Dodaj do ulubionych

RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ???

30.04.07, 22:43
trzymam kciuki za Władka,Marka ,Olka i innych normalsów :)
BURAKOM KARTOFLOM I INNYM ŚMIECIOM POWIEDZMY ZDECYDOWANE NIE !!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze będzie przepięknie ............
pozdrówka dla dawnych bywalców fk ,yo :)
Obserwuj wątek
    • rysiu_lubicz RnRD to fajny skrot 30.04.07, 22:45
      kojarzy mi sie z jakas nierowna koleja waskotorowa :)
      • omamiony.wiedzmin Re: RnRD to fajny skrot 30.04.07, 22:51
        rysiu_lubicz napisał:

> kojarzy mi sie z jakas nierowna koleja waskotorowa :)
        która pojedzie po pisuarowych szynach jak biały koń po łysej kobyle ??? :)
        • czapka-niewidka Re: RnRD to fajny skrot 30.04.07, 22:55
          Prosto z "pokladu" , Szymborska:
          " Pod sztandarem rewolucji wzmacniać warty!

Wzmocnić warty u wszystkich bram!

Oto Partia - ludzkości wzrok.

Oto Partia: siła ludów i sumienie.

Nic nie pójdzie z jego życia w zapomnienie.

Jego Partia rozgarnia mrok.

Niewzruszony drukarski znak

drżenia ręki mej piszącej nie przekaże

nie wykrzywi go ból, łza nie zmaże.

A to słusznie. A to nawet lepiej tak."
          Wisława Szymborska
          • joella.r masz jakis problem z odczuwaniem czasu? 30.04.07, 23:50
            czas jest teraz, po co dźwigać moment sprzed 50 lat?
      • przyladek.dobrej.nadziei Re: RnRD to fajny skrot 30.04.07, 23:04
        Mnie się to kojarzy z Bezruchem Odbudowy Polski olszewików.
    • pies_na_czarnych Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 30.04.07, 22:57
      omamiony.wiedzmin napisał:

> trzymam kciuki za Władka,Marka ,Olka i innych normalsów :)
      > BURAKOM KARTOFLOM I INNYM ŚMIECIOM POWIEDZMY ZDECYDOWANE NIE !!!!!!!!!!!!!!!
      > jeszcze będzie przepięknie ............
      > pozdrówka dla dawnych bywalców fk ,yo :)

No to w Radomiu spotkajmy sie.
      :o)))))))
      • omamiony.wiedzmin Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 30.04.07, 23:03
        od Bałtyku aż po Tatry wbijmy osikowe kołki w chuderlawe piersi kwaczacych
        wampirów :)))
        • buraque Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 30.04.07, 23:05

> od Bałtyku aż po Tatry wbijmy osikowe kołki w chuderlawe piersi kwaczacych
          > wampirów :)))

już strugam
          • omamiony.wiedzmin Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 30.04.07, 23:07
            fajnie znowu Was spotkać :)
            • taziuta Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 30.04.07, 23:39

> fajnie znowu Was spotkać :)

Tyż miło! A w jakich czasach tu bywałeś? :-)
              • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 12:07
                Pradawnych;)
                • taziuta Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:15
                  humbak napisał:

> Pradawnych;)

To Ty też taki dinozaur? :-)
                  • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:19
                    Nie no... bez przesady. PEwnych rzeczy można się jednak domyślać metodą
                    superpozycji;)
                    A od kiedy ja to się dowiesz z mojej wizytówki przecie;P
                    • taziuta Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:20
                      humbak napisał:

> Nie no... bez przesady. PEwnych rzeczy można się jednak domyślać metodą
                      > superpozycji;)
                      > A od kiedy ja to się dowiesz z mojej wizytówki przecie;P

Wow! Od stycznia 2003! To ja przy Tobie zwykłym nuworyszem... :-)
                      • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:22
                        Fajnie, super, a teraz zejdź mnie z brody;)
                        • taziuta Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:26
                          humbak napisał:

> Fajnie, super, a teraz zejdź mnie z brody;)

Wybacz, jako nuworysz, nie jestem (do końca) pewien czy dobrze Cię zrozumiałem.
                          Co masz na myśli?
                          • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:28
                            Że mnie wyrosła na tyle długa żeś na niej mógł stanąć;P Żart to jest oczywiście
                            bo ani forumowo, ani realnie starcem nie jestem.
                      • omamiony.wiedzmin Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:25
                        ja od 2004, teraz rzadko bywam ale Ciebie Taziuto już czytywałem ..z
                        przyjemnoscia :)
                        • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:29
                          ee? Pewnyś jest tyi cyferki? Jestem przekonany że jak zacząłem zaglądać to Ty
                          już byłeś.
                          Kurcze...znowu spamuję:)
                          • omamiony.wiedzmin Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:34
                            humbak napisał:

> ee? Pewnyś jest tyi cyferki? Jestem przekonany że jak zacząłem zaglądać to Ty
                            > już byłeś.
                            > Kurcze...znowu spamuję:)
                            troche wczesniej zaczynałem na forum kino,a potem za Maksiem i Marcee
                            przylazłem na fk,chyba w styczniu 2004 :)
                            • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:37
                              No proszę... cóź, moja pamięć nigdy nie należała do dobrych:) Spadaj, bo ktoś
                              Cię zastrzeli w końcu;)
                              Pozdrawiam sełdecznie
    • owa_ewa Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 30.04.07, 23:43
      omamiony.wiedzmin napisał:, ten omamiony.wiedzmin pan jesteś?

Jeszcze Polska nie zginęła , póki My żyjemy..:PPPP
      Pzdr

> trzymam kciuki za Władka,Marka ,Olka i innych normalsów :)
      > BURAKOM KARTOFLOM I INNYM ŚMIECIOM POWIEDZMY ZDECYDOWANE NIE !!!!!!!!!!!!!!!
      > jeszcze będzie przepięknie ............
      > pozdrówka dla dawnych bywalców fk ,yo :)
    • piotrgdansk8 Po jakiego rydza odgrzewacie te kotlety? ;) 30.04.07, 23:46
      de.wikipedia.org/wiki/Volksfront
      • owa_ewa księże piotrze, do kruchty, pospieszalskiemu doliż 30.04.07, 23:49
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61634810&a=61638018
        • piotrgdansk8 To ty jesteś ta ewa8łupia, pardon, 8ma? ;) 30.04.07, 23:50
          • owa_ewa Re: a tyś neofitą z gdańska zboczeńcze? 30.04.07, 23:52
    • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 00:01
      Łoooo... fajnie widzieć że wiedźmin wciąż mami:)
      • taziuta Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 00:03
        humbak napisał:

> Łoooo... fajnie widzieć że wiedźmin wciąż mami:)

Nie znałem wiedźmina, bo dopiero od niedawna mnie tu banują... :-)

Przyłączysz się do naszej inicjatywy?
        • owa_ewa Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 00:23
          taziuta napisał:

> Nie znałem wiedźmina, bo dopiero od niedawna mnie tu banują... :-)

p. wiedźmina nie znałeś p.?
          oseskiem się jawisz mnie na Fo GW;P
          • taziuta Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:25
            owa_ewa napisała:

> taziuta napisał:
            >
            > > Nie znałem wiedźmina, bo dopiero od niedawna mnie tu banują... :-)
            >
            > p. wiedźmina nie znałeś p.?
            > oseskiem się jawisz mnie na Fo GW;P

Na portalu GW pojawiłem się przed wyborami 2005.
            Wcześniej nie wiedziałem, że takie coś (jak hyde-park GW) istnieje... :-)
            • os.rooj Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:31
              taziuta napisał:

> owa_ewa napisała:
              >
              > > taziuta napisał:
              > >
              > > > Nie znałem wiedźmina, bo dopiero od niedawna mnie tu banują... :-)
              > >
              > > p. wiedźmina nie znałeś p.?
              > > oseskiem się jawisz mnie na Fo GW;P
              >
              > Na portalu GW pojawiłem się przed wyborami 2005.
              > Wcześniej nie wiedziałem, że takie coś (jak hyde-park GW) istnieje... :-)

@ nie chce mi się @ zbytnio rozwodzić, przy porzednim zostanę.
              Oseskiem na FK jesteś p. taziutko..

referendum2007
              ii...
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61675817
              ;P
              • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:34
                Panie Henryku.... liczył Pan kiedy ile nicków to już było?:)
                • omamiony.wiedzmin Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:37
                  Henryku to Ty teraz os rój jesteś ??????????????
                  kłuijesz żądłami tych kurdupli ?
                  i tak trzymać
                  pozdrówka :)
                  • os.rooj Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:43

> Henryku to Ty teraz os rój jesteś ??????????????
                    > kłuijesz żądłami tych kurdupli ?
                    > i tak trzymać
                    > pozdrówka :)

Jam ci Panie Omamiony, ino giwi za'niedługo wszystkie synonimy
                    os_roj mi wyczerpie..hehe..

referendum2007

Sie ma Panie wiedzminie:D
                • os.rooj Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:39
                  humbak napisał:

> Panie Henryku.... liczył Pan kiedy ile nicków to już było?:)

W głowie giwi pewnie stoi ile, Panie Humbaku:P
                  ps
                  gdyby co, P. Humbak, to jestem pod os_rooj zabanowany do 00;24 chyba :PP

--
                  referendum2007
        • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 12:05
          Omamiony to już emeryt jest:)
          A inicjatywa to ta z sygnaturki? Mało prawdopodobne... myślę że przesadzacie.
          Poza tym im bardziej Kaczyńscy schrzanią tym lepiej. Nam się należy potężny kop
          w dupę za lata głupich wyborów.
          • sleeping.bull "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 21:54
            z Twoich chwil...."
            sorry,że tak późno odpowiadam
            dołączę sie do każdej inicjatywy zmierzającej do usunięcia mego cierpienia od
            16 lat zwanego Nienawistni Jednojajowcy :)
            słucham "Do kołyski" Dżemu akurat i przez chwilę roi mi się normalny kraj
            dla wszytkich jego mieszkańców bez względu na imponderabilia ....
            gorące pozdrowienia dla "starych" i świeżych Bywalców fk oraz symbolu seksu
            wirtualnego czyli Meine Liebe GIWI od wiecznie omamionego wielbiciela Adasia
            Michnika :)
            duuuużą faję aromatycznego zioła zapalam w intencji pokoju w Polszcze i na
            swiecie do taktu "White flag" Dido :))))))))
            rozmarzyłem się ,mała dziurka w przestrzeni ,czymże będą kwaczący
            nienawistnicy za kilkanaście lat ?
            tylko złym wspomnieniem,które jak odrę czy szkarlatynę trzeba po prostu
            odchorowac by mieć to na zawsze z głowy !!!!!
            żegnam sie z Wami z "Vincentem" Dona McLeana na ustach i nie traćta nadziei
            będzie juz tylko lepiej :)
            ps. postaram sie zaglądnąć kiedys na dłuzej ,na razie jest koniunktura jak
            diabli i trza korzystać
            nisko chylę mój omamiony łeb,Humbaku za tego emeryta masz pewne jak w banku
            wirtualne limo pod okiem :))))))))))))
            • omamiony.wiedzmin Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:02
              cholera to mój drugi bardzo rzadko używany nick
              ta faja chyba była za
              wielka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              Giwi kocham Cię
              • humbak Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:04
                Ważne że wiadomo o co chodzi. Faja nie może być za wielka, jeśli tylko w
                skutkach da się połapać;P
            • humbak Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:03
              Gdybym miał się inspirować tym czego słucham, musiałbym zejść z tego świata po
              oświadczeniu pewnego pana z kawałka Aarona Spectre... powiedział mi Now You Must
              Die... szit ja to mam pecha:)
              A jeśli limo mi się należy, przyjmę je z godnością;)
              • omamiony.wiedzmin Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:09
                humbak napisał:

> Gdybym miał się inspirować tym czego słucham, musiałbym zejść z tego świata po
                > oświadczeniu pewnego pana z kawałka Aarona Spectre... powiedział mi Now You
                Mus
                > t
                > Die... szit ja to mam pecha:)
                > A jeśli limo mi się należy, przyjmę je z godnością;)
                a ja mam dobry humor,teraz znowu Dido "Life for rent"
                a limo Ci się należy od dawna za zbyt dużą zdolnośc do tolerowania
                kwaczacych ..... :)
                • humbak Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:13
                  Nie no, humor to i ja mam dobry, nawet jeśli ten sam producent pod przydomkiem
                  Drumcorps robi u mnie breakcore z black metalu:)
                  Kwaczących zaś rozliczam sobie w głowie za działania, nie słowa (ich, czy też
                  dziennikarzy). Nie ma sensu marudzić, skoro i tak niemal wszyscy po nich jadą
                  jak tylko się da- zarówno z sensem, jak i bez niego.
                  • omamiony.wiedzmin Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:20
                    humbak napisał:

> Nie no, humor to i ja mam dobry, nawet jeśli ten sam producent pod przydomkiem
                    > Drumcorps robi u mnie breakcore z black metalu:)
                    dżizys ,nie mów głosno bo Ci elperacy z pisiorami kuku zrobią :)))))))))))))
                    > Kwaczących zaś rozliczam sobie w głowie za działania, nie słowa (ich, czy też
                    > dziennikarzy). Nie ma sensu marudzić, skoro i tak niemal wszyscy po nich jadą
                    > jak tylko się da- zarówno z sensem, jak i bez niego.
                    jak mało kto w historii (według mnie )niszczą ten biedny kraj ......
                    ale
                    teraz chyba już z górki będzie :)
                    • humbak Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:22
                      No widzisz... a ja uważam że niszczą w sposób porównywalny do poprzednich
                      naszych wybrańców. Problem co najwyżej z debatą publiczną, z którą faktycznie
                      jest nie najlepiej. A ona jest czymś bardzo ważnym.
                      • omamiony.wiedzmin Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:32
                        humbak napisał:

> No widzisz... a ja uważam że niszczą w sposób porównywalny do poprzednich
                        > naszych wybrańców. Problem co najwyżej z debatą publiczną, z którą faktycznie
                        > jest nie najlepiej. A ona jest czymś bardzo ważnym.
                        Humbaku jak możesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        jaka debata przy debiliźmie kwaczacych nieporównywalnym nawet z sldopwcami,ze
                        przytoczę tylko nazwiska fotygi,gosiewskiego,zeroziobry,suskiego,wssermłotka itd
                        szkoda czasu na nich ,musze spadać ,córka mi przystawia spluwę do
                        skroni :))))))
                        nara
                        • humbak Re: "Chwila ,która trwa może być najlepszą 01.05.07, 22:36
                          Nie pisałem przecie kto jest tej niskiej jakości winny, co nie? Choć pewnie
                          podpadnę mówiąc że nie tylko impotencja medialna i denność niektórych
                          przedstawicieli obecnej koalicji jest tu winna.
    • read1 Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 21:58
      to nie tunel, ale studnia cymbale, na jej dnie komuna będzie gnić do reszty
      • omamiony.wiedzmin Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:04
        read1 napisał:

> to nie tunel, ale studnia cymbale, na jej dnie komuna będzie gnić do reszty

nadymasz sie jak pyta kupidyna Misiu o małym rozumku :)
      • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:05
        Ciekawe... studnia, źródło życia a jednak często spojrzenie w jej trzewia budzi
        strach, a przynajmniej głęboki, odżołądkowy niepokój:)
        • read1 Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:25
          w lewackiej wersji żadne źródło, ale szambo
          • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:30
            Mówiłem o studni rzeczywistej. Takiej lustrem wody, wiadrem i łańcuchem.
            • read1 Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:36
              humbak napisał:

> Mówiłem o studni rzeczywistej. Takiej lustrem wody, wiadrem i łańcuchem.

takiej, gdzie to IW wrzucała zamordowanych akowców
              • humbak Re: RnRD światełko w kaczobolszewickim tunelu ??? 01.05.07, 22:38
                Możliwe. Nie znam historii.
    • maaax Rózne rodzaje członkow w ruchu 01.05.07, 22:14
      możesz zostać:
      # Członkiem Wspierającym, który będzie mógł wspomagać Stowarzyszenie swą
      obecnością, wiedzą, a być może także niewielką składką członkowską, bez prawa do
      głosowania, ale też bez obowiązku aktywnej pracy na rzesz Stowarzyszenia.
      # Członkiem Rzeczywistym, czyli po prostu Członkiem, który ma pełnię praw i
      obowiązków wynikających ze statutu.
      # Członkiem Zagranicznym, o ile nie jesteś obywatelem polskim, pod warunkiem, że
      formuła członkowstwa zagranicznego znajdzie się w zarejestrowanym statucie.
      # Członkiem Honorowym, ale o tym nie będziesz już sam decydował.
      ---

kurcze, sami sie przynaja,ze w tym ruchu sa same [...]
    • skin-01 rNRD? powrotu Honeckera chcesz? 01.05.07, 22:20
      to nie możliwe on od 13 lat nie żyje a NRD od 17
      • omamiony.wiedzmin Re: rNRD? powrotu Honeckera chcesz? 01.05.07, 22:23
        skin-01 napisał:

> to nie możliwe on od 13 lat nie żyje a NRD od 17
        fanzolisz jak zwykle gupoty Śląski Buraku :)
        • os.rooj Re: rNRD? powrotu Honeckera chcesz? 01.05.07, 22:34

> fanzolisz jak zwykle gupoty Śląski Buraku :)

lol, bejsbol-buraq ze Śląska jest?

....
          Autor: s.k.i.n
          Data: 17.06.06, 14:45
          siedziałem w miemieckim pierdlu 3 dni za nic praktycznie za hajlowanie... za
          awanture i bójke w barze (totalna demolka) tylko mandat mi wystawili.. a przy
          hajlowaniu areszt i deportacja do Polski
          ....

referendum2007

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka