dr.freud 01.05.07, 08:37 robił wszystko by nie ujawnić nazwisk zbrodniarzy komunistycznych, będzie prowadził w TVP program historyczny. Tego by nawet Żdanow nie wymyślił!!! Ten kłamca nazywa sie Rafał Ziemkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cr00t Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 08:47 dr.freud napisał: > > robił wszystko by nie ujawnić nazwisk zbrodniarzy > komunistycznych, będzie prowadził w TVP program > historyczny. > Tego by nawet Żdanow nie wymyślił!!! > > Ten kłamca nazywa sie Rafał Ziemkiewicz Wedlug twojej metodologii nalezaloby zamknac Gazete Wyborcza za klamstwa ktore zamiescila na swoich lamach na temat Targalskiego. he he he Popieram :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 09:04 cr00t napisał: > dr.freud napisał: > > > > > robił wszystko by nie ujawnić nazwisk zbrodniarzy > > komunistycznych, będzie prowadził w TVP program > > historyczny. > > Tego by nawet Żdanow nie wymyślił!!! > > > > Ten kłamca nazywa sie Rafał Ziemkiewicz > > Wedlug twojej metodologii nalezaloby zamknac Gazete Wyborcza za klamstwa ktore > zamiescila na swoich lamach na temat Targalskiego. Nie jesteś Ziemkiewiczem, ale kłamiesz jak on. Pewno też wywodzisz sie z UPR-u i jak on i nienawidzisz gazety Wyborczej. - Nie pisałem nic o zamykaniu Ziemkiewicza. ZCy pidsłąem cos o zamykaniu Zie Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 19:44 dr.freud napisał: > > Nie jesteś Ziemkiewiczem, ale kłamiesz jak on. > Pewno też wywodzisz sie z UPR-u i jak on i nienawidzisz gazety Wyborczej. > A teraz mozesz mnie ...... he he he spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 09:09 cr00t napisał: > Wedlug twojej metodologii nalezaloby zamknac Gazete Wyborcza za klamstwa ktore > zamiescila na swoich lamach na temat Targalskiego. A w ogóle to co GW nakłamała na Targalskiego? - Czyżby napisała że to przyzwoity człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 19:45 dr.freud napisał: > > A w ogóle to co GW nakłamała na Targalskiego? > - Czyżby napisała że to przyzwoity człowiek? A to sobie poszukaj lewicowy leniu w googlu Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung Chamy z PiSu. 01.05.07, 20:01 > A to sobie poszukaj lewicowy leniu w googlu Wy w PiSie macie chamstwo zapisane w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Chamy z PiSu. 01.05.07, 20:03 dr.jung napisał: > > > A to sobie poszukaj lewicowy leniu w googlu > > > Wy w PiSie macie chamstwo zapisane w genach. W kapitalizmie trzeba samemu pracowac. Czasy gdzie towarzysze slizgali sie na cudzym dorobku juz sie skonczyly he he he Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung Re: Chamy z PiSu. 01.05.07, 20:18 > W kapitalizmie trzeba samemu pracowac. Czasy gdzie towarzysze slizgali sie na > cudzym dorobku juz sie skonczyly he he he Znowu kłamiesz. Gilowska, Skrzypek ślizgają sie na dorobku swoich poprzedni ków, trabic wszem i wobec jacy to oni genialni. Kaczyńskcy Leppe, Giertych tp samo, a przecez oni byli przeciwnikami wejscia do Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 20:08 A jakie kłamstwa napisała Gazeta nt. Targalskiego? Pogadajcie z pracownikami Radia. Obecni powiedzą anonimowo, byli - oficjalnie, jaki był! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 20:15 wos9 napisała: > A jakie kłamstwa napisała Gazeta nt. Targalskiego? Zadnych. Napisała to co jej powiedziły obrażone przez Targalskiegiego dziennikarki. Jeżeli na przykład Gazeta da wywiad z Kaczyńskim w którym on łże jak bura suka, to kłamie Kaczyński a nie Gazeta. Poza tym, chcialbym zauwazyć że GW nie bedzie prowadzila w TVP pragramu historycznego, także dla młłodzizy tylko kłamiący dziennikarz Ziemkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 Namówił ciocię Ninę do zbanowania 01.05.07, 09:02 książki-dokumentu "The Katyń Wood Murders" Odpowiedz Link Zgłoś
patience Czyli jest postep:) 01.05.07, 09:30 Skoro Michnik klamie, a takze Ziemkiewicz klamie, to publicznosc po wysluchaniu ich obu zacznie myslec samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Nie kłam. 01.05.07, 10:23 patience napisała: > Skoro Michnik klamie, Michnik nie kłamie chory czlowieku. www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,60970.html?rss=1 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud [...] 01.05.07, 10:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 To nie są epitety, w tym wypadku używam eufemizmów 01.05.07, 10:35 coby mnie na oślą nie posłali Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie kłam. Nareszcie ktos sie na pejszns 01.05.07, 12:47 poznal.Doktorze,skasuj ja jeszcze na pare zetow! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Nie kłam. 01.05.07, 20:10 dr.freud napisał: > patience napisała: > > > Skoro Michnik klamie, > > Michnik nie kłamie chory czlowieku. > No pewnie, że nie kłamie! A poza tym umie myśleć, co dziś jest na wagę złota. ttp://www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,60970.html?rss=1" target="_blank">www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,60970.html?rss=1</a> Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus [...] 01.05.07, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Dziennikarz który kłamał ... 01.05.07, 10:31 Nie wierzę, że freud broni Michnika z przekonania, to raczej z obowiązek wynikający z podległości służbowej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Przypomnienie kłamstaw Ziemkiewicza nie jest 01.05.07, 10:33 obroną Michnika. Michnik obrony nie potrzebuje zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Przypomnienie kłamstaw Ziemkiewicza nie jest 01.05.07, 12:23 dr.freud napisał: > > obroną Michnika. To przypomnij jeszcze treść prawomocnego wyroku sądowego potwierdzającego, że Ziemkiewicz skłamał... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Przypomnienie kłamstaw Ziemkiewicza nie jest 01.05.07, 12:45 gniewko_syn_ryba napisał: > To przypomnij jeszcze treść prawomocnego wyroku sądowego potwierdzającego, że > Ziemkiewicz skłamał... Tylko jeżeli napiszesz że Ziemkiewicz mówił prawdę twierdząc że "Michnik zrobił wszystko by nie ujawnić nazwisk zbrodniarzy komunistycznych". Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Przypomnienie kłamstaw Ziemkiewicza nie jest 01.05.07, 19:16 dr.freud napisał: > Tylko jeżeli napiszesz że Ziemkiewicz mówił prawdę > twierdząc że "Michnik zrobił wszystko by nie > ujawnić nazwisk zbrodniarzy komunistycznych". Mówił. A teraz proszę o treść wyroku (uzasadnienia nie musisz przedstawiać, wystarczy sama sentencja)... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung Re: Przypomnienie kłamstaw Ziemkiewicza nie jest 01.05.07, 19:33 gniewko_syn_ryba napisał: > dr.freud napisał: > > > Tylko jeżeli napiszesz że Ziemkiewicz mówił prawdę > > twierdząc że "Michnik zrobił wszystko by nie > > ujawnić nazwisk zbrodniarzy komunistycznych". > > Mówił. A teraz proszę o treść wyroku (uzasadnienia nie musisz przedstawiać, > wystarczy sama sentencja)... Nie potrafisz czytas synu ryba? No to jeszcze raz, drukowanymi: ( chyba ze dasz se spokój i pojdziesz skrobac ryby jak twoj ojciec.) T y l k o j e ż e l i n a p i s z e s z ż e Z i e m k i e w i c z m ó w i ł p r a w d ę t w i e r d z ą c ż e "Michnik zrobił wszystko by nie > > ujawnić nazwisk zbrodniarzy komunistycznych". Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Przypomnienie kłamstaw Ziemkiewicza nie jest 01.05.07, 19:43 dr.jung napisał: > Nie potrafisz czytas synu ryba? > No to jeszcze raz, drukowanymi: > ( chyba ze dasz se spokój i pojdziesz skrobac ryby jak twoj ojciec.) > T y l k o j e ż e l i n a p i s z e s z ż e > Widzę, że masz trudności z rozumieniem prostych słów, zatem napiszę dokładnie tak jak chcesz (i mam nadzieję, jesteś w stanie zrozumieć): Z i e m k i e w i c z m ó w i ł p r a w d ę t w i e r d z ą c, ż e "Michnik zrobił wszystko by nie ujawnić nazwisk zbrodniarzy komunistycznych". Teraz czekam na treść wyroku na Ziemkiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung No to masz kłamco 01.05.07, 19:59 > Z i e m k i e w i c z m ó w i ł p r a w d ę t w i e r d z ą c, ż e > "Michnik zrobił wszystko by nie ujawnić nazwisk zbrodniarzy komunistycznych". > > Teraz czekam na treść wyroku na Ziemkiewicza... www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,60970.html?rss=1 Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba No i nie doczekałem się... 02.05.07, 21:45 w związku z czym mogę doktorka frojda, junga etc. bez wahania nazwać OSZCZERCĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdofon Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 10:47 > Dla Mazurka człowiek nie posiadający mentalności kapusia > to prymityw. Maleszka byl kapusiem wiec jest dokladnie na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud [...] 01.05.07, 10:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdofon Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 11:01 A widzisz, jednak cie zabolalo. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 11:04 pisdofon napisał: > A widzisz, jednak cie zabolalo. Chrystusa tez zabolało. Chrystusa tez bolą rany gdy kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdofon Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 11:06 Nie rob scen. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 01.05.07, 11:08 > Nie rob scen. Nie kłam. Odpowiedz Link Zgłoś
naura Ziemkiewicz z Michnikiem zawarł ugodę. Wiem, 01.05.07, 19:19 że nie wiesz, co to jest ugoda, ale ja ci wytłumaczę: po to, żeby nie prowadzić długiego i kosztownego procesu (a polskie sądownictwo należy do najgorszych na świecie), jedna strona, jak i druga strona, zawierają kompromis. Każda ze stron ustępuje trochę pola. To właśnie jest ugoda sądowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung Re: Ziemkiewicz z Michnikiem zawarł ugodę. 01.05.07, 19:30 No i bardzo dobrze. Ziemkiewicz po prostu nie musi płacić 1500 złotych, na ociemniałych, za swoje kłamstwa. To wszystko. Nie od dziś wiadomo że Michnik ma szlachetne serce. Odpowiedz Link Zgłoś
naura ... albo Michnik. Chyba, że sugerujesz, że sąd 01.05.07, 19:32 był kupiony, skoro jesteś taki pewien wyroku. Przy okazji - gratulacje z powodu szybkości w przelogowaniu się. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung Re: ... albo Michnik. Chyba, że sugerujesz, że są 01.05.07, 19:37 naura napisała: > był kupiony, skoro jesteś taki pewien wyroku. Nie był kupiony. Ziemkieiwcz poprostu kłamałą, bo w Gazecie Wyborczej której Michnik jest naczelnym redaktorem wielokrotnie pisano o zbrodniarzach komunistycznych, i podawano ich nazwiska. > Przy okazji - gratulacje z powodu szybkości w przelogowaniu się. Nie wiem o co ci chodzi. ale w ramach wzajemności ja Tobie gratuluję, za spora ilośc kłamstw w twoich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
naura Czy jesteś tak tępy, że nie potrafisz zrozumieć 01.05.07, 21:31 naprawdę prościutkiej sprawy? Ugoda polega na tym - uwaga, powtarzać nie będę - że dwie strony ustępują ze swego stanowiska. Nie ma więc większej podstawy do twierdzenia, że kłamał RAZ, niż Michnik. Prawda, jakie to prościutkie? A jeśli zaraz po chamsku bluźniesz, to wszyscy będą mieć pewność co do twojego przelogowywania się. Pewnie zresztą musisz - z powodu ogromnej ilości wykasowań twoich wyjątkowo chamskich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 wreszcie jakiś wiarygodny program 01.05.07, 19:42 poziom wiarygodności w polskich warunkach dość dobrze opisuje stopień zacietrzewienia michnikowszczyzny w stosunku do danej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 Re: wreszcie jakiś wiarygodny program 01.05.07, 19:51 taki wiarygodny jak ten fiut który to ma prowadzić i cału PIS Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung Dla PiSu wiarygodne programy są jedynie 01.05.07, 19:58 te, które prowadzone są przez kłamczuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Dla PiSu wiarygodne programy są jedynie 01.05.07, 20:01 dr.jung napisał: > te, które prowadzone są przez kłamczuchów. > Ty lepiej szukaj tekstu wyroku mówiącego, że Ziemkiewicz skłamał - daję ci czas do jutra wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.jung Re: Dla PiSu wiarygodne programy są jedynie 01.05.07, 20:10 > Ty lepiej szukaj tekstu wyroku mówiącego, że Ziemkiewicz skłamał - daję ci czas > do jutra wieczorem. Po co tak długa? Możesz sie pociąć ( albo powiesić )już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Dla PiSu wiarygodne programy są jedynie 01.05.07, 23:04 dr.jung napisał: > Po co tak długa? > Możesz sie pociąć ( albo powiesić )już teraz. Hehehe, nakłanianie do samobójstwa jest, zdaje się, przestępstwem... ;-P Zaś ugoda sądowa, to nie wyrok, a ja o taki prosiłem, drogi doktorku... ;-P P.S. A co się stało z freudem, panie jung ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: Mama fałszowała, syn fałszował, 01.05.07, 20:18 czy to ma być polski FitKom? Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: Dziennikarz który kłamał publicznie że Michni 03.05.07, 02:21 Ziemkiewicz klamal w slusznej sprawie a Michnik w nieslusznej. A o tym co jest sprawa sluszna a co niesluszna decyduja wazeliniarze kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś