patriotów genetycznych" i mam litość dla
          zasłużonych, choć wykoślawionych na starość.
          • sercekondrakaru Re: Romaszewski, czyli miażdżyca 04.04.07, 22:08
            Tyle że ani"genetyczni patrioci" nie wyjadą na księżyc ani PiS nie zniknie z
            powierzchni ziemi, ani teraz, ani po następnych wyborach i tak naprawdę nikt
            ich nie będzie rozliczać ani z tego co robią teraz, ani z tego co jeszcze
            zrobią.

Dlatego uważam że opozycja jest niewiele więcej warta od pisu.
            A to " róbmy swoje" to zwykła hipokryzja...
    • antithesis a co on powiedzial, ze wieszacie na nim szakale? 04.04.07, 22:11
      • sercekondrakaru Re: a co on powiedzial, ze wieszacie na nim szaka 05.04.07, 00:21
        Dobre.
        • fedorczyk4 Re: a co on powiedzial, ze wieszacie na nim szaka 05.04.07, 00:32
          Jak sie nie wie o kim pisze to moze nalezaloby sprawdzic co? Studia z zakresu
          fizyki w Moskwie, jeszcze nikogo nie zdyskwalifikowaly. Opanujcie troche jad z
          klow splywajacy. Romaszewski ma wyjatkowo piekna i bogata karte dysydenta. Ze
          teraz nie ma racji to nie jest powod zeby gowniarzeria plula blotem. Krytyke
          nalezy zaczac od wlasych rodzicow. Pytanie im zadc, gdzie byli kiedy on NIE
          robil kariery, tylko walczyl. Gwoli informacji, nie jestem piskiem i to nawet
          bardzo, ale szlak mnie nagly trafia na takie nieuctwo i glupote.
          • warsawyak Re: a co on powiedzial, ze wieszacie na nim szaka 05.04.07, 07:46
            Nikt nie ma immunitetu na całe życie. Jak widać, można się stać gnidą na starość
            (mendą jest dla mnie każdy, kto przykłada rękę do zaprowadzania w ojczyźnie
            bolszewii). Cóż, pan Romaszewski zbyt długo dostawał carte blanche od moich
            ziomków, nazbyt się do tej plenipotencji przyzwyczaił. Ciekawym, co o jego
            aktualnej postawie sądzi Kazik.

A jeśli ktoś oburza się na nieuctwo i głupotę, warto by odróżniał szlak od
            szlagu (a może to takie awangardowe postponowanie germanizmu?).
            • bard333 A gdzie Romaszewski stał sie gnidą? 05.04.07, 11:16
              Dla mnie gnidą jest ten, kto pisze bzdurne donosy na swój kraj do jakichś zachodnich piśmideł i ma jeszcze gębe pełna frazesów o Polsce.

Kiedys podobne bydlaki pisały do Katarzyny II i na dwory pruskie i austriackie, również "dla Polski", tylko przez właśnie takie gnidy, Polski przez nastepne 100 lat nie było.
              • warsawyak Re: A gdzie Romaszewski stał sie gnidą? 05.04.07, 15:00
                Szkopuł w tym, czego bolszewicka zgraja nie rozumie, że Zachód to od lat 17 nasi
                przyjaciele. Odwoływanie się do ich pomocy to oczywiście ostatnia instancja,
                gdyż na razie w miarę wystarczające są hamujące niedemokratyczne zapędy swołoczy
                działania partii opozycyjnych, ze szczególnym uwzględnieniem PO.

A pan Romaszewski jest w moich oczach gnidą wskutek trzymania całym sercem z
                rozbójniczą, łajdacką zgrają, którą jest w moich oczach oparta na zakłamaniu i
                posługująca się wszelkimi niegodziwościami, żerująca na ludzkiej niewiedzy i
                niskich instynktach koalicja rządząca. Podłość wychodzi z niego przy okazji
                każdej dyskusji z przeciwnikiem politycznym, których wiele miałem nieprzyjemność
                śledzić przez ostatnie dwa lata.
                • bard333 Ależ ty masz łeb zryty człowiecze.. 05.04.07, 16:52
                  Widać przedawkowałeś gazetkę, to i wypisujesz podobne bzdety.

Wiele idiotyzmów czytałem na tym forum, ale ty bijesz wszystkich...
    • pan.nikt a o co chodzi?? Nie chce się podać eutanazji?? 05.04.07, 00:28
      a o co chodzi?? Nie chce się podać eutanazji, o którą tak walczą libertyni??

poważnie!!! o co chodzi??
      • sercekondrakaru Re: a o co chodzi?? Nie chce się podać eutanazji? 05.04.07, 00:35
        Ano nic takiego.
        Autor wątku znowu się na kimś zawiódł.
        • pan.nikt Re: a o co chodzi?? Nie chce się podać eutanazji? 05.04.07, 00:36
          ????
          • sercekondrakaru Re: a o co chodzi?? Nie chce się podać eutanazji? 05.04.07, 00:38
            Romaszewski nie podoba się haenowi.
            • pan.nikt Re: a o co chodzi?? Nie chce się podać eutanazji? 05.04.07, 00:39
              ale na litość
              DLACZEGO.

Przyznaje bez bicia: Nie jestem na bieżąco"
              O co poszło??
              Znów o Tuska i jego libertynów??
              • sercekondrakaru Re: a o co chodzi?? Nie chce się podać eutanazji? 05.04.07, 00:42
                pan.nikt napisał:

> ale na litość
                > DLACZEGO.
                >
                > Przyznaje bez bicia: Nie jestem na bieżąco"
                > O co poszło??
                > Znów o Tuska i jego libertynów??

Tego i ja niewiem.
                Może jutro się dowiemy.

• pan.nikt Re: a o co chodzi?? Nie chce się podać eutanazji? 05.04.07, 00:49
                  To ten haen1950 może przedszkolak z "młodszaków"
                  "be, bo be, nie, bo nie"???
                  W starszakach już potrafią uzasadnić.
                  Ot bardziej inteligentne i wykształcone
                  • bat_na_szuje to moze ja powiem /re: o co chodzi/ 05.04.07, 14:46
                    Podobno sen. Romaszewski publicznie zadal nieslychanie niezaleznemu ekonomiscie Winieckiemu pozornie proste pytanie, a mianowicie "Czy tak trudno napisac na kartce 'nie bylem donosicielem'?" - co profesora ekonomiste niezaleznego wprawilo w okropne zaklopotanie. I mamy skutki. :)
    • antithesis Czy komus zalezy na jego krzesle w senacie? 05.04.07, 08:27
      • pisubek chyba nie, jeszcze moglby sie zarazic od samego 05.04.07, 10:03
        siedzenia na jego miejscu.
    • socjalliberal Niech wypełni tą ankietę z Pionek 05.04.07, 10:05
      W końcu jak pier.... od rzeczy, że co to za problem "wypełnić świstek papieru"
      (śmieszne, że taki chrześcijanin ma gdzieś moralność), to niech odpowie nam na
      pytania czy byłby gotów gwałcić, albo czy sam nie został zgwałcony przypadkiem...

"No, chyba że się boi i coś ukrywa : PPP"
      • pisubek Trzeba mu podeslac, jakas mala ankietke 05.04.07, 10:11
        psychiatryczna tez? Ciekawe co tam z niego w Moskwie zrobili?
        Nieswiadomego "spiocha"?
        • prof.penduszko Romaszewski, czyli zdurnienie miażdzycowe. 05.04.07, 10:50
          Facet, na którego z pełnym przekonaniem nie głosowłbym swój w żadnych wyborach.
          Chyba, że byłbym malinowym fiootem.
          Taka zasrana przeszłość, pryncypialność w durnocie, nienawiść do rodzaju
          ludzkiego, zakłamanie -kiedyś i dziś. Nie sposób wytłumaczyć jego
          zmiany mózgowe inaczej niż solidaruchizmem postępującym.
    • reakcjonista1 U pedeków wszyscy zdrowi? 05.04.07, 12:21
      • pisubek U pedekow tak, w PiSie nie, dlatego zdycha. 05.04.07, 12:42

• jaslon Romaszewski, jeden z niewielu przyzwoitych ludzi. 05.04.07, 12:54
      Argumentuje jasno, spokojnie i klarownie.
      A, że komuchy trzymaja się mocno to fakt. Jak ktoś był UBeckim donosicielem, to
      będzie walczył do upadłego, żeby to ukryć. Wstyd przed dziećmi, że się było
      szmatą!
    • figi.gov.pl on zawsze był nieomylny 05.04.07, 15:01
      a z takimi trzeba ostrożnie
      • stan.borys Re: on zawsze był nieomylny 05.04.07, 16:44
        To psychol znienawidzony przez najbliższe otoczenie.
        Studiował w Moskwie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka